|
Post by Sayaka on Sept 27, 2010 15:43:40 GMT 1
Mivel Dinát elégé lekötötte Ichirou, bár én szóltam előre, na mindegy kisétáltam a teremből. - Daniel vagy Yuriko ? Melyiket is használod ? - nem néztem rá csak a telefonomat nyomogattam épp smst írtam Hannak, hogy túléltem a mai napot is. Amint elküldtem az üzenetet a fiúra néztem és érdeklődve vártam a választ, mert nem ártana tudni, hogy is hívjam ha már egyszer az osztálytársam .
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 27, 2010 16:49:33 GMT 1
- Kösz Yuriko - mondtam és nem igazán érdekelt a célzása mert most miért érdekelne. - De nekem nem kell fűznöm senkit - tettem hozzá persze nem úgy értettem ahogy ez hangzott. - Mivel nekem elég Gei is - tettem hozzá.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 27, 2010 17:07:54 GMT 1
Ichirounak már nem szólok vissza, ma már eleget kapott tőlem, nem kell túlzásba vinni. Odakinn kérdés akaszt meg. Ezek szerint valakinek az érdeklődését felkeltettem. Odapillantok, s rájövök, hogy ő az a lány, akit Sayu már emlegetett, mint aki "nem olyan gonosz", mármint nem annyira, mint GD. - Azt hiszem, jobb, ha Danielt Amerikában hagyom. - feleltem sóhajtva. - Apám itt Japánban mindig is Yurikonak hívott. Bár úgy tűnik Mr. Saltzmannak a Daniel jobban rögzült.
|
|
|
Post by Dina on Sept 27, 2010 17:33:01 GMT 1
- Ismerem már az ilyen, vagy ehhez hasonló dumákat. Ha valami ilyesmi történne, akkor majd az osztályfõnök nyílván szól. Ha mégsem, akkor majd a barátnõm, Cathy tájékoztat a dolgokról. Õ is a mi osztályunkba jár. Szóval valami jobbat kell kitalálnod annak érdekében, hogy megkaparintsd a telefonszámomat, mert feltételezem, nem a tanulás, és az iskolai dolgok felõl való figyelmeztetés érdekében kell neked a telefonszámom.- mondtam nevetve, közben Yuriko tett egy érdekes megjegyzést. ~ Ezt meg mire véljem? ~
|
|
|
Post by Sayaka on Sept 27, 2010 17:47:27 GMT 1
- Na igen, a tanár úr, pff, inkább hagyjuk is - vágtam egy grimaszt ezért, láthatóan az én tetszésemet nem nyerte el az óra. - Yuriko.Hát rendben akkor így hívlak. Az utcákon este vigyázz - közben ismét a telefonommal babráltam, próbáltam lemondani a ma esti programomat, kevés sikerrel. - Merre lax ? - tettem fel a következő kérdést.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 27, 2010 17:55:13 GMT 1
- Most viszont tényleg félre értettél - sóhajtottam. - Az osztályfőnök általában nekem szól hogy szóljak nektek ami annyit tesz hogy a barátnőd is valószínű tőlem tudja meg de nekem mindegy - mondtam kedvesen. - Lehet hogy nem hiszel nekem nem is kell én viszont nem húzok ujjat GD vel - mondtam mintha csak ez lenne az egésznek az oka.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 27, 2010 18:08:57 GMT 1
- Chiyodában lakom az apámmal egy toronyház huszonnyolcadik emeletén. Az ablakból rálátni a Hibiya Parkra. - felelem - Állítólag marha előkelő hely, szerintem a lakásnál egy gyufás skatulya is nagyobb. Meg kell szoknom, hogy itt kevesebb tér jut egy embernek. Nehéz lesz.
