|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 19:40:33 GMT 1
-Tatsuya és Sacuky kapcsolata nem igazán izgatott .nem is igazán foglalkoztam velük.Inkább leültem a padra.Természetesen nem arra amin Ichirou feküdt.Hanem arra ami mellette volt 30 cm-re és olvastam a kedvenc könyvemet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 15, 2009 19:52:40 GMT 1
- Én csak elmagyaráztam Tatsuyának pár iskolai dolgott - mondtam halkan. ~ Na persze mintha nem látott volna ~ sóhajtottam és még mindig a sárga levelett néztem ami végig táncolt az udvaron majd nyomtalanul eltünt az egyik bokor mögött a szél kicsit feltámadt de még mindig kellemes idő volt. - De ahogy láttam te is jól elvagy Arisával és az új csajjal - mondtam egyszerűen majd egy pillanatra Takedára néztem, úgy éreztem magam mint egy tehetetlen kisgyerek a puszta gondolat hogy Takeda itt van elég volt ahhoz hogy egyátalán ne legyen jó kedvem mert akárki akármit hisz én ott voltam mikor Tomoyo meghalt és ezt nem fogom megbocsájtani neki soha. - Biztos te vagy az új lány Arisa és Takeda nagy Spanja... biztos jól kijöttök egymással áldásom rátok - mondtam utálatossan bár Tsukival nem akkartam bunkó lenni még is az voltam. ~ MOst meg miért vagyok ilyen ? ....ő azt sem tudja ki Takeda ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 19:53:28 GMT 1
-Épp a könyv legizgalmasabb részénél voltam mikor felgigyeltem a nagy csendre. ~Hű de nagy csend lett....~-gondoltam s be is csuktam a könyvet.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 19:57:28 GMT 1
-Sacuky közlésére eléggé megbántódtam ezért összeszedtem a cókmókomat és elmentem az iskola másik sarkába.Ott letettem magam mellé a táskám a fejem a térdemre hajtottam és kisírtam magam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 15, 2009 20:00:14 GMT 1
- Most meg mi bajod van ? - kérdeztem értetlenül. - Ártott neked Arisa vagy Tsuki ? ..... komolyan egyre furább vagy Sacuky - mondtam egyszerűen nem mitha tényleg érdekelt volna hogy mit mond de ez is hozzá tartozott a szerepemhez . - Ha meg már megint Tomoyoval jössz nem az én hibám hogy olyan két bal lábas volt hogy kiesett egy metró elég - mondtam egyszerűen. - Szóval te mint nagyon jó barát és szintén nagyon jó osztályelnők elégé nagy csalódást okozol nem ? .... Tatsuyának segítesz de Tsukinak nem ? .... akkor ez most hogy van ? ... csak azokkal barátkozol akik tetszenek vagy közük van GD-hez ? - kérdeztem és tudtam hogy Sacukyt ezzel eltudom bizonytalanítani. - Csak így tovább drága Sacuky - mondtam cinikusan majd Tsuki után sétáltam és leültem mellé. - Ne figyelj rá - mondtam kedvesen majd odanyújtottam egy zsebkendőt Tsukinak.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 15, 2009 20:08:36 GMT 1
-Kösz.mondtam, és megpróbáltam egy mosolyt az arcomra rakni. azután felálltam elköszöntem Takedától Arisától és Ichiroutól.A többiekkel nem is foglalkoztam.Mielőtt még hazafelé mentem volna még ezt a pár szót kinyögtem: -Holnap majd találkozunk.-Aztán Sacukyra néztem és elmentem. //Shinjuku /étterem //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 15, 2009 20:12:38 GMT 1
~Kicsit fáj hogy Sacuky nem köszönt.Az meg még jobban hogy így viselkedik Tsukival is.~ - Bocs Sacuky de egyet értek Takedával.Tsuki egy rossz szót se szólt hozzád.Te meg így viselkedsz vele. - mondtam. - Jobb ha megyek mert ahogy elnézem Sacuky nem lát szivesen.Sziasztok. - mondtam a három fiúnak, hisz időközbe Tsuki elment majd elindultam haza.
