|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 18:34:06 GMT 1
- Oké .... szia - mondtam majd én is órára indultam de össze ütköztem egy lánnyal aki épp az egyik teremből rohant ki ő elég nagyot eset de én megtudtam állni. '- Óvatosan még a végén bajod esik .... és elrontod a tervemet. - mondta egyszerűen. - Hát ez van ... tényleg milyen vétek lenne ha bajom lenne igaz ? .... nem jönne össze a terved - mondtam ridegen. '- Ez neked sem lenne jó ... mert a barátaid akkor sem úsznák meg - mondta mosolyogva. - Igaz de szerintem jobban vigyázhatnál a húgodra Takeda - mondtam. '- Hmm... a közelébe se tudsz menni szóval ne is tervez vele semmit - mondta majd a falhoz lökött. '- Eddig jól színészkedsz de figyelek ... el ne áruld magad ... nem sokára szólok - mondta majd elsétált. ~ Na persze .... de öröké te sem fogsz tudni figyelni ~ gondoltam majd órára siettem elég unalmasak voltak az órák és nem is igazán figyeltem rájuk vissza sétáltam az E folyosóra mert az egyik osztálytársamnak átkellet adnom egy üzenetet ekkor megláttam Satayut bár próbáltam úgy tenni mint ha nem vettem volna észre de Takeda is feltűnt így lassan Satayuhoz sétáltam. - Szia ... milyen napod volt ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 18:46:45 GMT 1
-Áh..Sacuky..tűrhető...-Mondtam és éppen a szekrényemben lévő tükörben igazgattam a hajam. "-Ottvan!-Ordítozta egy lány és odarohant hozzám. "-Ezt még is,hogy képzelted?-Kérdezte Tya. Igen Tya volt az. Elém dobott a földre egy újságot. A címlapon azzal,hogy megcsaltam őt. És a fotón nem más mint az az édes kislány meg én voltunk.És éppen csókolóztunk. Szóval még is sikerült valakinek lekapnia. Ezt a szívást. És éppen Japán szépségkirálynője dühöngött előttem. -Tya nyugi..megmagyarázom.. "-Várom a magyarázatot! -Részeg voltam...csak szórakoztam... "-Igazán? Szórakozásból már legalább harmadszor csinálod ezt. És kereken holnap lesz 1 hónapja,hogy közöm van hozzád. Ennyire nem bírod ki?-Kérdezte dühöngve Tya. -Nem erről van szó..ne csináld már...-Mondtam és próbáltam lecsitítani Tyat aki egyre csak dühösebb lett. Felkapta az újságot és hozzám vágta. "-Soha többet nem akarlak látni! Soha!-Mondta sziszegve a dühtől. És eleredtek a könnyei majd elsétált. Magassarkúban nem éppen előnyös futni.Én meg ott álltam a folyosó közepén mint valami hülye. Az újsággal a lábaim előtt. A francba is. Semmit nem csinálhatok,hogy ne lenen vízhangja. A darabokra tört méltóságommal elsétáltam a kukáig és kidobtam a az újságot. Azzal sem törődtem,hogy az nem esett a kukába hanem félre esett. És közben nagyon jól tudtam,hogy Tya úgy is megbocsájt. Mint ahogy már kétszer megtette. Én átérzem,hogy piszok megalázó lehet neki,hogy Japán legszebb nője révén így felültetem egy kislánnyal. De...oké szar mentség de ez van.Bezártam a szekrényemet és felvettem a táskámat. -Őhm...bocsi...csak Tya elég idegeskedős természet...és nem szereti az ilyesmit négyszemközt megbeszélni...és valószínűleg.. elvitte a kocsim...szóval ma sem megyek kocsival haza...-Mondtam egy erőltetett mosollyal. Persze mindenki sugdolódzott és volt egy olyan sejtésem,hogy Luna holnapra nagyon meglesz szégyenülve...mint az én kis egy éjszakás kalandom. Pedig. Tényleg nem volt szándékos... annyira.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 18:55:52 GMT 1
- Uh elég durva volt.... látod ezt teszi ha túl sokat iszol .... szerintem megfog bocsájtani - mondtam kedvesen majd Takedára néztem aki nem messze tőlünk beszélgetett. ~ Nem tudom meddig bírom még ezt csinálni .... francba lehet hogy ehhez neki is köze van .... de nem hiszem hogy ezt tenné a hugával ~ gondoltam. - Akkor vittesd haza magad valakivel - mondtam kedvesen bár amúgy sem feltételeztem hogy gyalog fog haza menni és pont arra amere nem kénne.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 18:58:30 GMT 1
