|
Post by Arisa Ikina on Feb 20, 2010 13:58:36 GMT 1
- Szerintem majd megszokja egy idő után hogy piszkálnak titeket a többiek. - mondtam kedvesen. - Mi van Tsukival meg GD-vel? - kérdeztem kíváncsian. - Yuzuru? Nem vagy vele jóban? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 20, 2010 16:17:08 GMT 1
- Te is ott voltál Arisa ... emlékszel áram szünet - mondtam mosolyogva. - Ne mond hogy nem a csaj még Takedára is ráesett utána és elég féltékeny lettél ..... persze előbb GD-t intézte el - mondtam kedvesen. - Az nem mondanám hogy nem vagyunk jobban csak szimplán már nem annyira mint régen - mondtam majd kedvesen Arisára mosolyogtam. - Sacuky is most miattam szív .... szegény ha ez így megy idegroncs lesz szegény lány....nem kellet volna .... - mondtam halkan de inkább nem folytattam mivel kis híján elszóltam magam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 20, 2010 16:33:18 GMT 1
- Nem igazán. - mondtam elgondolkodva. - Ohh...tényleg már emlékszem. - mondtam nevetve. - Miért nem? - kérdeztem kíváncsian. - Mit nem kellett volna? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 20, 2010 23:19:34 GMT 1
- Elkapott a hév .... és annyira megsajnáltam ..... bántott hogy régebben magára hagytam ... jobb lenne ha beszélnék Tatsuyával vagy nem tudom - sóhajtottam. - Kíváncsivá tettél ..... később talán elmondod ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 20, 2010 23:40:08 GMT 1
Becsaptam az orruk előtt a kertbe vezető ajtót de nem zavarta őket. Csak jöttek utánnam. "-Hova menekülsz picinyem?-Kérdezte az egyik majd megragadta a karom és magához rántott. "-A barátod biztos nem bánja ha csevegünk egy kicsit.-Mondta vigyorogva a fickó. -Eressz már el..hülyegyerek.-Mondtam a homlokomat ráncolva és próbáltam elhúzódni tőle de nem igazán ment. Ekkor esett le,hogy tényleg komolyan gondolják.És nem csak szórakozgatnak egy kicsit.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 21, 2010 9:44:19 GMT 1
Észre sem vettem hogy elrepült az idő és teljesen elfelejtettem órára menni mikor észre vettem hogy Geit zaklatják felálltam a padról. - Bocs Arisa ... majd még beszélünk - mondtam siettve majd oda siettem. - Talán valami baj van ? - kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 10:50:20 GMT 1
- Értem. - mondatam. - Mire lettél kíváncsi? - kérdeztem értetlenül. - Rendben. - mondtam kedvesen, majd felvettem a könyvemet és tovább kezdtem olvasni.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 21, 2010 13:00:13 GMT 1
'-Áh Ichirou.-Mondta az egyik fickó. Aki meg éppen fogott elmosolyodott. "-Ugyanmár mi lenne a baj? Csak beszélgetünk.-Mondta a fiú kedvesen majd elengedett. Leeresztettem a kezem és azzal a lendülettel a másik kezemmel le is kevertem neki eggyet. Eléggé meglepődött úgyhogy nem tudott reagálni mielőtt még célba ért volna a neki szánt pofon. -Lószart beszélgetünk. Koslattok utánnam mint a kutyák. Nah meg ne haljak,hogy felsősök vagytok.Juuuj.-Mondtam a szememet forgatva majd Ichiroura néztem. -Szia kicsim. Semmi gond. Menj nyugodtan vissza Arisahoz beszélgetni.-Mondtam mosolyogva. A fickók közbe takarodót fújtak és visszamentek a suli épületébe.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 15:09:40 GMT 1
Kisétáltam az udvarra bár az ajtoban áltak páran ekkor észre vettem egy lányt és oda sétáltam. - Szia .... Arisa avgy igaz ? - kérdeztem hát igen kicsit gáz hogy nem tudom saját osztálytársam nevét de hát ez van. - Mit olvasol ? - kérdeztem majd leültem mellé végre egy nyugott hely bár gondoltam hogy nem sokáig lesz az.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 15:34:26 GMT 1
- Szia... Arisa vagyok. - mondtam mosolyogva. - Ömm te ki is vagy? - kérdeztem nevetve. - Nem emlékszem rád...am Alkonyatot olvasok. - mondtam kedvesen, majd ismét letettem magam mellé a könyvet.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 15:48:24 GMT 1
- Terasima Sayu vagyok .... hát igazából osztálytársak vagyunk - mondtam nevetve. - Az jó könyv - mondtam mosolyogva. - Á végre béka ! - mondtam nevetve. - Mond csak számíthatok majd rád ? .... van egy kis gondom a termekel mivel megváltozott az óra rend ... és már nem akarok GD nyakán lógni így is mindenki kombinál ... és kissé idegesítő .... bár ezt magamnak köszönhetem .... csak hogy már kiakarnak nyírni mert nem szállok leróla .... uh és elég nagy darab ember fenyegetett meg kb 5 ször nagyobb mint én - mondtam mosolyogva bár mint mindig aszem most is többet beszéltem a kelleténél elég lett volna csak egy egyszerű kérdés pl : megtudod majd mutatni hol leszünk ? na most már mindegy.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 15:55:24 GMT 1
- Akkor most mi van? - kérdeztem nevetve. - Szóval...akkor segitsek eljutni az órákra? - kérdeztem kedvesen. - Az az igazság hogy rég voltam suliba és hát...én se tudom az órarendet. Én régebben mindig GD-t figyeltem hogy merre megyy órára becsöngetésnél és mindig követtem. - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 16:10:19 GMT 1
- Én általában megkértem hogy kísérjen el ... meg én is követtem az osztályt csak most még őket sem találom ... és Gd most mással van és nem akarom zavarni bár most amúgy sem mennék órára ... kis szünet - mondtam nevetve. - Jah meg még ha csak a zavarásról lenne szó ... csak ha kinyírnak akkor utána még jobban kinyírnak mert tökre teszem a szerződésem ... jah meg még apám is kiakar nyírni mert tökre tettem ma 2 méregdrága kocsit - mondtam mosolyogva. - Erről jutt eszembe eg yfiú meghívott egy buliba és azt mondta hívjak el mindenkit szal lécci gyere ... nekem múszáj mert az ő kocsiját törtem össze - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 16:16:15 GMT 1
- Fura csajszi vagy. Sokat beszélsz...de engem nem zavar.- mondtam mosolyogva. - Milyen szerződést? - kérdeztem. - Komolyan? 2-őt is? - néztem rá döbbenten. - Ki az a srác? És milyen buli? - kérdeztem érdeklődve.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 16:22:28 GMT 1
- Oh hát a modellség miatt meg most lehet egy újra énekelni fogok de uh nincs szükségem ismét keverésekre ... otthon is mindig címlapom lenni nem volt túl kellemes elvégre azért jöttem ide mert itt nem ismernek akik ismernek is az nagyon csekély mivel a világ másik felén lakom .... bár eredetileg a családom másik felét keresni jöttem ide de hát apám nem segít tiszta szemétség - mondtam mosolyogva. - Uh igazd van ne haragudj ... csak tudod otthon nem voltak barátaim magán iskolába jártam és az embereket csak kordonok mögül látam szal itt kicsit sokkal másabb örülök hog yitt lehetk - mondtam vidáman. - Hát igazából majd nem 3-mat - mondtam nevetve. - Hát azt nem tudom ... csak hogy ismerkedős buli lesz - mondtam mosolyogva.
|
|