|
Post by Ichirou on Oct 22, 2010 15:29:26 GMT 1
Igaz hogy bent kellet volna lennem de mivel tudtam hogy Ryota kint van és Sacuky és kijött így nem bíztam a véletlenre semmit. Megálltam az ajtóban és néztem az érdekesebbnél érdekesebb jelmezeket. Nem volt meglepetés hogy vámpírként jöttem be ami azt illeti egyáltalán nem állt szándékomban beöltözni de mikor bejöttem 2 szervező is elkapott nem nehéz kitalálni hogy Sacuky és Ayaka szóval ezért az egészért ők a felelősek.Elővettem a telom és írtam egy smst Ryotának.
--- Helyzet ? -----
|
|
|
Post by Ryota on Oct 22, 2010 15:43:48 GMT 1
Halványan elmosolyodtam az álarc alatt mikor észre vettem Ichirout vicces hogy ennyire nem bízik bennem.
---- Azt hittem neked bent kell figyelned de ha érdekel Ayaka mellet az a fickó elég gyanús na de hagyjuk Ichirou ez nevetséges itt mindenki az -----
Válaszoltam ekkor a suli tetőn egy pillanatra mintha láttam volna valamit.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 22, 2010 18:44:28 GMT 1
Nem számítottam rá hogy rögtön válaszol arra meg pláne nem hogy ilyen hamar felad valamit. ----- Egy magad fajta alvilági fazonnak ez igazán semmiség nem igaz ? Amúgy még nem jöttem rá hogy te mi vagy. X'D ----- elküldtem az smst majd megfordultam de Ayakáék már eltűntek remek mert így nem tudom ki az az úgy mond gyanús alak.
|
|
|
Post by Dina on Oct 22, 2010 18:46:17 GMT 1
Egyre inkáb kezdtem megbánni, hogy eljöttem. A dekoráció szép volt, habár valami ilyesmire számítottam, így nem lepõdtem meg. Sok érdekes, rémisztõ, visszataszító, vagy épp röhejes jelmez volt. Leültem a legközelebbi padra, miközben néztem az eget. Nem láttam ismerõs arcokat. Már jópár szúnyog rám talált, és szívni kezdték a véremet. ~ Nem igazság... Ez az én dolgom lenne, elvégre vámpírnak öltöztem.~- gondoltam egy mosoly kiséretében. Lecsaptam a szúnyogokat. Mind a hármat. Kissé meguntam az ücsörgést, így elsétáltam a tóhoz. Leültem a gyepre, és néztem a halakat.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 22, 2010 19:14:48 GMT 1
Ryota ez utal nem válaszolt na jó nem csoda az viszont igen hogy kivételesen nem miatta kellet aggódnom és ez túl gyanús volt biztos voltam benne hogy ez egy csapda.Úgy döntöttem körbe járok itt kint hát ha találok valami szokatlant na jó ez nem épp a legjobb szó mert ma minden az. '- Hu de jól nézel ki - mosolygott rám Kleopártra oké mit keres itt ? Már mint nem halloween van ? - Kösz ööööö - nem igazán tudtam hogy ki is ő. '- Yue - fejezte be helyettem nevetve de még mindig nem tudtam hova tenni. - Igen, Yue már a nyelvemen volt - mondtam mosolyogva ő pedig csak legyintett nevetve. '- Majd beszélünk - mondta kedvesen majd tovább ment ekkor vettem észre Dinát halkan oda sétáltam hozzá majd leültem mellé. - Nicsak itt a kicsi lány ...s még hozzá milyen jól néz ki- mondtam mosolyogva. - Üdv a klubban - mondtam nevetve ezt a jelmezre értettem.
