|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 17:29:21 GMT 1
- Hát remélem is hogy nem lesz semmi ilyesmi - mondtam majd sóhajtottam majd a lányra néztem. - Kitha remélem nem lett semmi bajod - mondtam majd ismét Shinre néztem. - Jobban is figyelhetnél a barátnődre - mondtam undokul de ezt már legtöbben megszokták és páran tudják az okát is miért vagyok mindenkivel ilyen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 17:35:14 GMT 1
-Én Kim Csholszu vagyok...de a becenevem Kitha... -Mondtam Shinichinek . Őszintén megdöbbentem mikor Sacuky érdeklődött az épségem iránt. Furcsa volt. Nagyon furcsa.De csak rámosolyogtam. Aztán amikor azt mondta,hogy Shinichi barátnője vagyok kicsit elpirultam. -Én nem...-Mondtam halkan...-Csak most...
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 17:38:38 GMT 1
- Barátnõm ? - kérdeztem. - Tudom hogy nem vagyok neked túl szimpatikus de kicsit visszább vehetnél - mondtam egyszerûen. - Nem hiszem hogy ismérnél annyira hogy elõ itéleteket tegyél - mondtam ridegen. ~ Bár már kezdem megszokni ~ gondoltam. - Mellesleg jó majd figyelek rá - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 17:44:02 GMT 1
- Hát ne haragudj de én vagyok a felelős az osztályért és nem szeretném ha teli lenne minden felé mihaszna alakkal - mondtam nyugodtan közben Tomoyo is oda sétált. '- Sziasztok - köszönt széles mosollyal majd elrángatott. '- Kérlek Sacuky ne játszd ezt megint el - mondta sóhajtva. - Tomoyo ne oktass ki jó ? - kérdeztem egyszerűen majd félre löktem és vissza sétáltam. - Hát ha azt mondod nem vagy ilyen akkor - kezdtem de hirtelen abba hagytam erre Tomoyo elégé felfigyelt. - Üdv az osztályba - mondtam hallkan, kedvesen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 17:49:08 GMT 1
-Ugyan ne fáradj tényleg tudok vigyázni magamra... csak éppen sikerült egész jól köddé válnom...-Mondtam elmosolyodva. -De azért köszi... -Mondtam továbbra is mosolyogva. Ekkor a tömegben megpillantottam egy szempárt. Tudtam,hogy kié és megfagyott bennem a vér. A mosolyom azonnal eltűnt mintha sose lett volna ott. Ekkor viszont hirtelen verekedés tört ki. A 11/F és E között. Hát persze mikor megérkeztem már akkor is ment a szájalás. És a Joumonji banda sose bírja ki,hogy ne játssza a jeleneteit a pitiáner kitalált badarságaival. És most ez megint a mi osztályunkat érte. Aggódva pillantottam az osztálytársaimra és Masako-t kerestem közöttük.Mi van ha ő is a tömegben van valahol és bánták?
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 17:52:18 GMT 1
- Értem - mondtam ekkor a lányt elhúzta egy másik. - Kitho ez a csaj mindig ilyen ? - kérdeztem hallkan bár a válasz egyértelmü volt majd pár perc múlva vissza jött. - Hát ööö kösz - mondtam kicsit meglepve közben verekedés tört ki. - Mi a baj ? - kértedtem Kithától mikor észre vettem hogy eléggé elkomolyodott.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 17:56:51 GMT 1
Amint észre vettem a verekedést rögtön oda siettem. - Fejezzétek be ! - kiálltotam dühösen. '- Nem mi kezdtük - szólalt meg az egyik de a többiek nem is figyeltek rám. - Nem érdekel ki kezdte !- mondtam dühösen majd elkaptam a fő baj okozott és a földre löktem erre már felfigyeltek a többiek is az osztályból és abba hagyták a verekedést én pedig az E-sek elé álltam. - Valami baj van ? - kérdeztem nyugodtan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 18:05:17 GMT 1
Kenji azonnal felpattant és Sacukyra meredt. "-Beszóltak nekünk ezek az abortuszkaparékok...-Mondta Kenji vicsorogva. A szemöldöke felszakadt és egy kicsit vérzett. A kezeit ökölbe szorítva fel volt készülve a támadásra.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 18:08:06 GMT 1
