|
Post by GD/G-Dragon on Sept 25, 2009 18:51:10 GMT 1
Miután letáncoltuk/ énekeltük a részünket kicsöngettek. Az egész osztály kivonult kivéve engem és Kayat. Az egész szart mindig mi szervezzük meg. Kaya pedig az évek alatt szinte a tanítványommá vállt és ő a lányok fő táncosa. És most nem tudtuk,hogy kit akarnak átrakni.Megoldáson agyaltunk.És csak ültünk ott magunknak. Én a cipőmet tisztogattam. Amin persze egy porszem nem volt de ez csak mellékfoglalatosság volt a gondolkodás közepette. Kaya eldőlt 2 babzsákon és úgy próbálta törni a fejét,hogy a plafont bámulta. Nem szólaltunk meg. Amúgy is próbáltuk kiheverni az egy órás tánc+ ének variánst. Elég megterhelő. Bár én már megszoktam a több órás fellépéseim miatt. De Kaya ilyenkor mindig zöldes árnyalatot vesz fel és volt már,hogy elhányta magát. Nem annyira jó a kondíciója. Megszokás kérdése.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 19:04:11 GMT 1
~GD igazán profi táncos, na meg a hangja is nagyon jó.Látszik hogy nagyon tehetséges itt mindenki.Hát táncolni nem nagyon szeretek de mit lehet ez ellen tenni...semmit.A tanár lelkesedése az iránt hogy ne az E-sek nyerjenek az nagyon nagy.Nálam nagyon elásta magát.Rem a másiknak nincsenek problémái azzal hogy mindig az E-sek nyernek~ - miközbe ezen agyaltam elindultam kifele a folyosóra.
/ "E" folyosó /
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 19:09:26 GMT 1
~ Hogy tudna érdekelni egy ilyen jelentéktelen dolog pont ilyenkor ?! ~ kérdeztem magamban majd Tomoyora néztem aki csak a földet nézte. ~ Ajánlom Tomoyo hogy tartsd a szád ~ gondoltam magamban közben ökölbe szorítottam a kezem közben pedig Tomoyo eltűnt a teremből. ~ Most hova tűnt ? ~ néztem körbe elég idegesen. '- Sacuky ... mi a baj ? - kérdezte szelíd hangon Miyo de erre nem sikerült kedvesen hozzá szólnom pedig ma tényleg nem akartam goromba lenni. - Szerinted ?!...még is mi bajom lenne ?! - kérdeztem tőle dühösen erre nem kevés ember felfigyelt köztük Tomoyo is aki épp akkor jött be a terembe. - Miyo....Sajnálom.... nincs semmi baj csak kicsit fáradt vagyok - mondtam halkan majd leültem. '- Semmi baj ... te ne haragudj csak .... - Miyo nem fejezte be inkább gyors elment. ~ Nah sikerült elijesztenem ~ sóhajtottam majd észre vettem Tomoyot az ajtóba . Lassan elindult felém de én hirtelen felálltam és ki indultam a teremből. //"E" Folyosó //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 25, 2009 19:18:17 GMT 1
10 perc szenvedés után becsöngettek és beözönlött ez E-sek serege. Megérkezett a tanárnő aki látta,hogy kicsit levert vagyok így azért rám mosolygott majd nekiállt beszélni a másik tanárral aki közben már bejött. Amíg beszélgettek várták,hogy mindenki beszivárogjon az osztályba. Persze csak halkan beszélgettek.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 19:24:22 GMT 1
Mikor Shin épp válaszolt volna becsöngetek így annyiban hagytuk a dolgot. Én pedig azon filóztam,hogy valószínűleg az a baj,hogy Sacuky mostanában túl gondterhelt. De ez olyan mintha elhagyta volna a csapatát. Nem szép tőle. Ez tény. Közben a tanárnő is megérkezett és volt egy olyan halvány sejtésem,hogy arról van szó amit az E-seknek beköpött. Nekünk lehetőség de azért velük sem lenne szabad kiszúrni. Az én túlzottan ó szívem. Már megint.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 19:51:36 GMT 1
Kicsit késve értünk a terembe. - Elnézést ! - mondtam majd Arisára néztem. - Sok szerencsét - mondtam kedvesen majd az F-ekhez mentem és leültem Tomoyo elég messze ült. ~ Szóval Arisa így gondolja de az ő véleményével pedig az a baj hogy nem ismeri elégé ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 20:01:59 GMT 1
