|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 18:56:08 GMT 1
Elmosolyodtam majd felálltam és leporoltam magam. -Ahhoz képest,hogy ilyen gebe vagy..nem rossz..-Mondtam teljesen komolyan. -Amúgy sem tudsz semmit arról,hogy miért vesztünk össze... te egy senki vagy Sacuky és ezzel most nagyon csúnyán elástad magad...-Mondtam vigyorogva majd végighúztam a lány nyakán a mutató ujjam. -Auu.. hát ez fájni fog...-Mondtam mosolyogva majd leintettem Sacukyt. Vagy csak éppen intettem valakinek. Én pedig Shinichi elé léptem megragadtam Kenji karját és a fiú szemébe néztem. Kenji erre elengedte Masakot. -Tudod jól,hogy őket nem bántjuk... "-Baromság...-Mondta zsörtölődve Kenji. -Tessék?-Kérdeztem nyomatékosan. "-Semmi...-Mondta durcásan. -Azt hiszem megyünk...-Mondtam és intettem a többieknek.Az egész csapat szúrósan bámult az "ellenfélre". Lara mint egy utolsó lépés ként jókora pont adott Sacukynak amire csak elmosolyodtam. Én nem bántok nőt de épp elég harcias lány tartozik a bandánkba. A közös tesiórák és a közös öltözők igazán jól jönnek ilyenkor nekünk. Ahogy elhaladtam Kitha mellett egyenesen a szemébe néztem majd tovább mentünk. Egyenesen be a suliba az első órákra. És már is jól indult az első nap. Ez még csak a kezdet...
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 19:00:15 GMT 1
Amint ez az egész lefolyt Masako odarohant hozzám és átölelt.Egyenesen Satayu szemébe néztem és megint csak összerezzentem. Akárcsak az előző alkalommal. Viszont öleltem Masakot majd Shinichi felé fordultam. -Köszönjük...-Mondtam kedvesen Shinichinek majd meghajoltam újból. -Azt hiszem nemsokára nekünk is be kéne szivárognunk... ha gondolod...mi hátul ülünk a legtöbb órán így lesz helyed mellettünk... vagy mögöttünk...persze..hanem...akkor..az se...-Mondtam bizonytalanul.De még mindig egy kicsit feszülten Satayutól.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 19:07:33 GMT 1
Csak figyeltem a kis jelenetett majd a 2 lányra néztem. - Jó vagytok ? - kérdeztem kedvesen majd halványan rájuk mosolyogtam. - Köszönöm - mondtam kedvesen. - De merre is van a terem ? - kérdeztem nevetve. ~ Aszem elég sok baj lesz itt ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 19:13:57 GMT 1
Leráztam magamról a többieket majd elég erősen megütöttem Larát nem is egyszer de közben az osztálytársaim lefogtak. '- Nyugi ! - mondta az egyik de ennek eredménye hogy véletlenül őt is megütöttem és hátra is esett ekkor egy tanár sétált oda hozzánk. "- Sacuky Nevari jöjjön velem - szólt a tanár. '- Tanárnő .... nem Sacuky kezdte - állt elém ismét Tomoyo. "- Én csak annak hiszek amit látok - mondta majd intett hogy kövessem. ~ Hát ezt megszívtam ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 19:17:37 GMT 1
-Jah persze...-Mondtam mosolyogva. -Csak kövess...-Mondtam Shinichinek kedvesen majd elindultunk az osztálytermek felé. Pár óra múlva épp az utolsó órán ültünk és szerencsére még nem találkoztam össze Satayuval vagy valamelyik bandabélivel.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 19:22:49 GMT 1
Lara persze nem hagyta magát úgyhogy visszafordult és visszaütött Sacukynak úgy,hogy a lány elesett majd ráugrott de egy tanár lerángatta őt Sacukyról és mehetett is az igazgatóiba. Az egész napot viszonylagos nyugalomban töltöttük el. Az utolsó óra előtt viszont eldöntöttük,hogy megvárjuk az F-et sulin kívül.Tudtuk,hogy a többség merre felé jár haza.Úgyhogy nem volt gond.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 19:29:32 GMT 1
- Kösz - mondtam majd követtem õket. Utosó óra elõtt Sayuuki ismét megkerestett. '- Shin kérlek gyere vissza - kérte én pedig probáltam nem figyelni rá de mikor már egy csomszór úgyan azt hajtogatta kissé már bosszantott. - Jól van de hagyjál már kérlek - mondtam megadoan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 19:40:09 GMT 1
Mivel az egyik tanárral elégé jobban vagyok kimentett de nem sokon múlt hogy ki ne rugjanak mivel ez nem az első alkalom volt. Mikor kisfelé sétáltam az iskolából kissé furán éreztem magam nem voltam rosszul csak fura érzésem volt.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 19:44:34 GMT 1
