|
Post by Shinichi on Oct 1, 2009 19:50:33 GMT 1
- Hát ritka hogy ennyire feldühít valaki de neki sikerült féltékeny hogy Ryouval többet foglalkozok de nem képes fel fogni hogy Ryou veszélyben van és ez tőle elég szarul esett mivel gyerekkorunk óta ismerjük egymást - - mondtam halkan miközben a földet néztem majd ismét Arisára néztem és kedvesen elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 2, 2009 20:32:17 GMT 1
Mikor a folyosóra léptem észre vettem Arisáékat így oda sétáltam. - Sziasztok .... 3 hét múlva lesz az alapító fesztivál remélem eljöttök - mondtam kedvesen de érezhető volt a hangomon hogy valami nincs rendben. ~ Mit tegyek ha nem csalom csapdába GD-t akkor Arisát és Kithát fogják bántani vagy megölni mit tegyek ?! ~ kérdeztem magamban miközben a semmibe néztem. - Az utolsó óra elmarad tanári gyülekezett miatt szóval menjetek ebédelni . - mondtam mosolyogva de most ez sem sikerült túl természetesre.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 10:04:43 GMT 1
Miután megérkeztem a suliba még egy darabig kint dekkoltam a suli előtt. A bandával. Tya is velem jött mert erre van a sulija. Nem kell mondjam milyen reakcióval voltak a többiek. Persze senki nem mert az anyámról kérdezni. És arról se miért van leragasztva az állam. Miután lefixáltuk,hogy ma az egész nap uncsi órákból fog állni felmentem az E folyosóra. A többiek nem jöttek csak én. Meg Tya is jött mert a tanáriba kell mennie. Ugyanis gondolkodik rajta,hogy átiratkozik. Persze én nem ajánlottam neki. Bírom őt meg minden csak nem szeretném ha folyton a nyakamon lógna. Miután Tya elintézte az ügyeit elbúcsúztunk és én leültem az E2 tanterem előtti székek egyikére. És át tanulmányoztam egy mai friss újságot. Biosz lesz az első óránk. Amint beleolvastam az újságba csak 3 szó járt az eszemben. Halál, drogok, öngyilkosság. Miért? Nem értem. Ekkor megláttam Sacukyt és odamentem hozzá. Inkább beszélgetek elvonja a figyelmemet. -Hello...-Mondtam neki. Úgynézki épp akkor érkezett meg a folyosóra. -Bocs,hogy tegnap úgy elrohantam...majd ma bepótoljuk...-Mondtam Sacukynak. De egy csepp mosolyt sem sikerült kicsikarnom magamból.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 3, 2009 10:19:12 GMT 1
Még beszélgettünk egy kicsit Shinnel majd mikor becsöngettek ismét mentünk órára.Elég uncsi volt ez is.Mikor kicsöngettek Sacuky oda jött hogy közölje elmarad az uccso óránk igy elindultunk az ebédlőbe ebédelni.
//Ebédlő//
|
|
|
Post by Ren on Oct 3, 2009 11:16:57 GMT 1
Miután kimentem a teremből elmentem ebédelni és hazamentem. Minden szokásosan folyt le. Csak kicsit sokat gondoltam GD-re utána meg Shinre. Mert úgy éreztem,hogy cserben hagytam őt. Nem tudom miért...de így éreztem. Miután reggel bementem az iskolába szembe találtam magam GD-vel meg Tyaval. Ismertem őt. Rengeteg lány példaképe volt Japánban. A Japán szépségkirálynő. Tini szépségkirálynő mivel fiatal volt. Egy idős velem. Miután Tya elment GD-re vándorolt a tekintetem. Valami történt az arcával. Igen valami seb lehetett az állán. Nem is kicsi ha le van ragasztva. És az ajakpiercingje körül is kissé fel volt repedve a szája. Volt egy olyan sejtésem, hogy találkozott az édesapjával. Ezután GD odament Sacukyhoz. Én meg elvettem egy újságot és olvasni kezdtem. Mindenben rendre ugyanaz. GD anyukája meghalt. Japán legnagyobb dívája. Drogtúladagolásban, mások szerint öngyilkos lett. Egyesek szerint meg mindkettő.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 3, 2009 12:47:53 GMT 1
Kicsit késöbb értem be mint szerettem volna mert utközbe megálltam egy ujságosnál.Idefele átnéztem az ujságot amiből megtudtam hogy GD anyukája meghalt. ~Szegény GD most mindenki ezen fog csámcsogni.~ Mikor felértem a folyosóra leültem egy üres helyre és folytattam az olvasást.Szinte az egész újság ezzel a megrázó hírrel volt tele. Miután kiolvastam elraktam az ujságot és elövettem a könyvet amit tovább olvastam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 13:15:14 GMT 1