Kicsit késve értünk a terembe. - Elnézést ! - mondta Sacuky majd rám nézett. - Sok szerencsét - mondta kedvesen majd az F-ekhez ment és leült.Tomoyo elég messze ült tőle. Én elindultam az E-sek felé. ~Nem hiszem hogy egyikükbe sincs féltékenység vagy egy kis gyűlölet GD iránt.Bevallom én egy kicsit féltékeny vagyok.~ Leültem a helyemre majd a tanárokra kezdtem figyelni.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 25, 2009 20:09:11 GMT 1
'-Talán a tanárúr kicsit eltúlozta de annyi lesz az egész,hogy ő benneteket jobban bíztat majd..de az én örök kedvenceim ezek a zseniális kölykök...szerintem adottság kell ahhoz,hogy valaki így taroljon..és ez bennük megvan...és lehet,hogy bennetek is...de én a tanárúr elfordulása miatt most az E-seket fogom pártolni...-Mondta a tanárnő és az osztályunk felé nézett. Az óra ezek után nagyon gyorsan elrepült. Rengeteg techinaki tánclépést és ahngképzési technikát tanított a tanárnő. Persze én ezeket már évek óta ismerem így nem volt nehéz utánoznom a tanárnőt. '-Jól van 5 perc múlva csengetnek...mi megyünk a tanárúrral de kérlek addig ne hagyjátok el a termet amíg nem csengetnek ki... -Mondta a tanárnő és kiment. 15 perces szünet következett. Vagyis a +5 perccel 20. Miért is fogadták volna meg..persze,hogy mindenki kirohant a teremből amint tiszta lett a levegő.Én is kimentem a terem elé az E-sekkel. Csak dumáltunk persze.Szinte senki nem maradt bent az összevont csoportból.Max. pár lány.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 20:15:31 GMT 1
Felálltam majd Arisához sétáltam. - Na nekem ez a nő nem volt szimpi pár a hapsi sem nem jó hogy mind2-n különbséget tesznek az osztályok között nem ? - kérdeztem majd eszembe jutott hogy talán Kitha kicsit jobban ismeri Satayut vagyis biztos hogy jól ismeri. - Kitha kérdezhetnék valamit ? - kérdeztem kedvesen. ~ Jól sül ki mindenkitől kérdezősködöm basszus ez félre érthető ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 25, 2009 20:21:53 GMT 1
Az óra hamar elment. ~Azt hiszem a tánctudásomon csiszolni kéne ha nem akarok lemaradni a többiektől.Nem hiszem hogy örülnének neki ha miattam veszitenénk.~ Miután szinte mindenki kiment már csak hárman maradtunk a teremben.Kitha,Sacuky és én. - Na nekem ez a nő nem volt szimpi bár a hapsi sem nem jó hogy mind2-n különbséget tesznek az osztályok között nem ? - kérdezte tőlem. - Hát szerintem mind1 hogy ki melyik osztályban van mert minegyikben vannak nagyon tehetségesek. - ~Hát igaza van.Tisztára mintha az E-n kivül mindenki béna lenne vagy az E osztályba túl jó tehetséggel megáldott diákok lennének.~ - Kitha kérdezhetnék valamit ? - kérdezte Kithát. ~Vajon mindig ilyen kérdezgetős?~ Miközbe ezen agyaltam ismét elővettem a köynvemet. ~Talán mostmár be tudom fejezni.~ De azért fél füllel Sacukyra és Kithára figyeltem.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 20:24:17 GMT 1
Az óra gyorsan eltelt. Bemelegítő gyakorlatok és hasznos tippek.Mindig is szerettem ezeket az órákat. Miután szinte mindenki kiment Sacuky jött oda hozzám. -Óh persze persze...mond csak...-Mondtam kedves mosollyal és Sacuky kérdésére vártam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 20:27:15 GMT 1
- Csak azt szeretném kérdezni hogy.....mi a véleményed Satayuról - tettem fel a kérdést kedvesen. - Nem tudom hogy milyen ember és azt sem hogy hogy viselkedjek vele - sóhajtottam. - Hát igaz hogy nem szoktam ennyit kérdezni valakiről de ha újra össze vesznénk akkor legalább ne mondjak hülyeségeket - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 21:22:07 GMT 1