-Ne haragudj,hogy megkérdezem...-Mondtam már a szünetben- de hova kell visszamenned?-Kérdeztem Shinichitől. Közben már elindultunk arrafelé amerre a legtöbb 11!F-es jár. Nagyjából mindenki erre felé lakik. Pont előttünk bandukolt Sacuky is. Még előtte néhány osztálytársunk és ugyan úgy mögöttünk is.Láttam,hogy Masako kényelmetlenül érezte magát de valahogy leginkább Shinichi válaszára összpontosítottam.Semmi gyanúsat nem észleltem. //Katsushikka/Katsushikka állomás//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 19:50:54 GMT 1
Minket Jumonjikat már régebben kiengedtek az órákról mert egyéb okokból csúsztatás volt a 2 osztály órarendje körül.Az E-sek hamarabb kezdtek és hamarabb is végeztek. Az F-eseket elcsúsztatták. Talán csak megbízhatatlannak tartották őket a régebbi rendszeres késéseikért. //Katsushikai állomás//
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 19:54:13 GMT 1
- Semmi érdekes csak egyfolytában nyuznak hogy segítsek nekik a bandájukba de aszem lerázom õket az a baj hogy nem értenek a nembõl - mondtam mosolyogva. - Merre laksz ? - kérdeztem kedvesen. //Katsushikai állomás//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 20:02:08 GMT 1
~ Lehet hogy kicsit tényleg lazítanom kellene ~ sóhajtottam miközben sétáltam Tomoyo pedig szokás szerint követett. - Nem értelek Tomoyo miért követsz mindig ? - kérdeztem egyszerűen. '- Mert megmentettél és félek hogy megint megtörténik az mint ami a kórházban és ami akkor mikor a történtek után először jöttél. - mondta összintén. - Nem fog megtörténni soha - mondtam egyszerűen. '- De miattam történt az egész baleset ha jobban figyeltem volna ...... de egy valamit nem értek Sacuky ha mindenkit utálsz akkor még is miért segítesz mindenkinek ? ..... igazából nem utálsz senkit igaz ? .... csak valamit nem mondasz el . - mondta Tomoyo ere hirtelen megálltam. - Tomoyo ne üsd bele az orrod olyanba amihez semmi közöd nincs. - mondtam majd elsietem. //Katsushikai állomás//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 19:58:11 GMT 1
Az ajtóban elég nagy volt a tömeg és vagy 1000ren tapostak már rám és löktek majd nem fel így úgy döntöttem eszem ágában sincs egy órát állni mire kijutunk kinyitottam egy ablakot és kimásztam rajta. - Gyere - mondtam nevetve majd. - Még jó hogy ilyen fegyelmezettem az emberek nem ? - kérdeztem kedvesen. ~ De ha itt kint valaki nekem mer jönni azt lecsapom ~ gondoltam majd megvártam Tastuyát és megkerestem a többieket. - Nah itt az osztályunk nagy része - mondtam akik kicsit furcsán néztek ránk. - Valami baj van ? - kérdeztem komolyan a többiektől. - Ő az új osztálytársunk Saburo Tastuya - mondtam komolyan. '- Üdv az osztályban - mondták páran.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 20:11:45 GMT 1
-Helo...-Mondtam de nem néztem rájuk. Hamarabb tudtam meg mondani,hogy milyen cipőt viselt a hang tulajdonosa mint,hogy milyen színű a haja vagy a szeme. Miután mindenki kikerült láttam azt a a Takeda nevű fiút is. Épp a mi osztályunk meleti padnál telepedett meg a "bandájával". Amint jobban megvizsgáltam úgy véltem,hogy elég féltékeny. Méghozzá...biztos voltam benne,hogy Sacukyba szerelmes. Hacsak eddig nem volt közük egymáshoz és most nagyon vissza szeretné szerezni Sacukyt. Jobban megvizsgáltam Sacukyt persze feltűnés mentessen miután leültünk a kinti fapadokra meg a színpadféleségre. Nagyon is helyes lány volt és azt hiszem, az,hogy kedves volt hozzám rendkívül inponáló volt. Oké el kell ismernem,hogy elégé kedveltem. Persze eszem ágában sem volt ezt kimutatni. Ekkor vettem észre egy jó pár lányt akik nekem integettek. Annak a fiúnak az osztályából valók lehettek akit láttam Sacukyval beszélgetni mikor megérkeztem. E-sek voltak. Abban a teremben láttam őket. Nyeltem egyet és összeráncoltam a szemöldökömet majd elég kínos mosolyt vetettem feléjük. Amire szélesen rám mosolyogtak. Remek. Pont ezért jöttem el az iskolámból. Elegem volt az ilyen csajokból. Azonnal rám másztak csupán azért mert olyan izgató volt nekik a másság az ismeretlen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 20:22:36 GMT 1
Észre vettem Takedát aki nem olyan messze ült tőlünk pár nem igazán érdekelt közben észre vettem az osztályfőnökünket is és oda mentem hozzá beszélni majd Tastuyához. - Tastuya holnap nem lesz első óránk mert a tanár megbetegedett - mondtam kedvesen majd az osztályhoz sétáltam. - Öh lehet hogy van aki nem tudja de Tomoyot tegnap este balesett érte és meghalt. - mondtam erre páran értetlenül néztek. - A másik pedig hogy holnap nem lesz első óránk - mondtam majd leültem egy padra.
|
|