Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 13:41:56 GMT 1
Majd vigyázok.De te is vigyázz nehogy elkapjanak a sötét helyeken-mondtam viccelődve.~Tényleg nagyon aranyos.Már nem nevettem mióta és csak ő tudott megnevettetni.Olyan aranyos.Jól járt vele a barátnője~-gondoltam közben mosolyogtam. -Öhm..Hol van a barátnőd?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 15:56:47 GMT 1
- Én vigyázok egyedül nem szoktam járkálni sötét helyeken .... viszont ha ismét látod azt az embert aki megtámadta Sacukyékat szólj - mondtam kedvesen majd leírtam egy papírra a telefonszámomat. - Kérlek csörgess meg ha találkozol vele ... majd vissza hívlak- mondtam kedvesen. - Hát nem tudom hol van .... ma csak iskola után találkozom vele - mondtam kedvesen. - Tényleg ha valamit nem találsz már mint tantermet vagy hasonlót nyugodtan szólj- mondtam kedvesen.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 16:08:28 GMT 1
Öhh...jó..majd...megcsörgetlek.-mondtam kicsit zavarodottan,majd elvettem a papírt összehajtottam és zsebre raktam. -Oké..majd szólok ha ne találok valamit.-mondtam kedvesen Takedának. -Tulajdonképp nem tudom hol lesz óránk.Ez a ki mit tud bezavart..Ömm...Megmutatnád?-kérdeztem bátortalanul.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 16:13:39 GMT 1
- Kösz - mondtam mosolyogva. - Aszem az A folyosón lesztek - mondtam kedvesen bár nem voltam benne teljesen biztos mert nekem ilyen órám nem volt. - De megmutatott hol van ... ha jössz .. úgyis mindjárt becsöngetnek- mondtam . ~ Azért remélem Arisa nem érti félre ~ gondoltam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 16:19:18 GMT 1
Örülnék neki,de nem lesz ebből gond?-kérdeztem tőle. -Mármint úgy hogy a barátnőd nem érti félre?-kérdeztem tőle. -Nem örülnék annak ha miattam lenne valami.-mondtam Takedának. ~Tényleg nem lenne jó~-gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 16:21:37 GMT 1
- Ha azért nem haragudott meg hogy .... nos hát mindegy ... akkor nem hiszem hogy ezért megharagszik - mondtam kedvesen. - Szóval no para - mondtam kedvesen. ~ Végül is nem csinálok semmi olyat amiért oka lenne arra hogy félre értse ~ gondoltam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 9, 2009 16:26:42 GMT 1
-Akkor jó.Ez estben kösz.-mondtam kedvesen. -Akkor mehetünk?-kérdeztem kedvesen közben felvettem a könyvemet. //"A" folyosó//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 9, 2009 16:36:23 GMT 1
- Persze - mondtam majd megvártam hogy Raina felálljon és elindultunk be mikor az ajtóhoz értem Kimy ütközött nekem. '- Ne haragudj .... Takeda - mondta halkan nem is nézet ránk a hangjából ítélve sírt. - Ichirou igaz ? - kérdeztem de nem válaszolt én még is tudtam hogy miatta szomorú. - Gyere - mondtam kedvesen neki. '- Ne akarok vissza menni - mondta halkan. - Nem hozzá mész ha nem velünk leszel jó ? - kérdeztem erre bólintott és letörölte a könnyeit. - Akkor menjünk - mondtam Rainának és KImynek. // "A" folyosó //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 9, 2009 21:17:54 GMT 1
Miután kaptam egy újabb türelmetlen sms-t sóhajtottam és elindultam befelé. Remek.Minden el van cseszve. Fogalmam sincs mi fog oda bent történni. De volt egy olyan tippem,hogy a bátyám majd az egész iskola előtt porig fog alázni. De nagyon durván. //A folyosó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 20, 2010 11:01:02 GMT 1
A kertben leültem az egyik padra. Néhány diák lézegett erre, de egyiküket sem ismertem. Egy ideig bámultam az idegen arcokat, majd miután meguntam elővettem a könyvemet és újra olvasni kezdtem.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 20, 2010 12:10:55 GMT 1
Kisétáltam az udvarra közben az egyik csaj ismét letámadott bár szerencsére nem úgy mint az előző. '- Ichirou hogy vagy ? - kérdezte széles mosolyal. - Kösz jól ... de elfogsz késni - mondtam és reméltem veszi a célzást hogy kopjon le. '- Igaz ... majd akk kövi szünetben - mondta mosolyogva majd besétált az épületben én pedig Arisához sétáltam és leültem mellé. - Na mizujs kislány? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 20, 2010 12:44:49 GMT 1
Letettem magam mellé a könyvet és Ichiroura néztem. - Az életem 180°-os fordulatot vett a pokol felé. - mondtam mosolyogva. - Te hogy vagy?...Rég láttalak. - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 20, 2010 12:56:00 GMT 1
- Aszem kezdhetsz mesélni - mondta mosolyogva majd hátra dőltem. - Am semmi érdekes egyre jobban elveszítem Gei bizalmát pedig probálok figyelni ... á fracba hülye megszokás - mondtam nevetve majd komolyra váltottam. - Lehet jobb lenne ha elengedném ... ez így szar ... mindig megbántom .... ráadásul az a sok nyomolos csaj sem könnyíti ezt meg - sóhajtottam. - Na de azért jöttem mert láttam hogy egyedül vagy hog y- hogy ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 20, 2010 13:07:38 GMT 1
- Mindegy...már nem fontos. - mondtam kedvsen. - Ichirou te már csak ilyen maradsz. - mondtam mosolyogva. - Miért nem mondod nekik hogy foglalt vagy? - kérdeztem. - Nincs kedvem semmihez...kérdezd meg a haverodat. - mondtam. - Amúgy nem kéne menned? Vagy te is lógsz?....Persze nem zavarsz. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 20, 2010 13:15:26 GMT 1
- Mondtam de csak rosszabb lett direkt idegesítik Geit ... ma is az egyik csaj szó szerint rám mászott és elkezdi csak egy csókért enged el .... Gei meg épp akkor jött és ezt ő is tudta ... bár örülök hogy nem értette félre - mondtam közben az égre néztem végre kisütött a nap már ideje volt hetek óta csak az eső esett. - Milyen jó is volt rég - mondtam nevetve. - Azért nem kicsit volt vicces az az esett GD-vel .... uh az a csaj de nagyon durva volt hogy is hívták ? ... Tsuki ? kérdeztem nevetve. - Mellesleg ez kikérem magamnak Arisa .... már órákra is bejárok ... na jó most nem de mindegy .... már nem is megyek be eredetileg csak késést terveztem - mondtam kicsit elgondolkodva. - Takedától ? ..... persze majd ő elmodja .... mostanában azért nem vagyunk olyan jobban most Yuzuruval mászkál. - mondtam kedvesen.
|
|