|
Post by Yuriko on Sept 26, 2010 9:39:47 GMT 1
Mr. Saltzman bemutatkozása engem is sokkol kissé, főleg, hogy kiderül, ő lesz az osztályfőnököm, nem akit az iskola weboldalán láttam. S ráadásnak történelem. Ha világtörténelem, még ok, de tekintve, hogy Amerikából jöttem, s ott Amerika történetét tanuljuk, nem Japánét, itt vannak minden bizonnyal a legnagyobb hiányosságaim. ~ Francba! S a puskázás felettébb kockázatos, de legalább órára nem annyira kötelező járni, ha valaki tudja az anyagot. HA tudja ... Sayu közlése, miszerint ő is valami sztárkarriert építgetett anno megint csak meglep, még jó, hogy az ezzel kapcsolatos gondolataimat nem mondtam ki az elébb hangosan. De most nincs idő bambulásra, rajtam a sor. Felállok. Ez marha kínos, most itt. - Daniel Yuriko Ishikava vagyok, öt napja érkeztem Amerikából, ez az első napom az iskolában - kezdem, s nem tudom megállni, hogy egy fanyar mosollyal hozzá ne tegyem - mint Önnek, Mr. Saltzman. A 11/F-be járok. Aztán leülök, és érdeklődve várom, ki hogyan esik át ezen a tortúrán. Nekem végül is csak jó, hogy most mindenkinek be kell mutatkoznia.
|
|
|
Post by Dina on Sept 26, 2010 10:06:43 GMT 1
Halkan besompolyogtam a terembe. Úgy tûnt, nem vettek észre, legalábbis remélem. Elég sokan voltunk, így nem volt nagy gond elbújni a többiek mögött. Kissé össze húzódtam, hogy ne lehessen észre venni engem, ugyanis nem sok kedvem volt bemutatkozósdit játszani.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 10:19:01 GMT 1
Félbe szakítottam a bemutatkozást mikor egy új tanuló lépet be az órámra néztem majd sóhajtottam de nem csináltam cirkusz már most rá ér az még. - Sayu semmi baj de aranyos voltál mikor megkérdezted melyik osztályba járok - mosolyogtam rá majd Danielre néztem. - Ennek örülök tehát nem egyedül leszek úgy mond újonc ebben az iskolában - mivel nem számítottam arra hogy első nap már megadják diákok a tiszteletet így megprobáltam kicsit barátságosabb lenni. - Daniel és hogy állsz a történelemmel ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 26, 2010 10:29:58 GMT 1
Még szinte le sem ültem, amikor újabb kérdést kaptam. Olyan sebességgel álltam fel újra, mint aki arra vigyáz, hogy az akna, amin áll fel ne robbanjon közben. - Eddig értelemszerűen világtörténelmet, és Amerika történelmét tanultam. A japán történelemből legfeljebb érdeklődés szintjén tudok ezt-azt. - felelem. - Nem tudom, ez mennyiben jelent gondot. Még nem volt alkalmam erről tájékozódni. Huh, hát ez elég diplomatikusra sikerült. Remélem, legalábbis. Az előző suliban is sokat segített rajtam az ilyesfajta beszédmodor. Sok mindent ki lehet vele kerülni, s ha úgy hozza a helyzet, úgy lehet beszélni a tanárnak, hogy még udvarias is maradok. Nem mintha ez megmenthetne a következmények egy részétől ... de legalább szórakoztató.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 10:40:37 GMT 1
Végig hallgattam a tanulót. - Nyugalom ugyan úgy tanulni fogunk a világtörténelemről is nem csak a japánról. Hisz nem árt más országokról is tudni ezt azt . - mondtam közben ismét sétálgatni kezdtem a padok közt. - Szerintem hamar behozátok a lemaradást mert gondolom Sayu sem túl felvilágosodott a japán történelemben meg ha van még olyan tanuló aki nem rég érkezett de ezt majd még össze szedjük - jelentettem ki majd megálltam a késső diák előtt. - Daniel leülhetsz - mondtam kedvesen. - Most pedig te jössz - mutattam Dinára.
|
|
|
Post by Dina on Sept 26, 2010 10:50:57 GMT 1
Végig hallgattam a beszámolókat, s egyebeket, majd mikor rám mutatott a tanár, és mindenki hátra nézett ( rám néztek ) én is hátra néztem, ahogy általában a filmekben szokás, hogy megnézzem, kire mutat, majd mikor senkit nem láttam leesett, hogy rám gondolt. Elõre léptem, majd kihúztam magam. - A nevem Dina Caliente, 18 éves vagyok. Angliából jöttem ide, azon belül New-Yorkból. A divat szakmában , mint modell, dolgozom. Nem rég költöztem Japánba, így nem sokat tudok a Japán kultúráról, sem a történelmérõl, de azért nem vagyok teljesen tudatlan ezzel kapcsolatban. Azt hiszem ennyi.- mondtam kedvesen, de továbbra sem ültem le.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 26, 2010 10:56:23 GMT 1
Na, ez jó. Semmi szó nem esett haladékról, azaz, ha nem akarom, hogy apám szíjat hasítson a hátamból (nem tudom, néha azt hiszem képes lenne rá), akkor nekiállhatok benyalni X év eddigi anyagát lehetőleg gyorsan. Mikor Mr. Saltzman elhalad mellettem, utánafordulok, s kap tőlem egy olyan pillantást, hogy akár a ruha is füstölhetne tőle a hátán. Aztán jön Dina válasza, s miközben visszaülök a helyemre, kifejezetten sokkolóan hat, majd a szék mellé ülök a meglepetéstől. ~ Itt mindenki színész, zenész, modell? Én leszek a korcs, amiért nem forgok ilyen körökben? Fújok egy nagyot, s megpróbálom végigülni az órát, bár legszívesebben most összetörnék valamit.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 11:03:31 GMT 1
- Hát akkor már 3-man vagytok akik nem innen származnak velem együtt 4-en - mondtam mosolyogva majd megfordultam a zajra. - Daniel én speciel a székre gondoltam de jól van ? - kérdeztem tőle majd vissza fordultam a lányhoz. - A nevemet a táblán láthatod Erick Saltzman 26 éves vagyok az új történelem tanár és a 11 / F új osztályfőnöke én is Angliából jöttem ma kezdtem először. - mondtam mivel óra elején Dina nem jelent meg. - A modell szakma szép szakma sok sikert hozzá - mondtam majd tovább sétáltam. - Folytassuk ahol abba hagytuk - jelentettem ki. - Dina leülhetsz de következőleg ha lehet időbe gyere órára - megálltam a táblánál ahonnan mindenki látni lehetett.
