|
Post by Dina on Oct 25, 2010 16:03:33 GMT 1
- Hát jó. - mondtam nevetve. - Neked ilyen ismerõseid vannak? Na jó, mondjuk te is nagyon gyanús vagy nekem, de ez az alap hátborzongató. Mellesleg honnan tudja a nevemet, és honnan tudja, hogy modell vagyok? Eddig soha nem láttam sehol, ráadásul semmit nem is tudok róla. Akkor õ hogyhogy tud rólam?- kérdeztem.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 26, 2010 18:08:00 GMT 1
- Dina nyugi te mondtad hogy model vagy nem igaz ? akkor valószínű ismert nem ? - kérdeztem nevetve Megszólalt a telefonom. - Bocs mindjárt jövök - mondtam majd odébb sétáltam eközben valaki Dinához sétált észre vétlenül és egy fegyvert fogotta fejéhez. '- Kuss és gyere - mondta hallkan az idegen és ajánlatos volt azt tenni amit mond mert nem volt egyedül persze ezt nem látta Dina ahogy az emberek sem tudták hogy Ryota jól látja mi történik így rögtön szólt hogy figyeljek de olyat kért amit nehezen tudtam megállni hogy úgy tegyek mintha nem tudnám mi is történik. - Bocs - mondtam majd kinyomta a telefonomat és mivel már távol voltak tőlünk így sikerült úgy beérni őket hogy ne vegyenek észre. '- Maradj itt és ne merészelj el menni ! - mondta férfi majd hátat fordított és ez egy tökéletes alkalom volt hogy Dinát elhúzam onnan persze észre vette. - Dina menj fel a tetőre most - mondtam komolyan közben fegyvert fogtam a támadó férfira aki nem jött közelebb csak állt.
|
|
|
Post by Dina on Oct 26, 2010 18:49:58 GMT 1
- Na igen, de a modell szakmában állnéven vagyok.- mondtam komolyan. - Oké. Itt megvárlak.- mondtam Ichirounak, közben õ elsétált. Valaki fegyvert fogott a fejemhez. Elõször azt hittem, valami tréfa, így kiküzdöttem magam a karmaiból, de mikor leadott egy lövést a földre, kezdtem komolyan megijedni, így azt tettem, amit mondott. Ichirou is felbukkant, és féélrehúzott, de a pasi észre vette ezt a jelenetet. Ichirou fegyvert fogyott az illetõre. - Ichirou mi ez az egész?- kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 26, 2010 19:02:09 GMT 1
- Nyugi cicu ez csak egy kis játék - mondtam megpróbálva elviccelni az egészet miután fickó elrohant. - De figyelj jobb ha velem jössz - mondtam kedvesen. - Csak valamit megkell beszélnem Ryotával és örülnék ha jönnél mert ők véresen komolyan vesznek mindent- mondtam és enm vártam meg a választ magammal húztam. // Tető //
|
|
|
Post by Dina on Nov 1, 2010 8:00:33 GMT 1
- Ez játék? Te elmebeteg vagy!- mondtam, és fejbe vertem. - Mondtam már, hogy ne hívj cicunak.- préseltem ki a fogaim közt. - Nem akarok oda menni.-mondtam, ám nem volt más választásom, mivel Ichirou magával húzott.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 4, 2010 23:29:40 GMT 1
Össze futottam az egyik régi ismerősömmel akit vagy 2éve nem láttam és én fel sem ismertem volna ha nem szól ekkor észre vettem Sacukyt is így letudtam rázni a régi ismerőst. - Sacu érdekes de sokkal kedvesebb voltál amég nem tudtad hogy én vagyok - mondtam mikor elkaptam mivel nem vett észre majd elengedtem. - Ez nem csak festék .... - mondtam elgondolkozva miközben a kezemet majd a ruháját néztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 4, 2010 23:42:00 GMT 1
Meglepődtem mikor Ryota elkapott mert nem tudtam ki az de örültem hogy megtaláltam viszont nem igazán tudtam mit mondani főleg hogy szédülni kezdtem. - Mi a célod ezzel az egésszel már megint ?- kérdeztem .
|
|
|
Post by Ryota on Nov 4, 2010 23:51:23 GMT 1
Közelebb lépem majd Sacu vállára tettem a kezem és közelebb hajoltam. - Miért hazudsz nekem mindig nem értelek ... ezzel csak magadnak ártasz még ha nem is hiszed el - sóhajtottam majd kitámogadtam a kocsimig nem mintha sok választása lett volna abban hogy velem jöjjön.
|
|