|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 20:06:19 GMT 1
5-ös lett mondtam. -mosolyogva Sayunak. - Nos ... ha nem szeretnék egyenlőre bevágódni nála , amíg el ne mválnak a szüleim kirúgtam volna az ablakon. - mondtam halkan. - Nem szeretem , a egy tanár szemét másokkal úgy, hogy nincs igaza. - - mondtam. - Ez a kurva leakadhatna. Már bocs a csúnya szóért , de ritka nagy kurva az ilyen mint ő.- mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 4, 2010 19:28:46 GMT 1
-Grat - mondtam kedvesen Mulának. Mikor az a csaj ismét feltűnt Kaya elégé zavarba hozta tényleg jó barátok lehetnek már így ránézésre is. - De miért nem foglalkoztok vele ? - kérdeztem. - Hát grat ügyes vagy - mondtam kedvesen Kayának. - És neked Kenji hogy sikerült ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 10, 2010 19:44:16 GMT 1
'-Nekem 3-as.Ez a rész valahogy kevésbé ment...-Mondta Kenji megrántva a vállát. -Nem mintha annyira érdekelne.-Mondtam mosolyogva. "-Ohm egyébként halottátok,hogy hastáncosok jönnek a suliba előadni. Ma 3-4 órába. Tök jó.-Mondta Kaya. -Halottam róla. AJ-ék csoportja jön.-Mondtam egyszerűen. '-AJ mióta hastáncol?-Kérdezte Kenji ledöbbenve. -Kábé 8-9 éve...-Mondtam. "-Az tökjó. És miért AJ-ék?-Kérdezte Kaya. -Mert Niya is. Tudjátok Tatsu exe.-Mondtam. "-Ahaaa. Alig várom.Te Sayu szeretsz tesizni?-Kérdezte Kaya. Mivel tesi óra jött. Gondolom ezért.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 10, 2010 19:50:19 GMT 1
- Értem .... hát majd a következő jobban megy- mondtam kedvesen persze a beszélgetés további részéhez nem tudtam mit mondani mert az említetek közül nem ismertem senkit sem legalábbis személyesen nem. - Hát nem tartozik a kedvenceim közé szal nem igazán - mondtam bár mikor hogy voltam ezzel most például semmi kedven nem volt hozzá valamikor meg az ellenkezője. - És ti szeretek tesizni ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 24, 2010 21:26:12 GMT 1
Másnap sokkal előbb mentem be az iskolába nem volt kedvem Ayakához meg igazából senkihez jobb szeretem volna egyedül maradni és nem folyton mások sajnálkozását hallgatni Ayaka kezdett egyre inkább idegesíteni kb mint régebben Tomoyo ő is jót akart de soha nem vette észre hogy nincs hozzá kedvem a dolgok kezdtek ugyan úgy állni mit mikor idejöttem az osztályom nagy része ismét csak azért hallgatott rám mert sajnáltak igazából a barátaimat is sikerült pár nap alatt magam ellen fordítani nem is csoda egy jó szavam sem volt hozzájuk. Leültem az egyik padra és egy könyvet olvastam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 17:48:29 GMT 1
Ma reggel is megvettem az új újságot mint mindig. De ez a nap teljesen lesokkoltan kezdődött. Gyorsan beérve a suliba egyből Sacukyt kezdtem keresni. ~Ha ezt megtudja. ~ gondoltam. Az E folyosón találtam meg. - Sacuky ettől most ki fogsz akadni. - mondtam halál komolyan. - Ezt hallgasd meg.... - kezdtem
- "Egy Drámai Végkifejlet