Nem sokkal hogy Satayu oda jött hozzám hallatom meg a hírt hogy édesanyja meghalt és most valahogy még szarabbul éreztem magam. - Semmi baj... természetes hogy elmentél - mondtam kedvesen majd a földre néztem. - Bocs hogy elég bunkó voltam veled - mondtam halkan. ~ Nem tudom mit mondjak nem szeretném azt mondani hogy részvétem így is elegen beszélnek erről de úgy sem tehetek mintha nem történt volna meg ~ gondoltam majd Satayura néztem. - Amúgy elképesztően jó koreográfiát találtál ki mindenkinek nagyon tetszik - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 16:47:54 GMT 1
-Áh semmi..megszoktam..mindenki így áll hozzám bár egyenlőre még nem tudom miért változott meg ilyen hirtelen a véleményed...-Mondtam elgondolkodva. -Köszi...hát nem mondom,hogy igyekeztem...ez csak úgy jön... -Mondtam Sacukynak. Ekkor szembe jött velünk egy alsóbb évfolyamos 13 éves lány. Luna volt a neve. És valami 12.-es bátyja volt. Valami Takeda. Azt a fickót szoktam néha látni Sacukyval. Furcsa. A kislány elpirulva integetett nekem én meg rámosolyogtam. Egy bulin találkoztam vele a múlt héten. Nem is tudtam,hogy hány éves meg,hogy ki ő. Full részeg voltam. Éshát történt egy és más. A csaj meg tisztára belém zúgott. Azóta legalább 100-szor megbántam. Egy,hogy 13 éves. Kettő,hogy nem az esetem. Fogalmam sincs hogy vitt rá a lélek az ott történtekre.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 17:28:39 GMT 1
- Talán mindig is így gondoltam csak az osztályom fontosabb volt mind a saját véleményem - mondtam kedvesen. - Hát elég kreatív vagy ... Uh tényleg bocs hogy az osztály kicsit makacs volt de tényleg tetszet nekik csak az egyik része ugyebár inkább álmodozot hogy te tanitasz és ez volt a nagyobb része az osztálynak a másik meg azzért volt makacs mert E-s vagy .... de már beszéltem velük a dolgot szóval következőleg már minden okés lesz.- mondtam mosolyogva ekkor szembe jött velünk egy lány még hozzá nem is akráki. ~ Valyon tudja ez a lány hogy a drága bátyja mire készül ? ~ kérdeztem magamba közben ökölbe szoritottam a kezem. ~ Neki ehhez semmi köze ... bár ha belegondolok Arisának és Kithának sincs köze ehhez még is veszélyben vannak miattam ~ gondoltam miközben Lunát néztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 17:52:01 GMT 1
'-Szia GD- Mondta mosolyogva Luna. Olyan volt mint egy kölyökkutya. Nekem már túl aranyos. -Hellooooo...-Köszöntem neki. '-Hogy vagy?-Kérdezte mosolyogva. -Hát...helyzethez képest egész jól...-Mondtam megrántva a vállam és zsebrevágtam a kezeimet.Az az őszinte rajongás amia szeméből áradt sokszor. Nagyon sokszor volt taszító. Egyszerűen... nem bírtam. Olyan volt mintha azt várná el tőlem,hogy varázsoljak. Vagy repüljek. Nem vagyok szuperhős ők mégis úgy csodálnak. Sokan szeretik.Én is imádom. De néha igazán rémisztő. Hogy vannak olyan őrültek akik bármit megadnának egy ugyanolyan emberért mint ők. Talán afféle apróságok mint a pénz, vagy a tehetség. A külső mindezek... sok mindent megváltoztatnak. '-Akkor jó..részvétem... -Hmm...hát okk...-Mondtam félrehúzva a számat. Ekkor kicsit felszisszentem mert megfájdult az ajkam. Illetve ahol fel volt repedve. Luna elég furcsán nézett rám de utána olyat csinált amire nem igazán számítottam. Átölelt és megsimította az ajkamat azokkal a puha kicsi újaival. Miután végre kapcsoltam ellöktem magamtól Lunat aki eléggé meglepődött, de a tekintetem mindent elárult. És akkor láttam rajta,hogy kész vége. Összezuhant. Azt hittem elkezd sírni de helyette azonnal hátat fordított nekem és elrohant. Bár a szemei már könnybe lábadtak. Sacukyra pillantottam. Magyarázkodni akartam. De egyenlőre semmi nem jött ki a számon.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 18:06:21 GMT 1
~ Sayatu .... ezzel a csajjal jár .... á hülyeség biztos megint csak egy rajongója ~ gondoltam miközben magam elé néztem. - Aranyos volt nem ? - kérdeztem mosolyogva miközben a lány után néztem.
