|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 13:08:04 GMT 1
-Kösz.Én is remélem.-mondtam mosolyogva,majd leültem Sacuky mellé. -Már emlékszel rám?-kérdeztem kedvesen. -De ha nem akkor ne húzz be nekem megint.-mondtam viccelődve.Persze ezzel nem akartam megbántani Sacukyt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 13:13:16 GMT 1
Kicsit meglepődtem mikor Tsuki oda jött hozzám. - Igen - mondtam halkan közben a kezemet néztem ami be volt közözve. - Ne haragudj - mondtam közben Ayaka is leült. '- Tsuki vigyáz ma teli hold lesz... figyelj hogy ne mászkálj egyedül - mondta viccelődve.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 13:16:33 GMT 1
-Miért?Talán farkasember vagy?-kérdeztem viccesen. -Ne egyél meg!!-mondtam viccelődve. -Amúgy Sacuky én nem haragszom.-mondtam kedvesen,majd a kezére néztem.-Mi történt a kezeddel?-kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 13:21:20 GMT 1
'- Én nem ... bár ki tudja viszont az igazgató elég gyanús ugye Sacuky ? - kérdezte mosolyogva Ayaka. - Jah - mondtam . - Öh ... semmi.... nem érdekes - mondtam kedvesen Tsukinak. '- Biztos megharapta egy farkasember - mondta Ayaka viccelődve. - Igen szóval lehet félni - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 13:27:29 GMT 1
-Hát akkor azért olyan szőrös és azért olyan büdös a szája.-mondtam viccelődve.-Lehet hogy én is átváltozom.Érdekes lenne.Rózsaszín ruhás vámpír.-Mondtam nevetve,majd megcsörrent a telefonom és felvettem. -Kicsoda?Hogy hol van?Persze segítek.Máris indulok.-majd letettem a telefont és rémült képet vágtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 13:31:32 GMT 1
'- Ez azért kicsit bunkó volt - mondta Ayaka. '- Amúgy most komolyan mit csináltál már megint Sacuky ? - kérdezte Ayaka. - Hát nem volt elég gyors a fa hogy arrébb menjen - mondtam. '- Mi a baj ? - kérdeztem Tsukitól ?
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 13:40:32 GMT 1
-Ritsuko volt.Az öccse eltűnt.És még pár ruhája. Páran látták.A Higashi Ayase Park felé tartott....Azt kérte segítsünk megkeresni.Segítetek?-kérdeztem tőlük.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 13:47:03 GMT 1
Mielőtt megszólaltattam volta Ayaka felállt. '- Ne haragudj Tsuki ..... de ha mi most lelépünk nagy bajba fogunk kerülni .... - mondta komolyan Ayaka. - Ayaka .... én segítek neki - mondtam. '- Sacuky ha most elmész lehet ki is rúgnak .... már így is elég nagy bajban vagy te is tudod hogy nem fog öröké tűrni a tanárnő - mondta komolyan Ayaka közben felálltam és kifelé indultam. - Jössz Tsuki ? - kérdeztem .
