|
Post by GD/G-Dragon on Sept 26, 2009 17:59:38 GMT 1
Pár perccel csengetés előtt bevonultunk a terembe és leültünk a babzsákokra. Én elővettem a mobilomat és pötyögtem rajta párat majd odaadtam Kayanak aki figyelni kezdte a videót amit lejátssz. A legújabb klipem volt és körül belül 1 órája adták ki hivatalosan. Úgyhogy kikönyörögték,hogy megnézhessék.Mondván,hogy amíg nem rének haza nem bírják ki. Én meg addig türelmesen vártam. Arisara néztem és elmosolyodtam mikor megláttam mit olvas. Már én is olvastam. Hogy mennyi mindenre jó egy könyv ha valaki éppen próbál relaxálni. Általában elvételek vagy koncertek előtt és közben szoktam olvasni. Körül belül 6 perc múlva amikor már becsengettek, mégse voltak még itt a tanárok, odaadták a mobilomat és teljessen besózva elkezdtek megrohamozni. '-Hűű hát ez totáljóóóóó! "-Lennék a csaj helyébe...-Mondta Lin elmosolyodva. "'-Engem is megbilincselhetsz...-Mondta Kaya kéjenc vigyorral. Legszívesebben ilyenkor elrohannék.Hisz ez csak egy kis történet és még is,hogy beindultak rá. Bár várható volt. Kai is azt mondta,hogy a női reakciók páratlanok lesznek. De ahogy ő szokta mondani "egy sztár tökéletes és sose sértheti meg a rajongóit, úgyhogy mindig mosolyogj!". Én persze halványan elmosolyodtam de most többre nem tellett. Fáradt voltam. Hajnali 3-ig voltam kint a stúdióban. Mert a klipekhez fotósorozat is kell. Albumborítót akartak összehozni. Hajnali 3-kor. Ez se normális. De a képeken legalább nem látszik,hogy milyen hullafáradt voltam. Egy sztár mindig legyen fitt és tettre kész. Vagy ne legyél sztár és élj úgy ahogy akarsz. Sokszor megfontolandó milyen jó lenne. De akkor is ott lennék a címlapon mint a híres énekesnő fia vagy a híres színész fia. De hát ha valakinek valami a vérében van. Azt nem tagadhatja le. Pedig sokszor szívesen megtenném. Persze a pénz az hiányozna. Ez tény. -Persze Kaya...ez volt minden vágyam...-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 18:22:50 GMT 1
Miután becsengettek nem voltak még itt a tanárok igy tovább olvastam a könyvet. ~Már a boritóból lejött hogy nagyon izgalmas.~ Néha felpillantottam mikor érnek ide.Közbe körbenéztem a teremben hogy ki mit csinálhat.Megakadt a szemem GD társaságán. ~Valami nagyon feldobta őket.~ Majd újra a könyvet kezdtem bújni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 18:40:16 GMT 1
- Majd egyszer elmondom ... ha nem mondod el senkinek - mondtam kedvesen. - Hát igazán kár hogy ez a véleményed ... pedig biztos jól össze illetek - mondtam közben Arisa is vissza jött bár igazság szerint azt sem vettem észre hogy elment. - Arisa ... te mikor mentél el ? - kérdtem de közben becsöngetek így vissza mentem az F-eshez. - Tényleg Satayu ma is a konyhában fog segíteni ? - kérdeztem. ~ Hehe a Kage megint pattog jó lesz majd kosár nem inkább foci labdának ~ gondoltam ördögi vigyorral.
