|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 10:26:40 GMT 1
Mivel az iskola elég nagy több folyosó is van rajta de csak 4 folyosót neveztek el ezek a főfolyosók, amik a 4 emeleten vannak.
"E" folyosó a 4 emeleti folyosó itt található az Igazgatói iroda.És tantermek.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 19:15:57 GMT 1
Amint kiértem a folyosóra elindultam egy üres pad felé.Leültem majd elővettem a kajámat és elkezdtem majszolni. ~Vajon a többi osztály milyen tehetséges?~ - kérdeztem magamtól, hisz nagyon jól tudtam hogy botlábú vagyok. ~Mit ér az ész ha nem tudod megvédeni magad és egy csomo fizikai dologban rossz vagy?~ - Miután megettem a kajám elővettem a könyvemet. ~Már csak pár oldal van hátra.Talán még most gyorsan kitudom olvasni.Majd kövi szünetbe meglátogatom a könyvtárat.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 19:21:04 GMT 1
Kisiettem a folyosóra mert mikor Tomoyo felém jött hirtelen nagyon dühös lettem és ha nem jöttem volna ki nem lett volna jó vége. Az ablakhoz sétáltam és kinéztem rajta lent valami verekedés volt valószínű ismét az E-ek és az F-ek között de most egyáltalán nem érdekelt. '- Sajnálom .... tudom hogy nem kellet volna oda mennem - szólalt meg Tomoyo mögülem. - Kopj már le .... Tomoyo ez nem játék ha lebukok nagy bajba kerülök érted ?! .. feltudod ezt fogni ?! - kérdeztem dühösen. '- Tudom .. feltűnt...... a parkaban azzok a fickok ismertek igaz ? - kérdezte ovatosan. - Semmi közöd hozzá - mondtam ridegen majd Arisához sétáltam. - Mit olvasol ? - kérdeztem egyszerűen mivel nagyon nem volt jó kedvem. ~ Ha ennyire ideges leszek .... valakinek felfog tünni ~ gondoltam. - Arisa bocs hogy ma bunkó voltam - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 19:30:20 GMT 1
- Mit olvasol ? - felnéztem és megláttam Sacukyt. ~ Valamiért elég idegesnek tünik. ~ gondoltam. - Arisa bocs hogy ma bunkó voltam - mondta kedvesen. ~ Kedves?Talán rossz napja van. ~ - A Kín-t.Natsuo Kirino műve. - ~Ez a könyv nagyon megfogott engem.~ - Szerintem jobb lesz ha visszamegyünk a terembe mert mindjárt csöngetnek. - mondtam majd hogy szavamnak eleget tegyek elraktam a könyvet majd felálltam.Sacukyval és Tomoyoval visszaindultunk a terembe.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 19:33:19 GMT 1
Tomoyo vissza sétált a terembe közben mi is elindultunk de hirtelen elkaptam Arisa kezét . - Várj. - mondtam. - Neked mi a véleményed Satayuról vagyis GD-ről ? - kérdeztem halkan majd Arisára néztem kérdően. '~ Lehet félre ismertem és jobb lenne tudni hogy az osztálytársának mi a véleménye róla ~ gondoltam. - Tudom ez hülye kérdés de ha az osztályotokból mást kérdeznék biztos csak jót mondana hisz ők rég óta ismerik ezért vagyok kiváncsi hogy te mit gondolsz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 19:47:18 GMT 1
Mielött beléptünk volna a terembe Sacuky elkapta a kezem és megállított. - Neked mi a véleményed Satayuról vagyis GD-ről? - kérdezte. - Mivan? - ~Ezt nem nagyon vágom.~ - Tudom ez hülye kérdés de ha az osztályotokból mást kérdeznék biztos csak jót mondana hisz ők rég óta ismerik ezért vagyok kiváncsi hogy te mit gondolsz - ~Na ja ki ne mondana jót róla?~ - Hát...helyes pasi,híres,ráadásul szinte mindenben jó.Kicsit irigyelem mert szinte tökéletes de mivel csak annyit tudok rola amennyit a média mond igy nem nagyon ismerem.Bár az tuti hogy nem szivesen lennék a helyébe.Ha ezt a kérdést pár nap múlva ismét felteszed konkrét választ tudok majd mondani. - ~Hát igen, a mai világba a média nem mindig közöl valós tényt vagy a dolgokat eltitkolja.Nem csodálkoznék ha GD-nek valójában egy csomo hibája lenne.Bár eddig még nem találtam egyet se.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 19:50:28 GMT 1
- Lehet igazad van - mondtam kedvesen. - Kösz Arisa ... csak nem voltam mostanában senkivel sem túl kedves és vele sem de nem tudtom hogy milyen is valójában így nem is igazán tudok hogy viselkedni vele. - mondtam majd az osztályba indultam. - Jösz ? - kérdeztem. // E tantermek //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 19:56:38 GMT 1