-Áhh nem..jót tesz egy kis séta... úgy tudom a Katsushika állomás felé jársz... a múltkor is ott voltál..mikor egy csaj letámadott...-Mondtam elhalkulva. -Én is arra megyek haza ha nem fuvarral..úgyhogy mehetünk együtt addig...-Mondtam neki mosolyogva. -Persze ha neked oké...-Mondtam Sacukynak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 19:03:39 GMT 1
~ Ilyen nincs ~ gondoltam és elégé tétováztam a válaszon. - Persze ....oké - mondtam kedvesen. - Hát vannak rossz akkaroim de már megszoktam - mondtam miközben magam elé néztem. ~ Nem jó ... valahogy ..... elkell kerülni az a helyet - gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 19:05:48 GMT 1
-Okéé..Hát akkor induljunk is...-Mondtam majd elindultunk ki a suliból. -Rossz akarók... ismerős ..de meg kell küzdeni vele..ez van...-Mondtam bíztatóan. //Katsushika állomás//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 19:09:49 GMT 1
- Igazad van - mondtam kedvesen majd kicsit lemaradtam Takeda pedig lassan elsétált melletem. '- A megbeszéltek szerint cselekedj ..... és ne próbálkozz semmivel mert figyelni foglak- mondta halkan. ~ Remélem messzire elkerüljük azt a helyet ~ gondoltam majd Satayu után siettem. //Katsushika állomás//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 3, 2009 19:45:32 GMT 1
Miután becsengettek mentem orára.Az egész nap elég unalmas volt.Ma nem voltam ebédelni mert könyvtárba voltam helyette.Nem akartam ugy járni mint a múltkor.Igy most kicsit éhesen indulok haza. ~Majd veszek valami rágcsát a bolban és azt megeszem majd hazafele.~
// Shibuya/Omotesandō Hills //
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 4, 2009 11:39:03 GMT 1
- 3 hét múlva ? ... hmm szerintem ráérek szóval eljövők - mondtam kedvesen közben felálltam és már indultam volna órára de Sacuky közölte hogy elmarad. - Végre egy jó hír - mondtam így elmentem ebédelni majd hazamentem.Másnap ismét elég korán jöttem be így leültem egy padra csak úgy mint tegnap ekkor Irie sétált el előttem az arcát nem lehetett látni a hajától és elégé sántítót megállt a könyvtár előtt és a kulcsát kereste.Felálltam és oda sétálta. - Jól vagy ? - kérdeztem de ő nem válaszolt. - Szia Shin - köszönt közbe végig lefelé nézett így a haja eltakarta az arcát kicsit közelebb mentem. - Kérlek .... ne gyere ide - mondta halkan de érezni lehetett a hangjában hogy valami nincs rendben vele. - Irie .... bántott a bátyád? - kérdeztem tőle ekkor elejtette a kulcsot majd lenyúlt érte, a keze be volt kötözve. - Nem .... csak elestem a lépcsőn - mondta de ezt nehezen tudta volna bárki is elhinni főleg ha tudja valaki hogy milyen a bátyja. - Megtudta hogy elmondtad igaz ? - kérdeztem de tudtam hogy nem fog válaszolni. - Shin nyugi én jól kijövök a bátyámmal ... ne aggodj miattam inkább vigyázz Ryoura - mondta szelíd tiszta hangon már először is feltűnt hogy milyen szép hangja van simán elment volna énekesnek. Hirtelen magam felé fordítottam Irie-t ő pedig rögtön lehajtotta a fejét. - Engedj el Shin ... ez fáj - mondta halkan. - Ne hazudj .... így nem esik el az ember - mondtam komolyan. - Ne keveredj bele ... Shin .... kérlek szépen. - mondta Irie halkan. - Már így is elégé benne vagyok nem gondolod ? - kérdeztem kissé feszülten de nem Iriere voltam mérges ha nem a bátyára közben Sayuuki és a barátnői fordultak be a folyosón Sayuuki rögtön hozzánk sietett. - Szia Shin .... ő az új védenced ? - kérdezte közben Iriét figyelte bár a szemével megtudta volna ölni. - Nem Sayuuki ő nem a védencem - mondtam sunyi mosollyal majd magamhoz elöletem Iriét és megcsókoltam Sayuuki teljesen elsápadt és ha a barátnői nem jönnek hogy elrángassák lehet össze is esik vagy megöli Irie-t. - Ne haragudj ... muszáj volt leráznom - mondtam halkan. - Semmi baj - mondta nevetve Irie közben letörölte könnyeit. - Ha leakarod koptatni a csajt rám számíthatsz Shin - mondta mosolyogva láthatóan jobb kedve lett majd bement a könyvtárba én pedig a terem felé indultam.
