|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 9, 2009 15:45:13 GMT 1
- Szia - köszöntem Arisának. - Hireket ? ... milyen híreket ? - kérdeztem. - Már megint történt valami GD-vel ? - kérdeztem halkan. ~ Remélem nem ~ tettem hozzá magamban.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 10, 2009 21:27:51 GMT 1
Mikor beértem az iskolába hálát adtam az égnek,hogy a "bandámból" még senki nincs bent a suliban. Köszönöm köszönöm, Istenem! Felsétáltam az E folyosóhoz és a szekrényemhez léptem. Bedobtam a táskámat és átraktam a felső polcra a szemüvegemet. Lehajoltam,hogy megigazítsam a nadrágszáramat és amikor újból felegyenesedtem elég nagy hangzavart keltve bevertem a fejemet a nyitott szekrényajtóba. -Áuuu!-Jött ki belőlem önkénytelenül és a fejemhez kaptam. Az arra sétáló lányok halkan kuncogtak rajtam én meg fájdalmasan elmosolyodtam. Király így is eléggé fájt a fejem de hozom a formám. Épp eléggé szét vagyok esve...biztosan látszik. Előrántottam egy könyvet a szekrényben heverő táskámból majd becsuktam a szekrényemet. Elindultam egy társalgó felé. A folyosókról ugyanis jobb és bal oldalról is nyitott társalgók nyíltak a diákság számára.Itt leülhettek és nyugodtan csinálhattak akármit a tanárok beleszólása nélkül.Na persze bizonyos határokon belül.Hát én leültem egy könyvtárajtóval szembeni társalgóba és olvasgatni kezdtem egy könyvet. Amikor felnéztem a könyvből, néhány nevetgélő emberke miatt, miután ők elhaladtak vettem észre Kithat aki Shinnel beszélgetett. Önkéntelenül elvigyorodtam rajtuk. Biztosan irtózatosan rossz indulatúnak nézett aki ezt látta. De mikor érdekelt ez engem? Főleg amikor még félig az egyéb élvezetek hatása alatt állok. Ilyenkor olyan vagyok mint egy beszívott Japán táncolóegér. Ha lehet még többet pattogok vagy éppen alig mozgok. Pillanat függő. Azután végignéztem a mellettük álló lányon. Ismertem sokat volt a könyvtárba. Nagyon helyes kislány volt. De olyan kis ártatlan akivel sose beszélgetek. Nem szoktam senkihez csak úgy brahiból odamenni dumálni. Így is épp elegen feltartanak. Kithan az a hajpánt volt amit akkor viselt amikor összejöttünk. Mindig pontosan megtudtam figyelni mások ruházatát. És Kitháé mindig változatos volt és friss. Ez valamiféle sztár ártalom. Ultragáz főleg,hogy pasi vagyok. Elvileg nem kéne,hogy érdekeljen. És az a furcsa,hogy valójában nem is érdekel de megjegyzem. Észre sem vettem, hogy ezután meg Shin-t kezdtem el méregetni.Mintha Kitha apja lennék és éppen apósként mérném fel a jövendőbeli lánykérőt. Jesszusom. Látszik,hogy kész vagyok.Gyorsan elkaptam a tekintetem és égető szükséget éreztem a rágyújtásra de egyben lusta is voltam felkelni.Úgyhogy inkább próbáltam vissza fojtani az idegességből fakadó kényszert és olvastam. Közben idegesen kopogtam a körmeimmel/új hegyeimmel az asztalon.
|
|
|
Post by Ren on Oct 10, 2009 21:43:37 GMT 1
-Óh dehogy...semmi gond...csak fáradt vagyok...-Mondtam elmosolyodva. És ebben volt is igazság. Fáradt voltam ez így igaz. Volt más is de azt nem kívántam Shin orrára kötni. -Óh figyelj..lenne egy kérdésem... nos a jövő héten lesz a gólya bál...és ruhát kéne vásárolnom...és meg szeretnélek kérdezni,hogy esetleg el e kísérnél...csak... hogy férfiszemmel lásd a dologakt. De ha nem érsz rá az se baj.Tényleg...-Mondtam már mentegetőzve elkönyvelve magamban,hogy Shin hülyének néz és nemet mond.Hogy lehetek ilyen hülye,hogy egy fiút kérek meg.És ebbe a gondolatba már is belepirultam. Mit érdekli őt a báli ruha vásárlás?!Jesszusom. Ekkor éreztem meg szinte a testembe fúródó bámuló tekintetet. És mikor odapillantottam GD-t láttam. Éppen olvasott. Lehet,hogy csak képzelődtem. Nem biztos,hogy engem nézett mert éppen olvasott. De előbb esküszöm úgy éreztem. Elég fáradtnak tűnt. Vagy csak nagyot bulizott és szét volt esve. Mindkettő valószínű volt. Ideges is volt és még rá sem gyújthatott. Az újaival dobogott a padon. És abból ahogyan a homlokát ráncolta azt következtettem,hogy fáj a feje. Sokszor csinálta amikor fájt a feje. A nagy elemzés után visszafordultam a kis társasághoz akikkel ez idáig csevegtem, vagy is Shin-hez és Iriehez. De nem mertem Shinre nézni. Így kiszúrtam magamnak valami pontot amit bámulhatok. Ez éppen a könyvtárajtó melletti egyik kép volt. Ez az Kitha, csodás. Még hülyének is néznek,hogy egy Japán írót megformáló képet bámulok,az illető legalább 90 éves volt. Bukok a vén pasikra. Jeeee....
