|
Post by GD/G-Dragon on Sept 27, 2009 10:36:13 GMT 1
-Nem érdekel! Akkor is tehettél volna mást!-Mondtam és felpattantam. -Élj úgy, hogy ne kelljen folyton sajnálkoznod...-Mondtam dühösen. Ekkor Kitha elkezdett sírni. Leguggoltam elé és a vállaira tettem a kezem. -Nem haragszom..csak...nem akartam,hogy ez legyen...-Mondtam majd Kitha arcára raktam a kezeimet és letöröltem a könnyeit. -Ne sírj...-Suttogtam neki majd közel hajoltam hozzá és összeérintettem a homlokunkat. -Ez van... és nem mondom, hogy hozzuk rendbe... mert tudom, hogy... hiába mondanám... egyszerűen..nem lehet...-Mondtam majd megcsókoltam Kithat. Talán utoljára, talán nem. Egyenlőre nem tudtam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 27, 2009 10:39:01 GMT 1
Mikor GD megcsókolt azonnal szinte automatikusan "átöleltem" őt. ÉS nagyon jól tudtam, hogy hiányzik de ő si tudta, hogy ez így nem megy. Nem fog menni. És kívánom azóta ezerszer is,hogy bárcsak ne lett volna vége annak a csóknak olyan hamar. Vagy csak életbe lépett a törvény, hogy amit élvezünk hamar elmúlik még ha sokáig is tartott. -Sajnálom...-Suttogtam miután vége lett a csóknak.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 27, 2009 10:41:24 GMT 1
Megráztam a fejem mikor Kitha megint azt mondta sajnálja. -Én is...-Mondtam féloldalas mosollyal. Ez a mosoly sokkal inkább keserű volt mint vidám. Elengedtem Kithat majd felegyenesedtem és felsegítettem őt. - Hát akkor..- táncolni kéne...-Mondtam. Minél hamarabb vége a témának annál kevésbé fáj. Talán. Ezután bementem az osztályterembe és leültem az E-sek közé a babzsákokra. Vártuk a tanárokat.
|
|
|
Post by Ren on Sept 27, 2009 10:45:23 GMT 1
Bólintottam de mi után GD be ment a terembe nem bírtam megmozdulni. Csak álltam ott a falnak támaszkova és újból a földre rogytam. Felhúztam a lábaimat és sírni kezdtem. Próbáltam abbahagyni. De minél hamarabb kisírom magam annál hamarabb vége lesz. Csak reménykedtem, hogy nem jön erre senki. Titkon még is örültem volna egy barátnak aki megvigasztalhat.Most éreztem csak igazán mennyire hiányzik. És az indulatok és érzések hevében az sem érdekelt hány nőt csókolt meg miután az történt ami. Nem érdekelt, hogy mennyiszer mondta más nőnek,hogy szereti. Most ez volt a legkevesebb. Mert valahogy úgy éreztem. Csak nekem mondta őszintén. Talán csak hülyeség az egyik kedvenc sztároddal járni. Még is természetes, hogy minden tinilánynak van bálványa. Én pedig megkaptam a bálványomat és talán ez volt a legrosszabb ami történhetett.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 27, 2009 10:52:12 GMT 1
- Jé na megjött az iskola bohoca - mondtam egyszerűen. - De nem tudtam hogy te kicsit más vagy akkor valyok ki az eseted ha nem GD úgyis mindig rajta logsz lehet hogy egy másik fiú - mondtam cinikusan.Ekkor belépet a terembe Takeda. '- Ki tudnál jönni kicsit ? - kérdezte. - Bocs épp órám van szóval nem - mondtam egyszerűen de láthatolag nem hatottam meg. '- Bocs de nem érdekel hogy órád van - mondta komolyan. - Engem meg érdekel - mondtam egyszerűen majd hozzám sétált. '- Ha szeretnéd itt is beszélhetünk .... te tudod - mondta. - Jól van ... menjünk .. csak várj egy kicsit - mondtam majd Tomoyohoz indultam. - Gyere velem mert valamit kérdezni szeretnék - mondtam komolyan majd vissza sétáltam Takedához. ~ Nem szabad ennyire feszültnek lennem mert valakinek szemet szúr bár az előbbi után alap hogy nincs jó kedvem. ~ gondoltam. - Na milyen a 12. ? - kérdeztem közben az ajtót néztem. '- Elmegy ... de miért nézed az ajtót fojtón csak nem azt várod mikor jön vissza GD ? - kérdezte. - He ? .... nem ! ... Kithát várom ha bejön majd akkor megyek ki szóval ne kombinálj - mondtam majd bejött Satayu. - Beszéljetek Tomoyoval én mindjárt jövök - mondtam egyszerűen majd kisétáltam a teremből és megláttam Kithát és oda sietem. - Jól vagy ? - kérdeztem aggodva majd letérdeltem elé. - Mi a baj ? - kérdeztem aggodva.
