|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 13:16:21 GMT 1
- Még egy csajozó gép . - jegyeztem meg magamnak. - Még is mit vársz tőle? - kérdeztem Inura célozva. - Hiszen kurva... mindenkire rányomulnak az ilyenek , mert ez a dolguk. - mondtam ezúttal kicsit hangosan , bár sosem szokásom elmondani másokról a véleményem ,de ez más volt. - Legalábbis az én szemembe az , aki meg mást gondol az meg vak, vagy hülye.- mondtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 13:37:36 GMT 1
- Lehet hogy elég kurvásan viselkedik de ő legalább nem visít mint akinek valami baja lenne és nem ugrál mint egy kiskutya - mondtam. - Amúgy meg Mulán attól mert féltékeny vagy nem kellene ennyire oltanod a csajt nem hinném hogy te máshogy viselkednél az ő helyében - mondtam viccelődve és reméltem hogy azért nem vesz komolyan mert aszem elégé rosszat mondtam bár az is igaz hogy kicsit valóban így gondoltam de nem akartam ezt ki mondani de most már mindegy. - Am csak viccnek szántam - mondtam egyszerűen igazából nem nagyon érdekelt hogy minek veszi szal hülyeség lenne bemagyaráznom magamnak hogy érdekel.Ma valahogy nem igazán volt jó kedvem és ezt kicsit éreztettem Mulannal is.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 13:53:30 GMT 1
-A dolgok előtt kevésbé nyomult.Vagyis nem ült az ölembe, nem tapizott meg egyebek. De mióta egy szerencsétlen házibulin ahol nem mellesleg kurva részeg voltam...lefeküdtem vele azóta egyszerűen meg van őrülve. Komolyan lehet csak kanos...már nőben. -Mondtam de inkább abbahagytam. Először is nem szoktam ilyen sokat beszélni másodszor meg kezdtem úgy beszélni mint valami idióta műveletlen paraszt. -Hűha. Hát okééé. Nem gondoltam,hogy egy ilyen aranyos lány így tud beszélni.-Mondtam kissé kedvetlenül.Ha egyszer valakinek aranyos, cuki a külseje az miért beszél úgy mint egy kocsis? Sayut még megértem mert ő eleve úgy viselkedik..."menőbb" és talpraesettebb. Mulan meg inkább kedvesnek, szerénynek és aranyosnak tűnik.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 14:02:15 GMT 1
- Sajnálom.. - mondtam. - Általában nem vagyok ilyen ,de anyuék válni készülnek és idegileg ki vagyok. mondtam. - Amúgy nem vagyok féltékeny. - mondtam nevetve, mivel gondoltam viccnek szánta. - Esetleg te. -. mondtam nevetve. - Nyugi csak vicc. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 14:08:12 GMT 1
- Hát a tanulság hogy ne igyál sokat az sosem vezet sehova - mondtam kedvesen. - Hát az nem túl jó - mondtam Mulannak nem igazán voltam együtt érző mert ahhoz nem ismertem elégé és elsőre nem is igazán volt szimpatikus, vagyis az volt de nem az a húha de jó fej. - Igen á ennyire látszik ? .... pedig arra készültem hogy ha Satayu egyedül lesz letámadom - mondtam viccelődve. - Amúgy nem csak vicc volt - mondtam még mielőtt komolyan veszik bár ami azt illeti ezt eltudtam volna képzelni pontosabban hogy Mulan csinálja meg ezt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 14:13:41 GMT 1
Elmosolyodtam azon,hogy Sayu mennyire ellenséges. Láttam rajta,hogy nem bírja az új lányt. -Hát. Imádok bulizni...és inni is szeretek. Meg egyéb ilyen szereket használni. Kivéve az erős drogokat. De azt is csak azért nem mert anyám csinálta helyettem.-Mondtam mosolyogva. Persze nem azzal a fajta jaj de jó mosollyal, inkább cinikus volt és keserű. -Úgyhogy csajok.Jobb ha nem jöttök velem bulizni.-Mondtam komolyabban. -A ti érdeketekben. Kérdezettek csak meg pár áldozatot...és megértitek...-Mondtam legyintve. Majd hátradőltem a padon. Így fejemet pedig a falnak döntöttem. Majd ,szinte már észre sem veszem, elkezdtem játszani a nyelvpiercingemmel.Kocogtatva a fogaim hátulján úgy,hogy ott húzogattam a nyelvem. Persze azért nem mint valami idióta nyitott szájjal kérődzve. Csak kevésbé feltűnően, inkább halhatóan.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 14:29:12 GMT 1
- Nem... de mindegy... úgy sem számít..- mondtam , bár nem volt jó kedvem ,mégis mosolyogtam. - Én egyiket sem.. vagyis még sosem buliztam , de biztos jó.- mondtam, közben észre vettem , hogy Sayu nem igazán "rajong" értem tehát inkább csöndben maradtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 14:33:00 GMT 1
- Hát most csalódtam benned - mondtam mosolyogva. - Mérgezed is magad ... bár a te dolgod csak ne hogy baj legyen belőle - mondtam kedvesen viszont Mulanal még mindig nem igazán találtam meg a közös hangot és itt nem operára értem de aztán úgy döntöttem erőt veszek magamon és nem leszek köcsög. - Bocs Mulan csak nem igazán szoktam rögtön kedves lenni senkihez vagyis azokhoz akiket nem ismerek mert elégszer vágtak már át - mondtam kedvesen. - De nem leszek köcsög hogy így viselkedek - mondtam. - bár ki tudja - tettem hozzá viccelődve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 14:42:25 GMT 1