Egy hosszú és bizalmatlansággal teli kapcsolat ért véget a napokban.Leghíresebb és tinilányok bálványa ként is ismert GD azaz Kaurogawa Satayu unokatestvére Saburo Tatsuya akiért szintén lányok ezrei rajonganak és Sacuky Nagashi kapcsolata drámai körülmények közt véget ért.A forgatásról nemrég hazatért filmcsillag és párja, meglehetősen zajosan zárták le kapcsolatukat, melyről sajnos csak töredékinformációk állnak rendelkezésünkre. Megbízható forrásokból értesültünk arról, hogy a kapcsolat végének oka, a fiú félrelépései voltak és már kettejük kapcsolata alatt többször együtt látták a fiatal és tehettséges modellel Jamamoto Niya Kaorin-nal és ez valljuk be komoly félreértésekre adhatott okot. A szakítás önmagában nem képviselne különösebb hírértéket, ám a frissen szerkesztőségünkhöz került információk már annál inkább, ugyanis, mint kiderült, Sacuky teherbe esett a fiútól, aki ezek után, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal magára hagyta a lányt. Az események résztvevői nem kívántak nyilatkozni a történésekkel kapcsolatban." - fejeztem be. - Ez szőrnyű nem? - kérdeztem aggódva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 18:04:33 GMT 1
Már épp elakartam küldeni Arisát mikor elkezdte olvasni a cikket elégé lesokkolt kitéptem a kezéből az újságott mert nem akartam elhinni hogy ezt igaz. - Ez hazugság ! - mondtam dühösen közben Ayaka is megjelent nem épp vidáman és hozzám sietett. '- MI a frászt csináltál ?! - kérdezte dühösen az újság cikkre értve de nem is várta meg hogy válaszoljak pedig szeretem volna rögtön közbe vágott. '- Hogy teheted ezt ?! - kérdezte szinte ordibálva ettől csak még rosszabbul éreztem magam. - Én ilyeneket nem mondta... nem tettem volna soha ! - mondtam közben leejtettem az újságot. '- Felelőtlen és gyerekes vagy ! Nem is értem miért szenvedek veled ! ... rólam valyon mikor kezdesz hazudozni ?!.... nálad őnzőbb embert sem láttam még .... - mondta dühösen. '- Miért figyeltem egyátalán rád hogy ne csinálj baromságokat ? .... Komolyan nem hittem volna hogy ilyet mondasz Tatsuyáról - mondta ridegen majd megfordult és elsétált. - Nem mondtam ilyet - mondtam halkan közben a földett néztem. - Arisa ... mit tegyek ? .... ha ezt Tatsuya meglátja örökre utálni fog - kérdeztem remegő hangon
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 18:09:00 GMT 1
- Jajj Sacu...elöbb ülj le. - mondtam halkan. - Ezzel ártasz a babának is. - mondtam majd visszanyomtam a padra és melléültem. - Szerintem előbb nyugodj meg...aztán menj majd oda Tatsuyához és beszélj vele...hogy te ezt nem akartad. - mondtam kedvesen. - Ha gondolod én odakísérlek majd....de előbb kell beszélned vele ne miután már látta az újságot...mert akkor nem fog neked hinni. - mondtam suttogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 18:20:41 GMT 1
- Nem érdekel kinek ártok vele - mondtam rigeden. - Nem olyan egyszerű ... eljátszódtam már a bizalmát ..... és csak azért tartjuk még nagyjából a kapcsolatott hogy ..... ne derűljenek ezek ki .... mert az ártana a hírnevének és a családjának is - mondtam elkeseredve. - Nem lenne ez az egész ha nem csalóm meg - mondtam halkan. - De legyenek boldogok Ayaka is .... én ezt már nem bírom - mondtam alig hallhatóan majd ismét felálltam de vissza is ültem mivel elég rosszul lettem ezen nem is csodálkozom mivel nem is emlékszem rá mikor ettem vagy aludtam utoljára ráadásul az sem tett jót hogy elég sokat sétáltam kint az esőben. A kezemre néztem a kötés még rajta volt és kicsit elgondolkodtam hogy ha Ayaka nem lett volna ott lehet nem is lennék itt és akkor ez nem történt volna meg ,tényleg én sem értettem miért is jött utánam. - Jobb ha haza megyek ... mielőtt többen leszenek az iskolába nincs kedvem hallgatni a megjegyzéseiket - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 18:29:12 GMT 1
