|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 19:34:00 GMT 1
- Nekem se sikerül mindig. - mondtam kedvesen. - Szerintem Tatsuyáék el tudnák sikálni a TV-set. - mondtam elgondolkodva. - Hisz csak le kell öket fizetni. - mondta kedvesen. - Élvégre...az emberek kapzsik...ez teszi őket emberré. - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 19:39:48 GMT 1
- Lehet hogy vannak még sem mutatod ki én meg ..... nem bírom elviselni sem a tudatott nem hogy ezekkel szembe nézzek .. nem mertem Tatsunak szólni arról sem hogy terhes vagyok ... nem mertem neki elmondani semmit ..... és most nem is merek vele találkozni sem - mondtam halkan, - De ha azt nézed mindenki kíváncsi GD-re és Tatsuyára is ha ezt a hírt leadják a nézet nem kicsit fog megugrani és ennél csak több hazugságot fognak kitalálni .... épp azért mert kapzsik .... és nem hiszem hogy minden hírtv-t letudnának fizetni - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 19:57:00 GMT 1
- Hát akik ellenszegülnek akkor azokat biztos lepuffantják. - mondtam komolyan. - És egyébként is...tudod milyenek a sztárok...ha valami nem tettszik nekik akkor mindent megtesznek annak érdekében hogy ne kerüljön napvilágra. - mondtam. - Mikor beszéltél az újságíróval? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 20:02:25 GMT 1
- Tegnap - mondtam hallkan. - De már késő ez az újság már napfényre kerűlt és ez az egész fútó tűzként terjed ... mellesleg a média ellen senki nem tud tenni semmit ha úgy nézzük mindenki tehetetlen velük szembe még az állam is bármit megtehet a média .... gondolj csak bele ha meg is fenyegetnek bár embert ez véletlenül kitudódik és rögtön más is rákap - mondtam elgondolkozva. - Már most elég sokan tudják - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 20:04:36 GMT 1
- Akkor ne foglalkozz velük...éld úgy az életed mintha semmi nem történt volna. - mondtam komolyan. - Vagy keress egy olyan hírt ami még ennél is úgymond fontosabb. - mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 20:15:15 GMT 1
Végre elhatároztam magam hogy írok Tatsunak bár kételkedtem benne hogy elolvassa.
--- Szia .... gondolom már hallottál a hírekről ... ne haragudj .... nagyon sajnálom ..... szeretlek ... bár tudom hogy ez nem számít -----
Mivel nem tudtam mit írni elküldtem az sms-t
- Könnyű mondani ... te megtudnád csinálni ? ... nem foglalkozni ezzel az egésszel ? .... mert én nem - mondtam közben már kicsit jobban voltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 20:25:48 GMT 1
- És a régi idők?...Akkor se foglalkoztál azzal hogy ki mit gondol rólad....most ez mért ne sikerülne? - kérdeztem. - Ha nem próbálod meg sosem fogod tudni hogy sikerül-e vagy sem. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 20:33:19 GMT 1
- De foglalkoztam és az azért más volt sokkal másabb - sóhajtottam. - Egy osztályba járok Tatsuyával minden nap azt kell figyelnem majd mennyire utál ... de már hova mehetnék máshova ? ... ha haza megyek minimum életem végéig ki sem engednek a házból - mondtam halkan. - múltkor akartál valamit ... mi volt az ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 20:37:02 GMT 1
- Akkor fogadd el a dolgokat úgy ahogy vannak. - mondtam. ~Mást már nem igazán tudnék mondani. ~ gondoltam. - Azt hogy te...te mit fogsz kezdeni vele? Megtartod vagy... - mondtam halkan de a mondatot nem fejeztem be.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 20:46:27 GMT 1
- Nekem nincs választásom ... és ha lenne sem tartanám meg .. ezek után meg pláne nem - mondtam közben a földet néztem. - Még ez túl korai ... és nem szeretnék ennél is jobban tönkre tenni mindent .... és azzal csak még jobban kínoznám magam ... így is épp eleget gondolok Tatsura ha megtartanám biztos nem bírnák tovább lépni tudom ez megint elég őnző dolog de még így sem tudom mit csináljak nem hogy még az is számításba vegyem mi lesz vele - sóhajtottam persze nem egyszer fordult meg a fejembe hogy mi lenne ha megtartanám de a végére mindig lebeszéltem magam róla.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 20:48:24 GMT 1
- Értem. - mondtam. - Te ismered Ryotát? - váltottam témát.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 20:54:25 GMT 1
- Így lesz a legjobb - sóhajtottam. - Ryota ? ...nem, nem ismerem miért ? - kérdeztem. - Nem megyünk le a D folyosóra mert most elméletileg összevont óra lesz ... és az ott lesz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 20:57:36 GMT 1
~Szóval nem is tudsz róla. ~ gondoltam. - Mindegy...csak egy srác a suliból. - mondtam kedvesen. - Persze mehetünk. - mondtam mosolyogva és felálltam a székről és kicsivel később elindultam.
//"D" folyosó//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 21:03:38 GMT 1
- Értem .... de miért kérdezted ? - kérdeztem majd Arisa után sétáltam ám egy kicsit megálltam így kicsit le is maradtam tőle de rögtön utána siettem. // D folyosó //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 28, 2010 10:53:24 GMT 1
A folyosón lévő egyik társalgóban ültünk. A ma reggeli sulirádiót hallgattuk miközben beszélgettünk. Bár én inkább csak csendben voltam. -Ez Sata száma.-Mondta Minka mosolyogva majd néhány lánnyal odébb sétáltak és táncolni kezdtek rá. Mivel ők egy Free Style táncos csapat voltak sokat táncoltak utcán ilyen jellegű számokra. Így nagyon sok számra volt komplett koreográfiájuk. De alapvetően hip-hop stílusúak voltak...úgy is öltöztek. Kis toppokban voltak, bő nadrágban, deszkás cipővel, néha sapkában voltak, és persze sok karkötő volt rajtuk. Meg az elmaradhatatlan cipzáros kapucnis felső. A fejem még fájt de a fájdalomcsillapító már kezdett hatni. Ez jó hír volt. Azt hiszem.
|
|