|
Post by Dina on Oct 10, 2010 15:36:52 GMT 1
- Tudom, de te már alapból elég félelmetes vagy, szóval elég, ha magadat adod.- mondtam nevetve. - Ezer és egy lehetõség van arra, hogy milyen jelmezt vegyek fel,de még mindig nem biztos, hogy egyáltalán elmegyek.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 17, 2010 9:31:58 GMT 1
- Ha magadtól nem jössz akkor én hozlak el - mondtam nevetve. '- Ichirou végre megvagy - mondta egy lány miközben hozzánk sétált aki elég kurvásan volt felöltőzve. - Miért nem tudsz Tai nyakán lógni Yukino ? - kérdeztem egy sóhaj kíséretében. '- Mert ő is felszívódott ! - mondta morcosan. - Pff és ez az én hibám ? Menj és keresd meg mondjuk - mondtam egyszerűen. '- Nem inkább segíts lécci Ichirou - mondta. - Más dolgom van kopj le jó ? - kérdeztem egy gyors ragyogó mosollyal ami azonnal el is tűnt. '- Utállak ! - mondta sértődően - Jól teszed - mondtam egyszerűen. - És ha má voltál kedves megzavarni talán köszöni sem ártana esetleg édes anyád erre nem tanított meg Yukino ? - kérdeztem cinikus mosollyal. '- Hát több jó modorra tanítottak mint téged - vágott vissza. - Hu ha na ne mond de te elméletileg csaj vagy nem ? És nem áll jól neked . Nekem meg igen ennyi szívem - mondta egyszerűen ő pedig Dinához fordult. '- Yukino vagyok ennek az idiótának az unoka húga - mondta egyszerűen én meg fejbe vágtam. - Nah kislány tud hogy beszélsz - mondtam közben felhívtam Tait aki pár perc múlva meg is jelent és hála mind 2-en elmentek. - Bocs kicsit neveletlen meg a drága bátyja is - sóhajtottam. //Iskola kert //
|
|
|
Post by Dina on Oct 22, 2010 18:02:53 GMT 1
- Majd még átgondolom. Esetleg beugrok pár percre, de nem túl sokáig.- mondtam kedvesen, közben odajött hozzánk egy "érdekes" kiézetû lány. Nem igazán szerettem végighallgatni mások beszélgetéseit, így inkább újra visszatértem az MP3-asom hallgatásához. Ichirou újra megszólalt, Így értelem szerûen megállítottam a zenét. - Engem nem zavar, mindaddig, amíg nem engem piszkál.- mondtam nevetve, majd újra a zenét hallgattam. Nme vagyok valami szórakoztató társaság, így gondolom Ichirou is ezért ment el. Úgy döntöttem haza megyek, és átöltözök a jelmezembe. // Adachi / Házak //
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 24, 2010 19:09:07 GMT 1
Saeng elment, és minden órámnak vége volt már, szóval úgy döntöttem , haza megyek. // Itabashi / Házak //
|
|