|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 16:20:23 GMT 1
Inkább nem mondtam semmit Sayunak , de örültem ,hogy nem azért ilyen , mert nem bír... bár lehet m hogy emiatt van , csak nem akarja mondani, de végül is mindegy. Bementem a terembe, és neki álltam a lapoknak... 35 perc múlva kész volt az egész, de még átellenőriztem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 16:21:53 GMT 1
- Mert téged nagyjából ismertelek is vagyis már láttalak igaz nem élőben de ez más - mondtam kedvesen közbe megjött a tanár és bementünk a terembe egy köteg papírt osztott mindenkinek persze nem voltak nehezek a feladatok bár ahogy néztem egy kettőn azért kellet gondolkodni.Neki álltam megoldani a feladatokat ahogy mindenki más is.Viszont kicsit elkalandoztam a feladatok megoldása közben ismét arra gondoltam Satayu milyen jól csókol hát pazar és ennek mi köze a matekhoz tiszta hülyeség inkább a feladatra kellene figyelnem így kicsit tovább tartott de végül elég hamar végeztem vele.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 16:34:34 GMT 1
A feladatokat nagyon gyorsan megoldottam de mint általában most sem adtam be amikor készen voltam. Nem akartam nagyzolni meg első ként beadni...stb. Mikor már mindenkitől beszedték én is beadtam. -Satayu. Ez az időeredmény elfogadhatatlan.Hogy fog így teljesíteni az érettségi vizsgákon? Borzasztó.-Mondta a tanár majd kivette a lapot a kezemből. Halkan sóhajtottam egyet de nem szóltam semmit. Így is utáltam ezt a tanárt. A tanár az asztalhoz sétált és előhalászta a dolgozatokat. Mindenki úgy bámult rám az osztályból mint valami UFO-ra. Remek.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 16:49:58 GMT 1
~ Vajon mi a baja a többieknek? ~ - kérdeztem magamban. ~ GD nyílván nem akart menőzni azzal ,hogy milyen okos. Ha a többiek nem tudnak így csinálni ez van.. Asszem értem , hogy milyen lehet neki. Bár lehet , hogy ez egészen más ~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 17:02:07 GMT 1
Nem igazán értettem hogy Satayu miért adja be utoljára a dolgozatot mikor elsőnek végzet bár így legalább önbizalmat add a többieknek hogy előbb végeztek mint a nagy G-Dragon.Az ablakon nézelődtem mivel a tanár még nem mondott semmit és elégé unatam az órát.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 17:12:13 GMT 1
"-Nahát 4-es lett.-Mondta a tanárnő és elsőnek nekem adta oda a dolgozatot. Mi van? 4-es? "-Hát idén nem ön lesz az iskola első úgy hiszem.-Mondta a tanárnő majd tovább indult,hogy a többieknek kiossza a dolgozatot. '-Haver. Mi van? 4-es?-Kérdezte Kenji értetlenül. Odadobtam neki a dolgozatot. Miután tüzetesen átnézte halkan odasúgta. '-Haver ez kurvára hibátlan nem tudom miért adott 4-est. -Mondta Kenji értetlenül. -Nekem van egy rohadt nagy sejtésem. "-Fiatal úr az én órámon nem beszélünk így.-Mondta nekem. Igen rám nézett nem Kenjire. Elég egyértelműen. -Elnézést tanárnő.-Mondtam. Imádja ah szívózhat velem. -Tessék, ezért. Köcsög...-Mondtam Kenjinek erre a tanárnő megfordult. "-Az igazgatóiba azonnal! Mind a ketten.-Mondta a tanárnő szigorúan. -Igenis Mrs.-Mondtam dühösen. "-Ezért a hangsúlyért a következő dolgozatban is ront egy jegyet fiatal úr.-Mondta nekem. Felkeltem a padból. Kenji is az övéből majd elindultunk ki. Miután kimentünk a teremből Kenji bemutatott az ajtón keresztül. '-Köcsög kurva. Én nem megyek a dirihez. -Hát hidd el,hogy én se. Bekaphatja tövig.-Mondtam dühösen. '-Üljünk ki a tetőre. Szívjunk el egy cigit. Gyere.-Mondta Kenji. Bólintottam majd felmentünk a tetőre. Kimásztunk a korláton és elültünk az épület szélére majd rágyújtottunk.
