|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 21:59:18 GMT 1
- Ez hülyeség ! ... Ha szereted miért szakítottál vele ? - kérdeztem értetlenül. - Ő is szeretett nem ? ... sőt szerintem biztos szeret még - mondtam halkan. ~ Vajon Takeda is ilyesmi miatt hagyott el ? .... ezért menekült el ? ~ kérdeztem magamban közben a padlót néztem. ~ Mielőtt elment az mondta hogy nekem akar jót ezútán már alig beszélt velem majd kijelentette hogy szakít és szó nélkül elment .... de remélem boldog hogy ilyen lettem az egész életem hazugság és ez mind miatta van ~ Gondoltam. - Kitha .. szerintem ha szereted mond meg neki még mielőtt túl késő lesz és örökre bánni fogod - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 22:04:57 GMT 1
-Azt hiszem,hogy talán..igazad van..de 1 évig teljesen titokba jártunk..és ezt nem lehet húzni..1,hogy ő egy sztár..akármelyik hülye paparazzi lekaphat..és akkor a szüleim megtudják...ők.. erkölcstelennek tartják,hogy egy sztárral járjon az ember..és amúgy sem akarják,hogy még járjak valakivel is... koreai szokás... csak a férj van.. az egyetlen és első és utolsó...-Mondtam halkan. -Talán megértette volna ha így elmagyarázom de biztosan megoldást keresett volna a dolgokra...és nekem azonnali megszüntetés kellet...Sacuky..ez nem..ez nem ilyen egyszerű...-Mondtam halkan. Épp elég kétségbeesett voltam minden nap e miatt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 22:12:16 GMT 1
- Ne hagyd hogy a szüleid döntsék el .... tökre tennéd az életedet azért mert ők tiltják ? ... és ha lefényképeznek mi van ? .... nem dől össze a világ ha meg ennyit kockázatot nem vállal akkor nem is olyan tökéletes - mondtam egyszerűen. - Ha a szüleid parancsolgatnak hagyd ott őket ... engem egyszer akart rá venni a mostoha apám hogy változzak meg vagy kirúg a suliból és nem csak onnan ... hát nem vártam meg még kirúg- mondtam de hirtelen észbe kaptam. - De aztán vissza mentem ... hehe - vágtam rá gyorsan. ~ De hülye vagyok... ah ezt így folytatom le is buktatom magam ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 22:14:20 GMT 1
-Nem őt nem érdekelte.. azt mondta nem érdekli ha megtudják...csak engem... Sacuky ezt..ez... engem így neveltek..én vagyok a legidősebb...nem mondhatok ellent a szüleimnek...-Mondtam halkan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 22:17:29 GMT 1
A földet néztem egy ideig közben elégé elgondolkoztam. - Ha te így akarsz élni rajta de gondolkozz kicsit ... ettől te boldog leszel ? - kérdeztem közben ezen én is elgondolkodtam. ~ Lehet nem kellet volna eljönnöm de már késő ő mondta hogy menjek el .... és nem is volt miért maradnom nem igaz ? ~ kérdeztem magamban. - Lassan kezdődik az óra ... ááá nincs hozzá kedvem - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 22:20:43 GMT 1
-A sorsunkat a szüleink írják meg..és azzal,hogy én születtem az elsőnek azt a sorsot kaptam, hogy példakép legyek és ellássam a kisebbeket..akármilyen személyes áldozatok árán is...-Mondtam határozottan. -Ezt ne mond...te voltál a csapatunk legjobb tagja a lelkesítő és most egyszerűen csak nem érdekel? Nincs hozzá kedved? Tudod ez elég bántó...