|
|
|
Post by Ren on Oct 4, 2009 16:08:52 GMT 1
Elindultam a folyosón a szekrényünk felé. Éppen fordultam volna be a könyvtár felé. Ekkor láttam meg Shint meg egy lányt csókolózni. És közben egy 3. lány meg a talpnyalói elhűlve bámulták őket. Utána a lányt elkellet hurcolni annyira elöntötte a sárga irigység. Miután a lány is bement a könyvtárba, Shin elindult a terem felé. Elég elkerülhetetlen volt,hogy találkozzunk. Pedig most elég levert voltam. Egyszerűen csak az utóbbi 2 napban semmi jó nem történt velem. Tegnap hazafelé menet a munkából történt egy és más....Azután pedig anyukámék rájöttek a Satayus dologra. És még ennek tetejében összevesztem a húgommal. És hulla fáradt vagyok. De csak reménykedem,hogy egyik sem látszódik meg rajtam. Így végül is elindultam a folyosón. Shinre mosolyogtam és intettem neki. -Szia...Shin...-Mondtam a maximumot kihozva magamból.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 4, 2009 19:26:07 GMT 1
Egy kicsit bántott hogy így bántam Sayuukival pedig tudtam az érzéseiről ekkor találkoztam Kithával ha nem szólt volna simán elsétáltam volna mellette persze nem azért mert bármi bajom is lenne vele csak elégé figyelmetlen vagyon mostanában lehet van köze ennek ahhoz hogy elég keveset alszok mert sok dolgom van mostanában. - Szia Kitha ... hogy vagy ?- kérdeztem kedvesen. - Bocs hogy nem vettelek észre kicsit fáradt vagyok mostanában - mondtam mosolyogva közben Irie kisétált a könyvtárból valószínűleg órára indult. - Sziasztok - köszönt integetve nekem és Kithának majd oda sétált hozzánk. Közben már tényleg kezdtem megbánni az előző kis jelentetett Iriével. - Szia - köszöntem de elég halkan így nem biztos hogy meghallotta. - Irie vagyok - mutatkozott be a lány Kithának. - Ő a barátnőd Shin ? - kérdezte mosolyogva.
|
|
|
Post by Ren on Oct 4, 2009 20:42:09 GMT 1
-Őhm..semmi..én is...-Mondtam halkan. -Szia Kitha vagyok...-Mondtam mosolyogva Irienek és megöleltem őt. Mindig barátságos voltam az idegenekkel is. Akármi is volt a magánéletemmel. Ezért sem sejtette senki,hogy hogy élek. Nem igazán mutattam,hogy gond lenne. Mindig mosolyogtam amikor csak tudtam.Mikor Irie azt kérdezte a barátnője e vagyok elpirultam és össze is zavarodtam. -Őh nem...csak...barátok vagyunk...-Mondtam és majd nem hozzátettem egy sajnos szócskát. Még szerencse,hogy nem. Mi ütött valyon belém?! -Azthittem ti jártok...csak..mert az előbb...-Mondtam de láttam Irie tekintetét aztán meg Shinét és a szájam elé kaptam a kezem. -Őhh bocsánat... ha nem..nemtudtam,hogy..hát ő...-Mondtam de annyira nem értettem a helyzetet. Vagy is inkább egyáltalán. De lehet,hogy SHin eza fajta fickó.Nem gondoltam volna. Furcsa. Pedig ez az Irie aranyos lánynak tűnik.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 6, 2009 17:47:26 GMT 1
Kicsit meglepődtem hogy Kitha látott bár amilyen figyelmetlen vagyok nem kellet volna meglepődnöm ezen. - Nem Irie nem a barátnőm csak - még nem fejeztem be a mondatott mikor Irie kedvesen megszólalt. - Fogadtunk és Shin veszített - mondta mosolyogva. - Hát valjuk be Shin nem túl jó a fogadásokban legalábbis velem szemben nem - egy ideig Iriét néztem és nem igazán értettem miért találta ezt az egészet ki. - Hát nem mindenki lehet profi Irie- mondtam nevetve majd Kithára néztem. - Valami baj van ? - kérdeztem kedvesen Kithától. Feltűnt hogy most elég levert még ha leplezi is és az ilyet általában észre veszem hisz együtt élek egy olyan csajjal aki állandóan bepróbálja adni hogy semmi baja és a végén kiderül hogy ez nem igaz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 8, 2009 21:17:26 GMT 1
A folyosón észre vettem Kitháékat de nem mentem oda hozzájuk csak köszöntem nekik. ~ Valami zavar de mi ? .... már megint mire nem emlékszem ? ~ kérdeztem magamban majd leültem egy padra a folyóson. ~ Vajon Arisa már itt van a suliban ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 9, 2009 15:18:22 GMT 1
A folyósóra érve megpillantottam Sacukyt,Shint meg Kithát .Elindultam majd Sacukynál megálltam és leültem mellé. - Szia.Mizu?Hallottad a híreket? - kérdeztem.
|
|