|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 20:24:50 GMT 1
Miután Sacuky közölte velem és többiekkel a szükséges dolgokat elvonult és leült egy padra.Odasétáltam hozzá és rámosolyogtam. -Leülhetek?-Kérdeztem. Miután bólintott leültem mellé. -Részvétem...-Mondtam halkan. -A barátnőd volt ugye?-Kérdeztem és láttam Sacukyna,hogy nem réti ezt meg honnan veszem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 20:29:24 GMT 1
- Igen és mostanában elégé sokat bántottam nem is értem miért történt ez az egész - mondtam miközben a földet néztem. - Am kösz - mondtam kedvesen. - Tényleg te honnan jöttél ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 20:34:32 GMT 1
-Nos...Sumida kerületében élek.-Mondtam megrántva a vállam. Mintha semmit se jelentene,hogy sztárok a szüleim. Nem szerettem ezt felhozni. -Amúgy nemrég jöttünk haza Koreából...-Mondtam. -Biztos vagyok benne,hogy nem szándékosan bántottad...-Mondtam majd Sacuky szemébe néztem. -Tudod..nagyon szépek a szemeid...-Mondtam. Nme is tudom miért mondtam ki...egyszerűen csak ösztönös volt. Sosem rejtettem véka alá a véleményemet valakiről. Ezért nem volt gondom azzal se ha egy lány tetszett könnyen a szemébe mondtam. És sose féltem tőle,hogy negatív választ kapnék. Talán egoista vagyok, de valahogy... nem féltem tőle.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 20:39:30 GMT 1
- DE szándékosan bántottam - mondtam halkan majd halványan elmosolyodtam. - Köszönöm .... a de a te szemed sokkal szebb ... nem is láttam még hogy valakinek ilyen színű lett volna a szeme - mondtam kedvesen közben 2 osztálytárunk össze verekedett. - Fejezetek már be - mondtam komolyan erre kelletlenül de abba hagyták. - Egyszerűen utálom hogy az osztály csak azért fogadja meg amit mondok mert régebben történt egy balesetem... inkább ne hallgatnának rám még az is jobb lenne - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 20:42:27 GMT 1
-Ugyan már..ne okold magad...-Mondtam neki. -Hát..kösz...sötét mint a személyiségem...-Mondtam széles mosollyal. -Baleset?! Hát..úgy nézem félnek tőled mint a tűztől...Akár csak tőlem..- Persze azt már csak halkan magamnak jegyeztem meg. -Na és..milyen baleset? Ha szabad tudnom...-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 20:48:41 GMT 1
- Hülye ... Milyen hasonlat ez ? - mondtam nevetve. - Nem hinném hogy sötét lenne a személyiséged - mondtam kedvesen. - Hát a suliba sétáltam és Tomoyo elég figyelmetlenül rohant ki az útra és én ösztönösen félre löktem engem pedig elütött a kocsi - mondtam nevetve. - Elég sokáig nem voltam magamnál és mikor magamhoz tértem állítólag nem emlékeztem semmire de utána minden rendben volt jah nem még egyszer előfordult mikor a suliban voltunk hogy abszolutizált kiesett minden - mondtam kedvesen. - De nem érdekes mert már jól vagyok .... csak hogy azóta mindenki tök rendes pedig tudom hogy ez csak kényszer - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 20:51:25 GMT 1
--Úhh..ez nagyon szar..mintha csak sajnálatból barátkoznának veled...-Mondtam kelletlenül. -Tiszta gáz... körül belül olyan mintha csak pénzedért barátkoznának veled...mindkettő nyomorult egy helyzet...-Mondtam átérezve a problémát.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 20:55:15 GMT 1
- De már megszoktam - mondtam kedvesen. - De nem csodálom hogy csak ezért barátkoztak hisz elég kibírhatatlan voltam elég sokáig ... sőt még most is az vagyok szerintem - mondtam mosolyogva. - Igaz egyik sem túl jó. - mondtam kedvesen. ~ Semmit sem ért hogy eljöttem otthonról talán itt még rosszabb most bele gondolva ~ sóhajtottam. - De remélem te nem leszel olyan mint ők - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 20:57:55 GMT 1
-Kibírhatatlan? Ugyan már... szerintem nagyon kedves vagy. Az egyetlen aki nem úgy viszonyult hozzám mint ez a a Takeda fiú.-Mondtam halkan. -Dehogy leszek..én már eleve másért...-Mondtam de a végét nem mondtam ki.Megmentve a becsületemet. Nem vagyok az a lovesztoris fajta de valahogy. Egyre inkább kedveltem Sacukyt.És amint megláttam őt úgy éreztem,hogy a világ legszebb lányát látom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:02:34 GMT 1
- Takedával vigyázz - mondtam halkan. - Elég egy kiszámozhatatlan ember - mondtam magam elé nézve. - Kösz .... Tatsuya hogy ilyen rendes vagy velem - mondtam kedvesen. ~ Miért van az hogy tudom hogy nem kéne itt lennem vele mert bajba sodrom még is képtelen vagyok elmenni ? .... nem lehetek ilyen önző ~ sóhajtottam majd kedvesen Tatsuyára mosolyogam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 21:04:57 GMT 1
-Héé..te kezdted..-Mondtam oldalba bökve Sacukyt. -Jótett helyébe jót várj... csak,hogy maradjak régimódi...-Mondtam. -Hmm..lehet,hogy vigyáznom kéne vele...de ha te lennél a tét bármikor kiállnék ellene...-Mondtam és Sacukyra kacsintottam.Igen flörtöltem vele. Bizony.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:10:04 GMT 1
Hirtelen Tatsuyára néztem. - Miért ? - kérdeztem halkan. ~ Ha Takeda rájön hogy jobban vagyok vele csak rosszabb lesz minden ... így biztos bajba sodrom ~ gondoltam. - Tatsuya kérlek ne szállj vele szembe ..... nem szeretném hogy bajod essen - mondtam halkan. - Takeda veszélyes .... tegnap is kis híján megölt de Tomoyo megmentett - mondtam halkan bár amint elmondtam meg is bántam hisz nem akartam ezt senkinek sem elmondani Satayuékon kívül.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 21:15:26 GMT 1
-Szóval ő volt az...-Mondtam szánakozó hangom. -Nagyon gáz a fickó... -De tudod Sacuky az érzelmeknek nem lehet gátat szabni...ha arra kerülne sor,hogy Takeda kiakarna ragadni a karmaim közül harcolnék...-Mondtam mosolyogva. -Már ha neked is oké...-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:18:51 GMT 1
- Nem akarok több embert veszélybe sodorni de nem tudom miért te valahogy különös hatással vagy rám már elég régóta elakartam innen menni de lehet hogy túl önző vagyok mert nem voltam képes rá - mondtam halkan majd elmosolyodtam. - Ha ennyire keresed a bajt felőlem oké - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 21:21:37 GMT 1
-Hé a te hibád lesz ha meghalok.. kellet neked ilyen szépnek születni...-Mondtam viccelődve de valójában a második részét így is gondoltam. -Ne merészelj most elmenni amikor végre én is itt vagyok... nem vagy önző...csak nem tudod kezelni a problémáidat mert nincs kinek elmond...de nekem elmondhatod..bennem bízhatsz...-Mondtam halkan.
|
|