|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 18:43:24 GMT 1
- De sokan örülnének - mondtam nevetve. - Több ellenségem van mint barátom - mondtam kedvesen. ~ És ez milyen igaz ~ gondoltam. - Meg ha meg sem próbálom nem tudhatom mi lesz nem ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 18:53:25 GMT 1
Miután bebattyogtam az új iskolámba zsebre vágtam a kezem és senkire se figyeltem. De még a vak is meg állapíthatta volna,hogy az egész folyosó el hallgat és engem figyel. Olyan síri csend volt, hogy még ezt is hallani lehetett ahogy összeütköznek néha a fém fülbevalóim vagy a karkötőim. A nyakamban lévő pár lánc kereszteket és késeket meg koponyákat formált. Én pedig olyan nyugodtan lépkedtem végig a folyosón mintha mi sem történt volna. Azután leültem egy társalgóba.(Pont oda ahol ezelőtt GD ült). A kezemen lévő karkötők és gyűrűk hangosan koppantak a fém asztalon ahogy egy könyvet és a kezeimet az asztalra helyeztem. A terem tömve volt de hirtelen mindenki halkabbra vette. A pad szélén egy lány ült.(Luna) És egy fiúval beszélgetett.Úgy vettem ki a bátyja lehet a beszédjéből.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 11, 2009 18:58:28 GMT 1
-Hát jó..csak azért..ne azon iygekezz,hogy meg halj...-Mondtam Sacukynak elmosolyodva. De a mosolyom azonnal lehervadt mikor megpillantottam egy nagyon furcsa fickót. Teljesen feketében volt. A két fülében elég sok fülbevaló volt. És 4 pearcingje. Legalább is amennyit látni lehetett. 1 volt a két szeme között, 1 az alsó ajkának jobb 1 pedig az alsó ajkának bak oldalán. És egy az orrába. Hátul egy részen hosszú haja volt és tele volt karkötőkkel. Legalább 6 gyűrűvel és furcsa nyakláncokat hordott. Elég ijesztő volt. Akárhogy néztem mindenki elhűlt rajta. És pont Luna mellé ült le. Akivel meg Takeda beszélgetett. Akárhogy néztem ez a fickó nagyon furcsa volt. És ijesztő...
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 19:06:49 GMT 1
Takeda szokásához híven most sem bírta ki hogy ne piszkáljon valakit. '- Nézzétek meg jött Drakula - mondta nevetve . ''- Vigyázzatok ne hogy megharapjon - kérdezte röhögve az egyik haverja majd oda sétált Tastuyához. ''- Kérlek szívd ki a vérem - mondta röhögve. ~ Hogy tud ilyen szemét lenni ?! ~ kérdeztem magamban kissé dühösen bár inkább csalódott voltam hisz én nem így ismertem. - Hát majd próbálok nem öngyilkos lenni - mondtam kedvesen majd észre vettem hogy Takedáék rászálltak Tatsuyára. - Hé Takeda nem bírod ki hogy ne szólalj meg ? .... igaz a feltűnési viszketegség gyógyíthatatlan legalábbis nálad - mondtam egyszerűen. '- Hehe vicces vagy Sacuky ... csak vigyázz mert nem felejtettelek el - mondta cinikusan. - Örömmel hallom - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 19:12:25 GMT 1
Amikor az a két fiú elkezdett piszkálódni még csak rájuk sem néztem. Majd amikor odajött az egyik a hülye kérésével ránéztem és szélesen elmosolyodtam. Amitől valahogy lefagyott a mosoly képéről.Úgy születtem,hogy a két szemfogam hasonlított egy vámpíréra és mindig is imádtam őket. Semmi misztika de valahogy az életem e felé vonzott. A bajba. -Úgy gondolod alkalmas lennél rá? A ranglétra legalján állsz... nem érdemled meg ezt az élvezetet...-Mondtam halkan de még is olyan erő volt a hangomban amitől a fickó eléggé elszörnyedt. -Milyen ostoba név...-Mondtam halkan még is magabiztosan. Takedara értve természetesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 11, 2009 19:15:23 GMT 1
-Jó arc a fickó...-Mondtam oldalba bökve Scauykt a drakula vágású fiúra értve. Tényleg olyan volt de nálam már si jó ponttal indult. Hiszen első 2-3 mondatával leégette Takedat meg az egyik haverját.Király! Ekkor megcsörrent a telefonom. Sms-t kaptam. Miután elolvastam felkeltem a padról. -Figyu lemegyek Knenjiékhez...nemsokára feljövök..addig is hajrá...-Mondtam és Sacukyra kacsintottam majd fogtam magam és elsétáltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 19:22:10 GMT 1