|
|
|
Post by Ren on Sept 27, 2009 17:02:49 GMT 1
-Sacuky...-Szólaltam meg halkan majd letöröltem a könnyeim. -Megbeszéltem vele...-Mondtam majd elmosolyodtam. -És.. megértette...-Mondtam és felálltam mert láttam,hogy jönnek a tanárok. -Gyere gyorsan...-Mondtam Sacukynak majd besétáltunk a terembe és felálltunk a tánchoz.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 27, 2009 17:15:32 GMT 1
Miután a tanárok meg érkeztek felkeltem a babzsákról, hogy folytassuka táncot. '-Nagyon sajnálom Satayu...jobbulást az anyukádnak...-Mondta a tanárnő. Erre megtorpantam és úgy bámultam rá mint valami idegenre. -Mi? Mi van az anyámmal? '-Óh...hát csak azt olvastam az újságokban..még a reggel,hogy most olyan 2 órája bevitték egy kórházba. Mentő is volt meg minden. És,hogy állítólag felvágta az ereit és nagy mennyiségű drogkészítményt találtak a vérében...-Mondta a tanárnő. Eddig azthittem útálom őt. De msot,hogy az élete veszélyben forgott hirtelen magamat hibáztattam. Mielőtt az iskolába jöttem volna újból nagyon csúnyán összevesztem vele minden félét a fejéhez vágtam. -Nem...én nem... '-Sajnálom, hogy tőlem tudtad meg.. azthittem már tudod... -Gomen tnárnő..de én...-Mondtam hajlongás közepette- kérem.. "-Persze menj csak...-Mondta a tanárúr aki fültanúja volt a beszélgetésnek.Ekkor döbbentem csak rá,hogy az egész csoport minket bámult. És mindent hallottak. Meghajoltam a tanárok előtt felkaptam a táskámat és rohantam ahogy csak tudtam. A folyosón rohanva ki az iskolából hívtam Marcust. Azt aki tuljdonképpen felelt a családunkért. Aféle bizalmas ügynök. Anyámé és az enyém is. -Miért nem mondatad? -Azt hittem..basszus miért a lapokból kell ezt megtudjam... -Jó ezt még megbeszéljük... -Oké..megpróbálom...de meg vigyázz a sajtóra...semmi kedvem most hozzájuk... -Már hívtam Tourot... a közelben, mindjárt felvesz...oké..viszhall...-Mondtam és letettem a telefont majd a táskámba sűlyesztettem. Odakint rákezdett az esső. Ki siettem a suliból és az úttest szélén álltam és vártam Tourot a kocsival, hogy eldobjon. Nemsokára meg is érkezett, beszálltam a kocsiba és azonnal száguldottunk is. Csurom víz voltam de ez érdekelt most a legkevésbé. Teljessen ki voltam. És éppen túlélő üzemmódba kapcsoltam. //Setagaya/Okusawa Kórház//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 27, 2009 18:16:44 GMT 1
Hamar elment a szünet.Legalábbis én ugy vettem észre.Mikor becsöngettek és jöttek a tanárok ismét elraktam a könyvet. - Nagyon sajnálom Satayu...jobbulást az anyukádnak... - Hallottam a tanárnő hangját. Felnéztem majd rájuk forditottam a tekintetem. - Mi? Mi van az anyámmal? - kérdezte GD a tanárt. - Óh...hát csak azt olvastam az újságokban..még a reggel,hogy most olyan 2 órája bevitték egy kórházba. Mentő is volt meg minden. És, hogy állítólag felvágta az ereit és nagy mennyiségű drogkészítményt találtak a vérében... - Mondta a tanárnő. - Nem...én nem... - ~Biztos még nem hivták.~ - Sajnálom, hogy tőlem tudtad meg.. azt hittem már tudod... - ~Nos igen, elöször mindig a rokonokat értesitik nem a médiát.~ - Gomen tanárnő..de én...-Mondta hajlongás közepette- kérem... - Persze menj csak... - Mondta a tanárúr aki fültanúja volt a beszélgetésnek.Meghajolt a tanárok előtt felkapta a táskáját és kirohant a teremből.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 27, 2009 18:20:13 GMT 1