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 10, 2009 21:56:12 GMT 1
Hátra dőltem és néztem a többieket közben vártam hogy Arisa válaszoljon. ~ Vajon Arisa milyen hírről beszél ? .... most már kíváncsi vagyok ~ gondoltam majd észre vettem Satayut is aki Kithát és Shint figyelte ezen kicsit elmosolyodtam. - Tényleg Arisa tegnap ugye nem volt semmi baj - kérdeztem komolyan. ~ Remélem hogy Takeda nem száll rájuk ~ sóhajtottam majd ismét a semmibe néztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 10, 2009 22:14:59 GMT 1
Miközben olvastam valaki mellém ült. Mire kapcsolhattam volna az illető meg is szólalt. '-Szió GD... jól vagy?-Kérdezte aggodalmas hangon. Egyértelmű vállt számomra ki az a hangjából. -Szia Luna... aha...jól..csak fáj a fejem...-Mondtam majd felnéztem a könyvből. '-Az nem jó..segíthetek valamiben?-Kérdezte Luna kedves együtt érző mosollyal. Éppen válaszoltam volna,hogy nem köszi de megláttam Takedat meg a "bandáját" a folyosón sétálgatni. És pont a társalgó előtt mentek el. Életbe lép a Japán táncolóegér...vagy valami olyasmi. Amikor másnapos vagyok igazán szemét tudok lenni. És rendkívül szeretem piszkálni az embereket. Főleg ha valamiféle riválisról van szó. Luna szemébe néztem és szélesen elmosolyodtam. Azzal a lefegyverző sztár mosollyal amitől általában minden lány lélegzete elakad. És Lunara ez ugyanolyan hatással volt mint a többi nőre. Főleg,hogy alig pár centire ült tőlem. Láttam rajta,hogy majd elolvad. Hogy kontrázzak a dolgon becsuktam a könyvet majd odahajoltam Luna füléhez. Lehunytam a szemem és a lány fülébe suttogtam. -Hmm..mondtam már,hogy iszonyatosan sexi az illatod?!-Kérdeztem érzéki hangon. Luna megrezdült. Kirázta a hideg és valószínűleg minden porcikáján felállt a szőr és végigfutott rajta a hideg. Ez mindig használt. Akármit mondasz érzéki hangon egyszerűen...bumm. Felálltam a padtól a kővé dermedt lánytól. Komolyan akárki azt hihette,hogy bepisilt úgy ült ott mint egy kölyök kutyus. Elsétáltam a pad mellet és ahogy elsétáltam a dühös, fogát csikorgató és ledermedt Takeda mellet diadalmas mosollyal nyugtáztam azt hogy most már 2:1 az állás. -Vezetek...-Mondta fölényesen Takedanak és elsétáltam mellette. Persze úgy,hogy a válunk összeütközzön. Csakhogy érezze ha velem kezd ki akkor nagyon megbánja. És mindig én nyerek! Mindig!Ekkor vettem észre Sacukyt és odasétáltam hozzájuk. -Hello... épségben hazaértél Sacuky?-Kérdeztem kedevs mosollyal még is más voltam mint egyébként. Nem csoda.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 10, 2009 22:23:59 GMT 1
'- Vigyázz GD mert nem sokáig lesz ilyen jó kedved - mondta gúnyosan Takeda. Mikor észre vettem Takedát a földre néztem. - Tomoyo .... meghalt - mondtam Arisának halkan közben a földet néztem ekkor Satayu sétált hozzánk de nem néztem rá. ~ Hogy lehetek ilyen hülye ?!...Miért nem figyeltem ..... valahogy le kell állítanom Takedát de hogy ? ~ kérdeztem magamban. - Fogjuk rá - mondtam alig halhatóan. - És te ? - kérdeztem .
