|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 20:40:49 GMT 1
'-Ááááh nee! Sataval leszel.-Mondta Kay durcásan. -Itt a pont.-Mondtam halvány mosollyal. '-Na majd meglátjuk.-Mondta Kay vigyorogva felkelt a padról majd belecsapott a kezembe és elsétált. -Szóval jobbik.Okos lehetsz.-Mondtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 20:53:11 GMT 1
A telefonommal szenvedtem mivel nem tudtam bekapcsolni de mikor sikerült nem igazán örültem mert Lilu már vagy 100x hívott és az azt jelenti hogy már úton van és nem épp vidám rögtön felálltam de észre vettem Lilut aki felém sétál nyugodt volt és határozott megállt majd kedvesen rám mosolygót. '- Sayu szívem ..... a telefonod azért van hogy be legyen kapcsolva nem ? - kérdezte kedves mosollyal. - Sajnálom - mondtam majd inkább hátrébb léptem és leültem tudtam hogy itt nem fog kiabálni de valahogy nem volt kedvem vele haza menni pedig suli után ő jön értem. '- Nos ezt olvasd el légyszíves és írd alá ... és holnap Miyuka úr újra találkozni szeretne. - mondta komolya. - Megint ? .... ne már halálra fogom unni magam - sóhajtottam. '- Ez majd még megbeszéljük - mondtam kedvesen én pedig rögtön megbántam ezt a kijelentésemet most triplán fogok szívni király gyors elolvastam majd felnéztem Lilura. - Van egy tollad ? - kérdeztem halkan erre kapásból 10-en oda nyújtottak egy tollat. - Kösz - mondtam majd elvettem az egyiket és aláírtam a papírt Lilu eltette és eltette a papírt majd kiindult az iskolából én pedig közben vissza adtam a tollat majd észre vettem hogy Kay még mindig az új csajt fűzi és halványan elmosolyodtam igazából sajnáltam hogy már az első nap letámadják de szerintem az újakkal mindig így van.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 20:54:13 GMT 1
Megint csak mosolyogtam Kay-on . - Meglátjuk. - mondtam halvány mosollyal. - Mondhatjuk így is. - mondtam kedvesen , bár nem nagyon akartam vele beszélni ,de csak mert 1. A barátnőim megharagszanak ,és/vagy rám szállnak ,hogy " mond csak milyen GD?" 2.Nem hinném ,hogy annyira velem szeretne beszélgetni.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 21:13:10 GMT 1
-A jobbikba általában csak az okosabb fajták kerülnek be.-Mondtam csak úgy mellesleg. -Mulan vagy igaz? Shaiya Cortney Mulan ha jól emlékszem. Nekem mindig szólnak ha új diák jön. Csak mert én vagyok az osztályelnök. Hozzám fordulhatsz ha gondjaid vannak..vagy csak nem találod a termet.-Mondtam komolyan. -Kaurogawa Satayu. Hivatalosan. De mindenki csak GD-nek szólít. Rossz szokás.-Mondtam halvány mosollyal. Mulán elég helyes lány volt persze osztályelnök ként nem szabad nyomulnom. Az osztálytársakra...annyira. Úgyhogy példát kell mutatnom..a rohadt életbe.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 21:19:49 GMT 1
- Az lehet , csak nincs egom. - mondtam mosolyogva ,és jobban megnézve nem is volt olyan nagyképű mint gondoltam. Helyes volt. Persze jobban megnézve van csaja,. Legalábbis szerintem. - Talált. - mondtam mosolyogva. - Majd szólok , ha efféle gondjaim lennének. - mondtam kedvesen , hát igen én ilyen kedves , mosolygós fajta lennék. - Örülök. - mondtam kedvesen. - Kay a barátod? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 21:28:04 GMT 1
-Aha. Gyerek kori haverok vagyunk...-Mondtam. -Úgy láttam sok barátnőd van itt. Nem csodálom..gondolom te afféle vezető típus vagy. A menő csaj aki után minden lány szalad. Tudod mint azokba az idióta filmekbe...-Mondtam mosolyogva. -Kaynak nagyon bejösz. Csak kicsit béna fickó. Folyton csajozik és szerintem most két részegség között na így hát egészen józan.Egyébként nincs vele gond. Nehogy félreértsd nem elijesztés képen mondtam. Nagyon kedves fiú.-Mondtam. -De azért egy valamit mondok...jobb ha vigyázol. Az ilyen szép lányokat könnyedén átverik. Ezt mint osztály elnök mondom.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 21:36:46 GMT 1
Egy ideig beszélgettem a melletem ülö lánnyal de aztán azón kaptam magam hogy GD-éket figyelem így inkább ismét a csajra figyeltem akivel eddig beszéltem de már nem is tudtam hogy miről beszéltünk. Ezt az érzést nem tudnám rendesen megfogalmazni nem féltékeny voltam csak egyszerűen nem hagyott nyugodni az hogy innentől kereshetek mást aki segít a termekben mivel GD-nek azaz Satayunak így több dolga lesz és így is van már neki elég bár lehet tényleg jobb lenne ha megjegyezném már végre a termeket. - Ráérsz majd suli után ? - kérdeztem halkan. "- Persze - mondta de szerintem nem is figyelt mert nagyon elvolt a telefonjával foglalva. - Áh remek - mondtam halkan majd inkább felálltam és oda sétáltam az új csajhoz. - Szia - köszöntem neki nagyjából kedvesen . - Hallom osztálytársak leszünk .... legalább nem én tévedek el egyedül - mondtam mosolyogva. - Am remélem nem zavarok - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 21:40:19 GMT 1
