|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 15:41:44 GMT 1
-Én segíthetek...-Mondtam. Ekkorra a szüleink már bementek csak Tya maradt még ott velünk. '-Szívem te is szervező vagy...-Mondta Tya. -Azt mondtad eltűnt? Ha gondolod...felhívok pár embert biztosan megtalálják ha még Tokyo-n belül van...de ha ti páran szeretnétek bolyongani ebben a hatalmas városban... azt azért nem ajánlom... az egész hülyeség... értelmetlen vállalkozás...ezt be kéne,hogy lássátok...-Mondtam egyszerűen.Tatsuya rosszalló pillantást vetett rám. -Mi van? Komolyan az..te is tudod,hogy felesleges...úgyse találják meg... 11-2 ember semmire se megy..főleg ennyi idő alatt nem...vagy...ezek szerint nem akartok részt venni a bálon?!-Mondtam megrántva a vállam. -Nem gáz Tsuki..akinek ilyen jó a teste nincs mitől félnie... még jó,hogy nem húztad le az alsó gatyámat is... ha már ennyire ki vagy éhezve...-Mondtam vigyorogva. Tya meg olyan rosszalló pillantással nézett rám,hogy azt hittem kikaparja Tsuki szemét. '-Elég gáz Tsuki,hogy nemrég még a nyáladat verted GD-re most meg hirtelen fogsz egy tök idegen pasit...akivel csak egy sikátorba találkoztál össze és jó ha 4 órája ismered...-Mondta Tya egyszerűen. Oldalba is böktem érte. Nem azért de nem kéne elujságolni a a nagyvilágnak,hogy mi kb. mindent tudunk Tsukiról, Sacukyról és még jó pár emberről. Többet se mondok el neki semmit.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 15:42:44 GMT 1
-Amúgy bocs GD a múltkoriért.Tudod azért,hogy a kávézóban egy rajongó csapat előtt lehúztam véletlenül a gatyád.-mondtam,majd oda jött hozzánk Ritsuko. -Sziasztok.Akkor mehetünk hölgyek?-kérdezte udvariasan. -Persze.-mondtam kedvesen,majd Sacukyhoz fordultam. -Mehetünk?-kérdeztem kedvesen,majd vártam a válaszra. -Amúgy nem kell a segítséged.Tudjuk hol van Ritsuko öccse.De azért kösz.-mondtam kicsit utálatosan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 15:50:08 GMT 1
'-Hé cukorbogár fogd be oké?-Mondta Tya ugyan olyan utálatosan ahogy Tsuki. -Pff...vicces és gáz...minek megkeresni ha tudjátok hol van? Húha..gond van az agyaddal kislány..de már az elején tudtam... '-Szánalmas...-Mondta Tya és felnevetett.A nevetése olyan cinikus volt,hogy végig futott a hideg a hátamon. Biztos ő a gonosz színésznők Japán szinkornhangja emrt a nevetés nagyon megy neki.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 15:52:05 GMT 1
Egy kicsit elbizonytalanodtam. - Kösz Satayu - mondtam majd Tsukira néztem. - Tsuki ..... ne haragudj de tényleg igazuk van ... viszont Matsu-ék segítenek - mondtam kedvesen. ~ Ez tényleg elég önző dolog tőlem ~ gondoltam. - Szívem szerintem siessetek ha még átakartok öltözni meg ilyesmi - mondtam kedvesen Tatsuyának majd megpusziltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 15:58:09 GMT 1
-Hé... ne veszekedjetek már...semmi értelme...-Mondtam GD-nek, Tyanak és Tsukinak. -Hát jó...akkor átöltözünk és találkozunk a bálteremben... aztán el ne szökj nekem...-Mondtam Sacukynak majd megcsókoltam őt és megsimítottam az arcát. -Csodás vagy...Szeretlek...-Mondtam elmosolyodva majd elindultunk átöltözni.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 16:00:54 GMT 1
-Tudod mit Tya.Ha ekkora szád van.Használd is valamire.Például fogd be.Te meg Sacuky.Ha a barátod fontosabb.Akkor hagyj békén és ne is szólj hozzám többé.-mondtam majd elindultunk Ritsukoval megkeresni Harikit,Ritsuko öccsét.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 16:10:01 GMT 1
- Ne haragudj Tsuki..... de te sem hiszem hogy másképp tennél - mondtam. ~ Na ezt jól megcsináltam ~ sóhajtottam. - Nem vagyok ... és én is szeretlek - mondtam mosolyogva. ~ Jó csak ma 2 emberrel vesztem össze ... jól haladok ~ gondoltam közben Ayaka figyelt az ajtóba majd mikor a többiek elmentek oda jött hozzám. '- Ne haragudj csak tényleg nem akartam hogy bajba kerülj - mondta Ayaka. - Tudom ... bár szerintem én minden hogy megtalálom a bajt pedig elsem mentem - mondtam. '- Hát igaz de tudod még nincs vége a napnak ... szóval még elég sok bajba kerülhetsz itt is - mondta nevetve. - Ez igazán biztató - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 16:10:43 GMT 1
