|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 13, 2009 20:27:42 GMT 1
~ Most mint mondjak neki ? ~ kérdeztem magamban. - Hát .... én .... - kicsit gondolkodtam el e mondjam neki az igazat de úgy döntöttem egyelőre csak félig mondom el. - Apámról semmit sem tudok jah de nem hinném hogy japán mivel anyám elég sokáig élt kint külföldön anyám pedig ügyvéd Hokkaidōben laktam azután mikor anyám össze jött valami igazgató szerűséggel Okinawára költöztünk én pedig ide. - mondtam tömören. - A baj az meg mindig megtalál legyek bárhol - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 20:27:57 GMT 1
~GD-nek igaza van szerintem is aranyosak együtt.Takeda mondatát meg eleresztem a fülem melett.Nem szeretem a drogos embereket.~ - Igen, a gyengélkedőn van.Elesett és vérzett a lába.Sacukyékhoz jár.Mondtam Sacukynak is. - mondtam és Sacukyékat figyeltem.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 13, 2009 20:29:35 GMT 1
-Akkor összeillünk...-Mondtam halvány mosollyal. Ekkor láttam,hogy GD intett nekünk. -Baj ah odamegyünk?-Kérdeztem Sacukytól. -Amúgy..GD az unokatestvérem... ezt elfelejtettem megemlíteni..bár nem tudom ő mondta e neked...-Mondtam és Sacuky kezét simogattam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 13, 2009 20:32:28 GMT 1
-Ahaaa.. értem... hát majd megismerem...jössz a gólyabálra?-Kérdeztem Arisat. -Na és ha jössz ki lesz a párod? Takeda... bár nem jó választás szerintem nem tud táncolni...-Mondtam megrántva a vállam. -Komolyan..nézz rá...Jólvan csak viccelek... a szerelmi életed enm az én dolgom...-Mondtam mentegetőzve.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 13, 2009 20:33:27 GMT 1
- Nem mondta - mondtam elégé meglepődve. - Felőlem oda mehetünk - mondtam halkan majd felálltam és átöleltem Tatsuyát majd megpusziltam. ~ Nincs kedvem oda menni ~ gondoltam. - Akkor menjünk - kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 20:41:44 GMT 1
- Hát...nem tudom. - mondtam bizonytalanul. - Szerintem tud táncolni. - mondtam GD-nek. ~Rajtam kivül mindenki tud táncolni.~ - Nem tudom milyen szerelmi életről hadoválsz...csak ma ismertem meg Takedát.Amugy nem szándékoztam elmenni a bálba. - mosolyogtam GD-re.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 20:47:15 GMT 1
- Tényleg beszéltél azóta Tsukival ? .... vagy akkor mentél be te is ? - kérdeztem Arisát kedvesen GDre pedig nem figyeltem. - Én meg alapból nem is érek rá az nap - mondtam egyszerűen közben Nathali sétált hozzánk. '- Sziasztok - mondtam lelkesen. '- Oh Takeda csinálj valamit ezzel a nem normális Ichirouval mert komolyan mondom hogy megölöm .... már órák óta zaklat és csodálkozik ha kiakarom nyírni - mondta Nathali. - Mit vársz tőle biztos megint bevett valamit vagy túl sokat ivott - mondtam egyszerűen. '- Szedett ? ... Ivott ? .... Komolyan szólok az igazgatonak - mondta. - Tégy úgy - mondtam kedvesen. '- Na kösz .... így is keres mivel véletlenül kivertem az egyik ablakott. - sóhajtott. - Hát ügyes vagy - mondtam mosolyogva. '- Majd Ichiroura fogom - mondta halkan. - Nathali ez nem szép dolog - mondtam kedvesen. '- ÁÁ ... Arisa te úgye velem vagy vagy te GD vagy valaki .... neki úgyis mindegy ... mondjátok hogy igazam van - mondta mosolyogva. '- na jó nem fogom rá csak vicceltem - mondta kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 20:54:06 GMT 1
- Hát akkor voltam benn és aludt ugyhogy szerintem valakinek visszakell mennie majd hozzá. - válaszoltam. Odajött hozzánk Takeda tesoja. - Hát Takeda pártját fogom...szerintem se szép dolog. - mondtam halkan. - Amugy te GD kit viszel a bálba? - ismét GD-re néztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 14, 2009 19:15:22 GMT 1
'- Tudom - mondta Nathali. - Kösz Arisa - mondtam kedvesen. - Majd vissza megyek mivel te sietsz haza ... de most hagyjuk pihenni - mondtam mosolyogva. '- Maradj csak én úgy is ráérek ... bár nem tudom ki az de nem hiszem hogy most sokan vannak az iskola orvosnál - mondta. '- Persze ha elmondjátok pontosan hogy hívják vagy hog yhogy néz ki akkor lehet megtalálom - mondta kedvesen persze én tudtam hogy pontossan tudja kiről van szó.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 14, 2009 20:08:04 GMT 1
~Hmm... Pár percből pár óra lett.Nem gondoltam volna, hogy eddig tart míg helyre jön a lábam.Most megyek,megkeresem Arishát.~ -gondoltam,s elindultam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 14, 2009 20:16:01 GMT 1
Észre vettem Tsukit de nem szóltam Arisának mivel még elég messze volt. - Ha az ajtó felé figyelsz Nathali meglátod mert épp most jött ki - mondtam Nathali pedig az ajtó felé nézett. '- Áh láttom már - mondta mosolyogva majd Tsukihoz sétált. '- Szia Nathali Natsuko vagyok - mondta kedvesen Tsukinak. '- Hallottam elestél .... jól vagy már ? - kérdezte.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 14, 2009 20:19:52 GMT 1
-Igen,jobban.-feleltem kedvesen. Én Tsuki Itazura vagyok. -Nem láttad Arishát?
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 16:07:00 GMT 1
- Tsuki itt van Arisa - mondtam mire Nathali meg szólalhatott volna. - Látod Arisa nem kell aggódni semmi baja - mondtam. '- Igen ott van - mondta Nathali kedvesen.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 16:44:47 GMT 1
-Ezen a napon Tsuki úgy gondolta hogy nem kéne beszélnie senkivel. Hiszen Takedáról is sok mindent hallani, s Amíg nem tisztázódnak az ügyek addig nem is kéne vele beszélnie,nehogy bajba keveredjen.Megpillantotta Takedát de igyekezett elkerülni még a tekintetet is. ~Remélem nem értik majd félre a dolgot.~ -gondoltam,s elindultam az egyik pad felé
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 16:56:48 GMT 1
~ Tsuki kerülni akar ? ... mert elégé úgy néz ki ~ gondoltam de nem igazán zavart ő nem játszott szerepet a tervemben visszont így vissza gondolva a folyóson lévő lányról semmit sem tudok és ez kissé zavart. ~ Nathali biztos tud valamit arról a csajról ~ gondoltam. ~ Rosszul leszek ha arra gondolok hogy Sacuky azzal az alakkal van ráadásul még GD el is szólta magát hogy az unokatestvére ... Sacuky biztos tudja amúgy nem hiszem hogy vele lenne bár ki tudja ~ gondoltam közben Ichirou ismét feltűnt majd leült Tsuki mellé. '- Szia...miért vonulsz így félre ? - kérdezte Ichirou Tsukitól de most egészen máshogy viselkedett sokkal normálisabban.
|
|