|
Post by Ren on Oct 16, 2009 17:22:50 GMT 1
-Jah..igen igen ő...rendben... Szia...-Mondtam az elejét Shinnek a köszönést pedig Irienek. -Örülök,hogy eljössz velem...-Mondtam kissé elpirulva mi közben kimentünk az udvarra. //Iskola kert//
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 17:12:12 GMT 1
A folyosó egyik padjára leülve , a kopár , fehér falakat nézve elővettem egy könyvet ,és olvasni kezdtem. Nem sokan voltak a folyosón , de az olvasásom mégis a barátnőim zaja zavarta meg. - Mulan tudtad , hogy ide jár GD is , és pont a te osztályodba? - kérdezte az egyik lelkesen. . De jó neked. - mondta a másik, és viszont értetlenül bámultam rájuk. - Ki az a GD? - kérdeztem értetlenül. - Te nem tudod? - kérdezte egy lány , akit nem ismertem , de mellettem ült. Na nem mintha csak az ülhetne mellettem akit ismerek na mindegy. - Nem. - feleltem. - GD a világ legjobb pasija. - mondta lelkesen , aztán ugrálni kezdett ,mint egy bolond a barátnőimmel együtt. ~Hát elvannak magukban. ~ - gondoltam , majd olvastam tovább.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 17:30:58 GMT 1
GD-vel az E folyosóra sétáltunk a rajongói mint általában most is épp róla beszéltek néha elgondolkodtam hogy most velem e van a baj hogy nem ugrándozók és nem beszélek egyfolytában GD-ről pedig én is a rajongója vagyok ha ezt nem is teljesen mutatom ki de így van ezért is értenek félre rengetegen de attól hogy valamit ez esetben talán jobb lenne ha úgy fogalmaznák hogy valakit szeretek nem ugrálok mint egy kiskutya és kiabálok mint egy örült sőt nem is ölnék meg egy lányt sem ha vele lenne pláne nem ha nyilvánvaló hogy GD nem akar semmit csak segített bár ha azok a fiúk elhitték akkor mások is bár remélem mások nem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 17:49:53 GMT 1
'-Hello Manó.-Mondta Sayunak Kay aki odasétált hozzánk. '-Matek...-Mondta a szemét forgatva. -Ja.Rohadtul unom...-Mondtam sóhajtva. '-Hát még én.Folton kipécéz. Bekaphatja. -Wehh. Én nem mondanék ilyet. '-Jól van vazze csak képletesen mondtam. -Akkor se akarom elképzelni. Buzishow. '-Menny a francba.-Mondta Kay és meglökött. Én meg csak nevettem rajta. '-Nézd má. Ki az az új csaj. Milyen kis szép.-Mondta Kay és elég feltűnően kezdte el bámulni.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 17:58:19 GMT 1
A lányok sikítozni kezdtek ugrálás közben és folyton sikongattak. - Úristen, úristen ez GD!!!- sikoltották egyszerre , aztán össze rogytak , és folyton őt bámulták. Én is rápillantottam egy percre , de aztán vissza néztem a könyvre , viszont mikor oda néztem észre vettem , hogy valaki elég éberen figyel rám. ~ Na ez vajon ki lehet? ~ - kérdeztem magamban. ~ Gondolom az egyik haverja , bár elég idegesítő ~ - gondoltam , mivel nem szerettem , mikor figyelnek , de inkább próbáltam nem erre gondolni olvastam tovább.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 18:07:02 GMT 1
Ismét sikoltozni kezdtek mikor GD-t meglátták és már kicsit bosszantó volt nem értettem GD hogy bírja ezt ki bár már biztos hozzá szokott nekem viszont csak a fejem fájdul meg. - Szia - köszöntem Kaynak majd észre vettem hogy elég feltűnően bámulja az egyik csajt hát elég hamar lecserélt gondoltam és ezt elég viccesnek találtam. - Látom nem igazán érdekled azt a csajt vagy csak jól színészkedik - mondtam nem mintha annyira érdekelt volna de annak örültem hogy végre valaki nem visít.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 18:17:41 GMT 1
'-Ne izélj már...akkor is szép kis csaj manó.-Mondta Kay aki végig a lányt figyelte.Én csak egy pillanatra néztem rá. Inkább azzal voltam elfoglalva,hogy felírjam a mobilomba,hogy füldugót kéne vennem. -Hé lányok.-Mondtam amire az egész banda elhallgatott és csak bámult rám. -Öhm...izé.Mindegy.-Mondtam majd megköszörültem a torkom. "-Halottad halottad?! Jézusom de sexy. -Úristen...-Mondtam halkan és legszívesebben elsiettem volna. De nem vagyok kislány úgyhogy inkább odasétáltam a tanterem melletti padhoz. -Odébb mennél?-Kérdeztem egy lányt aki mellett még bőven volt hely 3 embernek.De az csak bámult rám mint egy új dolce gabbana kollekcióra...talán. -Hagyjuk...-Mondtam legyintve majd odasétáltam ahhoz a padhoz ahol az a lány ült akit Kay még mindig bámult. Meg se kellett szólalnom a mellette üllőlányok már is odébb ültek. Sőt inkább fel álltak és azonnal a lány tömeghez csatlakoztak. Kay meg leült a lány másik oldalára. '-Mit olvasol?-Kérdezte.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 18:33:21 GMT 1
