|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 21:29:59 GMT 1
- Ha ha ha.- mondtam. - Nos igen. Tegnap még Aikoval kavart, ma meg ezzel a boszival.- mondtam nevetve, aztán mikor Ichirou közel hajolt, meg akartam csókolni, de tudtam, hogy nem helyes, viszont nem bírtam elhajolni onnan, egyszerűen megigézett.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 21:36:12 GMT 1
- De még valami - mondtam halkan. - Én sem vagyok jobb GD - nél - mondtam halkan majd elhajoltam onnan. - Valamit tudnod kell jelenleg van barátnőm még hozzá GD húga - mondtam kedvesen mivel úgy éreztem nagyon nem helyes becsapni 2 csajt is bár hogy meddig azt nem tudom remélem rendeződnek a dolgok. - Ne haragudj - mondtam kedvesen. - Nem vagy éhes ? - kérdeztem halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 21:40:56 GMT 1
Azt nem hinném.- mondtam, bár kicsit fájt ez a dolog. - Igen, tudom, hogy van barátnőd.- mondtam. - Nem haragszom.- mondtam, egy erőltetett mosoly kíséretében, mert az igazság az volt, hogy kicsit rosszul esett, de ez van, sokszor ejtettek pofára. - Nem, nem vagyok.- mondtam, majd kiültem a pad szélére.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 21:51:55 GMT 1
- Nem hinnéd ? - kérdeztem halvány mosollyal. - Tudtam hogy megharagszol ... de nem akartalak átverni .... bár ha valami akkor az igazán rám vall - sóhajtottam majd ismét az égre néztem. - Tudod amit mondtam amikor ide kijöttünk az nem az egyik haverom gondja - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 21:54:17 GMT 1
- Hát igen. Ez vagy te...- mondtam, és könnybe lábadt a szemem. Nem tudom , miért, hisz nem is ismertem, meg csak most találkoztunk, de mindegy is.... - Gondoltam, hogy a tied.- mondtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 22:08:14 GMT 1
Felkaptam a fejem mikor észre vettem hogy sír elégé meglepet hisz alig ismert legalábbis tudtom szerint majd átöleltem. - Jaj ne sírj már - mondtam kedvesen majd felálltam mivel nem tudtam volna ellenállni neki láttam hogy épp a telefonját szorongatja így kikaptam a kezéből. - De cuki hátérképed van - mondtam mosolyogva majd beírtam a számom és megcsörgettem magam. - Hmm lehet haza ugrok .... elfelejtettem valamit ... ha akarsz .... velem jöhetsz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 22:11:42 GMT 1
Letöröltem a könnyeim, majd felnéztem Ichiroura. - Mégis minek? Hogy ennél rosszabb legyen?- kérdeztem. - Miért nem hívod el Geit?-kérdeztem kicsit durcásan.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 22:14:43 GMT 1
Halványan elmosolyodtam. - Nem tudom ő most .... nincs itt .... és én már semmit sem tudok - sóhajtottam majd a földre néztem. - De ha nem akarsz nem kell nem kényszer .... még azt hinnéd hátsó szándékaim vannak - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 22:17:41 GMT 1
- Nem hiszem azt, de ki lehetne belőled nézni.- mondtam nevetve, majd átöleltem, de nemsokára el is engedtem. - Bocs.- mondtam, majd elvettem a telefonomat. - Tőlem mehetünk, de csak ha nem baj.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 3, 2010 10:13:51 GMT 1
- Ha ismertél volna mondjuk 2 évvel ezelőtt nem hiszem hogy ennyire bátor lettél volna - mondtam nevetve. - Ugyan miért lenne baj ? - kérdeztem kedvesen majd elindultam. - Gyere - mondtam mosolyogva. //Suginami - Házak //
|
|
|
Post by Dina on Sept 21, 2010 18:17:55 GMT 1
Hála az égnek Shinji lekopott, mikor beértem az udvarra. Leültem a padra, és nézegettem a tavat, de ekkor megjelent pár ember, így le kellett lépnem. Egy csendes hely kellett, ahol senki sincs, így gondoltam az alagsor megteszi // Alagsor //
|
|
|
Post by Ryota on Oct 20, 2010 17:47:01 GMT 1
Az iskola pont úgy nézett ki akár csak a horror filmekben egy elátkozott kastély az egészre az is rájátszott hogy a ma különösen rossz idő volt. Az ég hangosan dörgött a villámok cikáztak keresztbe kasul az égen. Át sétáltam az iskolán és közbe jó pár misztikus lénybe bukkantam persze legtöbbjük vámpír , vérfarkas, zombi és még sorolhatnám. Hirtelen egy véres lány ugrott ki elém persze csak festék volt rajta bár elég élet hű volt. A dekoráció el kell ismernem egész jó volt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 20, 2010 18:18:14 GMT 1
Már reggel óta itt szenvedtünk a dekorációval és egyéb dolgokkal de végül is büszke voltam magunkra. Én nem mondhatnám hogy rémisztő voltam. Csak annyiból hogy a ruhám "véres " volt amúgy pedig egy egyszerű ápoló nőnek öltöztem vagy ahogy Ayaka mondta az örült dokinak ő pedig maga az ördög volt. '- Sacu remek munkát végeztünk ismét - mondta mosolyogva. - Persze - sóhajtottam majd kisétáltam a teremből mivel elég hangos volt a zene és az iskola kertben valamivel jobb volt szerencsére az eső még nem esett.
|
|
|
Post by Ryota on Oct 20, 2010 20:00:26 GMT 1
Kisétáltam s a Halloween felírt mellet álltam meg ahonnan rögtön észre vettem Sacukyt de természetesen ő engem nem látott bár akkor sem ismert volna meg az álarc miatt . Most nem miattuk voltam itt és nem igazán akartam hogy észre vegyen még feltételezné hogy megint valami rosszat akarok nekik. Ekkor feltűnt egy elég gyanús alak bár itt mindenki az volt de ő valamiért kitűnt a többiek közül. Ayaka épp akkor jött ki mikor a gyanús személy az ajtóhoz ért megálltak és beszéltek lehet ismerték egymást vagy csak szimplán azért beszéltek mert Ayaka mostanában mindenkivel hamar össze haverkodik mostanába nem tudom mi ez az új mánia nála na de menjen csak a nagy kaszással a bálba.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 22, 2010 15:06:15 GMT 1
Megcsóváltam a fejem mikor észre vettem hogy Ayaka már is letámadott valaki közben megérkezett a "páciensem" is. '- Doktornő megvizsgálna ? - kérdezte vigyorogva Yuzuru. - Mi a panasz ki fiam ? - kérdeztem viccelődve . '- Megsúgjam vagy kitalálod ? - mondta nevetve. - Nem vagy kicsit fiatal ehhez kedves páciens ? - kérdeztem nevetve. '- Gonosz vagy nem hogy szeretnél szörnyű anya vagy komolyan - mondta viccelődve. - Vigyázz mert szoba fogságok kapsz - mondtam mosolyogva. '- Kegyetlen vagy. Hát vigyázz magadra. Mellesleg elismerésem - mondta mosolyogva majd elsétált.
|
|