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 19:18:45 GMT 1
-Okéé..tartoma szám...-Mondtam mosolyogva. -Hát...összeillettünk...-Mondtam mosolyogva ekkor bejöttek a többiek. GD egyik fenomenális piszok jó számát hallgatták épen. Mindig elcsodálkoztam azon,hogy valakinek,hogy lehet ennyire jó hangja. Főleg ha fiú. És mellé még ilyen jól is néz ki. És csodás táncos. De hát ez érthető. A hangját az édesanyjától örökölhette mivel ő énekesnő. Az apja egy híres filmcsillag és szuper ól néz ki. Kivételes gének tulajdonosa, hiába. -Húúh..azt hiszem igen...-Mondtam elmosolyodva.Ekkor Kage is bejött és leült az F-esek közé. Eddig is itt ült de az ebédlős dolog valahogy eszembe juttatta és jobban felfigyeltem rá.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 19:43:06 GMT 1
- Akkor aszem ismét kihagyom az ebédet - mondtam nevetve. ~ Mivel ha Kage jelenetet csinál és bele avatkozom mehetek az igazgatóhoz ismét ~ gondoltam. - Hol késik már a tanár ? - kérdeztem halkan. - Nem mintha hiányozna csak ha nem jön elengedhetne mindet. - tettem hozzá.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 26, 2009 20:14:45 GMT 1
Pár percen belül belépett a terembe a tanárnő. '-Satayu! Ki jönnél velünk egy pillanatra?-Kérdezte a tanárnő. Én elvettem a mobilomat a többiektől majd kisétáltam a tanárnővel. -Igen? '-Úgy gondoltuk a tanárnővel,hogy a legjobban úgy adhatunk ha te is egy tanár leszel közülünk..kötelezően muszáj lesz egy választott osztálynak megírnod néhány korreográfiát...-Mondta a tanárnő. -Oké...-Mondtam. Ez mégse olyan vészes. Ezután bementünk a tanárokkal akik közölték a hírt és kiállítottak a terem közepére tök egyedül,hogy válasszak. -Hát akkor...legyenek a...a...az F-esek...-Mondtam és rámutattam a csapatra. Azok teljesen lefagytak így újból megszólaltam. -Őhm..hát szerintem adjátok a CD-t megnézem milyen számot választottatok. És akkor gyertek ide és betanítom...-Mondtam határozottan de még mindig senki se mozdult.Tisztára le voltak döbbenve,hogy pont én.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 20:24:26 GMT 1
~ Ez most vicc ? ~ kérdeztem magamban majd felálltaltam és kivettem az egyik csaj kezéből a CD-t. - Ébresztő - mondtam neki majd odaadtam Satayunak a CD-t. ~ Hihi milyen szerencse ... fogadjunk Kitha miatt választotta az F-esek ... hát mindent bele Kitha ~ gondoltam közben észre vettem hogy még senki nem mozdult meg. - Mozogjatok már ! .... Bár ha akarjátok segítek ide jönni- mondtam komolyan , gonosz vigyorral erre rögtön elindultak én pedig Kithához sétáltam majd előre rángadtam. - Mond meg melyik az a szám ....mert én öööö.... elfelejtettem - mondtam kedvesen Kithának.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 20:30:38 GMT 1
Nemsokára a tanárnő belépett a terembe.GD-t kihívta a teremből.Én addig eltettem a könyvet a táskába.Pár perc múlva visszajöttek de már a másik tanár is jött velük.Közölték a hírt majd GD kiválasztotta az F-eseket.Azok teljesen lefagytak. -Őhm..hát szerintem adjátok a CD-t megnézem milyen számot választottatok. És akkor gyertek ide és betanítom...- Mondta de még mindig nem mozdult senki.Még én is ledöbbentem. ~Viszont igy már lesz egy másik osztálynak is esélye nyerni.Gondolhattam volna hogy valami ilyemire készül a két tanár.Viszont rettentő kiváncsi vagyok hogy milyenek lesznek miután GD betanitja nekik a koreográfiát.~
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 20:36:55 GMT 1
Végre Sacuky felébredt, felállt kivette az egyik csaj kezéből a CD-t majd odaadta GD-nek.Felrázta a többieket is akik szintén odaindultak. Kithához sétált majd előre rángadta. - Mond meg melyik az a szám ....mert én öööö.... elfelejtettem - mondta Kithának. ~Lehet összeakarja hozni őket.~
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 20:53:58 GMT 1
Leszakadt az állam mikor kiderült,hogy GD tanítja be nekünk a táncot. Ez a profi fickó. Azt hiszem ha beleadunk mindent így még simán nyerhetünk is. Végül Sacuky felrázott minket és engem küldött oda GD-hez megmutatnia számot. -Kösz...-Súgtam oda neki kelletlenül mielőtt még GD-hez lökött volna. -Őhm..akkor megmutatom...-Mondtam dadogva a meglepetéstől és kivettem GD kezéből a a CD-t és beraktam a lejátszóba. Odaraktam a 3-as számmal jelölt számhoz és mindenki velem együtt bámult GD-re mint a megváltó istenre miután megszólalt a szám. De ő csak bámult értetlenül. -Mi van?-Kérdeztem. '-Hm..semmi...jó szám.. -Hogyhogy jó szám? Nem ismered?-Kérdeztem ledöbbenve.Ez egy nagyon híres szám volt.Igaz,hogy új de nagyon jó. '-Nem...-Mondta tárgyilagosan. -Ajjaj..akkor választunk olyat amit ismersz...