Már eléggé idegesítettek a mellettem lévő csajok , akik többsége a barátnőm volt , de én akkor sem csatlakoznék a sikításukhoz , ha egész Japánt oda adnák érte. -Befognátok végre? - kérdeztem elég idegesen. - Csak mert már fáj a fejem. - mondtam,erre elhallgattak. ~ Végre csend. ~ - gondoltam , erre oda jöttek GD-ék a csajok meg teljesen oda voltak érte. - A fekete sárkány átka a címe. - mondtam mosolyogva, majd tovább olvastam , és engem nem igazán zavart , hogy ott van GD .. nem izgatott.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 2, 2010 18:46:42 GMT 1
Oda sétáltam GDhez. - Kösz hogy megmutattad hol lesz óránk - mondtam és mivel nem akartam úgy viselkedni mint egy kiskutya aki végig GD-t követi inkább elsétáltam és leültem egy másik padra de aztán meg is bántam mert páran sajnos ismét megtaláltak. '- Szia Sayu - köszönt az egyik majd leült én viszont nem foglalkoztam vele elő vettem a matek könyvem és azt tanulmányoztam ahogy néztem egész egyszerű feladatok voltak benne bár kinek mi a könnyű. '- Nem is tudtam hogy te is ide jársz - mondta én pedig becsuktam a könyvet. - Hát pedig de - mondtam egyszerűen. '- Láttalak ma GD-vel - mondta erre persze nem igazán tudtam mit mondani. - Grat e szerint nem kell szemüveg - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 19:00:46 GMT 1
'-Wow. Az komoly. -Az se tudod mi az. '-De...jó a címe. -Aha. '-Most miért vagy ilyen? Talán...féltékeny vagy?-Kérdezte Kay a szemöldökét vonogatva. -Persze...még mit nem. Miért is lennék?-Kérdeztem elég lenéző tekintettel. '-Mert én legalább tudok beszélgetni egy ilyen csoda szép lánnyal. -Pfff. Nekem ilyen csodaszép lányok vannak nap mint nap az ágyamban. Úgyhogy nem izgat annyira. '-De én legalább nem vagyok ilyen bunkó. Velem beszélgetnek a normális csajok is nem csak azok akik csak azt akarják. -Ajjaj. Jobb ha befejezed Kay.-Mondtam neki nyugodtan. '-Ok bocsi haver. De akkor se legyél ilyen. -Pfff... '-Kay vagyok.Szeretsz olvasni ugye?-Kérdezte Kay a lányt. És inkább nem szólt hozzám. Amit jól tett.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 19:25:46 GMT 1
Kicsit idegesített ,hogy így veszekednek. ~ Remek.. legközelebb az lesz a téma , hogy ki kit húz meg ~ - gondoltam a szemem forgatva. - Igen.. szeretek . - mondtam kedvesen, aztán olvastam tovább ,és örültem , hogy nem sikítoznak a csajok , mert úgy szájba vágnám őket a könyvvel ,hogy felrepedne nekik.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 19:59:30 GMT 1
'-Az jó. Melyik osztályba jársz?-Kérdezte Kay érdeklődő tekintettel. Én meg a szememet forgattam. Azután kiöltöttem a nyelvem és a mutató ujjammal rá mutattam. Jelezve,hogy nyálas. Kay megköszörülte a torkát majd próbált lazán beülni. Én meg majdnem elröhögtem magam rajta. Kevésbé feltűnően ránéztem és nemet intettem a fejemmel. Ő meg a mi van mozdulattal intett nekem. -Khm.. nos akkor melyik osztályba jársz?-Kérdeztem nyugodtan. Nem néztem a lányra közbe. Kay meg csak figyelt. -Kay....-Mondtam neki majd kevésbé feltűnően intettem a kezemmel. '-Ja igen. Neked is matekod lesz?-Kérdezte. Erre a homlokomra ütöttem. Hát ezt még gyakorolni kell.Akkor már miért nem kérdezi egyenest az időjárásról. Igyekeztem kivonódni a beszélgetésből....odébb is ültem inkább.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 20:11:19 GMT 1
Kicsit elmosolyodtam azon ,hogy Kay milyen fura alak , aztán rá néztem. - A 11 / E be járok ,és igen nekem is matek órám lesz. - mondtam mosolyogva, majd kicsit közelebb mentem Kay-hoz, persze nem azért, aztán eltettem a könyvemet.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 2, 2010 20:22:49 GMT 1
'-Ja E-s vagy... mázlisták vagyunk Sata.-Mondta Kay. -Tudom.-Mondtam röviden. '-Rövid de lényegre törő. Na és jobbik vagy rosszabbik csoportos vagy?-Kérdezte Kay. Esküszöm messziről lerítt róla,hogy nagyon tetszik neki a csaj.De hát ahogy ismerem hamar túltesz magát rajta.Pár óra és már azt se tudja, hogy nézett ki a a csaj.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 2, 2010 20:35:28 GMT 1
Legszívesebben nevettem volna Kay-on, de nem tettem, mert nem voltam modortalan. ~ Mázlisták ... szerintem csak Kay gondoltja így. ~ - gondoltam mosolyogva. - Jobbik. - mondtam mosolyogva.
|
|