|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 17:01:24 GMT 1
-Nos...Elég sok pletyka terjed egyesekről és...nem igazán akarok belekerülni valamelyikbe.-mondtam kicsit komoran majd egy mosolyt dobtam Ichirou felé.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 17:04:29 GMT 1
'- Mint például ? - kérdezte Ichirou. '- Csak megsúgom hogy lehet hogy a régi iskoládban nem volt soha olyan hogy valakiről valamit terjesztettek .... de itt ez minden napos szóval ha erre figyelsz barátok nélkül maradsz és az nem túl szerencsés így rögtön az első napjaidban nem ? - kérdezte Ichirou.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 17:08:02 GMT 1
-De.Igazad van.Tulajdonképp még nem szoktam hozzá ehhez. Új suli,új emberek,új rendszer. Most minden más..De majdcsak hozzá szokok. Talán...
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 17:10:09 GMT 1
'- Remélem - mondta. '- De ugyan akkor az is igaz hogy nem lehet teljesen megbízni senkiben sem de az akkor sem megoldás hogy elkerülöd őket nem ? - kérdezte Ichirou hát igen mikor magánál volt egész normálisan lehetett vele beszélni és nem is bunkózott annyit mint agyatlan zombi üzem módban. '- Próbáld megismerni őket és utána mondj véleményt ne pedig pletykákra alapozz - mondta kedvesen.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 17:12:28 GMT 1
-Kösz Ichirou.-mondtam kedvesen, majd oda mentem Takedához.
-Szia Takeda.Hogy vagy?-kérdeztem kedvesen mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 17:20:34 GMT 1
Miután Tsuki elment Ichirou a padra feküdt és az eget nézte már alig volt valaki az iskolában a legtöbben már haza mentek vagy csavarogni így egész békés lett az iskola kert viszont a napot eltakarták a felhők de még mindig elég kellemes meleg volt de már észre lehetett venni az ősz első jeleit a fák levelei már kezdtek sárgulni és párat a szelíd szellő is könnyen le fújt a fáról. Tsuki hozzánk sétált csak ekkor vetem észre a padon fekvő Ichirout szóval rögtön rájöttem hogy beszélt Tsukival. - Szia ... én már jól vagyok de te jobban vagy már ? - kérdeztem aggódva - Képzeld Tsuki mikor elindultam átöltözni véletlenül össze futottam egy csajjal szó szerint .... szóval ma én sem maradtam ki a balesetekből na meg a csaj sem ... persze ez kicsit más mert nekem nem kellet az iskola orvoshoz mennem - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 19:01:50 GMT 1
-Én is elég jól vagyok. de valamit nem értek.Mindig miután beszélek Ichirouval olyan érdekesen viselkedik.Nem tudod ilyenkor mi a baja?
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 19:09:56 GMT 1
- Ahogy látom most egész normális ... biztos fáradt ... hát végül is nem csodálom - mondtam kedvesen. - Amúgy azt hittem hogy már haza mentél .... vagy nem mondták neked hogy haza lehet menni ? - kérdeztem. ~ Na jó ez hülye kérdés volt Arisa mondta neki de lehet hogy nem figyelt ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 19:13:31 GMT 1
-De.Csak...Kicsit egyedül érzem magam és gondoltam egy picit maradok.-mondtam kedvesen. Amúgy Arisa mondta hogy lehet menni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 19:25:19 GMT 1
- Értem - mondtam egyszerűen. - Amúgy úgy vettem észre kerülsz - mondtam közben Nathalira néztem. '- Na én egy kicsit lelépek..sziasztok. - mondta Nathali majd elsétált. - Vagyis csak ahhoz képest hogy magányosnak érzed magad nem jöttél ide csak gondolom Ichirou beszélt rá - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 15, 2009 19:25:58 GMT 1
-Óh,hogy kivel...nem is tudom...nincs is nagyon kedvem ehhez az egészhez... csak egy újabb trófea a szobámba. Semmi extra.Kivéve ha utána megyünk bulizni. Az tavaly nagyon tuti volt.Megkérdezhetsz bárkit aki velünk jött.-Mondtam. -Egyet értek...hülyeség a piálás, drogozás, füvezés... de azért néha jól esik.-Mondtam megrántva a vállam. -Az igazgatót nem vállalom be..minket is üldöz...de nagyon...-Mondtam megvakarva a tarkómat. Ezután jött az új lány. -Áh helóóó...GD vagyok... Tsuki igaz?-Kérdeztem szélesen mosolyogva megvillantva tökéletes hófehér fogsorom. Sztár mosoly.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 19:29:20 GMT 1
-Takeda feltételezésére: Nem ő beszélt rá sőt,senki sem beszélt rá. GD-nek:Igen.Tsuki vagyok.-mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 15, 2009 19:31:15 GMT 1
-Okés...-Mondtam majd felkeltem a padról. Viszont öleltem Sacukyt majd megsimítottam a karját. Beszívtam mennyei illatát majd megfogtam a kezét és elindultunk GD-ék felé. Sacukynak nagyon finom bőre volt, és a szememben nagyon tökéletesnek hatott. Mikor odaértünk GD-ékhez halványan elmosolyodtam. -Heló....-Mondtam halkan mégis magabiztosan. Egyszerűen. Csak ennyi.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 15, 2009 19:33:22 GMT 1
Oda sétáltunk a többiekhez. - Szia Satayu - köszöntem kedvesen Arisának és Takedának pedig direkt nem köszöntem sőt úgy csináltam mintha ott sem lettek volna. - Hogy vagy ? - kérdeztem mosolyogva. ~ Arisa higgyen csak Takedának nem érdekel sőt ha azt szeretné akkor még én is azt fogom mondani hogy balesett volt ... mert ő ha ő azt hiszi hát higyje ~ gondoltam visszont most nem akkartam feldühiteni Takedát talán valóban tartottam tőle de koránt sem magam miatt aggodtam mert az nem szokásom sokkal inkább a többiek miatt. ~ Szörnyű egy barát vagyok ~ gondoltam de még mindig nem szóltam Arisához csak magamelé néztem. A földön egy kis sárgás levelett fújt a szél és én azt a levelet figyeltem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 19:37:34 GMT 1
- Bocs csak kérdeztem - mondtam ekkor Sacukyék is hozzánk sétáltak. ~ Mintha kicsit sokan lennénk már ~ gondoltam. - Látom jól elvagytok ... grat - mondtam egyszerűen. ~ Hát azért remélem hogy nem állnak le itt flörtölgetni na jó azzon már rég túl vannak gondolom ~ gondoltam.
|
|