- Ahha - mondtam miközben néztem a kis jelenezett. - Okés ... szia - mondtam kedvesen majd én is felálltam. '- Tegnap nem úgy vettem észre hogy örültél - mondta cinikusan Takeda majd Tatsuyára nézett. '- Milyen vicces vámpír vagy te - mondta cinikusan közben TAkedához sétáltam. - Takeda szerintem nem ártana magad meghúznod - mondtam egyszerűen. '- Miért mit teszel ? .... senki nincs veled csak az a pár szánalmas barátod - mondta Takeda. - Nálad senki sem szánalmasabb - mondtam egyszerűen majd Tatsuyához sétáltam. - Ö bocs hogy zavarlak .... nem tudod hol leszünk ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 19:26:54 GMT 1
-Te meg milyen szánalmas egy fickó vagy...-Mondtam rezzenéstelen arccal. Ekkor vettem csak észre,hogy mindenki minket néz. És biztos voltam,hogy nem rajtam hanem Takedan röhögtek a markukba. Csak azért voltam benne biztos mert csak akkor kezdtek el röhögni miután válaszoltam Takeda vicceskedésére. -Nem. Új vagyok. De ha jól tudom még több mint negyed óra van becsöngetésig. Ráérsz...-Mondtam. De enm néztem fel a lányra. Még senkire se néztem fel úgy isten igazából. Általában kerülöm az emberekkel a szemkontaktust.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 19:32:11 GMT 1
- Tudom ... csak gondoltam hátha tudod - mondtam kedvesen. - Sacuky Nagashy vagyok az osztály titkár szóval ha bármi kérdésed, kérésed van szólj nyugodtan - mondtam mosolyogva közben Takeda minket figyelt. ~ Takeda elégé megváltozott ... remélem nem azért ahogy viselkedtem vele ~ gondoltam. - Persze egy kérdésre nem tudok most válaszolni és az az hogy hol lesz óránk - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 19:37:50 GMT 1
-Ohm...rendben. Saburo Tatsuya...de csak Loran.-Mondtam majd Sacuky szemébe néztem. Értékeltem, hogy ilyen kedves volt velem. Ahogy Sacuky szemeibe néztem el is mosolyodtam. Nagyon szép világoskék szemei voltak. Sok mindent láttam bennük. Szomorúságot, meg gyötörséget, még is kedves tudott lenni egy idegennel. Jó osztályelnök.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 19:45:35 GMT 1
- Hát üdv az iskolánkban - mondtam kedvesen közben Tatsuya szemébe néztem még nem láttam soha olyan fekete szemet mint az övé bár jobban belegondolva nem is láttam egy embert sem még akinek fekete volt a szeme majd hirtelen a padlóra néztem. Bár nem néztem hátra szinte biztos voltam benne hogy Takeda még mindig minket figyel. ~ Nem kéne barátkoznom senkivel .... mert csak több ember kerül veszélybe miattam ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 11, 2009 19:49:16 GMT 1
-Kösz.Te vagy az első aki ilyen pozitívan áll hozzám...-Mondtam halvány mosollyal. Ekkor hirtelen az iskolabemondóba hallottuk,hogy bomba riadó van úgyhogy mindenkinek a kertben kell gyülekeznie. Azonnal kiürítik az iskolát.Remek. //Iskola kert//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 11, 2009 19:52:21 GMT 1
- Hát próbálok kedves lenni mivel eddig nem igazán voltam az - mondtam mosolyogva. - Áh remek .... biztos csak valami téves riasztás - mondtam majd az iskola kert felé indultam Tatsuyával. // Iskola Kert //
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 12, 2009 15:00:20 GMT 1
Végig hallgattam Kithát mosolyogva és láttam hogy egy kicsit zavarba jött. - Persze ma úgyis ráérek ... szóval elkísérlek - mondtam mosolyogva majd közelebb léptem Kithához látván hogy elégé lefoglalja egy kép. - Nem harapok ... szóval nyugodtan ide nézhetsz ... persze ha te inkább azt a képet nézed ..amin ha jól látom egy elég idős ember van akkor nem zavarlak - mondtam kedves vigyorral majd gyengéden magam felé fordítottam Kithát. - Mikor megyünk ? - kérdeztem kedvesen Kithával kivételesen kedves voltam. - Na én nem zavarlak titeket - mondta Irie majd elindult a könyvtár felé de meg is állt mert bomba riadót hirdettek. - Nem ártana kimennünk-mondtam kedves mosollyal bár egyáltalán nem volt kedvem kimenni a suliból a nagy tömeg miatt. // Iskola Kert//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 12, 2009 15:32:37 GMT 1
Én is felfigyeltem az új srácra.Utána egyből visszatértem a könyvhöz.Már lassan a felénél tartottam amikor a bemondoban megszólalt egy hang. ~De jó!Bombariadó!Végülis egy évben ilyen is kell!~ Mindenki megiramodott a kijárat felé.Én szerencsés voltam mert egy nagy darab elöttem utat tört igy mindenki félreállt.
//Iskola kert//
|
|