"-Nos Terashima Sayu. Önnek hibátlan lett. Gratulálok.-Mondta a tanárnő tenyérbemászó vigyorral. "-És még valami. Szeretném ha az új lány bemutatkozna.-Mondta a tanárnő majd leült a tanári asztalhoz miután kiosztotta a dogákat és Mulant figyelte.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 17:31:01 GMT 1
~ Milyen köcsög a tanár. ~ - gondoltam , amjd felálltam , miután megkért , hogy mutatkozzak be. - A nevem Saihya Cortney Mulan. 17 éves vagyok.( s a többi..) - miután befejeztem a beszédet leültem .
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 17:40:51 GMT 1
- Köszönöm - mondtam persze nem igazán értettem hogy Satayu miért 4-est kapott kémia órán is hibátlan lett a dolgozatta lehetetlen hogy a matek 4-es legyen vajon mi baja van a tanárnak vele mivel Kenji padja nem volt messze elvettem Satayu dolgozatát miközben Mulan bemutatkozott és tényleg hibátlan volt. - Tanárnő elnézést de Satayu dolgozata miért lett 4-es ha egyszer hibátlan ? - kérdeztem tudtam hogy ezzel kihúzom a gyufát nála is de kíváncsi voltam és nem szeretem ha valaki ennyire igazságtalan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 19:02:40 GMT 1
"-Én vagyok a tanár nemde? -Kérdezte a tanárnő majd elvette a dolgozatot Sauytól és az én asztalomra dobta. Ekkor kicsengettek. "-Nos holnap találkozunk. Megírjuk a következőt is. Úgyhogy készüljetek.-Mondta a tanárnő. "-Ó és még valami.Kenji és Satayu dolgait vigyétek ki mert zárom a termet.-Mondta a tanárnő. Egy nagy adag csaj özönlött oda a cuccaimért és Kenjiéért is páran.
Miután elszívtunk pár szál cigit bekaptunk gyorsan egy két rágót főleg,hogy a tanárok észre ne vegyék és lelopakodtunk a tetőről. A matekteremhez mentünk mint ha az igazgatótól jöttünk volna vissza.Épp ekkor zárta a termet e a tanárnő de szerencsére nem vett észre minket mivel elbújtunk egy szekrény mögé. Ezután kimásztunk és odasiettünk a terem elé. '-Vajon hol a cuccunk?-Kérdezte Kenji a tarkóját piszkálva.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 19:13:57 GMT 1
A tanárnő elment a másik tanterembe , hogy letegye a cuccát , és aztán kiment az udvarra ügyelni. - Ti hol voltatok? - kérdeztem GD-ék től. - Csak mert kötve hiszem , hogy bementetek az igazgatóiba. - mondtam mosolyogva. - Amúgy mi a baja a tanárnak veled ?? - kérdeztem .