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 22:27:08 GMT 1
- Meg van rá az okom elég nagy bajban vagyok és ettől egyre idegesebb is leszek. - mondtam halkan. - Kitha .... te ne legyél olyan mint én .... beszéld meg a szüleiddel ezt szerintem megértik ők is voltak szerelmesek nem? - kérdeztem kedvesen. - Előre bocs ha megbántalak de nem direkt teszem - mondtam kedvesen közben Tomoyora vettetem egy gyilkos pillantást. ~ Miért akarok még nagyobb bajt csinálni magamnak ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 26, 2009 9:23:28 GMT 1
- Rendben akkor ma - mondtam kedvesen közben elkezdődött óra ami szinte elég hamar elszállt. - Nem tudom szerinted mekkora ? - kérdeztem kedves mosollyal. - Tudod mit ha az E-ek győznek mindig most adjunk bele mindent hogy idén ne így legyen - mondtam lelkesen.Közben Sacuky kiabálni kezdett az egyik osztálytársunkkal. Nem igazán értettem hogy Sacuky miért olyan feszült mintha félne valamitől közben ismét becsöngetek.Elég érdekesnek találtam a 2 tanárt mivel nem igazán szoktam hozzá hogy ekkora kivételeket tesznek a tanárok az osztályok között.Lassan ez az óra is eltelt szünetben pedig Sayuuki jött oda hozzám. '- Shin beszélhetnénk ? - kérdezte komolyan majd válaszra várt. - Miről ? - kérdeztem vissza egyszerűen. '- Kijönnél ? - kérdezte majd elindult az ajtó felé egy kis idő után utána indultam. // "E" Folyosó //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 9:35:57 GMT 1
~Nem gondoltam volna hogy Kitha és GD között volt valami.Azt hiszem nem szép dolog kihallgatni öket.Jobb ha elindulok a könyvtárba.Még ugyis van idő.~ Kifele menet láttam GD-t meg a többieket is. ~Vajon GD még szereti?Mert ha amit Kitha mondott igaz lenne akkor biztos GD még érez valamit Kitha iránt.Sietnem kéne nem lenne jó ha elkésnék.~
//Könyvtár//
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 14:30:28 GMT 1
/-Hatalmas lehetőség... igazán? Örülök,hogy ilyen lelkes vagy..szerintem mindenkinek leesne az álal ah végre egyszer győzhetnénk...-Mondtam Shinnek mielőtt kiment.Furcsán bámultam arra a lányra aki folyton rajta lóg. Nem féltékenység csak nagyon unszimpatikus a csaj./ -Biztos vagyok benne,hogy megoldódik..lehet,hogy segíthetek..de gondolom nem rám tartozik...-Mondtam a végét halkan. Hogy is képzelem,hogy Sacuky majd pont velem osztja meg a titkait.Még mit nem... -Hát..nem ismered a szüleimet. Ők egyszerűen.Egyszerűen nem értenék meg. Tudom. És GD is tudja...csak én egy rosszabb utat választottam arra,hogy ezt elmondjam neki...-Mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 14:47:59 GMT 1
- De valamit csak lehet tenni nem ? - kérdezetm kedvesen. - Nem fog megoldódni csak rosszabb lesz - mondtam halkan majd Kithára néztem. - Nagyon közel állok ahhoz hogy egy lebukjak - mondtam halkan. - Én elég sok bajt csináltam és nem kevesen keresnek - mondtam kedvesen mintha ez tök minden napos lenne majd a földre néztem. - Sajnálom hogy mindenkit átverek - mondtam alig halhatóan.
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 15:02:16 GMT 1
-Talán..ha..valahogy csak megtudjuk oldani...segítek Sacuky..-Mondtam elmosolyodva. -Mind1 GD és én..hát nem egymás végzetei vagyunk kiderült..és nem fogjuk erőltetni ha ennyi akadályt gördít elénk a sors...egyébként is tudom,hogy... hogy nem..mert ..én csak egy egyszerű lány vagyok ő meg egy sztár..a média és a pletykalapok érdekében sok olyan dolgot kell csinálnia ami csak felszín...de például nem tudnám elviselni ha az ügynöke előállna azzal,hogy pár fotó erejéig áll össze egy csajjal..és "járjatok" 2 hétig... amíg jártunk ez többször előfordult..és nagy balhé lett belőle,hogy ő azt mondta,hogy nem csinálja...persze senki nem tudott róla..el lett tusolva...azóta már ez a 3. ügynöke emiatt... most már ha azt mondja ezt kell csinálnia...akkor sajnos... tényleg tudja,hogy igazuk van...néha nagyon jól jön egy ilyen hírverés...-Mondtam kissé elkeseredve.Tudtam,hogy így kell lennie. És ennyi.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 16:02:12 GMT 1
- Kösz de ez nem olyan amin lehet segíteni -mondtam nevetve. ~ Főleg ha véghez viszem a következő tervemet ~ gondoltam. - Hát azért remélem valahogy össze jöttök - mondtam közben egyre többen lettünk a teremben. - Nem sokára becsengetnek még 4 perc - mondtam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 16:23:25 GMT 1
-Jah már csak 4 perc...-Mondtam mosolyogva. -Kár..pedig...nekem nyugodtan szólhatsz...szívesen segítek... -Óh..hát maximum mint barátok..úgy jövünk össze...de azért köszi...
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 17:16:16 GMT 1
Időben értem be a terembe. ~Még van pár perc.~ Elindultam a babzsákok felé és leültem oda ahol edig is ültem.Elövettem az uj kikölcsönzött könyvet majd megnéztem a borítóját. ~Alkonyat.Ha jól tippelem ez egy Amerikai könyv.~ Kizártam magam körül a világot és elkezdtem olvasni.
|
|