|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:27:12 GMT 1
-Köszönöm – mondtam kedvesen. -Bocsánat …. nem akartalak bajba sodorni – mondtam halkan. -Na mindegy ebbe legalább jó vagyok – mondtam közben Tatsuyaát figyeltem. -Amúgy ez tudod kölcsönös szóval a te hibád is – mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 21:30:40 GMT 1
-Én lovagias vagyok és megvédem szívem hölgyét...-Mondtam mosolyogva. -Főleg,hogy ő is megvéd engem azzal,hogy segít túlélnem az első napomat...-Mondtam majd Sacuky szemébe néztem. -Olyan furcsa...hogy ennyire tetszel... és nem tudom megmagyarázni..talán ez benne a szép...-Mondtam halkan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:33:53 GMT 1
- Hát ez tényleg különös de ez fordítva is igaz - mondtam mosolyogva. - De megtudom magamat védeni .... ö többnyire - mondtam nevetve. ~ Legalábbis régen még ment ~ gondoltam. - Tényleg pár hét múlva lesz az alapító fesztívál . - mondtam kedvesen. - Remélem eljössz - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 21:37:00 GMT 1
-Hát ki tudja.. majd meglátjuk...-Mondtam mosolyogva. -De van egy feltételem... csak veled megyek el...-Mondtam kacsintva. -Ha nincs ellenedre...-Mondtam Sacukynak. Ép elég késztetést éreztem arra,hogy szorosabbra fűzzem vele a kapcsolatot.Szerintem az iskola legdögösebb lányai közé tartozott és azt hiszem kezdtem belezúgni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:40:02 GMT 1
- Hát igazából én szervező vagyok de majd ellógok - mondtam nevetve. ~ Úgy sem hiszem hogy észre vennék hogy eltünnök ~ gondoltam. - De akkor muszáj lesz eljönnöd mert nem szokásom ellógni - mondtam kedvesen. ~ Csak ne jöjjön közbe semmi ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 21:46:09 GMT 1
-Hát..megoldom oké...-Mondtam mosolyogva. Ahogy ez már összejött eszembe jutott,hogy láttam már Sacukyt egyszer. A Katsuhika állomáson. Egy szerelvényben utaztunk.És emlékszem amikor megláttam már akkor beleszerettem és úgy éreztem,hogy látnom kell megint.Újból. Azt hittem soha többet nem látom de most már beugrott.Megragadtam Sacuky kezét és magammal rántottam. Kicsit messzebb sétáltam vele majd elmeséltem neki ezt a metrós esetet. -Szóval..örülök,hogy megtaláltalak..nagyon... azt hiszem ebből már kivehető mennyire...tetszel nekem...és azt hiszem..beléd szerettem... tipikus love sztori..-Mondtam cinikusan majd ahogy Sacuky szemébe néztem láttam benne azt aminek a leginkább örültem.Ő is így érzett. Megsimogattam a kezét majd az arcát. -Nagyon szép vagy...-Mondtam neki suttogva. A derekára tettem a kezem és közel húztam magamhoz. -Nem tudok táncolni...-Mondtam neki mosolyogva. Pedig tudtam egyesek szerint de nem szerettem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 21:50:28 GMT 1
Kicsit értetlenül néztem mikor elhúzott magával. - Nem baj...én sem vagyok túl jó táncos - mondtam kedvesen. - Tényleg ? ... ennek örülök - mondtam mosolyogva. - Furcsa talán én is pont ezért nem akartam elmenni .... Tatsuya örülök tényleg hogy találkoztunk - mondtam mosolyogva majd akaratlanul is átöleltem Tatsuyát de észbe is kapta és elengedtem. - Ne haragudj - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 15:35:11 GMT 1
Mikor kiértem, megkerestem az osztályom tagjait és leültem a közelükbe.Ismét elövettem a könyvet és továbbolvastam. ~Míg ennek a szarnak vége nem lesz addig itt olvasok.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 12, 2009 18:17:59 GMT 1
Takeda figyelt és egyáltalán nem örült annak hogy Tatsuyával voltam mikor Tatsuya magával húzót elég féltékeny lett de ekkor észre vette Arisát így felállt és Arisához sétált. '- Te vagy Arisa igaz ? - kérdezte színlelet kedvességgel majd leült Arisa mellé. '- Mi jót olvasol ? - kérdezte egy biztos színésznek nagyon is jó volt hisz már rengeteg embert vágott át.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 18:35:35 GMT 1
- Igen, én vagyok. - ~Ő az aki beszólt az új srácnak asszem.~ - Alkonyat.Egy vámpíros könyv. - mosolyogtam rá. - Te pedig Takeda vagy? - kérdeztem, bár nem tom minek hisz tudom hogy így hívják. - Mit szeretnél? - ~Na ja.Nem mindennap jön hozzám csevegni az egyik barátom riválisa.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 12, 2009 18:47:13 GMT 1
'- Csak unatkoztam és gondoltam ide jövök remélem nem zavarlak - mondta mosolyogva persze ez is csak színészkedés volt. '- Gondolom Sacukytól tudod ki vagyok ... hehe kicsit eltúlozza a dolgokat - mondta nevetve. '- Hmm Alkonyat ? .... azt a könyvet én is olvastam egész jó - mondta megnyerő kedvességgel.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 18:57:17 GMT 1
- Nem zavarsz. - ~Végülis már úgyis kezdtem unatkozni.~ - Ami a folyosón történt...én úgy vettem le hogy rivalizáltok.Amugy ma hallottam rólad először. - ~Egész jófej.~ - Ez volt az első dolog ami a könyvtárból a kezembe akadt. - mondtam. - Te melyik osztályba jársz? - ~Ha ő tudja hogy ki vagyok akkor azért nekem is kéne tudnom valamit róla.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 12, 2009 19:05:25 GMT 1
'- Kicsit megharagudott rám. - mondta majd leült Arisa mellé. '- 12/D -s vagyok. - mondta mosolyogva a haverjai egy ideig ott álltak ahol Takeda az előbb ült de aztán hamar észbe kaptam és vissza mentek az osztályukhoz. '- Na és eddig hogy tetszik a könyv ? - kérdezte bár elégé zavarta hogy nem tudta hol vagyunk Tastuyával de ezt nem látszott rajta.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 19:18:25 GMT 1
- Értem. - ~Bő válasz.~ - Egész izgi.Eddig az 5-dik fejezet tetszett a legjobban...a vércsoportos. - mosolyogtam. - Hogy hogy nem a haverjaiddal vagy? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 12, 2009 19:30:11 GMT 1
'- Nem szeretek velük lógni egész nap ... néha mást is kell csinálni .... és most inkább veled szeretnék beszélgetni - mondta mosolyogva. '- Persze ha zavarlak akkor elmegyek - mondta nevetve egész jól játszva a szerepét. '- Láttad már azt a fura alakot ? .... ma jött ebbe az iskolába - kérdeztem.
|
|