- Igen jobb ha hazamész...nem nézel ki valami jól. - mondtam aggódva. - Hazakísérjelek? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 18:37:39 GMT 1
- Haza találok - mondtam halkan bár ebben most magam sem voltam biztos mivel nem is igazán akartam haza menni. - Az újságok mindig kitalálnak valami hazugságott ... csak nem fogják elhinni - mondtam hallkan. - Á kit akarok átverni tudtam hogy ez lesz csak későn gondolkoztam az az újságíró .... azt mondta nekem ... hogy elég sokszor látták Tatsuyát másokkal ..... Arisa .. szerinted ez igaz ? - kérdeztem hallkan nem is tudom mit reméltem lehet hogy csak azt akkartam hallani hogy igaz mert úgy talán kevésbé fájt volna hogy ez az egész miattam van vagy azt hogy nem igaz és akkor legalább megnyugodhatam volna egy kicsit hogy jelentettem neki talán valamit.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 18:44:28 GMT 1
- Jólvan. - mondtam. - Milyen újságíró? - kérdeztem. - Hát nem tudom...én még nem láttam őt másik lánnyal úgy...mert azt azért nem tilthatod meg neki hogy te legyél az egyetlen női nemű ember akivel tartsa a viszonyt...remélem érted mit akarok mondani. - mondtam elkondolkodva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 18:52:54 GMT 1
- Nem úgy értettem ... más hogy értettem azt hogy együtt másik lánnyal .... nem tudom elfelejtettem a nevét .... rávett hogy mondtjak el neki mindent és csináljunk egy botrányt ... de eskűszöm én ezzeket nem mondtam neki és Tastsuyáról is csak jót mondtam ... és csak annyit hogy szakítottunk de az én hibámból .... kiforgatta a szavaimat - mondtam elkeseredve. - Ezt soha nem fogja megbocsájtani ... jól elrontottam mindent - mondtam hallkan. - Miért nem bírtam benne megbizni 100 % ? ...talán mert ez az egész olyan volt mint egy állom és nem tudtam elhinni csak az álmokban az a rossz hogy egyszer felkell ébredni - mondtam hallkan. - Én csak jót akkartam akkor is mikor leléptem Yasuoval ... nem akartam Tatsuya nyakán lógni .... csak túl sokat ittam és ő is ... és még ezt is megbocsájtotta nekem Tatsuya .... én meg csak még több csalódást okoztam neki ... igaza van Ayakának felelötlen, gyerekes és önző vagyok - mondtam majd elővettem a telefonomat elhatároztam hogy írok Tatsunak mivel elé állni biztos nem mernék ahhoz túl gyáva voltam de hogy mit írjak neki azt nem tudtam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 19:06:21 GMT 1
- Hát úgy nem láttam senkivel. - mondtam. - Ne okold magad...minden ember hibázhat. - mondtam kedvesen. - Csak próbálsz mindenkivel kedves lenni és bízni mindenkiben. - mondtam. - Szerintem neked az a hibád hogy bárki bármit mond azt elhiszed...mint az az újságíró... - mondtam suttogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 19:20:39 GMT 1
- A szüleim is ki fognak nyírni .... ez még a tv-ben is biztos benne lesz ... szóval remek - sóhajtottam. - Még is eddig kivétel nélkül mindent elrontottam - mondtam hallkan majd az ablakhoz sétáltam már csak pár perc volt hogy az iskola nagyja beérjen. - Jó neked ... tudod mindig is kicsit féltékeny voltam rád .... olyan könnyen vesszel mindent .... nekem ez nem megy .... még ha sokszor meg is játszom hogy igen - sóhajtottam.
|
|