|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 21:48:23 GMT 1
- Szóra sem érdemes - mondtam egyszerűen. Nem okozott különösebb nehézséget a amit Satayu mutatott de láttam hogy pár embernek elég sok gondot okozott. ~ Nem tudom hogy lehet valaki annyira béna hogy még az alapokat sem tudja ~ gondoltam miközben az egyik osztálytársunkat néztem közben kicsengedtek én pedig leültem. ~ Na most úgy néz ki az osztály mint valami zombi ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 22:24:21 GMT 1
Nekem minden egész jól ment. Sikerült elsőre miután gyorsítva megmutatta. 1 év alatt hozzá szoktam ehhez a módszerhez. Miután kicsengettek mindenki a babzsákokra rogyott. Sokan egyenlőre csak levegő után kapkodtak. '-Ez nagyon durva.. "-Szerintem nem kéne ennyire túlzásba vinni ezt..mi az,hogy naponta 7 órát foglalkozzak a tánccal?-Mondta egy fiú a másiknak. "'-Amúgy se nagy szám...-Mondta Kage megrántva a vállát amire elég dühös lettem. Bár ő is ki volt fulladva rendesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 26, 2009 22:26:33 GMT 1
Miután letáncoltuk én kimentem Sato és Kenji társaságában. Kimentünk az udvarra elszívni egy szál cigit. Hát igen mind a hárman kellő képpen idegesek voltunk. Elég sokk ez a mai nap. És még nincs vége! Ez benne a pláne. 20 perces szünet van úgyhogy ilyenkor ráérünk lemenni elszívni egy szálat. Békében.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 22:36:07 GMT 1
- Kage ha tudsz jobbat rajta ! - mondtam ridegen majd oda sétáltam hozzá. - Mellesleg figyelni foglak szóval nem ajánlom hogy még egyszer átverj világos ? - kérdeztem kissé ördögien. ~ Soha nem szokom meg hogy ennyire ne hallgasanak rám ~ sóhajtottam majd leültem közben bejött a terembe valaki én pedig rögtön Kitha mögé álltam.Nem diák volt bár tisztára úgy nézett ki és szerintem senkinek nem tűnt ez fel csak nekem mert már találkoztam vele. - Kérlek ne mozogj - mondtam halkan. ~ Ez az egyik aki tegnap rám támadott .... honnan ... honnan tudja hogy itt vagyok ? ....valaki elmondta neki de csak 2 ember tudja ....Tomoyo és Takeda ők biztos nem mondták el vagy még is ? ~ kérdeztem magamban közben az illető elsétált én pedig ismét leültem.
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 22:44:42 GMT 1
-Chö..kétszer jobbat is...-Dünnyögte az orra alatt Kage de azért úgy,hogy Sacuky ne hallja meg. Miután Sacuky végre előbújt és elment az alak furcsán néztem Sacukyra. -Mi a baj?-Kérdeztem tőle. Persze csak suttogva,hogy a nagy beszélgetésben elfoglaltak ne hallják.Meg úgy senki se. Néha elcsíptem egy egy beszélgetés foszlányt azért a nagy hangzavarból. '-Olyan édes..teljesen belé vagyok zúgva... "-Na de..Namie ..mi lesz Tatsuval?-Kérdezte a beszélgetőpartnerek egyike nem eléggé meglepődve. '-Egy férfi sem érdekel a világon ha őt megkaphatom...-Mondta határozottan Namie. "'-Jogos...én is így vagyok vele...te se takadd Maya te is így gondolod...ugye?-Mondta egy harmadik eddig csak rájuk figyelmező lány. "-Hát..jó oké..amikor mögém állt azt hittem bepisilek..annyira finom illata volt..és ahogy a fülembe suttogott...-Mondta ábrándozva Maya. A többieknek is csillogott a szeme. Erről a pár másodpercről bezsélgettek mindent kielemezve. Még azt is,hogy hallotta ahogy megcsörrent GD fülbevalója. Meg ilyenek.Tiszt mániákus. Pedig évek óta ez megy.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 22:57:12 GMT 1
- Tegnap este mikor Tomoyoval haza mentünk ránk támadtak és az aki az előbb itt volt .... biztos vagyok benne hogy ő is ott volt de nem tudom honnan tudta meg hogy itt vagyok - mondtam halkan. - De nem lényeges....hozzá szoktam - mondtam nevetve közben figyeltem a beszélgetéseket majd Kithára néztem és ismét a lányokra. ~ Egy kicsit elszálltak maguktól .... szegény Kitha mindig ezt kell hallgatni ~ gondoltam elég dühösen. - Hogy ti milyen szánalmassal vagytok ! ... félre dobnátok a barátaitokat Satayu ért ?! .... Remélem ,őszintén hogy megcsalnak titeket a barátaitok ! ... Te pedig csak hogy tud ha esetleg amnéziás lennél Satayu azért ment oda hozzád mert annyira béna vagy hogy rossz nézni ! .... egyszerűen rosszul vagyok tőletek ! - mondtam idegesen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 23:25:19 GMT 1
-Óh...értem..akkor jobb vigyázi..mögém nyugodtan bármikor elbújhatsz...-Mondtam Sacukynak. -Most meg mit dühöngsz? Fogadni mernék,hogy neked is bejön... csak nem mondod ki...-Mondta Namie megrántva a vállát. Én meg levegőt alig kaptam.Sacuky mindig hirtelen robbant. De valahogy ettől biztonságban éreztem magam mellette. Ez egy gyümölcsöző jó barátság kezdete úgy érzem. -Óh...értem..akkor jobb vigyázni..mögém nyugodtan bármikor elbújhatsz...-Mondtam Sacukynak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 23:32:46 GMT 1