|
|
|
Post by Dina on Sept 27, 2010 18:19:19 GMT 1
- Nekem aztán mindegy, hogy mire kell a telefonszámom. Meg tudod szerezni az igazgatótól is nem?- kérdeztem mosolyogva. - Na jó, nem leszek bunkó.- mondtam kedvesen, majd felírtam a számomat, és odaadtam a sunyi csirkének. - De aztán semmi egyéb cél vele vili? Ezzel nem a sunyi kis húzásaidra gondolok, hanem arra, hogy elosztogatod, vagy tudom is én.- mondtam nevetve. - Ó, hát persze... A hatalmas G-Dragon húgát nem érdemes pofára ejteni, mert különben kapsz egy ajándék látogatást a kórház valamelyik intenzív szobájára egy kis lila simnkkel a szemed alá.- mondtam nevetve, közben összepakoltam a cuccaimat.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 27, 2010 18:44:25 GMT 1
- Igazából GD Geihez képest angyal én egyszer felhoztam neki hogy elmegyek eg yidõre és nem kis hisztit csapott mindent dobált össze vissza - mondtam mosolyogva. - Amúgy meg nyugalom tényleg nem foglak zaklatni az hogy néha le cicázlak azt meg nézd el szeretem bosszantani az embereket de csak hülyéskedek nyugalom - mondtam.
|
|
|
Post by Sayaka on Sept 27, 2010 18:51:18 GMT 1
- Ismerős környék.Na arra inkább ne sétálgass, például, ma este. - mondtam miután végig gondoltam, hogy ma merre is lesz ma az út vonal. - Egyik ismerősöm szólt, hogy verseny lesz azon az útvonalon - eltettem a telefonomat és Yurikora néztem.
|
|
|
Post by Dina on Sept 27, 2010 19:16:27 GMT 1
-Hûha... Nem lehet semmi a kiscsaj.- mondtam nevetve. - És mondd csak... ezek után elmentél egy kis idõre? Mármint oda, ahova akartál.- kérdeztem kedvesen. - Bocs... Nem is rám tartozik, elvégre ez magánügy, és nem is ismerjük egymást.- mondtam kedvesen. - Nos... ha lehet, csak nagyon ritkán hívj ezeken a hülye... nem is tudom, mondhatom-e ezeket beceneveknek... szóval ne hívj ezeken a cicuskám, nyuszikám, csibém, szivem, és egyéb barom neveken.- jegyeztem meg.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 27, 2010 19:51:03 GMT 1
- Hát ez a baj hogy igen de sok mást nem tehetem volt pár durva ügy és hát ezt nem értette meg - mondtam egy sóhaj mellet. - És mielõtt azt hinnéd nõ ügy köze sincs hozzá - mondtam halvány mosollyal. - Szerintem cuki nevek - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Dina on Sept 27, 2010 20:01:43 GMT 1
- Hát nem tudom, te hogy vagy vele, de azért ez durva. Ennyire nem sajátíthat ki magának. Bár ahogyan elnézem, sokat változtál, amióta ezzel a Geivel vagy , szóval ez azt jelenti, hogy ez téged nem is zavar annyira- mondtam mosolyogva. - Nyugi, meg sem fordult a fejemben, hogy a szoknyapecér Ichirou nõ ügyben utazott el, a sztár GD húga mellõl.- mondtam nevetve. - Szerintem is cuki nevek, de nem tõled akarom hallani õket.- mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 27, 2010 20:17:25 GMT 1
- Hát tudod neki sem könnyû az apja elég rémes - mondtam. - Gondolom már eltervezte hogy akar megölni Gei - mondtam nevetve. - Látod ezért ne kezd olyannal akinek kicsit zûrös a családja - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Dina on Sept 28, 2010 5:54:51 GMT 1
- Hát az nem jó.- mondtam elgondolkodva. - Lehet, hogy még segítek is Geinek megölni téged.- mondtam nevetve. - Mondd csak, te nagyon szereted Geit?- kérdeztem mosolyogva. Most ez úgy hangzott, mintha az lenne a célom, hogy lenyúljam Ichirout pedig nem. Ezzel a kérdéssel teljesen más célom volt, ráadásu olyan, amivel nem teszek tönkre semmit, és nem ártok senkinek. Azt hiszem....
|
|