|
Post by Shinichi on Sept 23, 2009 19:06:47 GMT 1
Már azt hittem hogy elkéstem de megkönnyebbülve láttam hogy a tanár még sehol nem volt.Mint általában most is rengetegen voltunk ezért is nem szeretem annyira az össze vont órákat, észre vettem Sacukyékat és azt a lányt is akit tegnap piszkáltak lassan oda sétáltam de már sejtettem hogy Sacuky ismét kötekedni fog.Lassan Arisa mögé sétáltam majd a vállára tettem a kezem. - Sziasztok - köszöntem kedvesen. - Látom megfogadod Kitha tanácsát - mondtam mosolyogva Arisának majd leültem az egyik babzsákjainkra. - Amúgy hogy vagytok ? - kérdeztem miközben azt néztem milyen sokan vannak itt.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 23, 2009 19:36:15 GMT 1
~Kicsit bunkó.Ennyire nem kedveli az E-s osztályokat?~ - Hát az ész nem mindig terjed ki a fizikai erőre is.Hogy leegyszerüsítsem, lehetek bármilyen jó tanuló attól nem biztos hogy tudok verekedni is.Semmi gond. - ~Sokat fecsegek.Szerintem az első mondatból is megértette mire akarok kijukadni.~ Ekkor valaki rátette a kezét a vállamra. - Sziasztok. - ~Csak Shin az.~ - Látom megfogadod Kitha tanácsát - ~Szóval Kithának hivják.~ - Amúgy hogy vagytok? - kérdezte. - Én jól. - ~Ahhoz képest hogy most szoltak be nekem.~ - Te hogy vagy? - kérdeztem vissza.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 23, 2009 19:51:01 GMT 1
- Hát túlzás lenne ha azt mondanám jól vagyok de kösz meg vagyok - mondtam mosolyogva közben felálltam mert bejött Sayuuki is aki rögtön észre vett és hozzám rohant szokás szerint a nyakamba ugrott. '- Shin... rég láttalak - mondta széles mosollyal. - Én is rég láttalak - mondtam kedvesen. '- Halottam hogy Ryou nálad lakik ... mióta ? - kérdezte. - Mióta a szülei nem hagyták és a barátja túl rá szállt. - mondtam . - Mit csináltatok tegnap ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 20:09:15 GMT 1
- De ha van eszed megtudod oldani fizikai erő nélkül is - mondtam cinikusan Arisának. - Tudod többet ésszel mint erővel - mondtam közben Shin is megérkezett. - Mintha azt mondtad volna hogy nem szokásod a késés de te tudod mi a jó neked - mondtam Shinnek nem túl kedvesen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 24, 2009 20:43:00 GMT 1
Berobbantama terembe. És szerencsére nem késtem el. Oda mentem Shinhez és Sacukyhoz. Masako is már ott volt.És sajnos GD is. -Sziasztok-Köszöntem kedvesen. És csak néztem a nagy összecsődült tömeget főleg pedig azt az új lányt meg a Shinre akaszkodott vadlibát. Nem bírtam az ilyen csajokat.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 24, 2009 20:46:02 GMT 1
-Áh Hello Kitha.. mizu?-Kérdeztem elmosolyodva. Láttam rajta,hogy eléggé tart a helyzettől és meglepődik,hogy hozzá szólok. -Hupsz eléggé roum Kitha,hogy mindenki előtt titkolódzol...egyszer úgy is fény derül a dolgokra..jellemző...főleg ez az ideges pofi...-Mondtam elmosolyodva.Láttam,hogy Kithat sikerült nagyon zavarba hozom. Kellőképpen. -Nos...Arisa..majd megbeszéljük.. -Sacuky ne becsülj alá...-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 25, 2009 16:19:45 GMT 1