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 13:49:39 GMT 1
-Sacuky.Ha emiatt tényleg bajba kerülsz...Akkor inkább maradj. -mondtam kérlelően.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 14:00:07 GMT 1
- Nem érdekel .... ennyivel tartozom - mondtam kedvesen. '- Ne csinálj hülyeséget Tsuki és barátja majd megoldja .... nem a te bajod ! - mondta utálatosan Ayaka majd elém állt. '- Tönkre akarod tenni az életed egy ilyen értelmetlenség miatt ? .... kit érdekel hogy elszökött az a kölyök ?! ... ne hagyd hogy Tsuki ugráltasson - mondta dühösen. - És ha baja esik ? .... téged ez egyáltalán nem érdekel ? .... Tsuki nem ugráltat tartozom neki ennyivel - mondtam komolyan. '- Jól össze illesz Takedával ő is ezzel jött mikor elment - mondta ridegen majd besétált az iskolába. '- Csináljatok azt amit akartok ! - mondta én pedig meglepetten néztem utána. ~ Ismeri ? .... mikor volt ez ? .... legalább tudom miért utált ~ gondoltam. - Menjünk - mondtam kedvesen majd elővettem a telefonomat és gyors írtam egy sms-t.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 15:00:10 GMT 1
-Nos akkor menjünk-mondtam,majd elindultunk volna a park felé.,De még szóltam Ayakának pár szót: -Amúgy Ayaka,ha azt hiszed hogy én Sacukyt ugráltatom,akkor te nem vagy magadnál.-mondta komolyan,majd elindultunk.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 15:15:06 GMT 1
Miután leparkolt a limuzinunk, anyummal kiszálltunk, a mögöttünk lévő limóból pedig GD szállt ki Tyaval és GD apjával. De szó szerint úgy mintha a vörös szőnyegre léptek volna.Mindig ilyenek voltak.Tya és GD inkább úgy viselkedtek mint a tökéletesnek tervezett robotok semmint mint két szerelmes. Egyértelműen semmi szerelmet nem lehetett érezni.De amilyen jók a maguk szakmáiban olyan jók a színlelésben is. Miután elhajtottak a limók egybe verődtünk és elindultunk az iskola kert felé. Ahogy a hátsó bejárat felé igyekeztünk megláttam Sacukyt Tsukiva. Integettem Sacukynak és átöleltem őt. Szabályosan elállt alélegzetem.Már át voltak öltözve de azthiszem Sacuky egyszerűen lélegzetelállító volt.Tsuki mellette fele annyira sem volt szép.Bár ő sem volt rossz.De nem bírtam levenni a szemem Sacukyról. Mi még nem öltöztünk át így eléggé késésben is voltunk ezek szerint. -Szia kicsim...gyönyörű vagy...-Mondtam Sacukynak majd megcsókoltam. -Hova mentek? A bál nem erre van...-Mondtam halvány mosollyal, érdeklődve. De még mindig nehezen vettem le a tekintetem arról a gyönyörű nőről aki előttem állt.És elég hihetetlennek tűnt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 15:20:53 GMT 1
Miután kiszálltunk a limuzinból csapatba verődtünk az unokatestvéremékkel és elindultunk a bál helyszíne felé. A ruháinkat egy táskában hoztuk.Mind annyian a sajátunkat. Szembe találkoztunk Sacukyval. Nagyon szép volt ő is de egy valamit tudtam. Ma két nő lesz akitől mindenki le fog fagyni. Az egyik Tya lesz.Japán szépségkirálynője pokolian sexy és tényleg gyönyörű főleg ha nagy estéiben van. Kitha a másik. Egy egyszerű koreai lány, mondhatnánk, pedig közel sem. Én már csak tudom milyen szép a teste, és a nagy estéiben lélegzetelállító, nem csak az arca gyönyörű minden porcikája. Ez tény. De a többi lány sem marad le sokkal. Tsuki és Sacuky sem rosszak. Ha az a két nő nem lenne azt hiszem hamarabb rájuk voksolnék mint bálkirálynőkre. Velünk jött továbbá egy sminkes és fodrász. Tya és Tatsuya anyukája miatt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 15:32:53 GMT 1
Már majd nem kisétáltunk az iskolából mikor össze találkoztunk Tatsuyáékal. - Sziasztok - köszöntem kedvesen közben Tatsuyát öleltem. - Ne túlozz - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókját. - Hiányoztál - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam. - Amúgy csak Tsukinak segítek mert eltűnt a barátja testvére - mondtam kedvesen. - De sietek - mondtam kedvesen. ~ Majd Matsuék segítenek ~ gondoltam
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 15:38:15 GMT 1
-Hogy? Most akarsz elmenni? Ez szerintem nem jó ötlet... mi van ha bajod esik? Majd ők megoldják...-Mondtam furcsállva a dolgot. -Kicsim... áh..mind1 nem szólok bele...de...én sajnos nem mehetek vele...mivel mi vagyunk a fő anyagi támogatók így szervezők is mi nyitjuk meg a bált..és az fél óra múlva kezdődik...-Mondtam félrehúzva a számat.
|
|