|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 10:33:39 GMT 1
Az "D" folyóson lévő tantermek. Minden tanterem a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 19, 2009 19:29:09 GMT 1
- Sziasztok ! - köszöntem kedvesen erre páran elég furán néztek. ~ Nem értem miért néz mindig mindenki ilyen furcsán ~ gondoltam majd leültem Tomoyo mellé. '- Ma hogy hogy mindenkivel ilyen kedves vagy ? - kérdezte Tomoyo. - Ilyen kedvem van - mondtam mosolyogva. '- Értem - mondta majd előpakolt órára ezután én is.
|
|
|
Post by Ren on Sept 21, 2009 14:17:43 GMT 1
Beszivárogtunk a terembe.Masako már integetett is nekünk. Helyet foglaltam a Masako mellett lévő padon. Sacuky és Tomoyo előttünk ültek úgyszintén egymás mellett lévő padoknál.Nemsokára a tanárnő is berobbant a terembe és úgy néztem,hogy mielőtt tanulnék kapunk egy pár perces felháborodott prédikációt.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 21, 2009 17:14:26 GMT 1
- Tegnap beszéltem pár osztálytársunkkal és ők mondták – mondtam kedvesen majd besétáltam a terembe. Miután prédikált egy sors a tanár elkezdte olvasni a név sor hogy mindenki meg e van mikor az én nevemhez ért felnézett a napló felöl. ’- Shinichi Yanachi – mondta a tanár majd rám nézett. - Itt vagyok tanárnő – mondtam unottan mivel már előre gondoltam mit fog kérdezni és igazam is lett. ’- Keiichi Yanachi professzor fia igaz ? ….hallottan a sajnálatos hírt pedig igazán szép eredményeket ért el – mondta a nő. - Valóban, de nem gondolja, ha annyira jó lett volna jobban figyelt volna nem? - kérdeztem ridegen . Valamiért mindig is utáltam apámat, talán azért mert a munkája miatt nem figyelt rám elégé vagy csak azért mert nem tartott meg egy számomra fontos ígéretet még régebben. ’- Sajnálattal hallom, hogy te így vélekedsz róla – mondta a tanár eléggé meglepődve. - Hát én nem sajnálom - mondtam egyszerűen erre a tanár elég csúnyán nézet rám. ’- Édes anyád pedig Horie Yui bírónő igaz? – kérdezte a tanár. - Már meg ne haragudjon, de önnek nem mindegy? …. mi van ha azt mondom nem válaszolok ? …. órára jöttem nem pedig faggatásra – mondtam ridegen. ’- Nem ártana ha tudná hogy beszél velem ! – mondta mérgesen a tanár - Amint témát vált – mondtam egyszerűen ekkor Ryou felállt. "- Elnézést tanárnő segítene nekem ? - kérdezte kedvesen. '- Persze - mondta majd oda sétált.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 21, 2009 17:20:15 GMT 1
Miközben ment a veszekedés meg a prédikáció a padra döltem. '- Sacuky - szólt halkan Tomoyo. - Tesség ? - kérdeztem. '- Semmi csak gondoltam szólok hogy el ne aludj mert figyel a tanár - mondta ekkor a tanár már meg is jelent miközben Ryouhoz sétált. "- Sacuky ennyire unalmasnak találja az órámat ? - kérdezte majd megállt előtem. - Nem - vágtam rá hirtelen. - Elnézést - tettem hozzá. "- Adhatok magának plusz feladatott ha unatkozik - mondta szigorúan majd tovább sétált. '- Én szóltam - mondta halkan Tomoyo.
