|
Post by Terashima Sayu on Feb 22, 2010 22:45:37 GMT 1
- Nem baj ha nem érted ... talán majd megérted egyszer - mondtam mosolyogva. - Hát egy osztállyal lejjebb 11 E - mondtam kedvesen. - Hát szívesen megmutatnám a termeket de én sem tudom mi merre van - mondtam mosolyogva. - Általában GD-t követtem hogy hol van órám ... de találtam mást akit követhetek ... és ezt legalább senki nem érti félre ... nos remélhetőleg - mondtam kedvesen. - Bár kitelik az emberektől .... ha már egyszer arra képesek hogy fenyegessenek - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by jorg on Feb 22, 2010 22:55:12 GMT 1
- Egyszer... talán... - mondja távolba révedő tekintettel, majd villámgyorsan visszatér a valóságba. - Ennek örülök, legalább egy folyosón vagyunk. Nem tudom ki az a GD, bár nem hallottam róla túl sok jót. És kit követsz ezután? -teszi fel a kérdést egy kedves mosoly kíséretében. - Az emberektől sok minden kitelik, főleg a rosszindulatú részétől. Bár lehetőség szerint az olyanoktól igyekszem a lehető legtávolabb maradni. Nem szeretem a fölösleges konfliktusokat és általában igyekszem a lehető legrugalmasabban kezelni őket. A fenyegetésre ismét meglepődik és ezt a meglepettséget leplezni sem igen tudja. - Fenyegetnek? Ki? És miért?
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 22, 2010 23:04:55 GMT 1
- Az egyik új barátnőmet - mondtam kedvesen majd az égre néztem. - GD nek vagyis Satayunak ... he he mert azt jobban szereti ... szóval elég sok rajongója van és mivel segített lerázni azokat akik rám szálltak .... hát elég félre érthető módon na mindegy így nem lettem túl közkedvelt és nem rég egy kb 5 ször nagyobb ember fenyegetett meg hogy ha ezt folytatom azt megfogom bánni állítólag a húga bele van esve Satayuba azért támadott le persze ezt szó szerint mert ha az a fiú nem lett volna ott elég szépet kaptam volna tőle mivel nem épp megfelelő módon válaszoltam neki de hát ez van - mondtam nevetve na nem mintha ez vicces lett volna de hát ezért nem fogok sírni és csak most jöttem rá mennyivel könnyebben barátkozom mióta itt vagyok első nap senkivel nem álltam szóba.
|
|
|
Post by jorg on Feb 22, 2010 23:13:11 GMT 1
- Nekem szerencsére még nem volt dolgom, fenyegetőző, nagydarab izomagyakkal és így belegondolva nem is nagyon van rá szükségem. Félre ne érts, ez úgy hangzik, mintha lekötelezettje lennél ennek a GD-nek, vagy hogy is hívjáknak. És a hanglejtésedből ítélve, nem vagy túl lelkes ettől a gondolattól... Vagy csak én vagyok rossz emberismerő. -teszi hozzá nevetve.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 22, 2010 23:26:04 GMT 1
- Hát ami azt illeti ez tényleg zavar kicsit .... mert hát kitudja hány lánnyal kavar épp és enegm is bele kevernek ebbe .....persze jól esik hogy foglalkozik velem mert hát kinek nem ? .... de nem szeretnék túlzásokba esni ... nem akarom hogy úgy nézzenek rám mint GD egyik kurvájára - mondtam mosolyogva. - Na de beszéljünk másról mert ez nem hiszem hogy érdekel téged ... és nem akarlak untatni - mondtam mosolyogva. Igazából nem sokat aludtam az utobbi időben és kicsit fáradt voltam így Jörgnek dőltem bár nálam ez is megszokott volt. - Olyan unalmasak az órák á elfogok aludni rajtuk - mondtam nevetve majd rájöttem hogy ezt talán nem kellene. - Jah ne haragudj ha újra ilyesmit teszek szólj nyugodtan .... aszem kicsit túl sok mindent engedek meg magamnak .... uh meglehet a véleményed .... tisztára mintha nyomulnék jaj remélem nem értetted félre .... mindig ilyen vagyok .... kicsit megszoktam feledkezni a dolgokról - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 23, 2010 12:59:43 GMT 1
Kicsit elbambultam így megilyedtem mikor hallottam a telefon csattanását. - Mond Sacuky minden rednben? - kérdeztem aggódva, de ő csak egy helyben állt. - Persze...nyugodtan maradj. - mondtam Ayakának. Mikor odajött hozzánk Takeda nagyorr rosszil éreztem magam. - Azt hiszem bemegyek a könyvtárba egy könyvért. - mondtam majd elindultam a bejárat fele.
