|
Post by Ichirou on Sept 29, 2010 20:03:48 GMT 1
- Rejtélyes és miért ne ? - kérdeztem mosolyogva. - Hát nem zavar mert az esetek többségében egész jó vele - mondtam. - Engem feltartani ? - kérdeztem nevetve. - Nem tudsz de menj csak szia - Dina elment és pedig tettem egy kis kitérőt mert volt pár dolgom vissza felé pedig leültem Dina mellé. - Te hát ott jártunk miért is nem bízhatok benned ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Dina on Sept 29, 2010 20:28:49 GMT 1
Csak pár percig hallgathattam a zenét, mert Ichirou újra letelepedett mellettem, így kénytelen voltam lehalkítani. - Csak azért, mert soha nem tudhatod. Lehet, hogy külsõre aranyos kislánynak tûnk, de nem ismersz eléggé, éppezért nem árt vigyázni.- mondtam rejtélyesen, majd elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Sayaka on Sept 29, 2010 20:42:28 GMT 1
- Ha az a baj hogy nem ismersz senkit nyugi mert én sem csak a bátyámat Hant - vágtam rá amint kimondta, hogy korai. - Ami azt illeti meghívhatsz, csak előbb felhívom aput el e enged- mondtam viccelődve. - Bocsi ezt nem hagyhattam ki - kezdtem úgy érezni, hogy nem ártana kicsit visszább venni, mielőtt még félre értődne a helyzet.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 29, 2010 20:49:29 GMT 1
- Ahogy óhajtja rejtélyes kisasszony - mondtam kedvesen. - Várj kitalálom sorozat gyilkos vagy ? - kérdeztem mosolyogva majd a telefonomra néztem hogy megtudjam hány óra. - Tudod cicu nekem bármit elmondhatsz - mondtam sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Ryota on Sept 29, 2010 21:21:31 GMT 1
Kivételesen egyedül jöttem, ami nem szokásom, besétáltam az iskolába, hogy megkeresek pár régi úgy mond ismerőst.Az iskolából szinte mindenkit ismerek még ha ők nem is mivel itt is vannak embereim. - Sziasztok! Bocs, hogy megzavarlak titeket. Ryota vagyok mondjátok csak nem láttatok egy elég harcias csajt ? Sacuky vele volt egy rokkant kölyök Yasuo meg egy másik kölyök Ichirou őket keresem mert az egyik barátjuk megkért hogy adjak nekik át egy üzenetet de sajnos nem ide járok és fogalmam sincs itt mi merre van - mondtam. Elég sokat hallottam már Sayakáról hát ő sem egy szent viszont Yurikoról még elég keveset és van pár dolog ami érdekelne mert nem szeretem a meglepetéseket ezért már rá is állítottam erre az ügyre pár embert. - Ugye tudjátok hogy veszélyes ez a környék ? Tegnap egy kis csajt elég brutálisan öltek meg a környéken persze erről nagy csend van csak az apám dolgozik az ügyön állítólag elkapták a tettest de azért figyeljetek - mondtam egy mosoly kíséretében.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 29, 2010 21:38:53 GMT 1
Jót nevetek, amiért Sayaka az orrom alá dörgöli, hogy engedélyt kell kérnem apámtól. Én őszintén remélem, hogy nem lesz mindig így, de apa most elhatározta, hogy majd ő embert farag belőlem, ha már anyámnak nem sikerült. Az én véleményemet, miszerint egészen emberformájú vagyok már így is persze figyelmen kívül hagyták. - Csak nyugodtan viccelődj, hidd el nekem sincsen ínyemre a dolog. De akkor is ez van. Az ismeretlen megakaszt, megint megzavarnak, ma már másodszor, pont amikor randira hívok egy lányt. Hát, mondták, hogy Japánban nincs magánélet, de hogy ennyire ... - Ez a környék?! Úgy érted itt az iskolában ölték meg? - kérdezek vissza. Azért vannak még mindig meglepetések.