//Shibuya/Házak//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 16, 2009 17:16:18 GMT 1
Szélesen Tatsuyara mosolyogtam. -Ez azért gáz... nem tudom mit kell ennyire felkapnia vizet..egyértelműen egy olyan oldalra álltak amely ...nos,hogy is fogalmazzak... kétes szerepeket játszik. Vagyis egyszerűen egy nagy hazugság. Az összes hülye tagjával együtt...-Mondtam megrántva a vállam. Ekkor megcsörrent a telefonom. Rutinos mozdulattal emeltem a fülemhez majd a vállamhoz szorítottam úgy,hogy oldalra d9nt9ttema fejem. Közben a zsebeimben kezdtem keresgélni. A kulcsaim után. -Öhhm...oké... 9-kor jó lesz?... A kedvenc éttermedben. Jó jó.. -Jah én is téged... te is nekem...csók...-Mondtam majd összecsuktam a telefonomat és az órámra pillantottam. -Tatsuya..lenne egy kérésem... felhívod nekem Carl-t... mond le a cuccot... nincs kedvem hozzá..majd bepótoljuk...oks?-Kérdeztem mosolyogva majd odanyújtottam Tatsuyanak a mobilt. Nem akarta elvenni úgyhogy megszólaltam. -Na pls..léccíí... tudom,hogy nem vagy a titkárom de nekem még fel kell hívnom apámat is...-Mondtam és előhalásztam a táskámból még 1 telefont. Miután Tatsuya elvette a telefont és még közölt valamit félre vonultam és közöltem apámmal,hogy későn érek haza. Kiderült,hogy ő úgyse jön haza úgyhogy nem volt gond.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 16, 2009 17:20:47 GMT 1
Nagy nehezen elvettem GD-től a telefont.Megráztam a fejemet miközben kinyitottam és tárcsázni kezdtem. - Ez így nagyon nem lesz jó.. aki tűzbe nyúl megégeti a kezét... szerintem ezt nem így kéne. De te tudod. A te életed...Viszont jössz eggyel...-Mondtam majd megszólaltam már a telefonba mert épp felvette a túloldalon várakozó személy. -Szia Carl..Figy GD rosszul van le kell mondani a dedikálást.... -Izéé..tudom.Hát ezt ne nekem mond. -Azt ígéri bepótolja. És amúgy is most a filmre kell koncentrálnia. -Oké...hát megmondom neki.Neked is pá.-Mondtam majd összecsuktam a telót és odanyújtottam GD-nek. -Soha többet...-Mondtam határozottan majd átkaroltam Sacukyt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 16, 2009 17:33:13 GMT 1
Végig hallgattam Takedát közben a földett néztem. - Ez nem igaz ..... nem csak azzért barátkozom velük - mondtam hallkan. ~ Tatsuyáról nem is tudtam hogy GD rokona és nem csak azzért segítettem neki mert tetszet ...... de Kithával és Arisával GD miatt kezdtem el beszélgetni de ez nem számít ... vagy igen ? .... lehet hogy igaza van, és amúgy is az hogy engem akkart megölni az nem azt jelenti hogy ő ölte meg Tomoyot mivel én löktem meg ~ gondoltam elkeseredve de ez nem látszódott rajtam csak hallgadtam ahogy Satayu és Tatsuya beszélgetnek majd átöleltem Tatsuyát és kedvesen rámosolyogtam ezútán elengedtem. - Nekem ..... most mennem kell. - mondtam kedvesen. - Ne haragudjatok ... csak elfelejtettem hogy ma van egy kis dolgom - mondtam mosolyogva majd megpusziltam Tatsuyát és elindultam ki az iskolából. // Katsushikai állomás //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 12:37:23 GMT 1
-Okéokéé... tudom...-Mondtam mentegetőzve majd azt a mobilt amit Tatsuya nyújtott nekem zsebre raktam. A másikat a táskámba csúsztattam. -Nos viszlát...majd találkozunk...átugorhatnál velem holnap a TV Tokyo székházába... nah majd megbeszéljük...Bay..-Mondtam majd elköszöntem a bandától is és hazamentem. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 13:21:11 GMT 1
-Szia...-Köszöntem el Sacukytól majd viszonoztam a búcsúzást. -Oké..-Mondtam megrántva a vállam GD ajánlatára. Miután GD hazament én is vele tartottam így együtt mentünk haza és amúgy is volt miről beszélgetnünk. // Sumida/ Házak//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 12:44:27 GMT 1
Az iskola felvette báli öltözőket az alkalomhoz illően volt díszítve iskola legnagyobb folyósólya is ami tökéletes volt a rendezvények lebonyolítására mint például a nyílt napok és az iskolai bálok mint most a gólya bál. A szervezők már elég régóta bent voltak az iskolába hisz rengeteg volt a munka. Kisétáltam az iskola kertbe ellenőrizni hogy minden jó e. '- Sacuky lassan át kellene öltöznünk - mondta kedvesen Ayaka. - Igazad van - mondtam kedvesen miközben az eget néztem majd kedvesen Ayakára mosolyogtam. - Jó időpontban van a gólya bál .. épp teli hold lesz ma - mondtam kedvesen. '- Kíváncsi vagyok hányan változnak ma vérfarkassá - mondta nevetve Ayaka. - Jah vigyázz az igazgatóval biztos átváltozik ma - mondtam nevetve. '- Inkább te figyelj ne hogy egyedül sétálgass egy sötét helyen mert mögéd lopakodik és elkap - mondta Ayaka röhögve. - Figyelni fogok ... de ha a következő teliholdkor átváltozom akor te leszel az első áldozatom - mondtam viccelődve. '- Jaj kérlek ne .... ne bánts - mondta nevetve. "- Hé lányok nem kellene bejönnötök ? ... vagy így lesztek ? - kérdezte Haruka. '- Megyünk már ! - mondta Ayaka de azért tovább beszélgetünk szokás szerint a hülyeségeinkről.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 12:56:28 GMT 1
-Mikor megérkeztünk Ritsukoval az udvarba rögtön a díszleten akadt meg a szemünk.-Gyönyörű nem?-kérdeztem Ritsukot.-De.De nem szebb mint te.-mondta udvarlás képp.-Nem kell ennyit bókolni mert hiába esik jól,akkor is idegesítő.-mondtam határozottan majd leültünk az egyik kinti padra.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 13:04:13 GMT 1
Már a szervezők közül is szinte mindenki átöltözött így Ayakával mi is elindultunk. '- Sacu nézd ott van Tsuki - mondta kedvesen. - Menjünk - mondtam majd behúztam az iskolába mire ismét vissza sétáltunk már mi is átöltöztünk Ayaka oda sétált Tsukihoz én viszont leültem az egyik padra. '- Sziasztok ... remélem jól fogjátok magatokat érezni - mondta Ayaka kedvesen.
|
|