|
Post by Ren on Mar 28, 2010 11:00:37 GMT 1
Bevittem az iskolába a húgom. Persze az osztálytársnői rögtön letámadták. Biztos menő volt a bátyus motorjával jönni a suliba. Felsétáltam a 3. emeletre az "E" folyosóra és bedobtam a táskám, a sisakom meg a motoros ruhám a szekrénybe. Tesi volt az első óránk. Az egyik társalgóban megpillantottam Minkaékat ahogy éppen táncoltak, aztán GD-t. Intettek nekem úgyhogy odamentem és leültem GD mellé. -Hello. Mizu?-Kérdeztem röviden. -Látom hosszú volt az éjszaka.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 29, 2010 21:22:06 GMT 1
Yuzuru végig sietett és alig bírtam utol érni de sikerült ám amikor lefogtam ellökött magától. '- Sacuky most hagy .... ezt nem hagyom szó nélkül - mondta dühösen én pedig elé álltam. - Fejezd be ! .... nem akarom hogy veszekedjetek ! - mondtam könnyes szemmel már épp kiakart kerülni mikor ismét megszólaltam és erre már megállt. - Igaza van .... minden oka megvan rá hogy utáljon ... megcsaltam még az is csoda hogy utána beszélt még velem ..... persze hogy nem akart azután már hogy terhes lettem elég gondod okoztam már neki kérlek ...... ha dühös vagy inkább velem kiabálj - mondtam zokogva közben a földet néztem. '- Ez .... ugye csak vicc ? - kérdezte döbbenten ő a részleteket nem tudta így nem csoda hogy meglepődött én viszont nem szóltam semmit így elém lépet és felemelte az állam. '- Sacuky ..... válaszolj - mondta éreztem a hangján hogy nem akarja ezt elhinni. - Nem vicc .... a bálon nem akartam zavarni Tatsut mivel már úgy éreztem elégé tönkre tettem mindent .... és Yasouval elmentem bulizni de túl sokat ittunk és a többit gondolom kitalálod magadtól is - mondtam halkan. '- Ez nem igaz .... pont te ... á nem ne viccelj ... ráadásul Yasuoval ne nem versz ár - mondta. - Yuzuru nem verlek át .... Tatsuya ezt is elnézte ... szóval kérlek szépen hagyd őt békén - mondtam halkan majd elsétáltam Yuzurut elégé lesokkoltam . // Kita - Asukayama Park //
|
|