Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 21:25:37 GMT 1
-Egy az,hogy nem vagyok vámpír.Kettő meg az hogy nem terveztem beleesni.Tegnap is láttam hogy van barátnője....amúgy meg te foglalkozz a te dolgoddal...mert amint látom eléggé benne vagy valamiben..-mondtam neki nem épp barátságosan. -Nos csak azért fontos mert a barátnőm oda akarja adni a fiújának.Persze én írtam de a barátaimért bármit.-mondtam neki kedvesen. -Nem vagyok egyedül.Ott van Sue.-mondtam neki majd Suera mutattam. -Én is láttalak.A barátnőddel voltál..ugye?-kérdeztem kicsit bátortalanul,mert nem akartam hülyeséget mondani. Sue:
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 21:35:51 GMT 1
- Pedig Kimynek igaza van ... szemétség volt még tőled is - mondtam sóhajtva Ichirounak. - Pedig ki gondolta volna hogy megcsalod mikor annyira oda voltál érte ..... régen nem gondoltam volna hogy ennyire nem foglalkozol senkivel most Geivel meddig óhajtasz játszani ? .... nem sokáig igaz mert GD kinyír - mondtam Ichirounak. '- Gei más - mondta Ichirou. - Tényleg nem mondod régebben Kimy is más volt nem ? - kérdeztem tőle. - Am igen a barátnőmmel - mondtam . - Am ne foglalkozz vele ... nem hiszem hogy annyira érdekelné a barátnőm mivel majd nem sikerült össze ugrasztania minket - mondtam de rájöttem milyen hülyéseget mondok . ~ Jól van ez kb úgy sült ki hogy nyugodtan rám szállhatsz mert mindegy ~ gondoltam .
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 8, 2009 21:41:34 GMT 1
- Tudom ! ... elszúrtam - mondtam komolyan ezzen Takeda is meglepődött mert kb soha nem ismerem be ha tévedek vagy valamit elszúrok. - Tudom de már nem szeretem Kimyt .... és komolyan gondoltam még ha ezt is mondod .... én nem akarom most Geivel is ezt játszani ... és nem játszok vele .. mellesleg te csak ne beszélj ... aki csak azért csábítgatta el őket mert ez volt a feladata - mondta Ichirou kedvetlenül. - És hiddj Takeda amit akarsz nem érdekel GD-sem - mondtam halkan. '- Most ez mondod igen ... de ő sem lesz más - mondta Takeda. - Kösz a bizalmat ... tényleg - mondtam majd felálltam és elsétáltam. // A folyosó //
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 21:42:39 GMT 1
A fiú mondataira eléggé nevethetnékem támadt,de nem akartam kinevetni mert udvariatlan lett volna. -Ez most eléggé olyan volt mintha...na mindegy.-mondtam. ~Ez olyan volt mint ha arra gondolt volna hogy nyugodtan másszak rá.Habár nem hiszem hogy erre gondolt mivel ilyenkor a fiúk eléggé meg vannak zavarodva.~-gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 21:54:15 GMT 1
- Ichirou én nem ezt mondtam ... csak á mindegy- mondtam miközben Ichirou besétált az iskolába. - Hát igen lehet kicsi félre érthető voltam - mondtam nevetve. - Lehet mert nem aludtam túl sokat ... már össze vissza beszélek - mondtam kedvesen. - De aszem rájöttél hogy mire gondoltam amire nem gondoltam csak úgy tűnt mintha arra gondoltam volna - mondtam mosolyogva. - Na jó fogalmazás ötös - mondtam nevetve. ~ Jobb ha nem szólalok meg ~ gondoltam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 21:57:47 GMT 1
-Nos igen.rájöttem.-mondtam nevetve. -Amúgy ha ötös nem is legalább négyes mert felfogtam mire gondoltál.-mondtam kedvesen. -Amúgy kösz.-mondtam,bár nem hiszem hogy tudta mire gondolok.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 22:05:45 GMT 1