//Könyvtár//
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 16:58:21 GMT 1
- Szóval errefelé ez a GD a Cassanova? Akkor biztos van pár ellensége is. Persze, mindenkinek jó ha foglalkoznak vele, viszont, ha hírbehozzák az embert az már kevésbé. A továbbiakban nem is zavartatja magát azzal, hogy Sayu a vállának dől, majd halványan mosolyog, amikor a lány észbe kap. - Ugyan. Ha félre akartam volna érteni, akkor már megtettem volna. Nehéz dolog leszokni olyasmiről, amihez az ember hozzászokott... Szóval nem zavar, de ha akarod, legközelebb szólok.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 17:15:50 GMT 1
- Hát igaz - mondtam kedvesen. - Mesélj magadról valamit - mondtam kedvesen mivel nem tudtam már mit mondani. - Persze ha nem akarsz nem kell - mondtam kedvesen ekkor egy fiú sétált oda hozzánk. '- Sayu képzeld mit hallottam - kezdte sunyi mosollyal és már sejtettem is hogy mit. '- Tényleg csak haverok vagytok GD-vel ? - kérdezte vigyorogva. - Ami azt illeti .... igen - mondtam halkan bár lehet nem ezt kellet volna mondanom mert így ismét rám szállnak és fölösleges volt Satayu eddigi segítsége is. '- Ez jó hír ... nincs kedv... - kezdte de rögtön közbe vágtam. - Nem nincs nem érek rá - mondtam egyszerűen. '- Jó hát akkor majd máskor - mondta mosolyogva majd elsétált. - Most ástam el magam....aszem még is jobb ha félre értik a dolgokat az emberek - sóhajtottam.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 17:27:06 GMT 1
Végignézi a rövid közjátékot, majd lassan megcsóválja a fejét. - Ez kicsit érdekesen hatott, bár szinte semmit nem értettem belőle. Magamról? Mit mesélhetnék? Túl sok érdekes dolog nem történt velem eddig. Németországban mondhatni burokban nőttem fel és elég szigorú szabályok szerint, de itt legalább nem mondja meg senki, hogy, hogy viselkedjek és mit szabad és mit nem. Apámnak van egy hatalmas cége, amit én fogok átvenni, ha visszavonul. Bár ennek nem örülök túlzottan... Volt néhány... hogy is mondjam... kétes üzlete, ami miatt nem szeretném cipelni a keresztet. Szóval még ráér. Szeretném, ha a kétes ügyeit rendezné azelőtt, mielőtt átveszem majd a céget, pontosan ugyanazért, amiért egy kicsit félek Tommy miatt is. De miért is érdekelnének a hülyeségeim téged? -kérdezi mosolyogva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 17:35:50 GMT 1
- Hát nem is baj .... mondjuk úgy hogy vannak akik azt hiszik bármit megtehetnek és szeretnek zaklatni - mondtam nevetve. - Értem akkor te sem vagy túl közeli - mondtam mosolyogva bár aszem ez eddig is nyilvánvaló volt. - Eltűntek a többiek - mondtam mikor észre vettem hogy Arisáék már elmentek bár ami azt illeti már becsöngedtek szóval nem is csodálom. - Na remek még egy óráról lógni fogok - mondtam mosolyogva. - Am csak kérdeztem vagy talán nem szabad ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 17:46:16 GMT 1
