|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 19:17:39 GMT 1
- Hát mint már mondtam a katonaságnál volt kiképző - mondtam kedvesen. - Áh ugyan amúgy egész jó fej ... bár ahhoz meg kell ismerni persze - mondtam kedvesen. - Nem lépünk le a suliból ? ... úgy sem megyünk be ... menjünk inkább valamerre sétálni avyg nem tudom - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 19:28:34 GMT 1
- Jó fej, csak meg kell ismerni... Csak nem biztos, hogy pozitívan veszi az ismerkedési szándékot. Bár nem alkotok véleményt olyanról, akit nem ismerek. Az utolsó mondatra megint el neveti magát. - Felőlem mehetünk.... Úgysem volt nagy kedvem a sulihoz.... De nem nagyon tudom, hogy mi merre van, úgyhogy rád bízom magam. Hová menjünk?
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 19:43:17 GMT 1
- Hát én sem igazán de nem messze van innen egy elég szép park - mondtam kedvesen majd felálltam. - Nekem legalábbis tetszett bár csak egyszer voltam ott és szerintem még mindig jobb mint itt ülni .... gyere - mondtam mosolyogva. //Taitō-Ueno Park //
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 20:10:01 GMT 1
A kert nagyon szép volt. Szép zöld gyep, és gondosan megöntözött illatos virágok. Köztük egy szép kék rózsa tetszett meg nagyon. A tóban úszkáló aranyhalak is gyönyörűek voltak, és elég romantikus kertnek látszott, na nem mintha ezért jöttem volna ide, de majd egyszer talán...
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 20:17:08 GMT 1
- Mulan lenne egy elég fura kérdésem .... mi lenne ha valakit nagyon szeretnél és ő is téged de hirtelen mind kettőtökkel történik valami szörnyű és már nem lennél biztos abba hogy szereted ? ... vagyis szereted de a közelébe mindig csak mélységes fájdalmat éreznél ?... de az illető lelkileg teljesen összetört ennek a szörnyűségnek a hatására ? - kérdeztem szinte alig halhatoan közben a földet néztem azt sem tudom miért kérdeztem meg csak annyira gondolkodtam ezen talán túl hangosan is mert nem szándékoztam egy szinte idegentől pár ezt még kilehet magyarázni. - Csak mert az egyik ismerősöm ilyen helyzetben van és nem tudom hogy segítsek neki de nem fontos - mondtam nevetve. - Mesélj valamit - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 20:22:39 GMT 1
- Hát... Én megmondanám neki nyíltan... Még ha fáj is neki, ez lenne a legjobb, mert lehet, hogy nem esne jól neki, de hazugságban, és fájdalomban nem lehet élni.- mondtam kedvesen. - Áhh értem.- mondtam. - Nem igazán tudok mit mesélni, és ha mesélnék, csak untatnálak.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 20:28:43 GMT 1
Nem igazán volt kedvem állcsorogni már így megfogtam Mulan kezét és az egyik padhoz sétáltam vele nem is figyeltem rá hogy ezt5 nem kéne hisz hozzá voltam szokva. - Tartotton tőle hogy ezt mondod - mondtam nevetve majd hátra dőltem a padon neki Mulannak, nem zavart hogy Mulan mit gondol most de így most sokkal jobb volt mint ülni. - Mellesleg bocsánat - mondtam halkan majd halványan elmosolyodtam. - Meglehet a véleményed megszabadítalak azoktól a köcsögöktől és most én csinálom szinte ugyan azt - mondtam nevetve majd felültem. - Nem untatnál szívesen meghallgatlak - mondtam kedves mosollyal. Vissza kéne vennem nem tudom mit tegyek elmenekülök ha gondok vannak remek de mit tehetnék ?
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 20:34:44 GMT 1
- Semmi baj.- mondtam mosolyogva. - Meg is van a véleményem.- mondtam nevetve, majd megpusziltam az arcát. - Ez a véleményem.- mondtam mosolyogva. - De csak ha tényleg nem untatlak.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 20:40:54 GMT 1
- Hmm szóval ez a véleményed ? - kérdeztem nevetve most örültem hogy itt senki nem volt hamar össze kellet magam szedni megígértem Geinek hogy nem lépek félre és ehhez tartani akartam magam ha még is úgy hozzá a sors előbb szakítanék vele de őt nem játszanám ki. - Érdekes ... na rajta mesélj - mondtam vigyorogva. - És még egyszer mondom nem untatsz csak ha megsem szólalsz - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 20:48:46 GMT 1
- Hát elég kifinomult családba születtem ,és elég jól neveltek engem. Szeretem a szüleimet, és jelenleg tetszik is nekem valaki.- mondtam sunyin, ami nem nagyon vall rám, de a mai nap valahogy kivétel volt. - Sokan mondták, hogy szép vagyok meg okos, meg jólnevel , stb, de én ezt nem gondolom így. Utálom a nagyképű sztárokat, és szeretem a szabadidőmbe a járműveket javítani, és ezt senki nem nézné ki belőlem. - mondtam nevetve. - Mesélj te is valamit.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 21:00:12 GMT 1
- Pedig egyet értek - mondtam sunyi mosollyal. - Hát az én életem unalamas és mostanában elég zavaros ha nem baj inkább most nem mesélnék róla - mondtam halkan. - Azt mondtad 11/E s vagy akkor együtt jársz GD -vel igaz ? - kérdeztem mosolyogva. - Na és milyen egy osztályba járni vele? - kérdeztem sejtően.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 21:04:44 GMT 1
- Köszönöm. Ha te mondod lehiszem. - mondtam kedvesen. - Igen, sajnos egy osztályban vagyunk.- mondtam. - Hát unalmas.. Egész órán őt dícsérik, és naná , hogy mindig neki lesz jó a dolgozata...- mondtam. - Más szóval nem olyan jó...- mondtam kedvesen, és közelebb ültem Ichirou-hoz.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 21:10:35 GMT 1
Elmosolyodtam azon amin Mulan mondott nem sok olyan csajjal találkoztam aki nem rajong GD-ért. - Ez meglepő már ha azt nézünk hogy az iskola 99% rajong érte - mondtam kedvesen. - És voltál már vele ? - kérdeztem viccelődve bár ki tudja lehet igen bár még ha elég sok csajt is láttam már náluk Mulant még nem persze nem lógok ott éjjel nappal te hát nem tudom. - Szóval nem olyan jó ? - kérdeztem vissza kedvesen.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 21:16:55 GMT 1
- Hát az lehet, szóval én abba a maradék 1%-ba tartozom.- mondtam nevetve. - Nem, nem voltam, és nem is tervezem. - mondtam nevetve. - Nem , nem olyan jó.- mondtam, mint egy visszhang.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 21:23:32 GMT 1
- Ejj pedig azt hittem ezt a nem olyan jót arra érteted - mondtam nevetve. - Remélem ezt nem hallja vissza de jobb is ha távol maradsz tőle amíg megteheted mivel minden nap más csajt visz haza ... na nem rontom a hírnevét - mondtam mosolyogva majd közelebb hajoltam. - De elhiheted .... elég sűrűn jártam át hozzájuk - mondtam halkan és bár késztetést éreztem hogy megcsókoljam sikerült magamon ismét erőt vennem.
|
|