- Na ezt nem kellet volna - mondtam mosolyogva majd közelebb léptem Namiehez. - Jó akkor csatlakoztok hozzátok jó ? - kérdeztem majd hirtelen egy elég nagy pofontotót adtam a lánynak aki a padlóra esett. - Ismerhetnétek már annyira hogy befogjátok mikor nincs jó kedvem nem ?! - kérdeztem dühösen. - Jobb lenne ha inkább a lépéseket tanulnátok meg mint sem egy folytában azt bámulni hogy Satayu hogy néz ki ! - mondtam egyszerűen. - Mellesleg nem az esetem és még ha az is lenne nem nyavicskolnék hogy " Jaj de jó GD mögém állt" meg így meg úgy!- mondtam majd vissza mentem Kithához. - Kösz ... csak suliban vagyok kénytelen elbújni előlük mert nem akarom hogy valakinek baja legyen miattam - mondtam kedvesen Kithának.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 26, 2009 23:45:49 GMT 1
A jelenet felénél már bőven az ajtóban álltam mögöttem Kenji és Sato lesett. De a lányok nem vettek észre. Miután Sacuky kijelentette amit akart mindenki elkezdett óózni utána meg röhögtek. Én csak elmosolyodtam. Igen is örültem,hogy nem vagyok az esete. Végre valaki. Üdítő ha valaki ezt mondja. Már javában rágóztam. Cigizés után mindig hasznos már csak azért is,hogy ne legyek feltűnő a tanároknak. "-Hűha..azt mondja.. nem az esetem...- Utánozta idiótán Kenji Sacuky hangját. Én meg csak mosolyogtam rajta. "-Megtudsz bocsátani? Nem vagy az esetem...-Hülyült Kenji én meg megráztam a fejem. Idióta. '-Szerintem Kenji most bevallotta neked az érzéseit...-Mondta Sato aki még mindig mellettem állt. Ellenben Kenjivel aki már előttem térdelt abban a leánykérős pózban és összekulcsolt kézzel "könyörgött" a bocsánatomért. Erre aztán már tényleg szélesen elmosolyodtam láttatva engeni hófehér gyöngyfogsorom.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 27, 2009 8:41:25 GMT 1
Az ora végéig a tánclépéseket gyakorolták. ~Egész jol belejöttek.Bár még akad köztük olyan aki hát ja...~ Mikor kicsöngettek én benn maradtam a terembe és tovább olvastam a könyvet.Hallottam hogy Sacuky kioktat pár F-es csajt de nem igazán foglalkoztam vele.
|
|
|
Post by Ren on Sept 27, 2009 9:55:44 GMT 1
-Kenji...állj már le...-Mondtam Kenjinek mire az rám nézett és elég furcsán. A röhögés meg abbamaradt. '-Kis csillag..most mi van?-Kérdezte Kenji félrehúzva a száját. -Csak fogd be oké? Nem kéne mindig bohóckodnod mindenen...idegesítő...-Mondtam. '-Nahát... a kis Koreai megszólalt... nézd már tud káromkodni... jessszus...de félek...a kis cukipofi...-Mondta Kenji vigyorogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 27, 2009 10:05:46 GMT 1
Nagy csend lett. Kitha megszólalt. Ez mindig hatalmas horderejű. -Igaza van...-Mondtam megrántva a vállam. '-Mivan?-Kérdezte Kenji lefagyva. -Tényleg idegesítő vagy... '-Ehh..kösz haver...tényleg...-Mondta Kenji dühösen majd inkább fogta magát és leült egy babzsákra. Közben Sato odament Namiehez. Sato bátyja járt Namievel ezért ismerte. "-Hé jól vagy Nami? Mi történt?-Kérdezte Sato az arcát fogó lánytól.
|
|
|
Post by Ren on Sept 27, 2009 10:11:34 GMT 1
Odamentem GD-hez és a füléhez hajoltam. -Beszélhetnénk?-Kérdeztem tőle de csak halkan. Ő csak bólintott és kimentünk a terem elé. Már becsengettek így egy lélek se volt sehol. -Én..öhm...sajnálom. Csak azt akartam,hogy tudd..én.. szeretlek..de..a családom..miattuk... azt hiszem rájöttek...és ezért...muszáj volt ezt tennem...-Mondtam egyre elhalkulva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 27, 2009 10:20:18 GMT 1
Miután Kitha odajött és megkérdezte beszélhetünk e. Egy darabig tétováztam csak kicsit később mentem ki mint ő. Nehogy feltűnő legyen. Kimentem és csatlakoztam hozzá. A falnak támaszkodva ült a földön. Én is odaültem és végig hallgattam amit mond. A falnak döntöttem a fejem. -Tudhattam volna..persze, hogy miattuk... valaki tuti beköpött..nem is tudom miért bízol meg mindenkiben. És ne várd,hogy most örüljek..egyszerűen megmondhattad volna és nem kellet volna ennyire megsértened... amikor ilyeneket vágsz a fejemhez...és tényleg nem tettem semmit...tudod,hogy mennyire szarul esett?-Kérdeztem eléggé felháborodva.
|
|
|
Post by Ren on Sept 27, 2009 10:22:23 GMT 1
-Tudom..mert nekem is fájt... de nem volt más választásom..ha megmagyaráztam volna biztosan megpróbáltad volna megoldani...úgyse adod fel soha..ismerlek... nem tehettem mást...-Mondtam de ekkorra már könnybe lábadtak a szemeim. -Sajnálom..bocsánat...sajnálom...-Mondtam egyre csak mentegetőzve.
|
|