|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 19:41:00 GMT 1
- Engem nem zavarsz.Legalább bővül az ismerőseim köre. - mondtam mosolyogva. - Igen, egész fura de mivel Sacukynak nincs baja vele akkor biztos jófej lehet. - mosolyogtam még mindig. - Amúgy te mióta ismered Sacukyt és milyen volt régen?Gondolom régebb óta ismered. - ~Biztos nem mostanság ismerték meg egymást.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 12, 2009 19:49:38 GMT 1
Takedát kicsit meglepte a kérdés de számított arra hogy megkérdezi Arisa. '- Hát egy iskolába jártunk ezelőtt... amúgy nem mondhatnám hogy jól ismerem csak néha beszéltünk és ennyi - mondta kedvesen. '- Nekem viszont az a fickó nem szimpatikus és Sacuky hajlamos bajba kerülni mivel mindenkibe megbízik... szerintem távol kéne tartani tőle ... még a végén olyat tesz amit nem kellene - mondta kicsit féltékenyen és kicsit későn vette észre ezt. '- De hát az ő élete - mondta nevetve majd Arisára mosolygott. '- A te osztályodba jár GD igaz ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 19:52:46 GMT 1
- Ohh...értem. - ~Kicsit csalódott voltam de ez van.~ - Hát szerintem tudja mit csinál. - ~Mintha egy kis féltékenységet vettem volna ki a szavai közül.~ - Igen,Miért? - ~Most GD hogy jön ide?~
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 12, 2009 20:21:42 GMT 1
- Nem érdekes csak nem igazán vagyok vele jobban - mondtam közben hátra dőltem a padon. - Merre felé lax ? - kérdeztem majd Arisára nézettem közben Ichirou sétált hozzánk. - Bocs hogy zavarlak titeket de szerintem Takeda nem fogsz örülni ... Drakula elégé rászállt Sacukyra - mondta cinikus mosollyal. '- És engem ez hol érdekel ? - kérdeztem unottan pedig elégé dühös lettem lett mivel nem számoltam azzal hogy az új fickó rászáll Sacukyra eddig inkább GD- től tartottam most meg felbukott ez a valaki szinte a semmiből közben Ichirou véletlen vagy inkább direkt kiverte Arisa kezéből a könyvet majd egy bocsot mondva elsétált án pedig megráztam a fejem és felvette a könyve, letöröltem róla a port majd vissza adtam Arisának. - Elég figyelmetlen de biztos nem direkt csinálta - mondtam kedvesen közben Ichiroura néztem aki vigyorogva tovább sétált. ~ Na ezt még megbeszéljük ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 13:02:28 GMT 1
~Ha nem mondja meg akkor nem mondja meg.~ - Shibuyában. - válaszoltam, közben az egyik haverja sétált hozzánk. ~Ahogy elnézem kicsit dühös Takeda.~ Közben a haverja kiverte a kezemből a könyvet majd egy bocsot mondva elsétált.Takeda felvette a könyvem, letörölte a port majd visszaadta. - Aha.Biztos. - ~Persze-persze azért ez biztos nem véletlen volt.~ - A haverjaid se bírják Sacukyt?Amugy te merre laksz? - kérdeztem, közbe elraktam a táskámba a könyvet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 13:20:53 GMT 1
- Hát nem igazán - mondtam. - Sumidában - mondtam mosolyogva majd Arisára néztem. - Hmm észre sem vettem milyen szép a szemed .... lehet azért mert mindig olvasol - mondtam kedvesen majd közelebb hajoltam Arisához és a szemébe néztem. - Te is idén jöttél ebbe a suliba ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 14:07:35 GMT 1
- Köszi.Nos...szeretek olvasni. - ~Kicsit megijedtem amikor közelhajolt.Mit akar?~ - Igen, te is? - kérdeztem és egy mosolyt küldtem felé.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 14:14:23 GMT 1
- Hmm észre vettem hogy szeretsz olvasni - mondtam mosolyogva. - Nem ... csak eddig nem láttalak - mondtam kedvesen. - Vagy csak nem figyeltem de kétlem hogy nem vettelek volna észre - mondtam sunyi mosollyal majd kicsit még közelebb hajoltam hozzá elég félre érthetően. - Remélem nem félsz a pókoktól - mondtam nevetve majd levettem Arisa válláról egy elég nagy pókot.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 14:24:17 GMT 1
- Nem félek tőlük. - mondtam meglepődve. - Jajj...mikor lesz vége a riadónak?Igazán mehetnénk már.Ugyis csak álriadó. - mondtam egy ásítás közben.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 14:32:07 GMT 1
- Unalmas ? - kérdeztem sunyi mosollyal. - Tehetünk ellene hogy ne legyen olyan unalmas - mondtam féloldalas mosollyal. ~ Valamire azért kíváncsi lennék ~ gondoltam mosolyogva majd ismét közelebb hajoltam Arisához. - A legtöbben félnek a pókoktól - mondtam kedvesen. - De látom te nem tartozol közéjük - mondtam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 14:36:22 GMT 1
-Végigsétál a folyosón és arra gondol milyen jó lenne ha a szülei még élnének.Ekkor meghallja a bombariadót és szalad az udvar felé.Miközben szalad elesik.ekkor elfut mellette egy szőke hajú viszonylag aranyosnak tűnő lány.-Hé! Nem hallottad a bombariadót? -Kérdi meglepődött arccal.-Ööö...-Többet nem is tudott kinyögni ugyanis a lány felkapta Tsuki elejtett könyveit,talpra állította a lányt és eggyütt szaladtak ki.Mikor kiértek Tsuki megpillantotta Takedát odament mellé és köszönt neki.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 14:40:13 GMT 1
- Igen?Mi lenne az? - felvontam az egyik szemöldököm. - A nevelőszüleimnek volt egy tarantulájuk. - mondtam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 14:44:08 GMT 1
Tsuki kicsit megzavart így ismét hátra dőltem a padon de előtte még válaszoltam Arisának. - Majd meglátod - mondtam halkan. - Hello - köszöntem kedvesen Tsukinak persze ez még mindig csak színészkedés volt. ~ Tsuki hmm úgy hallottam Nathalitól hogy ő is F-es és a szüleit egész brutálisan ölték meg ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 14:48:54 GMT 1
A nevem Tsuki.A 11/f osztályból.Ti kik vagytok? -Kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 14:56:44 GMT 1
Egy lány jött oda hozzánk. ~Majd meglátod.Ez meg mit jelent?~ - Szia. -köszöntem. - Arisa vagyok és a 11/E-be járok. - feleltem kedvesen. - Új vagy?Mert nem láttalak a közös óráinkon. - kérdeztem töle. - Évelején sokan jönnek át.Eddig szinte csak olyanokat ismerek akik szintén újak ebben az évben. - mosolyogtam rá.
|
|