-Hogy...Satayu?!-Kérdeztem elhűlve. Nem szerettem róla beszélni és meg volt rá az okom de azt hiszem.Sacukyban megbízhatok. -Hát..én...1 évig jártam vele...szóval elég sokmindent tudok róla...és szerintem az amit a külső szemlélők számára mutat...az nem biztos ,hogy ő... akármennyire is a beképzelt tipikus tökéletes sztár...meg a kötözködős verekedős nagymenő..valójában mindig mindent kétszer megfontol mielőtt valamit is cselekedne... és.. nagyon kedves és gondoskodó típus...csak meg kell ismerni mert nem enged közel magához akárkit...a legtöbb emberrel csak úgy beszél mint egy sztár..mégis azért szereti ha úgy tesznek mintha ő sem lenne külömb...ez is furcsa... az E-seknek is megmondta,hogy nem szeretné ha az osztálytársnői a legújabb lemezét íratnák alá vele... vagy fotózkodnának vele... és azt sem szereti ha az ő zenéjét hallgatják előtte vagy megkérik,hogy mutatkozzon be valamiféle haverjuknak csak,hogy eldicsekedhessenek vele,hogy egy tinibálvány az osztálytársuk...pedig sokszor megcsinálják..akármennyire nem szereti..persze nem árulja el nekik..azért nem hülye,hogy irtja a rajongótáborát...és egyszer azt mondta nekem,hogy ... egyik E-s sem a barátja... csak hozzásegítik néhány célja eléréséhez...semmi egyéb. Mondhatnám,hogy kihasználja őket...de csak azért mert tudja,hogy egyikük sem önmagáért szereti. Hanem azért amilyen tökéletes sztár képét mutatja. Ő az extraszexi cuki gazdagpasi a lányok falán a posztereken. De azt senki sem tudja milyen valójában, nem akarják megtudni.Nekik elég ez a beállított ideál. Úgyhogy ha jobban megismered meglátod,hogy nagyon jó ember. De viszont tényleg cukipofi extraszexi pasi..hidd el én már csak tudom...-Mondtam itt elmosolyodva. -És tényleg piszok gazdag... de tényleg nagyon... úgyhogy van mit irigyelni tőle...azok akik körülveszik mind csak azért vannak körülötte,hogy dicsekedjenek ezzel a tökéletes fickóval... szóval..ez sem valami jó...és az a kötözködős fickó..erről az énről annyit,hogy 6 éves kora óta 9 harcművészetből szerzett fekete övet..tehát ha tényleg verekedne akkor nem így nézne ki a dolog...fan oldalakon is olvasható csak ott 8-al mert a 9.-et nemrég szerezte...ja és hidd el nekem a konyhás dolog igazságtalan mert Kage megérdemelte amit kapott..az a ficsur egy szemét alak..folyton van mit beszólnia GD-nek aki általában azért békés típus..akármilyen hihetetlen..és amit legutóbb mondott neki..az nagyon nagyon csúnya volt tőle...ezért történt ami történt..fültanúja voltam mit mondott...úgyhogy elhiheted.. -Azért vagyunk ennyire "rosszban" mert én szakítottam ő vele..és hát egy ilyen egos sztárnak ezt nehéz feldolgozni..mert az jól van,hogy ő úgy használja a nőket mint a papírzsebkendőt de őt nem dobhatják..neki ez hatalmas sértés...úgyhogy most..be van pöccenve...-Mondtam halkan, kicsit bánatosan. A háttértörténetet azért még nem tudják. De azt azért nem mondom el akárkinek. Nem bízhatok meg bennük maradéktalanul...még nem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2009 21:45:30 GMT 1
~ Gondoltam hogy ilyen .... igazából aszem már múltkor sem vettem komolyan a veszekedésünket csak szeretem hergelni az emberek ... majd akkor őt békén hagyom ~ gondoltam. - Köszönöm csak ennyit akartam tudni - mondtam kedvesen. ~ Oh Kage de hülye .... szóval átvágtál nah ez még megbánod ~ gondoltam. - De miért szakítottál vele ha ilyen rendes ? .... oh bocs ez magánügy - mondtam kedvesen. ~ Nem hiszem el hogy átvert ~ gondoltam kissé dühösen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 25, 2009 21:50:01 GMT 1
-Hát...családi magánügy...nem lehettem vele...és muszáj volt a lehető legjobban megsértenem őt ..hogy minél hamarabb eltűnjön a közelemből így ne derüljön ki semmi a családom számára...és minél jobban megsértem annál inkább nem próbálkozik...így a legkeményebben kellet mindent megfogalmaznom..még ha hazudtam..és még ha szerettem is akkor még...-Mondtam a végé halkan.Igen is szerettem őt de tudtam,hogy mi már soha többet nem lehetünk együtt. Csak a származásom mivoltjából kifolyólag.
|
|