- Ennek örülök - mondtam kedvesen majd vissza sétáltunk a terembe közben Takeda eltűnt. Épp hogy elkezdődött az óra kiderült hogy Satayu anyja kórházba került. ~ Szegény Satayu ~ gondoltam. ~ Vajon melyik kórházban van ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 29, 2009 18:55:14 GMT 1
Az óra lassan és unalmasan telt el mindenki arról sugdolózott hogy vajon mi történt GD anyjával. Az F-eseken kívül mindenki gyakorolt mi pedig tanár híján csak néztük a többieket. Lassan vánszorgott az idő és ez elég idegesítő volt talán csak azért mert kezdtem aggódni én is, és reméltem hogy nem lesz semmi baj, majd végre megszólalt a csengő és rögtön Arisához indultam. - Nem tudsz valamit Gd-ről ? ... vagyis az anyjáról ? ... nem voltam bent csak mikor haza engedték - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 30, 2009 16:01:11 GMT 1
Kicsöngetésre értem csak az osztályhoz bár nem is nagyon állt szándékomba bemenni az órára ilyen hangulatban így óra helyet inkább sétálgattam az iskola területén.Mikor beléptem a terembe mindenki nagyon izgatott volt és GD-ről beszéltek, közben az F-sekhez sétáltam Sayuuki rögtön hozzám sietett. - Shin kérlek szépen ne haragudj ... nem akarok veled össze veszni. - mondta halkan egy pillanatra talán el is lehetett hinni hogy komolyan gondolja. - Én csak tényleg úgy gondolom hogy Ryou megtudja magát védeni- kb eddig vettem komolyan és elég meggondolatlanul pofon vágtam Sayuukit. A lány elégé meglepődött de nem csoda hisz ilyet soha nem csináltam. - Gondolkozz már egy kicsit mielőtt megszólalsz ! - mondtam halkan majd leültem. - Shin .... tönkre tesz téged ! - mondta elkeseredve a hangjából elég érezhető volt a féltékenység. - Sayuuki szépen kérlek menj most el! - próbáltam nyugodtan és kedvesen mondani de nem nagyon sikerült.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 30, 2009 19:08:49 GMT 1
Nem lepődtem hogy Shin nem jött be órára mivel nem ismertem de viszont azon már elégé meglepődtem hogy Sayuukit felpofozta. ~ Ebbe meg mi ütött ? ~ kérdeztem magamban - Shin remélem nem szándékozott bevezetni hogy mindig lógsz - mondtam elég utálatosan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 1, 2009 16:43:42 GMT 1
Egész orán nyomott volt a hangulat. ~Gondolom mindenki megdöbbent hogy GD anyukája...~ Miután kicsöngettek egy csomoan GD-ről kezdtek beszélgetni.Ezek után nem csoda.Láttam amint Shin felpofoz egy lányt.Azt hiszem járok egyet a folyósón.
//"E" folyosó//
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 1, 2009 18:10:53 GMT 1
Nehezemre esett kedvesnek lenni bárkivel is de erőt vettem magamon és kedvesen Sacukyra mosolyogtam. - Ahhoz neked semmi közöd- mondtam mosolyogva majd mikor megláttam hogy Arisa kiindult az osztályból úgy döntöttem én is kimegyek így felálltam és kisétáltam a teremből /"E" folyosó/
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 1, 2009 18:44:52 GMT 1
Miután szinte mindenki kiment a teremből én is kisétáltam de szinte rögtön vissza is fordultam mivel Tadeka kint állt a terem előtt csak hogy ő is észre vett és rögtön elkapott és vissza rántott. // E folyosok //
|
|