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 19:23:55 GMT 1
Hát nem igazán voltam elégedett a válasszal sőt egyáltalán nem kit érdekel hogy ő a tanár ha egyszer a dolgozat hibátlan és 4-est adott rá akkor nekem is 4-est kellet volna adnia vagy GD-nek is 5-öst miközben ezen gondolkodtam kisétáltam a teremből bár tényleg nem sokon múlt hogy ne vágjam be a tanár előtt az ajtót oda sétáltam GD-ékhez. - Ez a tanár idegesítő - mondtam halkan majd figyeltem mert érdekelt amit Mulan kérdezet.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 19:35:55 GMT 1
'-Áh hol élsz.. szívtunk egy kicsit.-Mondta Kenji vigyorogva. -Jah ezek szerint főleg te.-Mondtam én is mosolyogva. -Jah nem tom. Az a baja,hogy magasabb az IQ-m mint neki. Sérti a tanári egóját.-Mondtam a szememet forgatva. '-Aha csak jól meg kéne kúrnia valakinek aztán már is jobb kedve lenne. -Ha bevállalod. Mert én nem. '-Na még mit nem. Majd Sai meghúzza.-Mondta Kenji. Erre mind a ketten nevetni kezdtünk. "-GD itt a cuccod. Elhalásztam a sikítozó rajongóid elől mert még beletúrtak volna.Aztán elszedné a gumiaidat.-Mondta Kaya majd odadobta nekem a táskámat. -Kösz szivi. Tudod,hogy imádlak.-Mondtam neki mosolyogva. "-Jah hát persze. Nesze Kenji.-Mondta Kaya kelletlenül majd Kenjinek is odadobta a cuccát. "-Oh hello. Kaya vagyok.-Mondta Kaya a lányoknak. Ő volt talán a suliból az egyetlen lány aki nem vágódott hanyatt tőlem. És haver ként kezelt..persze ez nem azt jelenti,hogy nem volt nőies. Csak igazán menő csaj volt, sokat verekedett és mindig velünk lógott. Persze azt nem mondom,hogy nem vágódik hanyatt a megfelelő pillanatban nekem...de az egy másik téma. Legalább nem sikít a fülembe, nem taperol nyilvánosan...annyira. Jobb ezt nem kitárgyalni mert mindenbe találhatnék kivetni valót.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Jan 3, 2010 19:46:15 GMT 1
-Ahha...- mondtam , bár gőzöm sem volt ez mit jelent. Én már csak ilyen vagyok, bár azt valamennyire értelmeztem , amit ez után mondtak , viszont nem volt ínyemre a dolog , de hát ők fiúk , más témájuk általában nincs. Ezután oda jött egy csaj , és legalább jó fejnek nézett ki .. eddig.... - Szia. Mulan vagyok. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 3, 2010 19:48:27 GMT 1
- De ez azért igazságtalan és mikor rákérdeztem azt válaszolta ő a tanár hát elég ciki hogy nem tudja megfelelően osztályozni a dolgozatokat .... ha tanár viselkedjen úgy ... miért nem szólsz az igazgatónak hogy köcsögösködik ? - kérdeztem közben oda jött egy csaj is aki a fiúk cuccait hozta ki. - Szia Sayu vagyok - mondtam neki majd Mulanar néztem. - Hogy sikerült a dolgozat ? - kérdeztem tőle most kedvesebben mint eddig.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Jan 3, 2010 20:01:56 GMT 1
"-Cool. Jól megmondtad a vén kurvának.Mi már nem is foglalkozunk vele.-Mondta Kaya megrántva a vállát. '-Hogy mi van? Lemaradtam?-Kérdezte Kenji. Kaya meg csak legyintette. "-Mindegy. Nem téged védett megnyugodhatsz.-Mondta Kaya. Ekkor Inu sétált el egy csapat csajjal felénk. "-Mi van suli lyuka?-Kérdezte Kaya vigyorogva. "'-Kaya fogd be. Hozzád se szóltam.-Mondta Inu. "-Persze GD-re vársz,hogy betömjön...ááh dokii...-Mondta Kaya utánozva Inu kurvás stílusát. Inu meg úgy megsértődött és nem kicsit szégyellte magát, hogy azonnal elsietett. "-Ringyó.-Mondta Kaya egyszerűen. -Hálás köszönetem.-Mondtam Kayanak. "-Ugyan már. Nemgáz. Van neked elég gondod is e nélkül.-Mondta Kaya megrántva a vállát. "-Nekem 4-es lett. De tényleg...-Mondtam mellesleg bár tudtam,hogy tőlem nem kérdezték.
|
|