|
|
|
Post by Dina on Sept 30, 2010 12:09:30 GMT 1
- Meglehet. Majd rájössz, ha te leszel a következõ áldozatom.- mondtam nevetve. Nem sok hiányzott, hogy ne csapjam le megint Ichirout, de tûrtõztettem magam. - Már mondtam, hogy ne hívj így.- mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Ryota on Sept 30, 2010 16:43:44 GMT 1
- Hát nem pont az iskolában - mondtam majd az ajtóra néztem. - Nem tartjátok furcsának hogy zárva az ajtó ? - kérdeztem érdeklődve. - Szerintetek miért? - kérdeztem sokat mondó mosoly kíséretében ha egy kis logikájuk is van rájöhetnek hogy az udvaron történt. - De ha nem a gyilkost kapták el vajon ki lesz a következő ? -
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 30, 2010 16:47:43 GMT 1
- Kezdek félni tőled Dina - mondtam mosolyogva - Jó csak nyugi - mondtam vigyorogva közben észre vettem Ryotát persze ő nem láthatott Dinától. - Remek ez meg mit keres itt ? - kérdeztem inkább csak magamtól.
|
|
|
Post by Dina on Sept 30, 2010 16:56:54 GMT 1
- Jól teszed, ha félsz.-mondtam nevetve. - Nyugi? Már mondtam, hogy nincs nyugi, ha folyton piszkálsz.- mondtam. - Ki keres mit hol?- kérdeztem, mivel nem értettem.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 30, 2010 17:15:41 GMT 1
Egy kukkot nem értek az egészből, vagy legalábbis nem tudom hová rakni a hallottakat, így aztán úgy döntök, hogy hagyok másokat érvényesülni a továbbiakban, már a gyilkosságot illetően. - Ichioru ott van. - mutattam Dina irányába. Hátha többet megtudok, ha ezek ketten egymásra találnak, és beszélgetni kezdenek.
|
|
|
Post by Sayaka on Sept 30, 2010 18:52:53 GMT 1
- Ha nincs hozzá ínyed akkor gyere velem - Ahhoz képest, hogy visszább akartam venni, tessék ugyan úgy folytattam. Mintha már hallottam volna Ryotáról, de nem igazán rémlett honnan. - Ryota felettébb gyanús, hogy nem jársz ide és még is ennyire hamar feltűnt az ajtó nem de ? - kérdeztem gyanakodva.
|
|
|
Post by Ryota on Sept 30, 2010 20:09:21 GMT 1
- Sayaka okos kislány - vágtam egy cinikus vigyort. - De mint már mondtam apám a rendőrségen dolgozik és vannak itt ismerőseim tehát ne kombinálj - ezután elsétáltam és leültem Dina mellé. - Ichirou mond csak Yasuo jobban van már ? Ja és Sacuky tervezi már a " vissza vágót "? - kérdeztem nevetve. - Dina sok sikert a modell szakmában meg más egyében - - Vissza térve Ichirou mit szólsz egy kis játékhoz ? - sunyi mosollyal figyeltem Ichirout. - Hallottátok nem rég történt egy gyilkosság -
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 2, 2010 8:50:03 GMT 1
- Mi lenne ha máshol beszélnénk meg ezt ? - kérdeztem ridegen majd felálltam. - Amúgy csak hogy tud gyerekes amit csinálsz - mondtam rideg.Ryotát ismerve benne van a keze az ügyben bár hogy a csaj mit vétet azt nem tudom de biztos jól felhúzhata.
|
|
|
Post by Dina on Oct 3, 2010 11:00:34 GMT 1
~ Szóval rá gondolt?! ~ - Gyilkosság?-kérdeztem érdeklõdõen, mikor megemlítette a gyilkosságot. Ez a szó felkeltette az érdeklõdésemet. ~ Amekkora alvilági figura ez a pasas, még megkockáztatom, hogy neki is köze van a gyilkossághoz. Ki lehet az a Yasuo? Sacukyt már azt hiszem láttam, de Yasuoról még csak nem is hallottam. És vajon mi köze lehet Ichirounak ehhez a sráchoz? ~
|
|