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 26, 2009 21:02:30 GMT 1
Miután Kitha beindította a számot én csak álltam ott magamnak. Kitha meglepődött,hogy nem ismerem. Jó szám volt. Nagyon gyors. Jól táncolható. De nem ismertem.Erre ki akarta kapcsolni és olyat választani amit ismerek mondván ezzel azt,hogy akkor nem tudok nekik betanítani mert ahhoz felkészülés kell. Csak, hogy ő nem tudja,hogy én általában egyetlen egyszer hallgatom végig a koreografálni kívánt számot és utána már minden jön magától. -Nem kell.. csak..had halgassam egyszer végig..légyszi...-Mondtam majd levágódtam egy babzsákra és halgattama számot.Miután lepörgött felálltam a babzsákról. Intettem Kithanak,hogy álljon vissza a többiek közé. -Először is első számú alapállás kell...-Mondtam nekik és mindenkit beállítottam egy egy helyre. -Ha táncolni kezdtek ugye majd mindig így fogtok elhelyezkedni a zene megszólalása előtt.-Mondtam és beindítottam a zenét. Körül belül 2-3 másodpercig maradtam abban a pózban amiben a többiek majd letáncoltam a számból fél percet. De mindenki csak kapkodta a fejét. Leállítottam a zenét és visszaálltam középre eléjük. -Oké..így jó lesz az eleje? Kicsit gyors még..de ez nem lehet gond...-Mondtam.Mindenki tiszta bambán bámult rám mint ha előbb el se táncoltam volna semmi csak álltam volna itt úgy ahogy most is. -Héhahó! Szóljatok ah nem tetszik akkor csinálok más milyet...-Mondtam. Kezdtem már kissé kellemetlenül érezni magamat. Mostmivan??! Nem tetszik nekik? Vagymi?Vagy túl gyors voltam? Szokatlan? mivaaaan?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 26, 2009 21:14:26 GMT 1
- Satayu nyugi ...szerintem ez jó lesz. - mondtam majd a többiekre néztem akik nem voltak túl aktívak. ~ Most mi van ? .... ennyire fura hogy Satayu tanít ? ... ettől még nem kéne így álmodozniuk.... Vagy csak az a baj hogy Satayu E-s ? ~ kérdeztem magamban de mikor az osztályból a lányokra néztem inkább az első lehetőségnél maradtam. - Most mi bajotok van ?! - kérdeztem kicsit feszülten. - Egész végig csak állni akartok vagy mi ? .... ez tényleg jó lesz nem mondom .... de legalább ismét győzhetnek az E-ek - mondtam egyszerűen erre páran felfigyeltek. '- Szerintem is jó....sőt nagyszerű - mondta pár lány álmodozva. ~ Nah még mindig jobb mint az előbb ~ sóhajtottam majd Satayura és Kithára néztem. ~ Ha az osztály ennyire megnehezíti dolgát nem lesz jó vége ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 21:24:56 GMT 1
Miután Kitha betette a CD-t mindenki GD-t kezdte bámulni.De ő meg csak nézett... ~Nem ismeri a számot.~ Kitha ki akarta cserélni a számot de GD megállította.Miután lement a szám GD felállt a babzsákról. ~Nem is figyeltem mikor leült.~ Aztán elkezdődött.Kb a számból fél percet ha nem többet táncolt.Elég gyors volt.Alig tudtam követni a lépéseit.Persze a többiek is bambán néztek rá.Ahogy elnézem GD-t kicsit idegesiti hogy nem igazán figyelnek rá .De lehet hogy csak én láttam igy.Ismét Sacuky ébred fel először.Pár lány meg csak álmodozik. ~Szoval ennyire odavannak érte.Végül is nem csodálom.Kitha igen szerencsés hogy ő közelebbről is ismeri GD-t.De ha ezt a többi lány tudná...Fogadok mindegyik álma hogy egyszer felfigyeljen rá GD.~
