|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 21:18:15 GMT 1
Az iskola kertben találtam meg Nathalit aki már is tovább ment egy elég elhagyatott helyre . ''- Elegem van Takeda ! .... mi lenne ha figyelnél a feladatodra is és nem csak Arisára ?! - kérdezte dühösen. - Semmi közöd hozzá mit csinálok - mondtam egyszerűen. "- Nem csak én gondolom így ha nem az apám is ... elrontasz mindent ! ....Magyaráz el miért van az hogy ha rád bízok valamit elrontott ... én még soha nem hibáztam te viszont már másodszor szúrod el ! ... Múltkor Sacuky most meg Arisa ... mi lenne ha GD-re figyelnél ?! - kérdezte dühösen. - Nem azért de ezt igazán te is megtudnád tenni ... elmagyaráznád hogy a frászba figyeljem GD-t? .... tiszta hülyeség ... eleve halott ötlet volt de ezt te is tudod ..... Sacuky rájött volna - mondtam egyszerűen. ''- Akkor miért nem ölted meg ? - kérdezte ördögien. - Te nem vagy normális ! ... megmondtam hogy nem ölök meg senkit - mondtam komolyan. "- Pedig jobban tennéd ha erőt vennél magadon és elintéznéd GD-t - mondta hát igen ezen kicsit ledöbbentem. - Te meg vagy húzatva ... ha ennyire megakarod ölni hát rajta - mondtam. "- Ha már az eredeti tervet nem tartottad ... ezt az új terv - mondta. - És ebből mi hasznotok van ?! - kérdeztem ridegen. "- Ha mindenki a temetésre figyel mással nem is igazán törödnek igaz ? - kérdezte. - Te tényleg megörültél - mondtam de nem szeretem volna tovább hergelni. ~ Jól van .. ez az amit biztos nem fogok megtenni ... Arisa barátainak nem akarok ártani ... sőt igazából Ayakának igaza van .... egyáltalán nem szeretném már ezt ~ gondoltam. - Ha ezt szeretnétek .... megölöm GD-t - mondtam egyszerűen. ~ Remélem nem jön rá hogy épp átverem ~ gondoltam
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 27, 2009 21:23:10 GMT 1
Amint meghallottuk,hogy itt van valaki csendbe maradunk és füleltünk.Azt hittük valami felnőtt vagy Tya esetleg a csaj párja.Nem akartunk elbukni.De utána amit meg halottunk az sokkal több volt. A szívem úgy dobogott,hogy a fülemben hallottam. Szóval tényleg meg akarnak ölni?! Ezt a gondolatmenetemet Rita sikolya vágta ketté. Azonnal a szájára tapasztottam a kezemet de rohadtul késő volt.Megragadtam a kezét és behúztam egy bokor alá.Csak reméltem,hogy nem találnak meg.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 21:28:23 GMT 1
~ Ezt jól megcsinálta Nathali .. valaki meghalott ... engem GD kinyír ha ezt vissza hallja ~ gondoltam és elég rosszallóan néztem Nathalira aki azonnal elindult a hang irányába. '- Gyere elő ! - mondta elég dühösen. '- Sokkal jobban jársz aha elől jössz -mondta Nathali. ~ Azaz Nathali fenyegesd is ... de ezt sehogy nem fogom tudni kimagyarázni ... jobb ha megkeresem Arisát~ gondoltam majd beindultam az iskolába. // Studio //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 28, 2009 23:33:53 GMT 1
Átmásztunk a bokrokon és azonnal vissza futottunk a hátsó ajtóig. '-Gd...-Mondta a lány de felemeltem a kezem. A térdemre támaszodva vettem a levegőt. Eléggé szúrt a tüdőm. És próbáltam vissza folytani a köhögést. Kis sikerrel. -Ne... ne merd elmondani ezt senkinek..világos?-Kérdeztem a lánytól.Értetlenül nézett rám majd elguggolt hozzám és meg akarta simogatni a hátam de megragadtam a kezét majd ellöktem magamtól. -Nem viccből mondtam...komolyan.-Mondtam neki majd felegyenesedtem és besétáltam az épületbe otthagyva őt. Közben még mindig a köhögésemmel küszködve. //Studio//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 19:07:27 GMT 1