-Értem. - mondtam kedvesen. - Mondhatjuk így is.Bár nincs hova követni , mert vagy tanulok vagy sportolok , vagy olvasok.- mondtam mosolyogva. - Vettem észre. - mondtam nevetve. - Miért te nem vagy béna? - kérdeztem sunyin., ami nem megszokott , mert csak azokkal vagyok ilyen akik bejönnek nekem. Bár kinyírnak a csajok , ha megtudják , szal jobb nem kimutatni. - Hát szerintem holnap azt sem fogja tudni milyen színű a szemem. - mondtam kedvesen. - Annyira nem vagyok buta. - mondtam mosolyogva. - Szia.- köszöntem a lánynak. - Nos én nagyjából tudom mi merre van mert 1 éve jártam itt.- mondtam. - Engem nem zavarsz. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 22:00:42 GMT 1
-Én..béna?-Kérdeztem majd elnevettem magam. -Szia Sayu. Ugyan miért zavarnál.Csak köszöntöttem az új lányt mint osztályelnök.-Mondtam mosolyogva. Ekkor elég nagy fütyülgetést lehetett hallani.Bizony a suli menő csajai közeledtek. Inu odalépett hozzám. A suli legmenőbb és legkapósabb csaja, legalább is egyesek szerint. '-Hello GD.-Mondtam mosolyogva majd az ölembe ült. -Mit akarsz Inu?-Kérdeztem. '-Hát téged baby.-Mondtam mosolyogva. Szép csj jvolt de most nem volt kedvem az országos kurvákhoz. -Aha. '-Na ne legyél már ilyen fapofa...-Mondta mosolyogva majd elkezdte simogatni a mellkasom. -Áh hoppá..elfelejtettem valamit.-Mondtam majd felkeltem amire Inu majdnem leesett rólam. '-Mit? -Áh jah mégse.De ha meg bocsátasz...-Mondtam Inunak.Erre a csaj olyan dühös lett,hogy azonnal elviharzott. '-Csajok! Megyünk!-Mondta dühösen Inu és félrelökve mindenkit, elhúzott. Én meg hálát adtam az égnek.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 22:15:37 GMT 1
- Ki tudja. - mondtam nevetve, aztán amilyen hamar jött egy csaj olyan hamar el is ment. - Remek.. a suli kurvája. - mondtam magamnak halkan, aztán elő vettem a telefonom ,és megnéztem az időt.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 22:15:40 GMT 1
Hát megvolt a véleményem a csajról bár ezt nem hangoztattam de legalább ez a csaj nem visítozott és ugrált bár szerintem Satayunak ez kevésbé tetszet én viszont kicsit viccesnek találtam. - Áh értem király csak én vagyok ilyen béna - mondtam mosolyogva Mulánnak. - Jah bocs ..... Terashima Sayu vagyok - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 22:29:39 GMT 1
Kenji csörtetett oda hozzánk de olyan feltűnően bámulta az elszáguldó Inu seggét,hogy még a hülye is látta. '-Annyássss.-Mondta miután Inuék befordultak a folyosó végén. '-Felhúztad?-Kérdezte vigyorogva. -Szerinted?-Kérdeztem a szememet forgatva. '-Szerintem mint a szél.-Mondta Kenji vigyorogva. Majd fogta magát és egyszerűen leült a két lány közé. '-Hali csajok.Szóval Mit csináltál Sata?-Kérdezte vigyorogva. -Semmit.... csak utálom ha rajtam kurvul. '-Te hülye vagy ember. -Nem mondanám.Egyszerűen csak nincs ihletem hozzá. '-Jah vagy úgy van. Mi van G-Dragon. Höhöh lehet ,hogy problémáid vannak. -Ne húzz fel.-Mondtam Kenjinek. '-Okés...bocsesz. Csak ...mindegy utána megyek megvigasztalom.Rajtam kurvulhat.-Mondta Kenji vigyorogva majd felpattant. -Igénytelen vagy.-Mondtam a szememet forgatva. '-Persze GD Istenünk.-Mondta Kenji majd meghajolt előttem. -Ezt fejezd be.-Mondtam. '-Kegyelmezz...-Mondta hülyülve. De bennem már kezdett fel menni a pumpa. '-Hűha mondjuk igazad van. Ilyen hölgyek mellett.-Mondta Kenji kacsintva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 22:53:10 GMT 1
A folyosón elég nagy volt a hangzavar igazából még a saját hangomat sem hallottam bár lehet azért mert nem is szóltam semmit szóval fura lett volna hallanom. - Szia - köszöntem kedvesen. - Hát szegény Satayu .... megtámadtak a rajongók ?....bérelj fel testőröket és nem mászik rád mindenki bár ez csak a te hibád ... kell neked ilyen vonzónak lenni - kérdeztem mondtam mosolyogva á és már megint sokat beszélek.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 23:15:53 GMT 1
-Nem tehetek róla. Így születtem.-Mondtam mosolyogva. -Inu akkor is idegesítő. Mindenkire rányomul. De rám...fúúh...inkább ne beszéljünk róla. Hiába ejtem pofára ezerszer ő még ezerszer feláll és folytatja.-Mondtam kissé idegesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 23:22:52 GMT 1
- Hát szerez egy barátnőd van itt egy csomó visítozó lány - mondtam kedvesen. - Vagy csak kérd meg az egyiket hogy játssza el és maradjon melledet és akkor talán nem mászik rád - mondtam kedvesen bár biztos hülyeséget mondtam mert ha az a csaj elég eltökélt figyelembe sem venné főleg ha olyan lenne mellet aki meg sem mer mukkanni bár amint látom az új csaj nem beszél vele dadogva és még meg is mondta a véleményét bár hallkan.
|
|