- Mit köszönsz ? - kérdeztem kedvesen ~ Arisa már most hiányzik ~ gondoltam. - Amúgy melyik osztályba jársz ? - kérdeztem közben Kaiji oda jött hozzánk. '- Sziasztok - köszönt majd félre húzott. '- Nagyon remélem hogy semmi közöd ahhoz ami Sacukyval történt - mondta komolya. - Mert mi történt vele ? - kérdeztem . '- Ne játszd a hülyét ... egyszer már megakartad ölni nem ? - kérdezte majd tovább sétált. ~ Miről beszél ? ~ kérdeztem magamban közben vissza sétáltam Rainához de kicsit sem voltam nyugodt. ~ Idiota Kaijij beszél össze vissza de azt nem mondja mi történt ~ gondoltam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 22:12:25 GMT 1
Azt hogy te vagy ma az 1. aki meg tudott nevettetni mert már 3 hónapja nem nevettem.Sőt..2 éves korom óta.-mondtam neki kedvesen.-AMúgy a 11/F-be járok.-mondtam neki ekkor elrángatta egy fiú.Miután vissza jött látszott rajta hogy kicsit nyugtalan. -Mi a baj?-kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 22:19:09 GMT 1
- Hát legalább volt értelme hogy hülyét csináltam magamból - mondtam kedvesen. - Oda jár az egyik ismerősöm is Sacuky .... csak annyi a baj hogy ide jön ez a hülye és neki áll pattogni hogy tudja hogy közöm van ahhoz ami Sacukyval történt de azt nem mondja el mi történt - mondtam halkan.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 22:27:10 GMT 1
-Öhm...Sacukyval már találkoztam.Eléggé kedvesnek tűnt de ki tudja... -mondtam a fiúnak.-Nos..én ebbe nem igazán akarnék belekeveredni -mondtam.-Így is új vagyok és nem igazán szeretnék valamibe belekeveredni..-mondtam neki. ~Hehh..Hát igen...ez hülyeség mivel így is csak kábé.10 zsaru keres engem..de nem keveredtem bele semmibe..~-gondoltam,majd leültem mivel eléggé szédültem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 22:29:37 GMT 1
- Láttad ma ? .... jól van ? - kérdeztem. ~ Legalább már az kiesett hogy megölték mivel Kaijij pont így adta elő idézve szavait egyszer már megpróbáltad megölni 1 gondoltam. - Nyugi nem keveredsz bele semmibe - mondtam kedvesen.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 22:36:16 GMT 1
-Csak a keze van bekötve.Amúgy jól van.Én inkább amiatt a másik lány miatt...öhm...Tsuki miatt aggódnék.Be van kötve a feje egyik fele és a nyaka is,ráadásul mindenhova egy ápoló kíséri.-mondtam neki. -Nos akkor jó..-mondtam. Amúgy mi a neved és....hova jársz?-kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 8, 2009 22:43:23 GMT 1
- Nem tudod mi történt velük ? - kérdeztem. ~ Miért érzem úgy hogy ebben Matsu keze van ? ... de ha ez így van megölöm~ gondoltam magamban. - Takeda Houjo vagyok ... 12 / D - s vagyok - mondtam kedvesen.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 8, 2009 22:54:55 GMT 1
-Nos örvendek.-mondtam neki kedvesen. -Öhm....csak azt tudom hogy Tsukira rátámadtak az utcán.Elvágták a nyakát de azt nem tudom ki volt.Ezt is csak onnan tudom hogy ott voltam mikor ez történt.Aztán oda szaladt hozzá valaki.Azt hiszem egy lány volt mivel hosszú haja volt.És azért nem láttam teljesen mert elég sötét volt.Tsukit is csak azért láttam mert épp a fényben volt mikor össze esett.-mondtam Takedának.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 11:51:10 GMT 1
- Értem ... akkor szerintem mostantól figyelj mert ha az az illető észre vett már bele is keveredtél pár dologba - mondtam halkan. ~ Pár most bele gondolva már azzal bele keveredett hogy Sacukyval beszélt mert ha Matsu azt hiszi jó barátok és ráadásul még látta is őket akkor jobb ha Rainára is figyelünk ~ gondoltam. ~ Nem hiszem el már csak ez hiányzott nem elég GD most még Matsu is kezdi .... egyre jobb ... Bár nem 100% hogy ő volt én még is biztos vagyok benne a plázai dolog után biztos megkereste Sacukyt bele sem merek gondolni hogy mi lett volna ha oda engedem Ichirouékhoz és aszem elég nagy szerencsém volt hogy én is megúsztam ~ sóhajtottam
|
|