|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 16:58:45 GMT 1
Miután átöltöztünk és előkészültünk Tatsuyaval együtt elindultunk Sacukyért és csak utána megyünk be a bálterembe. Amikor megláttam Tyat hát igen elkapott az érzés ami minden férfit aki meglátja őt. Az amit először is éreztem.Újból és újból megkívántam őt.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 17:05:27 GMT 1
Miután odamentünk Sacukyhoz azért nem hazudtolhatom meg férfi énem.Csak úgy kapkodtam a levegőt persze csak képletesen Kithatól és Tyatól. Egyszerűen mindketten gyönyörűek voltak. Bár valahogy természetesen Sacukyhoz húzott a szívem hiszen őt szerettem. De hát ez a két tökéletes testű és arcú nő felpezsdítette a vérem. Sajnos Sacuky ruhája azért nem olyan volt amiből sokat lehetett látni de tudtam,hogy ő is páratlan lehet... ezt már akkor tudtam amikor megláttam őt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 17:08:10 GMT 1
Ichirou most kivételesen előbb jött mint Takeda majd hozzánk sétált láthatóan le volt nyűgözve Kithától. ''- Sziasztok - mondta kedvesen közben Kithát nézte. ''- Gyönyörű vagy - mondta kedvesen. - Egyet értek Ichirouval .. amúgy kicsit össze balhézott Tyával- mondtam mosolyogva bár a végén már nem igazán mosolyogtam. - De szerintem ez túlzás volt amúgy is Tyáék kezdték - mondta.
|
|
|
Post by Ren on Oct 26, 2009 17:35:53 GMT 1
-Köszönöm...-Mondtam Ichirounak mosolyogva. -Te is jól nézel ki... kifejezetten illik neked az ünneplő...-Mondtam mosolyogva. -Komolyan? Óh..szegényke... szólni kéne neki,hogy nem ajánlatos velük packázni...ha be is oltanak hallgatni kell...-Mondtam halkan mielőtt még GD-ek ideértek volna.Én aztán tényleg igazán tudtam,hogy kell hallgatni ha Tya pattog.Bár GD nem tudja Tya nem egyszer fenyegetett már meg,hogy ne menjek a közelébe GD-nek , különben nagyon megbánom. És amikor megtudta,hogy azon az ominózus alkalmon megcsókoltuk egymást...hát kiakadt.És felpofozott. Úgyhogy én aztán igazán tudtam,hogy kell csendben maradnom ha Tya ideges. Minél hamarabb vége annál jobb. -Remélem Ichirou szeretsz táncolni mert én igen...-Mondtam Ichirounak mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 17:41:19 GMT 1
- De jól néztek ki - mondtam mosolyogva GD-éknek majd Tatsuyához sétáltam és átöleltem. - Nagyon jól áll ez a ruha. - mondtam mosolyogva és kis híján szörnyű nagy hülyeséget mondtam. '- Táncolni ? ... persze - mondta Ichirou kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 26, 2009 18:12:20 GMT 1
-Köszi kicsim..én már szavakat sem találok rád...-Mondtam mosolyogva majd átöleltem Sacukyt. -Szerintem menjünk be...5 perc és megnyitják a bált...-Mondtam mindenkinek.
|
|
|
Post by Ren on Oct 26, 2009 18:15:22 GMT 1
-Igaz..menjünk...-Mondtam ám ekkor eszembe jutott valami. -Óh..elfelejtettem valamit..Ichirou bent találkozunk..sietek vissza...-Mondtam mosolyogva majd egy puszit nyomtam Ichirou arcára. Elindultam fogni egy taxit. //Adachi/Utcák//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 26, 2009 18:21:15 GMT 1
-Köszi...-Mondtuk egymás után Tyaval. '-Már is? Tényleg...menjünk...-Mondta Tya. -Én is mindjárt megyek...-Mondtam Tyanak. -Csak ...majd bent találkozunk...-Mondtam a megzavarodott Tyanak majd gyorsan megcsókoltam őt és a parkoló felé mentem. Beültem a kocsimba és Kitha előtt álltam meg. -Pattanj be...-Mondtam neki.Ő egy kis habozás után beült és megmondta az úti célt. //Adachi/Utcák//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 26, 2009 18:22:03 GMT 1
- Igazad van menjünk be - mondtam kedvesen de mielőtt elindultam volna megcsókoltam Tatsuyát. ~ Remélem Tsuki nem haragszik nagyon .... kicsit tényleg bunkó voltam .... mi az hogy kicsit ~ sóhajtottam . //Studio//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 26, 2009 18:35:23 GMT 1
Ichirouval beszélgettem kint az egyik padon. - Hol van Kitha ? - kérdeztem de Ichirou csak megvonta a vállát. '- Nem tudom elment valahova. - mondta. - Nem kéne bemennünk ? - kérdeztem bár semmi kedvem nem volt hozzá. '- Nem ... tényleg Nathali is itt van ? - kérdezte. - Sajnos ..... bár ez hülye kérdés volt mert hol nincs ott ? - kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 26, 2009 18:39:40 GMT 1
Futva érkeztem meg.Takedát és Ichirout egy padon találtam meg.Gyorsan odametem hozzájuk. - Sziasztok.Bocsi a késésért de a taxis nem sietett. - mondtam nekik. - Ugye nem késtem olyan sokat?A megnyitó elkezdődött?Kitha hol van?Vagy mégse veled jött el?- kérdeztem tőlük de az utolsó két kérdés Ichirounak szólt.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 26, 2009 18:49:25 GMT 1
'- Oh szerintem már bent - mondta Ichirou majd előre ment. - Nem késtél .... sokat - mondtam kedvesen majd felálltam. - Varászlatosan szép vagy - mondom álmélkodva majd átöleltem Arisát. - Te vagy itt a legszebb az biztos - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Arisát.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 26, 2009 18:56:28 GMT 1
- De biztos vagyok benne hogy sokat késtem. - vágtam egy grimaszt. - Köszönöm. - elpirultam a bókra. - Na...Tya biztos szebb...meg a többi lány is. - visszamosolyogtam és viszonoztam a csókot. - Menjünk be. - mondtam majd megfogtam a kezét és elindultunk.
//Studio//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 26, 2009 18:59:50 GMT 1
- Ugyan ... talán nem hiszel nekem ? - kérdeztem kedvesen majd elindultunk befelé. ~ Kétlem hogy Tya szebb lenne ... számomra legalábbis biztos nem ~ gondoltam. // Studio //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 27, 2009 21:07:15 GMT 1
Persze szokásomhoz híven elszállt az agyam és letámadtam a csajt. Már nem mintha annyira ellenkezett volna. Biztos vagyok benne,hogy nem szaladt volna el sírva. Sőtt...na midn1. Nem ecsetelem. Szóval tudom,hogy erre sem fogok emlékezni holnap. Valószínű. Mert kikúrt részeg voltam.De azrét 10-es skálán csak 5-ös mértékben. Mert végül is azért még voltak józan döntéseim.
|
|