|
|
|
Post by Ren on Sept 22, 2009 15:42:37 GMT 1
Meglepődve kapkodtam a fejem az óra elejétől kezdve. Először megbüntették GD-t...egyszerűen beköpték.Ilyen se fordult még elő. Azután kiderült,hogy Shin apja egy híres professzor volt. Olvastam is a professzor úr pár könyvét. Nagyon okos ember volt. És az anyukája pedig egy bírónő.Biztos gazdag. Ekkor meg Sacuky aludt be majd nem az órán.Mi jöhet még?! Shinre pillantottam. Azt hiszem nagyon sok mindent nem tudok még róla. Jobb lenne óvatosabbnak lennem...nem szeretnék úgy járni mint előzőleg. Semmiképp. A nap többi része akadálymentesen folyt le. Az órák után pedig mindenki beözönlött az ebédlőbe. //ebédlő//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 15:54:02 GMT 1
Szóval prof az apja. '-Biztos van mit a tejbe aprítani otthon...-Mondta oldalba bökve Sato. -Kit érdekel...-Mondtam megrántva a vállam. '-Mondjuk szerintem téged is...elég idegesítő lesz majd ah gyorsabban oldja meg például a matek példákat nálunk...-Mondta Sato és közben az ing ujjamat próbálta letűrni. -Szállj már le rólam Sato...-Mondtam neki és odébb löktem a kezét. Pedig ha volt köztünk okostojás akkor az Sato volt.És nagyon értett ahhoz,hogy olvasson az ember gondolataiban.Miután kicsöngettek szinte azonnal felpattantam. Dühös voltam mert abban a kicseszett étteremben kell güriznem. Ahogy felkeltem azzal a hévvel borítottam is fel a székemet és mentem a szekrényünkhöz. Persze valószínűleg Sato felállította mögöttem a széket. A precizitás megszállottja ez a fickó. //ebédlő//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 2, 2009 20:24:53 GMT 1
Épp hogy a D folyosóra léptünk Takeda berántott az egyik terembe és bezárta az ajtót. - Honnan szerezted meg a kulcsot ? - kérdeztem meglepődve. '- Az titok - mondta sunyi vigyorral. - Takeda tényleg sietnem kell mert gyűlés lesz ... szóval gyorsan mond amit szeretnél - mondtam komolyan. '- Ha jól tudom jobban vagy GD volt csajával Kithával. - mondta sunyi mosollyal. - Honnan tudod hogy együtt voltak ? - kérdeztem komolyan. '- Majd ezt is megtudod .... nah szóval Kiyoko lenne egy kérésem... kerülj közel GD-hez és csald oda ahol tegnap megtámadtak ha szólok - mondta könnyelműen - Miért .... miért kell oda csalnom ? - kérdeztem de valahogy féltem a választól. '- Csak van egy pár embernek egy kis megbeszélni valója vele - mondta egyszerűen. - Rám ne számíts ! - mondtam dühösen . '- Bocs de nincs választásod ha csak .... nem szeretnéd hogy mindenki megtudja a titkodat - mondta egyszerűen de a válaszom elégé meglepte. - Nem érdekel mond ! ... akkor sem segítek neked ... és nem hagyom hogy a közelébe menjetek . - mondtam ridegen. '- Makacs vagy ... de gondolom ennek oka is van igaz ? ... de mindegy máshogy fogalmazok ha nem segítesz könnyen baja eshet Kithának és Arisának is - mondta én pedig csak magam elé néztem. - De .... nem fogjátok megölni ugye ? - kérdeztem halkan. '- Ki tudja ... kíváncsi lennék valamire.... te nem Kitha miatt véded így GD-t ugye ? - kérdezte. - Te nem vagy normális ! ... csak Kitha miatt . - mondtam dühösen. '- Miért hazudsz ? .... olyat nem szokott védeni az ember aki számára semmit sem jelent. - mondta sejtően. - Igaz hogy Kitha csak 1 ok és több is van a 2. hogy osztálytitkár vagyok és felelősséggel tartozom az osztályomért igaz hogy Satayu nem osztálytársam de tanárom ... de a legnagyobb ok az hogy gyűlöllek! ... egyszerűen szánalmas amit csinálsz ! .... és rosszul leszek ha arra gondolok régen közünk volt egymáshoz ! - mondtam kiabálva. '- Pont te mondod ... ki veri át az összes embert ? .... ki él hazugságban .... és menekült el amint nehezebb lett a helyzete .... tudod te egyáltalán hogy mennyire aggodnak érted ? .... van róla fogalmad hány embert hagytál cserben ? .... persze hogy nincs mert téged ez nem érdekel...igaz Kiyoko vagyis Sacuky ? ..... jó példát mutatsz a bandádnak igaz ? ... de tudod mit még mindig várnak hogy vissza menj de téged ez hol érdekel ? - kérdezte megvetően. - Én csak .... Takeda megígérted hogy velem maradsz és még is elmentél egy szó nélkül ... szóval ne oktass jó .... legalább mondtad volna meg ha ennyire utálsz - mondtam halkan. '- Te nem vagy normális .... szerinted miért jöttem el ?! .... mert nem akartam hogy bajba kerülj ... erre úgy mentem vissza hogy épp kiakarnak csapni és a rendőrség is téged keres .... nem ilyennek ismertelek de legalább már tudom hogy ne várjak tőled sokat - mondta megvetően. - Engedj ki .... elfogok késni - mondtam alig halhatóan. '- Rendben .... de ne felejtsd el mit kell tenned - mondta majd kinyitotta az ajtót és pedig szinte rohanva indultam a megbeszélésre de lehet csak az előző vita miatt nem látszodt rajtam de elég elkeseredett voltam. ~ Mit tegyek ? .... nem akarok senkit sem bajba keverni .... de nem tudom most mit tegyek ~ gondoltam majd besétáltam a terembe ahol a gyűlés volt. A gyűlés 1 órát vett igénybe és az alapító fesztiválról volt szó amin 3 hét múlva lesz. Vissza sétáltam az "E" folyosó felé. //"E" folyosó //
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 28, 2010 21:02:29 GMT 1
Az igazat megvallva nem rajongtam az osztályért amibe kerültem bár alapjában szeretem az embereket de ez az osztály elég kétszínű volt és sok társunkat kiközösítették még ah engem nem is de azért meglehetősen zavart.A tanárnő egyenleteket írt a táblára simán kitudtam volna fejben is számolni hisz egyáltalán nem voltak bonyolultak de mikor a tanár felszólított azt válaszoltam hogy nem tudom elvégre nem akartam feltűnést és ennek a legjobb módját úgy láttam hogy nem törekszem a legjobbra.A tanárnő felírta a táblára a következő feladatokat és mire végeztünk az elsővel már ki is csengetek. De mivel ugyan itt volt óránk nem mentem ki a teremből észre vettem hogy pár lány elég feltűnően bámul de mikor oda néztem hirtelen elfordultak majd az egyik oda sétált hozzám és leült mellém. - Szia az én nevem Yasuka Hisami - elég kedves lány volt bár probáltam figyelmen kivűl hagyni. - Aha az én nevem pedig nem - mondtam egyszerűen mivel nem hiányzott hogy a nyakamon lógjon. - Zavarok ? Csak mert úgy gondoltam ha nem ide ülnék órára - mosolygott rám. - Na jó mond mit akarsz ? - kérdeztem komolyan ő pedig a földre nézett láttam hogy elégé zavarban van és akaratlanul is elmosolyodtam. - Nem harapok rajta - mondtam egy fokkal kedvesebben. - Csak arról lenne szó hogy izé ... - nem folytatta inkább felállt és vissza menekült a többiekhez közben felálltam hogy kisétáljak a teremből de az ajtónál megálltam észre vettem hogy Yasuka figyel. - Yasuka.. Shim Jung Saeng vagyok ha erre voltál kiváncsi - mondtam mosolyogva ő pedig ismét zavarba jött. - Nincs kedved sétálni suli után ? - kérdezte bátortalanul. - Hát nem is tudom legyen ? - kérdeztem majd oda sétáltam hozzájuk Yasuka pedig bólintott. - Rendben hát akkor lássuk csak hány óránk is lesz még ? - 3 - vágta rá én pedig nevetni kezdtem. - Igazad van - mondtam majd vissza sétáltam a helyemre.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Sept 25, 2010 20:50:41 GMT 1
Beléptem a terembe és hát már elég sokan voltak bent mondjuk ha az összes 11, 12 osztály itt lesz nem is csoda ahogy az sem hogy a legnagyobb terembe mentünk be. - Hu ha de sokan vagyunk - mondtam mosolyogva majd leültem az egyik székre.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 25, 2010 21:07:17 GMT 1
Még jó, hogy Sayu előrement, s így nem látta az utolsó mondata miatt meglepődést az arcomon. ~ Na, eddig arról, hogy ezek a sztárocskák gonoszak lennének szó sem volt. Érdekes, új színt visz a dologba ez az elejtett megjegyzés. Beballagok a terembe, és lehetőségek szerint megpróbálok szerezni két egymás melletti széket. Nem tudom, mennyien leszünk, jut-e mindenkinek ülőhely, s mégis, mi ez az összevonás? A többi tanár hol lebzsel? Miattam persze az összes elhúzhat a búsba, de azért mégis! Ha nekem itt kell senyvednem, akkor nehogy má nekik jobb legyen!