Tya eléggé felhúzta magát és mivel pont egy pohár forró csokoládét szürcsölgetett mielőtt még megállíthattam volna odalépett Tsukihoz és leöntötte őt 2 deci forró csokoládéval. '-Hoppááá..Tsuki a gyönyörű ruhád..ejnye hogy lehetek ilyen ügyetlen...na mind1 úgyis valami leértékelt béna cucc lehet....-Mondtam színlelt sajnálattal. '-Fogd vissza magad kislány nehogy véletlenül megtaláljon valami csúnya bácsi az utcán...-Mondta Tya gonosz mosollyal. Majd kacsintott egyet. Én meg a szememet forgattam. -Miért pocsékolod rá az italod?-Kérdeztem. '-Óh milyen igazad van..de azért a ruha drágább lehetett..ár,hogy már nem tudja kitisztítani és a bál mindjárt kezdődik..nembaj mellettem úgy is csak második lehetnél...-Mondta Tya mosolyogva majd végre sikerült elráncigálnom őt és bementünk az öltözők egyikébe. Ki-ki a magáéba.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 16:16:16 GMT 1
Odébb álltam ezért Tya nem tudott leönteni.Odamentem Tyához és behúztam neki akkorát,hogy belilult a szeme majd kitéptem egy maroknyi haját.A fején egy nagy foltban kopasz volt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 16:21:09 GMT 1
Mikor láttam,hogy Tsuki Tyat akarja bántani egyszerűen megragadtam Tsuki kezét és ellöktem őt úgy,hogy egyenesen egy pocsolyába landolt a lovagjával együtt. Jól kiröhögtük őket majd szépen elsétáltunk. Két nagydarab security állt Tsuki elé és elég dühösen bámultak rá.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 16:23:14 GMT 1
'- Én csak az igazat - mondta Ayaka kedvesen majd leült a padra. - Hát kösz ... akkor azt is elmondhatnád hogy Takedát honnan ismered - mondtam . '- Hát mikor eltűnt régebben nálam volt .... csak Nathali rávette hogy menjen vissza - mondta kedvesen. - Akkor értem miért utáltál - mondtam nevetve. '- Sacuky én nem utálok senkit egyszerűen csak nem érdekeltél ..... jaj ezt kérlek ne értsd félre - mondta mosolyogva. - Nyugi nem értem félre - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 16:29:50 GMT 1
Mikor GD megpróbált belelökni a pocsolyába minket mi sikeresen megálltunk a lábunkon.Ekkor két nagydarab ember állt elénk. -Fuss!-suttogta halkan Ritsuko. -Nem megyek nélküled sehova.-mondtam majd együtt kigáncsoltuk a nagydarab embereket,és elfutottunk.Mire a nagy emberek felálltak már jó messze voltunk mindenkitől. //Higashi Ayase Park//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 16:36:23 GMT 1
Természetesen Tsuki kisded képzelgései,hogy valamit is tudna kezdeni a nagydarab securitykkel csak álom volt.Ott ült elázva a pocsolyában és megalázva természetesen. -Elég gáz,hogy azt hiszi szuperhős...-Mondtam Tyanak mosolyogva. '-Szerintem is...csak egy egyszerű ember...tiszta gáz,hogy azt hiszi beszólhat nekünk... ráadásul én a helyébe kussba maradnék..most jött az iskolába..kicsit sok ellensége lehet még így...és garantálom,hogy lesz is...csak szegény nem gondol bele,hogy az ilyen gazdag embereknek mint nekünk... -Mekkora befolyásunk van...-Mondtam befejezve Tya mondandóját. '-Láttad de vicces...azt hiszi kitudja gáncsolni a securityeinket..nézd,hogy fogja a lábát...biztos fájt neki... -Mintha betonba rúgna...-Mondtam vigyorogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 16:36:53 GMT 1
- Ilyen nincs - mondtam majd felálltam és oda siettem a 2 securityhoz. - Jól vagytok ? - kérdeztem kedvesen. ~ Nah most mit csináljak ha ezek utánuk mennek hamar meghalnak ~ gondoltam. - Ne is figyeljenek rájuk ... vannak olyanok akik nagyon ki akarnak tűnni a többiek közül - mondtam közben Ayaka is oda jött. '- Tsukival meg mi van ? - kérdezte egyszerűen. - Nem tudom ... kicsit fura mostanában - mondtam. '- Észre vettem - mondta. '- Elnézést - mondta Ayaka a 2 embernek.
|
|
|
Post by Ren on Oct 26, 2009 16:44:00 GMT 1
Miután kiszálltam a kocsiból örültem,hogy már nem esik. És még csak hideg sem volt.Megláttam Sacukyéket és integettem nekik.Azután Tsukit akai pocsolyában ül, utána próbálta kigáncsolni a 150 kilós izomtömeget, de persze csak pórul járt.Remélem nem tört el a lába. Szegény lány. Odatipegtem Sacukyékhoz.Nem igazán szerettem a magassarkút de azért tudtam járni benne. -Sziasztok? Mi volt ez? Miért koszos Tsuki ruhája... és a securityk?-Kérdeztem majd gyorsan a szám elé kaptam a kezem. -Bocsánat...-Mondtam ők meg csak bólogattak de úgy néztek rám mint ...nem is tudom. Elég furcsán. Mint egy jó nőre. Talán...
|
|