|
|
|
Post by Ryota on Oct 22, 2010 19:28:43 GMT 1
Nyilván én vagyok paranoiás de úgy éreztem mintha valaki figyelne és ezt azóta érzem mióta észre vettem a tetőn azt a valamit ami nem is biztos hogy ott volt. Freddy sétált a kertbe Jason-el oké ez kezdett kicsit sok lenni úgy döntöttem hogy elmegyek de ekkor ismét figyelmes lettem egy alakra aki elég feltűnően nézegette az embereket nyilván kereset valakit. Oda sétáltam Sacukyhoz majd behúztam az iskolába természetesen nem mondtam semmit mert azzal lebuktattam volna magam jobb ha nem tudja ki vagyok. //A folyosó //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 22, 2010 19:32:45 GMT 1
Miután Yuzuru elment még beszéltem pár ismerősömmel ekkor egy álarcos idegen behúzott az iskolába. - Szeretnél valami ? - kérdeztem kedvesen mert nem igazán értettem miért kellet bejönnöm. //A folyosó //
|
|
|
Post by Dina on Oct 22, 2010 19:46:03 GMT 1
Hirtelen kiugrott egy hal a tóból. Kissé megijedtem. Majdnem bele estem a tóba. Kicsivel késõbb megjelent Ichirou. - Á, megérkezett az ördög, álruhában.... de még mindig ugyanolyan vészjósló kinézettel.- mondtam nevetve. - Kösz.- mondtam, közben hátra dõltem a gyepen.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 22, 2010 19:56:38 GMT 1
- Hu ha én ördög ? - kérdeztem mosolyogva. - Hogy hogy itt egyedül ? - hátra dőltem a fűben s az eget néztem. - Olyan vészjósló ez az idő - sóhajtottam igazából ebben az is benne volt hogy Ryota a közelben van és az sosem jelent jót.
|
|
|
Post by Dina on Oct 22, 2010 20:32:05 GMT 1
- Igen, ördög vagy.- mondtam nevetve. - Szeretek egyedül lenni.- mondtam kedvesen, közben megláttam egy hullócsillagot. - Te is láttad?- kérdeztem kedvesen Ichiroutól.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 22, 2010 20:38:11 GMT 1
A hullócsillagot pont láttam. - Aha láttam - mondtam kedvesen. - Hát nem zavarlak ha egyedül akarsz lenni - mondtam mosolyogva majd felültem és átkaroltam Dinát. - Azért nem ajánlom hogy egyedül legyél - mosolyogtam rá.
|
|
|
Post by Dina on Oct 23, 2010 8:28:13 GMT 1
- És kívántál valmit?- kérdeztem kedvesen. - Csak azért szeretek egyedül lenni, mert olyankor van idõm gondolkodni a dolgokon, és nem kell arra figyelnem, hogy mit mond más. Amúgy engem nem zavarsz, sõt örülök, hogy itt vagy, mert így legalább nem unatkozom.- mondtam nevetve, közben felültem. Ichirou átkarolt. Mily meglepõ... - Miért is nem ajánlatos egyedül lennem? Talán sok a hozzád hasonló alak itt , ma?
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 23, 2010 10:42:11 GMT 1
- Nem kívántam semmit mert amit kívánnék az úgysem teljesülhet - mondtam egy halvány mosoly kíséretében. - Én pedig épp ezért nem szeretek egyedül lenni mert túl sok időm lenne elgondolkodni dolgokon. - - Nem - nevetem majd folytattam most már komolyabban - Igazából azért ami pár héttel ezelőtt történt mivel még mindig nem tudja senki ki volt a gyilkos - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Dina on Oct 24, 2010 14:48:49 GMT 1
- Miért, mégis mit kívánnál?- kérdeztem érdeklődően. - Ez azért elég durva. Mármint ami történt. Ez az iskola nem olyan , mint a régi iskolám. A régi iskolám átlagos, unalmas volt. Ez viszont félelmetes... Mond csak Ichirou... Ki volt az , akivel a folyosón beszélgettél? Gyanúsan nézett ki.- mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 24, 2010 17:26:45 GMT 1
- Hagyjuk erről most nem igazán szeretnék beszélni - mondtam kedvesen majd Dina kijelentésén nevetni kezdtem. - Egy régi ismerősöm és igen néha elég gyanús de nyugi most nem tőle kell félni vagyis tőle nem kell félni szóval a mostot azt felejtsd el me csak gondolkodtam valamin és na mindegy érted - mondtam nevetve. Hát lehet jobban kell figyelnem me már most elszóltam magam.Ekkor sms-t kaptam elolvastam majd eltetem a telefont
|
|