|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 16:28:13 GMT 1
- Hát nem lehetett valami bolfog életed. - mondtam. - És hol lesz ez a buli? - kérdeztem mosolyogva. - Bár nem hiszem hogy elmegyek de még átgondolom. - mondtam kedvesen. - És milyen a suli? Tetszik? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 16:48:14 GMT 1
- Szerintem jó ... imádom hogy senki sem ismer - mondtam mosolyogva. - Hát nem volt mérges azt sem fogadta el hogy kifizesem a kárt .... e ehylet elkell mennem a buliára ... hogy hol lesz ? ... hát ööö Sibuyában azon belül pedig a Auzikában aszem de majd ha felhív töbet tudok ... erről jutt eszembe - mondatm mosolyogva majd felírtam a telefonszámomat egy papírra. - Ha valami kell csak hívj - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 17:01:14 GMT 1
- Én már rég beleőrültem volna hogy alig beszélek emberekkel. - mondtam mosolyogva. - Okés. - mondtam mosolyogva majd beraktam a táskába a könyvet is és a cetlit is. Elővettem egy kis papírt meg tollat és ráírtam a saját telefonszámomat, majd odaadtam Sayunak. - Tessék ez a telószámom és msn címem...fegyél fel msnre. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 17:22:55 GMT 1
Eltettem a papírt és átöleltem Arisát. - Köszönöm - mondtam mosolyogva majd elengedtem. - Engem így neveltek .... csoda hogy nem vagyok olyan beképzelt mint egy csomó ember a suli most is oda jött egy ember hogy ne logjak lúzerekkel de mondtam neki hoyg ezt én is eltom döntönteni ki lúzer és ki nem és megmondtam neki hogy ő lúzer- mondtam és kicsit elgondolkoztam. - Vagy az beképzelt vagyok ? - kérdeztem kináncsia.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 17:35:11 GMT 1
- Vannak ilyen emberek a suliban...nem is tudom hogy én miért nem akadtam még bele egy ilyenbe. Szerintem az a ciki ha valaki úgy mond valaki valamit a másikról hogy nem is ismeri. Pedig lehet hogy akiről állitja az nem is lúzer. De az aki ezt állitja na az már tuti az...Asszem belezavarodtam. - mondtam nevetve. - Szerintem nem vagy beképzelt...sőt a többi hírességgel ellenben nagyon aranyos vagy. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 18:54:07 GMT 1
- Á köszönöm et is aranyos vagy - mondtam mosolyogva. ~ Remélem itt Tokioban nem fog kiderűlni rólam semmi mert nem lenne túl jó ~ gondoltam. - Amúgy már rájöttem hogy ki a nővérem .... de ezt még nem mondtam senkinek - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 19:15:08 GMT 1
- Köszike. - mondtam mosolyogva. - Nővéred? Nem ismered a családodat? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 19:20:32 GMT 1
- A családom egyik felét ismerem eddig úgy tudtam meghalt anyám és arról hogy van testvérem nem tudtam - mondtam kedvesen majd halványan elmosolyodtam. - Olyan jó itt .... otthon mindig megalázott a mosthohám mivel ő újság író volt annyi hazugságott írt rólam és mindenki elhitte neki - sóhajtottam. - Am hogy hogy egyedül vagy itt kint ? - kérdezetm.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 19:25:23 GMT 1
- Ez szőrnyű. - mondtam suttogva. - És ezt te hogy birtad ki? - kérdeztem. - Nem vagyok egyedül...itt vagy te is. Elöbb szakított velem a volt barátom és úgy döntöttem ma nem megyek be órákra. De hazamenni se akarok. Meg még beszélni akarok egy sráccal. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 19:31:23 GMT 1
- Hát nehezen abba is hagytam az egészet .... és azzal az űrüggyel jöttem ide hogy majd itt folytatom .... de csak azért jöttem ide hogy megszabaduljak tőle.... remélem itt nem lesz semmi botrány - sóhajtottam. - Jaj az nem jó ... de amint hallom találtál mást vagy tévedek ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 19:35:00 GMT 1
- Errefele nem szokott botrány lenni...ugyhogy nem kell félned. - mondtam mosolyogva. - Óóóóó neeem....csak megakarok tőle tudni egy-két dolgot...nem akarok tőle semmit mert egy kicsit fura személy. - mondtam. - És neked van valakid? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 19:38:38 GMT 1
- Hát akkor megnyugodtam - mondtam mosolyogva. - Értem - mondtam mosolyogva. - Hát mivel ide jöttem szakítanom kellet vele - mondtam kedvesen. - Lehetne egy kérdésem ? ... Satayu Sacuky és az a másik fickó valamiről beszéltek elég rossz hangulatban volt ott mindenki ...... nem tudod mi történt ? - kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 19:42:11 GMT 1
- Értem. - mondtam. - Nem szeretek pletykálni...és lehet amit tudok az téves...de szerintem úgy is kiderül majd az igazság. - mondtam kedvesen. - Állítólag Sacuky babát vár...de nem tudom ebből mi igaz és mi nem. - mondtam komolyan. - Ha lehetne ezt ne terjeszd...de természetesen nem ezt nézem ki belőled de fő az óvatosság. - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 19:47:21 GMT 1
Ez kicsit lesokkolt kiváncsi voltam ebből mi igaz de tudtam ha Satayut kérdezném nem válaszolna Sacuky meg hát ha úgy nézük nem is ismer. - Nem fogom ... de remélem nem igaz .... bár valami biztos történt mert elég elkeseredetnek nézet ki - sóhajtottam. - És ki volt az a fiú ? ... a pasia .... Tatsuyának hívják igaz ? - kérdeztem bár nem voltam benne biztos. - Lehet csak szakítottak - mondtam mosolyogva nem mintha ez jó lett volna de még mindig jobb mint amit Arisa mondott.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 19:52:22 GMT 1
- Igen Tatsuya. - mondtam. - Lehet tényleg csak szakítottak...a szakítás még mindig jobb mint egy gyerek. - mondtam. ~Hát bárhogyis nézem nekem egyik se jó. ~ - Térjünk át egy másik témára...mondtad hogy megtaláltad a nővéred...és hogy hívják? - kérdeztem kíváncsian.
|
|