'- Nem azért de az a csaj nem normális - mondta Sayuuki majd elengedett. - Nem is ismered - mondtam komolyan. '- Nekem annyi bőven elég hogy mindig rohangálsz amit valami nyűge van...szerintem hagynod kéne oldja meg ő a kis problémáit te pedig törődj mással is ne csak vele- mondta Sayuuki miközben az ajtót figyelte mikor jön be a tanár igazából nem is hiszem hogy figyelt arra hogy is fogalmaz. - Tudod Sayuuki nem mindenki olyan őnző mint te ... Ryou bajban van és ha tetszik ha nem segíteni fogok neki - mondtam halkan de most egy csepp kedveség sem volt most a hangomban Sayuuki rám nézett majd a földre. '- Ne haragudj nem úgy értettem - mondta mert csak most fogta fel mit is mondott majd sietve vissza sétált az osztályához.Én pedig csak később vettem észre hogy Kitha is itt van pontosabban csak GD-t halottam hogy Kithával beszélget, valamilyen titokról.Felálltam és Kithához sétáltam. - Szia ... Kitha ne haragudj hogy tegnap elrohantam csak volt egy elég sürgős dolgom - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 16:38:02 GMT 1
~ Valyon milyen titka van Kithának ez elég érdekesnek hangzik talán ha nekem most nem lenne semmi titkom akkor ki is deríteném de így nem ~ gondoltam majd Kithára néztem utána pedif satayura. - Nem szoktam alá becsülni az emberek max csak úgy teszek - mondtam ekkor bejött a tanár.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 17:08:20 GMT 1
- Rendben. ~Bő válasz.Leültem egy babzsákra majd elővettem a könyvemet és tovább kezdtem olvasni.A többiek beszélgetéséből még elcsiptem pár szófoszlányt.Például valami titkot Kitháról meg hogy Sayuuki valami Ryou-ról beszél.Aztán meghallottam hogy bejön a tanár.~
|
|
|
Post by Akira on Sept 25, 2009 17:24:18 GMT 1
~Hát ez az én szerencsém.Már is elkéstem egy óráról.Berontva a terembe mindenki rám néz majd meg is pillantom a tanár ideges fejét.~ - Hát maga? - kérdezi idegesen. - Elnézést.Új vagyok és nem találtam a termet. - ~Na már első nap hozom a formám.~ - Üljön le. - ~Mert ha nem szólt volna itt állnék óra végéig.~ Elindultam egy üres hely felé majd le is ültem rá.A tanár pedig belefogott mondandójába.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 17:43:28 GMT 1
Egy darabig halgattam de aztán erőt vettem magamon,hogy végre megszólaljak. -Satayu...állj le!Menny a csicskásaidhoz... semmi közünk hozzád!-Mondtam dühösen. Talán évente egyszer engedem csak meg magamnak ezt. De azt hiszem minden amit eltitkolok jogosan történik. És Satayu túl sokat tud. Nem szeretném ha elárulná. Ekkor pont becsöngettek és Satayu odébb is állt. Ment a talpnyalói közé. -Semmi gond Shin..majd ma bepótoljuk...-Mondtam mosolyogva és az új lányra néztem. -Figyi..nem rossz indulatból..de a te osztályod arra van amerre GD osztályok szerint ülünk csoportokba...-Mondtam mosolyogva majd helyet foglaltam egy babzsákon. A jobb oldalamon Sacuky ült, balra Shin és Masako. És persze körbe a többi osztálytárs messzebb az évfolyamok.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 25, 2009 17:58:49 GMT 1
-Hát persze Baby... hozzád talán már túl sok is a közöm...-Mondtam sokat sejtető mosollyal majd felpattantam és leültem az E-sek közé. Ahogy Kitha mondta, a csicskásaim közé. A tanárunk egy tökre jó fej 20-30 év körüli fickó. 2 tanár tanít bennünket egyszerre ezen az órán de a 26 éves tanárnőt nem láttam sehol. '-Nos gyerekek! Jó reggelt! Első óránk együtt ebben a tanévben..látok új arcokat is..de szerintem jól megleszünk..első sorban a tanárnő csak a 3. órára tud bejönni mert továbbképzésen vesz részt...-Mondta a tanár majd leült egy babzsákra ő is. Az ablak alattira. '-Nos készülünk az e havi "Ki mit tud?"-ra de lesznek változtatások..elsősorban nem szeretném annyiban hagyni ezt az egész nyeréssorozat dolgot...-Erre az egész E még jobban fülelni kezdett. '-Szeretném motiválni az összes többi osztályt... Végre szeretném ha ti is első helyezést érnétek el! És ennek érdekében mindent megteszünk... mert szerintem ti is képesek vagytok olyan szintű teljesítményt nyújtani,hogy simán lepipáljátok ezt az évek óta összeszokott bandát! És én szeretném látni,hogy le is pipáljátok őket!