- Hát nem... Európa szívéből jöttem. Apám szerint itt tapasztalatot szerezhetek. Viszont az előnye, hogy szinte bármit megtehetek. A csengő hallatára elképed. - Hmm... nem is hallottam, na de már mindegy is. Most úgy sem volt nagy kedvem az órához. A kérdés nem zavar... ezt inkább magamtól kérdeztem... Úgy értem miért fárasztalak a hülyeségeimmel. -javítja ki magát nevetve. - Te is mesélhetnél magadról... Kicsit rejtélyes vagy, de jól áll. - teszi hozzá.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 18:09:09 GMT 1
- Hé én kérdeztem nem ? ... akkor nem hülyeség - mondtam mosolyogva. - Hát jó én .Amerikából jöttem ide .. anyám az egyik hírtv vezér igazgatója apám pedig kormányzó persze nem kocsit kormányoz - mondtam viccelődve. - Az igazai anyámról nem tudok semmit eddig úgy tudtam meghalt és hogy nincs testvérem se de pár hónappal ezelőtt találtam eg yrégi képet amin rajta voltak így rákellet jönnöm ez az egész hazugság volt így ide jöttem hát ha megtalálom őket ... a nővéremet már aszem megtaláltam de nekem elég annyi hogy tudom ki ő ... kicsit furcsa lenne ha oda sétálnák és szia nővérkén hogy vagy ? ... enyhén nézne hülyének - mondtam nevetve. - Mint már mondtam modell vagyok jelenleg régebben pedig zenész pontosabban énekes de a sok botrány miatt abba kellet hagynom nem épp szerencsés ha valakinek az "anyja" a hír tv-nél dolgozik .. ez volt a másik amiért ide jöttem itt legaláb nem ismer senki ha igen az is elég csekély - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 18:22:18 GMT 1
- Ahhoz képest, hogy senki sem ismer, elég sokan rád vannak kattanva. Ez a hír TV-s dolog úgy hangzik, mintha szándékosan ellened dolgozott volna. Talán az volt a célja, hogy lejárasson? Legalábbis, ahogy elmondtad, nem úgy tűnt, mintha túl pozitív képet akarnál festeni róla. Rossz lehet, ha az embernek vannak rosszakarói, nekem szerencsére soha nem volt és nem is szeretnék...
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 18:47:40 GMT 1
- Hát az igazság az hogy mindig is utált mert hát kiszeretné más gyerekét apámmal is csak azért van mert gazdag .... régebben alá kellet támasztanom a híreit mert különbem elégé megbántam volna egyszer apám rajta is kapta hogy zsarol és azóta Lili figyel rám először nem tetszett anyámnak na meg most sem de első alkalommal figyelmen kívül hagyta Lilit .... ja ez azért volt mert nem voltam hajlandó a hazugságra azt mondani hogy igaz és nekem jött csak hogy Lilivel nem számolt és hát ő nem az a nő akivel szórakozni lehet első alkalommal be is bizonyította azzal hogy eltörte a kezét....anyám nem merte elmondani apámnak inkább azt mondta megcsúszott és elesett onnantól kezdve elégé tartott tőle - mondtam nevetve. Ezt igazából nem szoktam elmondani senkinek szal magam is meglepődtem hogy csak így elmondtam.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 18:56:27 GMT 1
Ahogy a sztori kezdi elérni a végkifejletet, úgy Jörg arca is egyre elképedtebbé válik. - Nos... azt hiszem annak a nőnek nem szívesen szólnék be. Még a végén péppé ver, mert nem tetszik neki a tekintetem. -neveti el magát. Ez ilyen tipikus mostohaszülő dolog. Nem szeret, mert nem az ő gyereke vagy, ezért szívat, mert az jól esik neki. Ha meg hátat fordítasz neki, akkor meg örülhetsz ha nem akar megölni. Nem tudnám elviselni az ilyet, de minden elismerésem a kitartásodért.
|
|