-Én csak... nem hinném,hogy ismered őt...de aggódom,hogy az egyik barátnőm talán belekeveredett a verekedésbe...-Mondtam Shinichinek és közelebb merészkedtem a verekedés helyszínéhez.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 18:10:21 GMT 1
- Elkisérlek ... egyedül veszélyes lehet - mondtam kedvesen majd a lány mélle sétáltam. - Itt mindig ez van ? .... csak mert ma ahogy láttam már egyszer egymásnak ugrottak - mondtam miközben a 2 osztályt néztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 18:13:29 GMT 1
- Igazán ? .... hát bocs ez engem nem érdekel ... legutóbb még ti szóltatok be nekik - mondtam ridegen. ~ Jobb ha figyelek ~ gondoltam ekkor Tomoyo elém futott. Mióta balesetem volt mert megmentette, folyton figyel rám. '- Kérlek ... ne verekedjetek - mondta szelíd hangon.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 18:26:54 GMT 1
"-Na nehogy már te mond meg mit csináljunk!-Mondta dühösen Kenji. Ekkor előfurakodtam a tömegből. Egyenesen Sacukyra bámultam. Valójában nem is rá hanem arra aki mögötte állt. Akadályt nem ismerve ellöktem Tomoyot majd Sacukyt is és megragadtam a mögötte álló Kazuo felsőjét. Közel rántottam magamhoz a fickót. -Mit képzelsz magadról te szarháza?!-Kérdeztem a lehető legrondábban kimondva a szót. Az alsó ajkam felrepedt és a szemeim villámokat szórtak. Felemeltem a kezem,hogy végre behúzhassak neki de ekkor belém kapaszkodott vagy 3 ember. '-Öreg állj már le...-Mondta az egyik. A hangjából ítélve Nobu volt.Leráncigáltam magamról a többieket és meglöktem Kazuo-t. -Rohadtul vigyázz magadra... vili?Elég ciki,hogy egy ilyen gebe csaj véd meg... töketlen-Mondtam félrehúzva a számat majd letöröltem a vért az alsó ajkamról. Egyet hátra léptem és megigazgattam a ruhámat. Kenji elvigyorodott. "-Tök gázok vagytok..és akkor verünk el titeket amikor jól esik...-Mondta fölényesen vigyorogva Kenji.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 18:33:20 GMT 1
-Igen sajnos általában... folyton kötekedik az E és az F mivel egyrészt ellenséges banda tagjai ..tudod ez afféle dominanciáért megy...mint az állatok...-Mondtam kelletlenül. Feszengve figyeltem a jelenetet. GD pont Nobura támadt...ő volt Masako ikertestvére és egyre inkább megbizonyosodtam a felől,hogy Masako is ott van a tömegben valahol. Pont ebben a pillanatban lépett ki a tömegből és indult el a bejárati ajtó felé. Tanároknak akart szólni de Kenji megragadta a karját és visszarántotta őt. -Hova hova szépségem?! Maradj a formás kis seggeden...-Mondta barbárul Kenji és a földre lökte Masakot. Ekkor elindult bennem valami...ami elindította az események következő láncolatát. A testem akaratlanul mozdult...
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 18:41:09 GMT 1
Mikor észre vettem hogy Kitha azt a lányt figyeli aki az ajtóhoz rohant rögtön gondoltam hogy õ az akirõl beszélt mire feleszméltem Kitha már elindult így utána siettem majd hirtelen elkaptam a kezét és magam mögé rántottam, elkaptam Kenjit és hátra löktem. - Egy lánnyal könnyen elbírsz mi?! - kérdeztem dühösen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 18:47:05 GMT 1
Elégé feldühödtem és kigáncsoltam Satayu-t majd felálltam. - Utálom ha így semmibe vessznek ! - mondtam dühösen. ~ Nem érdekel ha ezzel bajba kerülök de ezt már nem fogom türni ~ gondoltam közben ökölbe szorítottam a kezem de ekkor hirtelen 2 en lefogtak. '- SAcuky nyugi - mondták de ettől csak idegesebb lettem. - Engedjetek el - mondtam idegesen.
|
|