|
|
|
Post by Ren on Oct 3, 2009 18:07:18 GMT 1
Eléggé ledöbbentem azon,hogy egy kis 13 éves ölelgeti GD-t. De utána persze megtudtam magyarázni magamban. Nagyon jól tudom, hogy ha GD egy kicsikét becsiccsent hajlamos rá,hogy nagyon csajozzon. Pedig valójában nagyon hűséges fajta csak, ilyenkor elveszti a fejét. Vagy csak egyszerűen férfi, hogy nem a fejével gondolkodik hanem valami mással. Váljon mentségére,hogy még ilyenkor se azért a buli rondájával élvezi az éjszakát. És hát tényleg megteheti. Volt is belőle már egy pár sajtó ügye. Ráadásul úgy halottam 1 hét múlva indul egy új műsor amiben 2 sztár életét fogják bemutatni. Tara-ét aki egy fiatal színésznő és GD-ét akiről persze tudjuk,hogy kicsoda. Ez nem egészen megrendezett sorozat mert sok felvétel kandi kamerás. Szóval van,hogy nem beszélik meg a forgatókönyvet csak csinálják. Már tavaly ilyenkor aláíratták a szerződést Taraval és GD-vel. Azért tudom mert akkor kezdtünk járni. És mondta nekem. Ezért van most a nagy hercehurca mindenfelé. De akkor is ez a lány 13 éves volt. Kicsi hozzá. Biztos nem tudta hány éves. Vagy csak én találgatok.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 18:10:42 GMT 1
-Hát..nemigazán...nem kéne ölelgetnie...semmi közöm hozzá.-Mondtam kelletlenül. -Ráadásul valami 12-es kishuga és állítólag a fickó ..valami..Ta..Takeru vagy Takeda nem is tudom... szóval állítólag az a fickó nagyon imádja a kishúgát és próbál neki minden jót megadni..és ha megtudja,hogy az meg itt ölelget megint 1 gonddal több. Semmi kedvem még 1 nyomulós buzihoz...-Mondtam megforgatva a szemeimet és a nyelvpiercingemet kezdtem harapdálni sé végighúzni az ajkaimon.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 18:17:29 GMT 1
- Hát ez is igaz de nézd el hisz te vagy itt a nagy sztár - mondtam kedvesen. - Hát biztos kedves lehet ..... ha törődik a húgával - mondtam halkan. ~ Legalább 1 emberre tud figyelni ... más meg mit számít nem ? ~ kérdeztem magamban. - Hát én örülök hogy nincs testvérem ... csak a gond lenne vele- mondtam nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 18:23:35 GMT 1
-Egyetértek..én is örülök neki,hogy nincs testvérem... amúgy is el vagyok kényeztetve és leesne a korona a fejemről ha jönne valami trónörökös...-Mondtam elmosolyodva. -Ahha...biztos..nem tudom nem ismerem..de állítólag Kage-t ismeri és biztos pikkel rám mert szétvertem a fickót...-Mondtam megrántva a vállam.Ekkor becsengettek. -Nah én megyek...majd találkozunk...-Mondtam majd intettem Sacukynak és bementem a Biosz órámra. A nap többi része viszonylag gyorsan eltelt. Ebéd után visszajöttünk az E folyosóra itt volt a szekrényem. Meg az F-eseknek is. Csak egy részüknek de ott volt.
|
|