|
|
|
Post by Sayaka on Sept 26, 2010 11:03:40 GMT 1
Megkönnyebültem mikor Dina bejött mert azt hittem hogy kihagyja az órát és lehet nem lett volna tanácsos bár eddig nem tûnt túl vészesnek miútán végig hallgatam a bemutatkozásokat rám került a sor. - Sayaka Hinori vagyok Japánból - kihangsúlyoztam a Japán szót ha már olyan sok külföldi van köztünk. - 19 éves vagyok osztályfõnök úr és mielõtt az jönne hogy megbuktam nem csak volt egy autóbalesettem és kihagytam egy évet.Jah és nem avgyok énekes model film sztár meg semmilyen sztár - mondtam kicsit cinikusan ennek oka az is volt hogy még mindig hatással volt ráma tegnapi nap. - Ennyi - mondtam mivel többet eszem ágában sem volt mondani.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 11:12:32 GMT 1
Sayaka viselkedésére inkább nem mondtam semmit vagyis de. - Kedves Sayaka azért örülnék ha legközelebb józanul ülne be az órámra - mondtam majd vártam a következő bemutatkozást. - Mi lenne ha ma kivételesen elmaradna az utolsó történelem óra ? Az én osztályomnak ez az utolsó órája ha jól tudom mivel ma elmarad az idegen nyelv tanár hiányában. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 26, 2010 11:22:35 GMT 1
Amint befejezték a többiek felálltam. - Misaka Ichirou vagyok 12 D bõl ahol osztályelnök vagyok 20 éves szintén Japánból. Nem vagyok sztár még is szeretnek az emberek a történelemért nem rajongok ezt ne vegye magára. - mondtam ekkor egy lány megszólalt. '- Ichirou drága miért nem azzal büszkélkedsz hogy hány lányt vágtál át. - mondta cinikusan. - Yumi ne légy féltékeny amúgy több mint a fele iskolát szívem és azt hiszem élvezted is - mondtam nevetve erre a lány meghúzta magát. - Amúgy még annyit hogy ne higgyem a pletykáknak - mondtam mosolyogva. - Amúgy szerintem legyen még 3 töri óra a 11/F nek ha már elmarad a nyelv órájuk - mondtam viccelõdve
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2010 11:30:32 GMT 1
Késve értem a teremhez kopogtam majd beléptem. - Elnézést - mondtam majd mielõtt bármit szólhatott volna ismét megszólaltam. - Az igazgatóval beszéltem Tanár úr - mondtam majd leültem. ~ Remek innen csak 3/4 útál Tatsuya miatt az nem is olyan sok. ~ gondoltam így az egész országhoz mérve.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 11:37:11 GMT 1
- Tudom, és sikerült ? - kérdeztem érdeklődve Sacukytól. - Ichirou azért ne játssz a tűzzel - mondtam mosolyogva. - Lassan végig is érünk bár azt hiszem hiányoznak páran megtudnátok mondani kik nincsenek itt ? - kérdezte. - Dina még valami melyik osztályba is jársz ? - néztem rá kérdően.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 26, 2010 11:37:25 GMT 1
//Ichirou! // Nézem a díszes társaságot, és hallgatom. A csaj részeg? Na, nem én leszek itt a fekete bárány, vagy ha az akarok lenni, akkor meg kell érte dolgoznom rendesen. Meghallom Ichirou-t, s mindjárt a "szívemben zárom", amiért plusz órákat javasol nekünk. Elragadtatásom jeléül, amikor le akar ülni, szépen kirúgom alóla a széket, pontosan időzítve, hogy már ne tudjon mégis állva maradni. Mindez egyetlen mozdulat, s nagyjából úgy tudom kivitelezni, hogy a felsőtestem nem is rezdül. Az arcom se, mintha mi sem történt volna. Egy osztályelnökkel kikezdeni nem jó dolog, de az osztályom, és az a csomó lány, akit átejtett, az csak-csak ad nekem egy jó pontot ezért. Amúgy meg jó móka lesz.
|
|
|
Post by Dina on Sept 26, 2010 11:48:12 GMT 1
A tanár úr kérdése kissé meglep. Miért is érdekli ez? Hiszen az alagsorban már elmondtam neki. - 12/D tanár úr.- mondtam, s észre vettem, hogy Ichirou alól kirúgták a széket. Azt nem igazán láttam, hogy ki. Mivel ( sajnos ) õ az osztályelnök, így nem tehettem mást , oda léptem hozzá, és felsegítettem.
|
|