-Csalódtál? Hát még mennyit fogsz...-Mondtam széles mosollyal. '-Juj láttad? Milyen sexy...-Mondta egy csaj.Elég hangosan. Nyugi GD csak mosolyogj...rajongó nem szabad gonosznak lenne. Ránéztem és magamra erőltettem egy mosolyt majd integettem neki kicsit. Utána elkaptam a tekintetem mert nem igazán érdekelt,hogy esik össze. Legszívesebben a fejére húztam volna egy papírzacskót és kidobtam volna az ablakon de hát csak rajongók és ez tilos. Pedig milyen jól esett volna. -Egyébként meg amíg nem próbáltad nem tudhatod milyen fasza. Kérdezd csak meg Kay-t vagy Kenji-t. Biztos a pártomat fognák.-Mondtam magabiztosan egy mosoly kíséretében. Szigorúan visszafogottabb volt mint az előző de ezeknek oly mindegy. Mindenre beindulnak.Komolyan még ha az orromat fújnám is tuti elájulnának.Ami valljuk be semmi képen nem vonzó és sexy. Beteges...ennyit tudok mondani. Szeretem ha imádnak, Istenítenek...de most nem volt hozzá kedvem.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 14:51:59 GMT 1
- Semmi. - mondtam Sayunak ,és kedves voltam. ( nem úgy mint te XD ) ~Miért nem tudnak nyugodtam elmenni előtte? ~ -kérdeztem magamban. ~ Mondjuk , nem csodálom , mert tényleg nagyon helyes , sexy meg minden , de nem kéne így kimutatniuk, mert szerintem ciki, de lehet , hogy velem van gond , amiért nem visítok , mikor meglátom ~- gondoltam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 14:59:16 GMT 1
- Hát nem szeretek csalódni - mondtam kedvesen. - Elhiszem nyugi ... de én kihagynám az ilyeneket - mondtam közben ismét vísitozni kezdtek hát jó lehet tényleg valami bajok van bár ki tudja a rajongók már csak ilyenek egy biztos én nem viselkednék így bár ki tudja inkább nem szólok el magam ismét. - Akkor jó - mondtam közben az elsétáló embereket figyeltem és szinte az összes csaj aki elsétált GD-t figyelte. - De jó lesz ha végre szünet lesz - mondtam kedvesen. - Ki mit csinál majd ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 15:06:58 GMT 1
-Húha. Nem sorolnám fel ha lehet.De bulizni tuti fogok...ha lesz rá időm.-Mondtam halvány mosollyal. -Helyes okos vagy. Amúgy is ez csak a gazdag elkényeztetett ficsurok időtöltése meg a barátaiké. Szóval ne is csináld...nem sok értelme van.-Mondtam komolyan. -Mulan elég csendben maradtál vagy most is a szüleid válásán gondolkodsz? Egy dolgot tudok mondani jobb ha elválnak ha már erre a döntésre jutottak. Most már én is kívánom bárcsak az én szüleimnek is a fejébe ötlött volna ilyesmi.De hát a show biznisz nem bírta volna feldolgozni. Úgyhogy nem ötlött...sajnos.-Mondtam sóhajtva.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 15:20:40 GMT 1
- Én tanulok , majd. - mondtam kedvesen. - Tulajdonképp azon is , de nem tudok mit mondani , és inkább csöndben vagyok , meg mert látom Sayu nem nagyon kedvel. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 15:29:15 GMT 1
- Én pedig nem is tudtam róla hogy elváltak ha egyáltalán össze házasodtam mert egészen mostanáig úgy tudtam anyám halott - mondtam de nem igazán tudtam hogy lehet valakit megvigasztalni ilyen esetben hisz nem sűrűn barátkoztam senkivel és nem is igazán tudtam bár ezt azért próbáltam nem mutatni de ez persze nem mindig ment. - Baromság .... már bocs de már mondtam hogy nem igazán szoktam - mondtam komolyan persze most sem igazán barátságosan hát ezzel lesz egy kis gondom. - Pff bocs .... de tényleg semmi bajom veled - sóhajtottam majd kedvesen Mulanra mosolyogtam. - Van egy kis gondom azzal hogy barátkozzak mert nem szoktam eddig magán tanárom volt és ezért is nem találom sűrűn a termeket mert nem szoktam hozzá .... most meg tiszta hülyének néztem - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 15:35:25 GMT 1
-Ahhoz képest velem egész jól ment.-Mondtam. Ekkor megláttuk a tanárnőt.Mindenki az ajtóhoz tömörült majd utat engedtünk a tanárnak.Ezután beszivárogtunk a matekterembe és leült mindenki a helyére. '-A tegnapi felmérőt kijavítottam. Előbb kiosztom a mait és ha mindannyian készen vagytok kiosztom az előzőt.-Mondta a tanárnő majd egy 40-50 oldalas papírköteget adott minden diáknak. '-Jó munkát!-Mondta a tanárnő. Elővettem a tollam és végignéztem az első oldalt majd belekezdtem a feladatok megoldásába.
|
|