|
|
|
Post by Sayaka on Sept 25, 2010 21:18:49 GMT 1
Felfordulás a javából sok ember és látszolag senki nem ért semmit ahogy én sem de legalább Dinával lesz órám má ha bejön. Leültem egy szabad helyre és néztem a külön féle embereket hát volt pár akit soha nem láttam még. - Nem tudjátok miért kellet ide jönnünk ? - kérdeztem a melletem lévőket persze rögtön arra gondoltam hogy valami baj van. / Yurikot , Sayut /
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 26, 2010 8:56:41 GMT 1
Követtem a többiek példáját és beléptem az ajtón. - Nicsak még Sayu is itt van - odasétáltam. - Nővéred merre mászkál bejött egyáltalán ? - ezután mivel gondoltam hogy a mellete lévő fiú vele van felé fordultam. - Csá Ichirou vagyok - köszöntem neki.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 9:12:26 GMT 1
- Sziasztok ! - köszöntem barátságosan majd folytattam. - Elnézést kérek a kora reggeli keverésért de jobbnak láttam ha most kivételesen együtt tartom meg az órákat hogy ismerkedjünk kicsit legalábbis első órában mert hogy ezután lesz még 2 darab ahol elmerülhetünk a történelem rejtélyeibe- mondtam mosolyogva miközben a padok közt sétáltam majd vissza indultam a táblához és felírtam a nevem. - Az én nevem Erick Saltzman az új történelem szakos tanár és a 11/F új osztályfőnöke mivel mindannyian tudjuk hogy Nakamura úr nem tanít többé de ezt ne is emlegessük.26 éves vagyok Angliából jöttem ahol szint úgy Történelem szakos tanár voltam több iskolában is de a fő munka helyem az egyetemen volt hát igen jogos kérdés mit keresek középiskolába nos hát titeket mivel Nakamura úrral jóban voltam és sokat mesélt rólatok és kíváncsi vagyok mi igaz ebből. - mondtam majd egy kis szünetet tartottam . - Valószínű több összevont óránk is lesz de előre szólok senkivel nem fogok kivételezni aki nem jelenik meg az órámon attól is mindent ugyan úgy számon fogok kérni van net telefon a világ elég modern tehát kérjétek el a tananyagot. Aki dolgozat írásnál hiányzik következő órán szóban felel. Akit puskázáson kapok 2 egyest kap. Az élet nehéz de ennél csak nehezebb lesz. Az óráimon nem tűröm a beszédet csak ha a témához kapcsolódik - mondtam komolyan. - ha a szabályokat betartjátok jól megleszünk ha nem akkor kevésbé de remélem nem így lesz - tettem hozzá az előzőkhöz. - Nos akkor kezdjük mondjuk jobbról a bemutatkozást - mutattam az egyik tanulóra hogy kezdje. ( akkor most szépen érkezési sorrendbe kezdjétek )
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Sept 26, 2010 9:26:50 GMT 1
Mikor bejött a tanár kissé lesokkoltam úristen letegeztem ez volt az első gondolatom. - Terashima Sayu vagyok 18 éves Amerikából jöttem ahol magántanuló voltam és a zene iparban vettem részt bár nem túl sokáig mivel nem rég Tokióba jöttem. - mondtam de nem igazán tudtam mit is mondjak. - Hát kb ennyi .... és elnézést - tettem hozzá.
|
|