- Talán. - válaszoltam. - Ugyan, egy sztárral nem mindig könnyű társalogni.Egyrészt mert ott van hogy valamilyen szinten csodálod meg az is ott van hogy a beképzeltsége miatt meg gyűlölöd.Mert hát valjuk be, melyik sztár nem beképzelt legalább egy ici-picit?! - ~Szerintem ebbe igazam van.Mármint a csodálás meg a gyülölés.~ - Jössz? - kérdezte. - Aha. - válaszoltam kicsit késve majd utána indultam. // "E" tantermek //
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 26, 2009 9:24:05 GMT 1
Sayuuki egy padon ült és az ablakon át nézte az eget látszodt rajta hogy valamin elkalandozott. - Mond mit akarsz ? - kérdeztem egyszerűen tőle mivel még mindig elégé nehezteltem rá az előző megjegyzése miatt. '- Shin kérlek ... ne haragudj ... nem szeretném ha ez miatt nem lennék többé barátok .... elismerem tényleg bunkó voltam de csak mert félek hogy ha Ryouval vagy akkor rám már nem lesz időd és én csak miattad jöttem ide - mondta hallkan. - Ez azért erős túlzás nem gondolod ? .... azért jöttél ide hogy menjek vissza a Badátokba mivel az egyik tag kilépet .... és nagyon szépen köszönöm hogy ezt gondolod .... volt már olyan hogy valakit elhanyagoltam más miatt ? ... mert én erre nem emlékszem max csak olyan hogy nem értem rá mert valakinek segítenem kellet .... Sayuuki fogd már fel végre hogy nem törődhetek csak veled mikor most Ryounak is segítenem kell .. te mit tennél ebbe a helyzetben magára hagynád ? - kérdeztem komolyan. '- Nem tudom - mondta halkan közben még mindig a felhőket nézte. - Akkor gondolkozz el rajta ... mert ez így nem lesz jó - mondtam kissé csalódva mert tudtam hogy Sayuuki nem érti ezt és valószínű ő otthagyná a barátját ilyen helyzetben. '- Majd megoldom hogy ne kelljen rá figyelni folyton - mondta alig hallhatóan.Ismertem már annyira Sayuukit hogy tudjam mire gondol mikor ezt mondja.... sok emberel eljátszotta már és általában vele voltam eszeknél a megjegyzéseinél és pár nap múlva tényleg eltűntek a zavaró személyek. - Ha hozzá mersz érni azt megbánod de nagyon Sayuuki - mondtam komolyan de ő erre csak mosolygott én pedig vissza indultam az osztályba. //könyvtár //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 1, 2009 18:41:46 GMT 1
Mikor kiértem megcélaztam az egyik ablakot.Kinéztem rajta és láttam hogy még mindig esik az eső. ~Szörnyű nap,szörnyű idő.~ Leültem majd körbenéztem hogy a folyosón ki mivel van elfoglalva.Elővettem a telomat és megnéztem kaptam-e üzenetet.Mivel nem volt semmim igy elkezdtem bámulni a semmibe.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 1, 2009 18:50:47 GMT 1
Követtem Arisát majd leültem mellé. - Hát nincs túl jó idő nem ? - kérdeztem mosolyogva miközben Arisát néztem. - Csináltatok valamit órán ?- kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 1, 2009 19:01:00 GMT 1
'- Hova sietsz ? - kérdezte Takeda. - Mi lenne ha békén hagynál ? .... gyülésre kell mennem - mondtam komolyan. '- Osztály titkár vagy ? .... akkor értem hogy miért vagy ilyen kemény az osztálytársaiddal - mondta majd hirtelen magához rántott. - Takeda jobban jársz ha most rögtön elengedsz ! - mondtam dühösen. '- Nyugi csak nem szeretnék ordibálni - mondta cinikusan. - Mond mit akarsz ? - kérdeztem ridegen. '- Ha jól tudom elég jobban vagy GD volt barátnőjével Kithával - mondta halkan. - Te erről honnan tudsz ? - kérdeztem meglepeten. '- Hmm ezt nem itt akarom megbeszélni - mondta majd hirtelen elengedett és magával huzatot egy folyosóval lejjebb . // "D" tantermek //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 1, 2009 19:05:18 GMT 1
- Hát nincs túl jó idő nem ? - kérdezte tölem Shin. - Hát nincs.Remélem mire indulunk haza nem fog esni. - ~Valójában nem hoztam esernyőt.~ - Csináltatok valamit órán ? - kérdezte kedvesen. ~Elöbb felpofoz egy lányt most meg tök vidámnak néz ki.~ - Tánc...meg még több tánc.Elég uncsi volt.Meg fárasztó. - ~Tényleg elfáradtam.~ - Te merre jártál? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 1, 2009 19:22:43 GMT 1
- Hát én is remélem bár aszem nekem édes mindegy esik e vagy sem - mondtam kedvesen majd a plafonra néztem. - Hát öööö ... könyvtárban voltam de lehet hogy nem kellet volna bemennem mert csak feldühítettek - mondtam kedvesen majd ismét Arisára néztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 1, 2009 19:31:29 GMT 1
- Értem.Hát nem maradtál le semmi különösről, csak GD ment el még óra elején. - mondtam. - Amúgy miért pofoztad fel azt a lányt? - kicsit kíváncsi természet vagyok.
|
|