|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:03:53 GMT 1
-Igen.Új vagyok. Még én sem láttalak. ~Hmm..Ez a lány ismerős nekem....De vajon honnan?-kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 15:03:54 GMT 1
- Takeda Houjo vagyok a 12/D ből - mondtam kedvesen. ~ Tényleg teli van az iskola új diákokkal még jó hogy én tudom nagyából hogy kik kicsoda hála Nathalinak ~ gondoltam majd Tsukire néztem. - Nem ülsz le ? - kérdeztem kedvesen. ~ Azért kíváncsi lennék hogy Sacuky hol van ~ gondoltam. - Tényleg ... meséljetek magatokról egy kicsit - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:09:48 GMT 1
-Örvendek. -Leül. ~Huhh.nem tudom mit kéne nekik mesélnem.nem sok mindent tudnék mondani ami érdekelné is őket.: ~
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:20:55 GMT 1
-Nos én nem igazán tudok mit mondani magamról.És ti?
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 15:22:29 GMT 1
- Nem sokára vége lesz szerintem a bomba riadónak ... érdekes Kithát és Shin nem látom kint - mondtam közben Ichirou vissza jött. '- Takeda egyre több lány van itt nekem is jut ? - kérdezte Ichirou viccelődve. - He he he - mondtam egyszerűen közben Ichirou leült Tsuki mellé. '- Hé te nem tom hogy hívnak bocs a könyv miatt - mondta bár hallatszodott a hangján hogy nem igazán érdekli a dolog. - Ichirou jobb lenne ha kicsit visszább vennél - mondtam kedvesen de ő pontosan tudta hogy valójában nem puszta viccből mondtam így inkább Tsukihoz beszélt. '- Új vagy itt igaz ? .... gondolom még nincsenek barátaid ? - kérdezte Ichirou Tsukitól.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:24:35 GMT 1
-Nos nem igazán vannak. Miért?
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 15:31:45 GMT 1
'- Csak kérdeztem ... mert eszerint Sacukyt sem ismered úgye ? - kérdezte Ichirou Tsukitól de mikor észre vette hogy ebben a pillanatban legszívesebben megölném rögtön hanyagolta a Sacuky témát. '- Szüleiddel laksz ? - kérdezte Ichirou.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:33:17 GMT 1
A szüleim még 6 éves koromban meghaltak..... Megölték őket...
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:38:01 GMT 1
Egyszóval nem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 15:39:20 GMT 1
'- Hát az kellemetlen - mondta Ichirou majd az ajtóhoz nézett és mosolyogva vissza fordult. '- Takeda nézd csak ki van itt - mondta nevetve. - Király .... már csak ez hiányzott - mondtam kelletlenül. '- Nem örülsz a nővérednek ? - kérdezte nevetve. - De nagyon .... nem látszik ? - kérdeztem majd Nathali sétált oda hozzánk. '- Nah én megyek sziasztok - mondta nevetve Ichirou. "- Takeda majd beszélni szeretnék veled ráérsz ? - kérdezte majd a 2 lányra nézett. "- Sziasztok - köszönt egyszerűen Arisának és Tsukinak.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 15:42:03 GMT 1
Szia.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 15:55:50 GMT 1
- A szüleim meghaltak.A nevelőszüleim meg ugy gondolták hogy miután betöltöm a 18-at akkor kiraknak így most egyedül élek egy albérletben amit ők fizetnek. - mondtam.Eközben Takeda haverja újra felbukkant. - Arisa vagyok és semmi. - ~Na ő meg az igaz mondás.Hogy bírja őt Takeda?~ ~Már megint Sacuky.Asszem Ichirout nagyon nem fogm bírni.~ Eközbe Takeda rokona jött oda hozzánk.Ichirou meg elment. - Szia. - köszöntem Takeda nővérének.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 16:02:17 GMT 1
- Mikor ? - kérdeztem egyszerűen. '- Mondjuk most .... rögtön - mondta Nathali komolyan. - Bocs most nem érek rá.... vagyis rád nem - mondtam egyszerűen majd átkaroltam Arisát és Tsukit. - Épp beszélgetek - mondtam kedvesen. '- Már meg ne haragudj ... de nem én ...... - Nathali most nem volt túl nyugodt de nem igazán érdekelt. '- Mindegy akkor majd később - mondta majd elsietett közben elegedtem Tsukit de Arihát visszont nem. - Végre elment - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 16:06:50 GMT 1
Miközbe beszéltek Takeda átkarolta Tsuki és az én vállamat. - Nem szereted a tesódat? - ~Nem tudom milyen lehet egy testvéri viszony hisz nekem nem voltak tesvéreim.~
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 16:12:51 GMT 1
-Hehe.
|
|