|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 11:51:15 GMT 1
- Látom ez ma ilyen nap lesz mindenki a szék mellé ül - jegyeztem meg halkan. - Jó mert osztályfőnök helyettesetek vagyok szóval ha nem találjátok az osztályfőnököt nyugodtan szóljatok csak ha valami gond van - az órámra néztem, még van 15 perc az órából. - Na senki nem mond hiányzókat ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 26, 2010 12:02:55 GMT 1
Mielõtt bementem volna, kopogtam, s csak ezután léptem be a terembe. - Elnézést a késésért tanárúr. Tudja történt egy " kis balesetem " ( megjegyzés: igaz Sacuky? ) , és eltört a lábam, így nem tudok sieti, de igyekeztem, hogy ide érjek.- mondtam kedvesen , s reméltem , hogy nem harapja le a fejem egy kis " baleset " ( megjegyzés: igaz megint kedves Sacu? ) miatt.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 26, 2010 12:08:56 GMT 1
Nem vettem zokon mert nem érdekelt hogy ki mit csinál és ha zokon vettem volna csak örömet szereztem volna neki. - Kösz Dina - mondtam mikor felsegített persze nevettem mert ha úgy nézzük vicces volt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2010 12:15:13 GMT 1
- Sikerült - meglepõdtem, hogy Yasou bejött, intettem neki, hogy üljön le. ( megjegyzés : én nem tok semmirõl X'D )Közben figyeltem mit mond a tanár úr és szegény Ichirout mivel pont láttam Yuriko gaz tettét. - De tegyük hozzá, hogy Ichirou már koránt sem olyan mint, volt igaz kedves Yumi ? - kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Sept 26, 2010 12:15:47 GMT 1
Természetesen kopogtam, mielõtt beléptem volna , s meglepett, milyen sokan voltak a teremben. ~ Ez már haladás ~- gondoltam , majd mosolyogni kezdtem. - Elnézést, amiért késtem. Nem rég tudtam meg, hogy ide kell jönni.- mondtam kedvesen, s leültem.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 12:17:23 GMT 1
A következő későre néztem. - Semmi baj ülj le. Én már csak óra végén mutatkozok be újra ha nem baj addigra talán mindenki itt lesz de te viszont kérlek most tedd meg de nyugodtan ülj le. - mondtam az újonnan érkező fiúnak. - Amúgy kezd nagy lenni a zaj - jelentettem ki ekkor egy újabb lány érkezett. - Semmi baj ülj le te is és az ifjú úr után te is mutatkozz be - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 26, 2010 12:25:43 GMT 1
*késõre ( Erick ) - A nevem Yasuo Ikari. 17 éves vagyok. Egy filmben szerepelek jelenleg, de ennek ellenére em vagyok sztár, és nem is leszek. Japánban születtem, vérbeli Japán vagyok, mivel az õseim is Japánban születtek, és így tovább az egész vérvonal. Többe nem igazán tudok magamról mesélni, mer csak untatnám a többieket.- mondtam kedvesen, s miután befejeztem, leültem Sacuky mellé.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Sept 26, 2010 12:29:04 GMT 1
Kiszálltunk a kocsiból.Szerencsére jól tipeltem meg a termet persze Karát elõte engedtem döbenet, hogy milyen sokat voltak bent. - Elnézést tanár úr - mondtam, mikor beléptünk hát, mentségünk nem igazán volt, de azért gyors kerestem egyet. - Nem tudtuk hogy hol lesz óránk - mondtam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Sept 26, 2010 12:31:21 GMT 1
- A nevem Tsuki Itazura, 17 éves vagyok. Itt születtem Japánban, nem vagyok külföldi. Mást nem igazán tudok magamról mondani, nem vagyok érdekes ember.- mondtam egyszerûen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Sept 26, 2010 12:36:21 GMT 1
Követtem Saengot, s megmagyaráznom nem igazán kellett a dolgot, mert Saeng már megtette. Némán álltam mellette, és szorítottam a kezét. Meglepõen sok ember volt ma a teremben, és egy új tanár is.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 12:38:58 GMT 1
- Tsuki mindenki érdekes a maga módján ahhoz nem kell sztárnak lenni. Yasuo sok sikert a szakmában. - mondtam majd még 2 tanuló jelent meg. - Yasuo gondolom nem lesz gond a történelem dolgozatokkal sem - mosolyogtam rá majd a későkre néztem. - Semmi baj üljetek le és kezdje mondjuk a hölgy a bemutatkozást - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Dina on Sept 26, 2010 12:40:08 GMT 1
- Nincs mit, máskor sem.-mondtam nevetve. - Mellesleg amit az alagsorban mondtál... Köszi, de nem épp egy olyan embertõl kérnék lelki segélyt, aki majdnem túl van a suli lányainak népességén.- mondtam egészen halkan.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Sept 26, 2010 12:48:14 GMT 1
- Nos, az én nevem Kara Takanori. 17 éves vagyok, és boxoló ként dolgozom, akárcsak az apám, Takanori Gomi.- kezdtem a beszámolót. - Japánban születtem, majd 7 éves koromban Amerikába költöztünk a szüleimmel, rá 8 évvel visszajöttünk Japánba.- mondtam kedvesen, s leültem, mivel befejeztem a beszámolót.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Sept 26, 2010 12:55:58 GMT 1
A bemutatkozási rész nem tetszet mert most mit mondjak magamról ? Az igazat biztos nem elég ha majd a hülye riporter buktat le de akkor meg már mindegy mert úgyis megtudák. - Shim Jung Saeng vagyok Koreából és 17 éves a 11 V-bõl nincs nálam sem semmi extra apám egy cirkuszban bohóc anyám meg mindig más van - mondtam egyszerûen ebbõl végül is nem is sok hazugság volt csak a nevem meg a korom meg a semmi extra dolog jah meg a származási dolog apám meg majd nem az aminek mondtam.
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Sept 26, 2010 13:01:36 GMT 1
Végig hallgattam a beszámolókat bár Saengé kissé sántított bár lehet igaz van. - Hát akkor az újonnan jövőknek. Erick Saltzman vagyok 26 éves Angliából jöttem én vagyok az új töritanár és drága 11/F osztályfőnöke akiknek ma Ichirou kérésére lesz még 3 történelmük - mondtam persze a végét csak viccnek szántam. - Na szünet van kövi órán itt találkozunk - mondtam majd kisétáltam a teremből.
|
|