|
Post by Ichirou on Oct 4, 2010 15:48:36 GMT 1
- Te ültél a szélére szívem tehát ez az egész a te hibád ennyi - mondtam nevetve. - Am bocs most nem direkt volt - céloztam az előző becenévre. Majd leültem a pad közepére és kicsit elgondolkoztam tuti megint valami csapda ez az egész amit Ryota kitalált de ha nem akkor ki tette ?
|
|
|
Post by Dina on Oct 4, 2010 16:21:40 GMT 1
- Tehetek én róla, hogy szarok ezek a vackok?- kérdeztem nevetve. Sóhajtottam egyet, mikor Ichirou azt mondta: szívem. - Ennyire nem tudsz leszokni errõl?- kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 4, 2010 16:44:57 GMT 1
- Ami azt illeti ennyire, ha valaki évekig úgy viselkedik ahogy én tettem nehéz vissza állni - mondtam egy halvány mosoly kíséretében. - Jössz majd a Halloween-re ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Dina on Oct 4, 2010 17:35:11 GMT 1
- Hát, hogyha ennyire nehéz leszokni róla, akkor hívhatsz így, de ha lehet, akkor maradjunk a Cicunál. Semmi szívem, oké?- kérdeztem nevetve. - Nos, azt hiszem megyek.- mondtam kedvesen. - Miért kérdezed?- kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 5, 2010 20:27:05 GMT 1
- Okés - mondtam kedvesen - Amúgy Halloween egész vicces lehet főleg hogy most tartanak itt először - mondtam mosolyogva
|
|
|
Post by Erick Saltzman on Oct 8, 2010 21:25:24 GMT 1
- Á hallom Halloweenról beszéltek jó buli lesz gyertek csak el - mondtam Ichirounak és Dinának. - Mellesleg holnap reggel találkozunk - mondtam majd tovább indultam a tanári felé.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 8, 2010 21:35:10 GMT 1
- Persze tanár úr Dina lesz a bál réme - mondtam nevetve. - Nyugi cicuu csak vicceltem - mondtam mosolyogva persze pár lépés távolságot hagyva mivel elégé ijesztő csaj.
|
|
|
Post by Dina on Oct 9, 2010 11:13:14 GMT 1
- Nekem még át kell gondolnom ezt a Halloween dolgot. Nem biztos, hogy elmegyek, mert elég unalmas egyedül egy ilyen rendezvényen.- mondtam kedvesen. - És ne vedd sértésnek, de te nyílván Geivel leszel elfoglalva, Sayaka meg elég jól elvan Yurikoval.- mondtam kedvesen, közben felbukkant Saltzman tanárúr is. - Viszlát holnap, Saltzman tanárúr. További kellemes napot.- mondtam kedvesen. Ichirou további megjegyzéseire inkább nem mondtm semmit.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 9, 2010 12:53:39 GMT 1
- Gei most nincs suliba és valószínű innen t9bbszáz kilométerre van kétlem hogy ő eljön. Persze ha nincs kedved akkor mindegy nem erőszak de szerintem jobb mint otthon ülni nem de ? - kérdeztem mosolyogva. - Amúgy meg én tuti eljövök mert ez az első itt a suliba és kíváncsi vagyok - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Dina on Oct 9, 2010 12:57:18 GMT 1
- Hát nem tudom. Majd még átgondolom.- mondtam kedvesen. Igazából nem az tartott vissza, hogy egyedül lennék, egyszerûen csak nem szeretem az ilyen rendezvényeket. Sóhajtottam egyet, aztán neki dõltem a falnak.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 9, 2010 13:01:25 GMT 1
- Na megszívatjuk a népet kicsit - mondta sunyi mosollyal. - Kitalálhatnánk valami jót és tanulhatsz a mestertől is - mondtam mosolyogva. - Ne legyél már ilyen begyöpösödött Dina ki kell mozdulni - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Dina on Oct 9, 2010 13:42:21 GMT 1
- Hát, nem is tudom...- mondtam. - Amúgy sem tudnék beöltözni semminek, és azt hiszem az a lényege a Halloweennek...- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 9, 2010 15:21:49 GMT 1
Csak van valami jó ötleted bár mondjuk még nekem sincs semmi - mondtam nevetve. - Öltözz be egy sexy boszi csajnak nah ? Hmm aki megbabonázza a gyanútlan pasikat szépségével - mondtam mosolyogva. - De en múmia legyél me az nem előnyös - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Dina on Oct 9, 2010 17:38:39 GMT 1
Nem nagyon tudtam mit mondani arra, amit Ichirou mondott. Ez egyszerre volt aranyos és idegesítõ is. - Legyél utcai csöves. Még be sem kell öltöznöd hozzá. Mit szólsz ? - kérdeztem mosolyogva. - Vagy fehér lovon a szõke herceg.- mondtam nevetve. - Mondjuk annyira nem is volt rossz az ötleted.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 10, 2010 13:59:35 GMT 1
- Haha vicces volt - mondtam nevetve. - De tudod nem farsang ha nem halloween lesz - mondtam kedvesen. - Amúgy meg tudom és szerintem jól is néztél ki de lehetsz cuki ördög csajszi is - mondtam mosolyogva
|
|