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 11, 2009 8:51:16 GMT 1
- GD-vel nem történt semmi...de tegnap rengeteg baleset történt...és közülük sok halálos. - kicsit késve válaszoltam. - Nem volt semmi baj...a baleseteket leszámítva. - ~Vajon ezt mire érti?~ -Tudom.Ő is benne volt.Vagyis csak említették...Ez nagyon szőrnyű. - ~Igen volt a tv-ben szó hogy a sulinkból is meghalt valaki.Bár csak az ott tartozkodo tömegtől tudták meg hogy néz ki és ugy azonosították.~ Odajött hozzánk GD. ~Ha ezen a folyosón van akkor erre lesz oránk.~ Igy elövettem a könyvemet és folytattam az olvasást.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 9:59:42 GMT 1
-Arisa kérlek innentől ne mászkálj egyedül - mondtam halkan elég nehezen tudtam vissza fogni az érzelmeimet de ez annyira nem látszott. - Ami azt illeti jobb lenne ha velem se találkoznál - tettem hozzá közben Kaiji jött oda hozzánk. '- Jól vagy ? - kérdezte aggódva Takeda ismét elég dühösen nézte nem értettem miért. - Jól - mondtam. - Sajnos én jól - tettem hozzá. '- Sacuky nem vagy normális . - mondta komolyan. - De ha egyszer így igaz ... nem történt volna így ha nem dühítem fel - mondtam. - Mellesleg te ismered Takedát ? - kérdeztem. '- Persze ... osztálytársam. - mondta Kaiji. '- Viszont nem zavarlak titeket .... Vigyázz magadra Sacuky - mondta majd elsétált. ~ Minek ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 11, 2009 18:07:44 GMT 1
-Ez elég gázosnak tűnik... mondjuk a mi környékünk extra védett úgyhogy nálunk nem szoktak belesetek történni..Sumida tele van őrökkel...manapság a népnek nem igazán járnak extra juttatások ha nem tudják megfizetni...ezért szar a mai világ...-Mondtam megrántva a vállam. -Sacuky ne legyél már ilyen negatív...-Mondtam megrázva a fejem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 18:12:39 GMT 1
- Te könnyen mondod - mondtam komolyan. - Satayu engem tegnap megakart ölni Takeda kis híján a metró elé lökött de Tomoyo megmentett így ő esett a metró elé ... nem baleset volt - mondtam halkan. - Kérlek figyeljetek mind2-en és a körülöttetek lévőkre is mert ki tudja mit tervez - mondtam magam elé nézve. ~ Mit tudnék tenni ? .... nincs ötletem ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 11, 2009 18:17:53 GMT 1
Amint Takeda említésbe került ökölbe szorult a kezem. -Az a faszkalap...-Mondtam dühösen. Nem tudom,hogy képzeli..-Mondtam dühösen és nagyon türtőztetnem kellet magam nehogy felkeljek és nekirontsak. -Alig várom,hogy megpróbáljon valamit is ellenem tenni..abban biztos lehet,hogy kinyírom... ha a dolgok nem teljesen szó szorosan vett értelmében is...de idegi roncs lesz ha így folytatja...-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 18:26:33 GMT 1
- Örülök hogy ilyen pozitív vagy - mondtam majd halványan elmosolyodtam. - Megpróbálom valahogy leállítani .... bár kétlem hogy sikerül - mondtam. ~ Nem szeretném hogy ha ez folytatodna ~ gondoltam majd felálltam. - Ö nem tudom hol lesz órám - mondtam nevetve. - Bár nem meglepő - mondtam .
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 11, 2009 18:30:57 GMT 1
-És te még is hogyan tudnád elintézni?- Kérdeztem kétkeve. Bár azt tudtam,hogy közük volt egymáshoz. Vagy is ismerték egymást. De nem tudtam pontosan honnan és ki által. Vagy miért? Volt egymáshoz közük de nem tudtam kideríteni,hogy mi. Lehet,hogy még mindig van.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 18:34:47 GMT 1
- Azt én sem tudom - mondtam halkan. - De csak kitalálok valamit max úgy végzem mint Tomoyo - mondta a végét halkan. - De egy biztos nem hagyom hogy több barátomnak baja legyen. - mondtam mosolyogva. ~ Mintha ez olyan egyszerű lenne ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 11, 2009 18:36:41 GMT 1
-Remélem ezt te sem gondoltad komolyan... szerintem se én e az újdonsült ismerősöd nem örülne neki ha kipurcannál...Arisa és Kitha sem... biztos vagy benne,hogy ennyi embernek rosszat akarsz?-Kérdeztem Sacukytól.
|
|