-Mondta a tanár lelkes határozottsággal. Az egész E osztálynak pedig tátva maradt a szája. Azt se tudtuk, hogy ez a valóság vagy álmodunk e? Azt akarják,hogy más nyerjen? Ez lehetetlen! '- Mindenekelőtt ha esetleg megint az E osztály nyeri kategóriánként az első helyeket... akkor a legjobb táncosuk a legesélyesebb osztályba kerül..és velük kell dolgoznia...-Mondta a tanár erre már csak felpattant Kenji és Sato is meg pár E-s lány? "'-Micsoda?-Hüledeztek szinte teljesen egyszerre. "-Ez zsarolás!-Mondta Kaya felháborodva. ""-Nem teheti!-Mondta Sato tudományos dühével. +'-Így van ez kicseszés!-Mondta Kenji. Én csak szélesen elmosolyodtam amire Satoék megint csak lefagytak. Intettem,hogy üljenek le. Szeretem a kihívásokat. És ha a tanárúr csavarokhoz folyamodik akkor mi is. '-Örülök,hogy a helyzet magaslatán álltok..nézzük csak..akkor hát...melyik osztály akarja végre lemosni a porondról az E-seket?!-Kérdezte a tanár lelkesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 18:17:56 GMT 1
- Figyi..nem rossz indulatból..de a te osztályod arra van amerre GD osztályok szerint ülünk csoportokba... - szólt Kitha. - Oké.Köszi hogy szoltál.Amugy Arisa vagyok. - válaszoltam, majd elindultam arra amerre GD-t láttam leülni.Én is leültem egy másikra babzsákra majd elkezdődött az óra.Figyeltem a tanárra és nem nagyon tetszett nekem hogy nem valami feldobott hogy mindig az E-sek nyernek. ~Ez a tanár vagy dilis vagy szereti a változatosságokat vagy kinem állhatja az E-seket.~ - gondoltam magamban. ~Tanál a harmadik.~ - ekkor páran felpattantak felháborodásukban, de GD intett hogy üljenek le. -Örülök,hogy a helyzet magaslatán álltok..nézzük csak..akkor hát...melyik osztály akarja végre lemosni a porondról az E-seket?!-Kérdezte a tanár lelkesen. ~Na az 100 hogy nincs ki a négy kereke.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 18:30:28 GMT 1
~ Volt egy ilyen érzésem hogy valaki el fog késni ~ gondoltam miközben az új fiúra néztem de úgy döntöttem ma megpróbálok kicsit kedvesebb lenni legalábbis ezen az órán. Közben a tanár beszélni kezdett amin majd nem elaludtam. ~ Kit érdekel ez a hülyeség ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 18:45:41 GMT 1
Felcsillant a szemünkben az esély. És azt hiszem ez épp elég volt ahhoz,hogy a társaság 89%-a igen üvöltözésében törjön ki. Legalább nem lesz okuk már felsőbbrendűnek tartani magukat. Végre. És már alig vártam. E-s terror huss! Miután a tanár elégedetten bólintott bár feljegyezte azokat akiket nemigazán érdekelt. És láttam a szemében,hogy tervezi a velük való elbeszélgetést. Ezután a legfelkészültebb csapattal kezdte. Couple E-sek. Egyértelmű volt. És ezzel el is telt az első óra. Kicsengettek a tanár pedig elvonult egy pár tanulóval beszélgetni.Köztük Sacukyval hogy ezzel a dologgal igen is törődnie kéne. Miután a tanár kivonult meg körül belül az E-sek 99%-a előszedtük a kajánkat és néhányan ettünk.Néhányan felvillanyozódva tárgyalták az újdonsült lehetőségeket. Bár kicsit lelankadt a lelkesedés az E-sek előadása után azért mégis reménykedtünk. -Tudod mekkora esély ez nekünk?-Kérdetem Shintől csillogó szemekkel. -Jó tudom..inkább befogom...de azért Sacukyt nem értem.Még tavaly is évek óta ő volt az a lány aki az egyik legeslegjobb táncosunk volt és ő is vezette mindig a csapatainkat a "Ki mit tud?"on. De eddig a legjobb a 3. helyezésünk volt. Az első két helyezés minden kategóriában az E-seké szokott lenni. Így hát furcsa,hogy Sacuky most nem hajt...lehet,hogy eladta pont amikor esélyt kaptunk végre...-Mondtam halkan.
|
|