Az iskola kertbe sétáltam és leültem az egyik padra Ichirou igazi barátnője vagyis inkább első barátnője jött oda hozzám. '- Szia Takeda - köszönt kedvesen. - Szia Kimy - köszöntem neki. '- Hogy vagy ? - kérdezte mosolyogva. - hát ö fogjuk rá jól és te ? - kérdeztem. ~ Mi a frász akar ? ~ kérdeztem magamban. '- Jól vagyok..... Aranyos a barátnőd - mondta majd a földre nézett. - Kösz - mondtam. '- Szerencsés lány ... bár Ichirou ne csalna meg folyton ... nem tudod most hol van ? - kérdezte halkan nem szívesen hazudtam neki de nem akartam hogy még szarabbul érezze magát. - Mostanában a húgának segít - mondtam kedvesen. '- Pedig lemertem volna fogadni hogy ismét valaki mással van - mondta halkan. - Miért nem szakítasz vele ? - kérdeztem. '- Mert nem tudok .... szeretem Ichirout még ha meg is csal - mondta miközben egy a kezében lévő virággal játszott.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 8, 2009 19:51:24 GMT 1
'-Szóval lefeküdtél vele?-Kérdezte Momo valami extra hülye fejet vágva. -Hááát... '-Hagyuk már...egy picit hangosak voltatok...-Mondta Momo oldalba bökve. -Ehh..remek. '-Nyugimár..Ichirou jó pasi. Nem gáz. -De rohadt gáz. GD megtudta.Nem tudom kitől...de kifogja nyírni Ichirout..engem meg kalitkába fog tartani...-Mondtam sóhajtva. '-Hát.Az szívókaa...-Mondta Momo. -Tiszta gáz ez az egész helyzet.Inkább vissza megyek Amerikába.-Mondtam leszögezve. '-Ennyi? Fel is adtad?-Kérdezte Momo felvont szemöldökkel. -Még is mit csináljak? Van valami úttörő ötleted..vagy mi? Reménytelen...-Mondtam újból sóhajtva.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 20:01:23 GMT 1
Oda mentem az egyik padhoz ahol ült egy fiú és vele szemben egy lány.Azt gondoltam hogy ő lehet a barátnője.Persze nem igazán izgatott de azért érdekelt egy picit.Leültem a padra és olvastam az egyik kedvenc könyvemet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 20:16:47 GMT 1
- Komolyan nem értelek - mondtam. '- Én sem értem magamat - mondta Kimy kedvesen. - Kimy egy csomó más van aki nem csalna nem fűvel fával ....értem hogy szereted de ... lásd be őt nem igazán érdekli egy csaj sem max pár napig amíg nem talál egy jobbat vagy egy olyat aki kelleti magát . - mondtam halkan. '- Tudom tudom már sokan mondták .... de én reménykedem - mondta kedvesen közben pár fiú jött ki az udvara és Rainához sétáltak. "- Mi van vámpír csaj ? - kérdezte nevetve az egyik majd a másik elvette a csajtól a könyvét. "- Vigyázz mert még megöl - mondta nevetve közben Kimy oda ment hozzájuk. '- Hagyjátok békén - mondta persze senki sem vette komolyan ugyan úgy folyatták.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 20:31:41 GMT 1
Miután elvették a könyvem felálltam és oda mentem ahhoz a fiúhoz aki elvette a könyvemet.-Add vissza.-mondtam neki egyenlőre kedvesen,de a fiú nem igazán hallgatott a szép szóra. -Ha nem adom mi lesz?-kérdezte nevetve. -Majd megtudod.-mondtam neki elég nyugodtan. -Hú de megijedtem.Na lássuk mit tudsz.-mondta én erre gyomorba vágtam a fiút aki erre térdre rogyott. -Ez lesz.-mondtam ,majd elvettem a könyvet és oda sétáltam a másik fiúhoz.Oda álltam mellé és a fülébe súgtam. -Te nem akarsz megfutamodni?Vagy inkább úgy jársz mint a haverod? -kérdeztem tőle,erre a fiú elfutott.Aztán felállt a haverja is és utána futott.Ezután én visszaültem a padra és folytattam az olvasást. Viszont azt nem vettem észre hogy miután a fiú elvette a könyvem és átlapozta kiesett belőle egy idézet amit én írtam.Ez állt rajta: "Nem érdemes sírni,az igaz könny ritka...Mosollyal szenvedni,ez az élet titka" Nem igazán vettem észre hogy kiesett mert nem figyeltem,de az az idézet nagyon fontos volt nekem,mert a barátnőmnek akartam odaadni,mert megkért rá hogy írjak neki.Ugyanis ő a barátjának akarta adni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 20:41:33 GMT 1