|
|
|
Post by Ren on Sept 26, 2009 21:25:56 GMT 1
Bólintottam,hogy nekem oké. De mindenki más lefagyott. Na persze Sacuky intézkedett. De engem leginkább az fagyasztott le milyen piszok kreatív és nagyon tud. Annyira jó.És ez még csak olyan fél perc volt.És életében először hallotta.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 26, 2009 21:40:05 GMT 1
-Őhm okké..köszi Sacuky...szóval akkor megmutatom az első lépést.. egy két..há és négy..öt és hat és hét és taps...-Mondtam miközben csináltam a mozdulatot. -Nah akkor még egyszer...egy két..há és négy..öt és hat és hét és taps...-Mondtam de megláttam,hogy szinte senki nem tudta leutánozni. -Oké..akkor lassabban...először is az egyre ide teszed a lábad..a kezed pedig ide...mintha lóbálnád de azért mégse...-Magyaráztam hátha így könnyebb lesz. -Kettőre elcsúsztatod a jobb lábad jobbra forgatod a lábfejed..fordulsz jobbra.. ez a há..négy-re a jobb lábfejednél felemeled sarkad a bal lábfejednél pedig pont ellenkezőleg a lábujjaid felé eső részt..közbe berogyasztod a lábad..úgy a kezeddel pedig így és mintha megütnéd a levegőt..közben jobbra lenézel amikor ütsz..ez jön ki hétig utána ezt csinálod a kezeddel megcseréled a lábad a levegőben és taps közbe..de gyorsan mintha tudnál a levegőben járni...-Mondtam és közben csináltam a lehető leglassabban ahogy tőlem tellett. -Na menni fog?-Kérdeztem. De azért láttam,hogy még néhányuknak így is nehéz volt. Odaléptem egy lány mögé egész szorosan mögé és számoltam. Megfogtam a kezeit és csináltam vele amit kell. Közben a lépést is csináltam így könnyebb lett volna ha éppen a táncra figyel nem arra,hogy fogom a kezét és én vagyok a nagy GD. Nem akartam leüvölteni a fejét úgyhogy csak odahajoltam a füléhez. -Még egyszer...-Súgtam a fülébe majd újból meg csináltuk. Persze közben a többiek is próbálkoztak. Végre sikerült némileg. -Kösz...-Mondtam neki majd elengedtem és vissza álltam eléjük. -Na akkor még egyszer...-Mondtam és elismételtük a gyakorlatot...egész jól ment. -következő...-Mondtam és az elkövetkezendő fél órában amíg ki nem csengettek kezdtem feloldódni. -em jó! Az istenért figyeljetek már!-Mondtam nekik a mire felélénkültek de olyan hullák voltak. -Oké..így nem fog menni..az a feladatotok,hogy minden nap reggel este mennyetek ki futni 2 órát..ez javítja az állóképességet..mellette minden nap 3 óra edzés lesz...tudni fogom ki nem tartja...-Mondtam. Mindenki elhűlve bámult rám. Tudtam,hogy nem szoktam ilyen kemény edzéshez. Az ember sose gondolná a gyors tánc mennyire erőt próbáló is lehet. Csakhogy én keményen tanítok be. Főleg,hogy már feloldódtam. Erről aztán tudnának mesélni az osztálytársaim akik évek óta ilyen megfeszített gürcölő tempóban dolgoznak velem. Ennek az eredménye,hogy ennyire össze vagyunk szokva. És még így is sokan készek a táncok végére.
|
|