|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 10:34:00 GMT 1
Az "E" folyóson lévő tantermek. Minden tanterem a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 16:35:06 GMT 1
A folyosó legvégére sétáltunk. Ott volt ugyan is az óránk. Egy tükrös teremben, hatalmas hangfalakkal és még mikrofonok is voltak. E mellett a terem mellet volt az iskola hatalmas előadóterme. A tükrös teremhez egy öltöző is tartozott. Itt öltöztünk át egy másik ruhába amit magunkkal hoztunk. Ez azért volt mert az óra mozgáskultúra részén egyértelműen táncoltunk meg ilyenek.Ez az óra arra szolgált,hogy felkészítsen minket a minden havi "ki mit tud?"-ra. Ezeken az órákon mindig összevonják az évfolyamokat. Így most az "E"-s, "F"-es , "D"-s,"A"-s és "B"-s tanulóknak 5 ilyen órájuk volt.Együtt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 16:48:26 GMT 1
Az osztályba sétáltam és leültem nem sokkal később Tomoyo is megjelent aki kicsit távolabb maradt ezúttal mint szokodt.Felálltam majd oda sétáltam hozzá. - Tomoyo .... remélem tartod a szád - mondta ridegen de csak úgy hogy ő hallja . '- Nyugi én nem mondom el senkinek - mondta egyszerűen én pedig vissza ültem a helyemre.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 17:28:23 GMT 1
Miután beözönlöttünk a terembe elfoglaltuk az E-s sarkot és leültünk a babzsákjainkra. Egy-két lány elkezdett énekelni/ rappelni , így gyakoroltak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 17:33:46 GMT 1
Kicsit feszült voltam mivel Tomoyo már nagyjából rájött hogy amit eddig tudott rólam szinte egyáltalán nem igaz.Észre sem vettem hogy Satayu-ék is bejöttek már már pár most valahogy nem is igazán érdekelt. '- Valami baj van ? - kérdezte a mellemet ülő lány. - Nincs - vettetem oda félvállról neki.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 17:40:55 GMT 1
Figyeltem egy darabig majd ott hagytam a többieket és odaültem Sacukyékhoz. -Helló..na mizújs? Hoztam hazugságvizsgálót...Mrs. Ki...elég levert vagy...-Mondtam Sacukynak majd Tomoyora néztem. -Uff neked is..-Intettem Tomoyonak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 17:46:30 GMT 1
- Hát lássuk csak semmi érdekes és veled ? - kérdeztem. - Jah lécci ne hívj így... amúgy meg van az okok rá hogy ne táncoljak öröm táncot - mondtam halkan. ~ Mi lesz ha Tomoyo nem tartja a száját és valakinek elfecsegi ? ..... jobb lenne valahogy kereszbe tenni neki ha kirugnák nem tudná elmondani senkinek legalábbis a suliban nem ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 17:50:14 GMT 1
-Óh és miért ne? Nekem tetszik...-Mondtam. -Na és mi az a becses oka mi így elrontja a kedved?Mert mozgáskultúra órán bizony sokat kell táncolni..főleg annak érdekében,hogy ne mossuk fel veletek a padlót..mint minden egyes év minden hónapján!-Mondtam majd Tomoyora pillantottam. -Te nem tudod Tomoyo miért ilyen búvalbélelt a kislány?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 23, 2009 18:00:59 GMT 1
~A következő órám az E folyósón volt az utolsó terembe.Amikor beléptem már elég sokan voltunk.Hát igen...igy jár az aki nem ismeri az órarendjét...mire megtalálja már szinte becsöngetnek.Most eggyütt volt óránk több osztállyal is.Gondoltam keresek egy szimpatikus párost és megkérdem tőlük nem-e látták GD-t.El is indultam két csaj felé.~ - Sziasztok.Arisa vagyok.Nem tudjátok GD már itt van? - ~Ha jól emlékszem akkor Sacukynak hivják és ő veszekedett GD-vel az ebédlőben.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 18:01:27 GMT 1
- De nekem nem tetszik - mondtam komolyan. - Az az ok elég hosszú - mondtam egyszerűen. - Lehet túl sok mindenbe ütötte bele az órát olyanokba is amikbe nem kellet volna - mondtam ridegen ekkor egy csaj jött oda hozzánk. - De tudom ... pont itt van - válaszoltam neki majd Satayura mutattam és csak most vettem észre hogy az egyik kezemet kicsit megvágtam. ~ Biztos akkor mikor észre vettem Tomoyot ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 18:11:18 GMT 1
-Ahaaa...-Mondtam bólogatva mintha érteném. Ekkor megjelent egy lány.Az a lány akit zaklattak. Pontosabban Tora és Shou zaklatta. Csak,hogy pontosítsak. Felőlem kérdezősködött... -Én lennék...-Mondtam elmosolyodva. Furcsa volt,hogy nem ismer. Könyörgöm az utcán minden 2. plakáton ott vagyok. Teljesen mind1 hova megy, akár Tokio akár Okinawa akármi.Oly mind1. Furcsa de az is lehet,hogy most lát először a sulin belül. -Nos?!-Néztem kérdőn a lányra.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 23, 2009 18:31:04 GMT 1
~Jobban megnéztem ki áll mellettünk.Jól tippeltem tényleg ő az.Még helyesebb mint a képeken.~ -Szia.Egy csaj azt tanácsolta nekem hogy ha nem akarom hogy zaklassanak akkor keresselek meg téged mert te tudsz nekem segiteni hogy bejussak az E-sek társadalmába. - ~Számomra nekem ez a mondat elég furán jött le.Remélem azért érti.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 18:33:48 GMT 1
Csak figyeltem az eseményeket. - Uh ez ari .. szóval bajban vagy - mondtam egyszerűen. ~ szánalmas hogy más segítségére van szüksége mert nem tudja magát megvédeni és ráadásul pont GD-től kér segítséget ~ gondoltam közben egy pillanatra Tomoyora néztem aki rögtön elfordult és a földet nézte. - Mond csak Arisa gondolom jó tanuló vagy igaz ? - kérdeztem kicsit gúnyosan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 23, 2009 18:46:31 GMT 1
~Máris egy ellenség?Pedig kedves lánynak gondoltam.~ - Igen, az vagyok. - válaszoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 18:50:13 GMT 1
- Tökéletesen illesz az E-be - mondtam ridegen. - De ha olyan okos vagy miért szorulsz mások segítségére ? - kérdeztem. ~ Na megint kezdem .... mind1 ~ gondoltam. - Bocs csak nincs túl jó kedvem - mondtam egyszerűen de őszintén nem igazán érdekelt.
|
|