Kimy nem igazán tudott mit csinálni de Raina megvédte magát ekkor meghallotta Geiéket és őket figyelte oda sétáltam hozzá. - Mi a baj ? - kérdeztem. '- Az a csaj .... Ichirouval volt ... mondta szomorúan. - Ugyan hülyeség félre hallodat vagy másról beszélnek - mondtam. '- Akkor megkérdeztem - mondta Kimy majd oda sétált hozzájuk én pedig közben észre vettem egy papírt amin egy idézett volt fel vettem majd oda sétáltam Rainához. - Bocs ... ez nem a tiéd ? - kérdeztem tőle majd oda nyújtottam a papírt. '- Bocs hogy zavarlak titeket ... de akaratlanul is meghallottam miről beszéltek - mondta komolyan.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 8, 2009 20:48:28 GMT 1
Az iskola kertbe sétáltam megkeresni Takedát de elégé meg is bántam hogy kimentem. ~ Kimy mit csinál ? ~ kérdeztem magamban majd oda sétáltam. - Sziasztok .. szép reggelt - mondtam kedvesen. - Kimy téged kerestelek ... jössz ? - kérdeztem. '- Ichirou ki ez a lány ? - kérdezte halkan. - Hogy érted ? - kérdeztem kedvesen. '- Halottam mit beszélnek - mondta halkan. ~ Na jó ez baj ~ gondoltam. - Kimy - kezdtem de rögtön közbe szólt. '- Ki ez a lány ? .... a másik akivel megcsalsz ? ... egy olyan nap sincs hogy ne csalj meg valakivel ... miért csinálod ezt ?... ha nem szeretsz legalább mond meg szakíts de ne csalj mindig meg - mondta szomorúan. ~ Ez most cseppet kellemetlen ~ sóhajtottam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 20:53:33 GMT 1
-De.Kösz.-mondtam kedvesen,majd elvettem az idézetet betetem a könyvbe felálltam és átöleltem a fiút.-Ne értsd félre.Ezt nem azért,csak ez az idézet nekem nagyon fontos és nagyon köszönöm.-mondtam neki aztán eleresztettem.-Még egyszer kösz.-mondtam neki kedvesen,de még nem ültem le hanem a gyönyörű barna szemeibe néztem.Közben oda jött egy fiú de ő sem zavart meg,még mindig a szemeit néztem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 8, 2009 21:02:52 GMT 1
-Hogy? Mi?-Kérdeztem értetlenül. '-héhéhé...nyugi van.-Mondta Momo Kimynek. -Sajnálom.-Mondtam halkan. "-Naa...AJ mi ez? Mi vagy te? A megváltó kis angyal?-Kérdezte Momo értetlenül. -Vissza megyek.-Mondtam egyszerűen és teljesen komoly arckifejezéssel. '-De...de most csak ezért. -Hé vámpírcsaj! van nője a szép barna szemű fickónak.Mielőtt még beleesnél.-Mondtam Rainanak majd el akartam sétálni de Momo visszarántott. '-Hékás! Nem mehetsz vissza.-Mondta Momo kétségbeesve. -Miért ne? Senkinek sem hiányoznék itt. Főleg nem ennek a kislánynak.Ott legalább... otthon érzem magam.-Mondtam Kimyre utalva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 21:06:19 GMT 1
- Ugyan nincs mit - mondtam kedvesen. - Amúgy miért is olyan fontos ? - kérdeztem közben észre vetem Ichirout. ~ Na most bajba van Ichirou .... szegény Kimy ~ gondoltam. - Hogy hogy egyedül vagy? - kérdeztem. ~ Gondolom Arisa is épp olvas vagy hasonló ~ gondoltam majd hirtelen eszembe jutott hogy tegnap már láttam ezt a lányt. - Láttalak tegnap a plázában - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 8, 2009 21:13:53 GMT 1
'- Áldásom rátok - mondta Kimy mivel nem szóltam semmit. '- Nem mondasz semmit ? .... tényleg igaza van Takedának én sem értem hogy miért viseltem el eddig - mondta Kimy nem szóltam semmit csak oda sétáltam Takedához és leültem Raina mellé. -Meg ne szólalj - mondtam egyszerűen Takedának.
|
|